در مراسم استقبال از کاروان پارالمپیک، 4 مدالآور پاراوزنهبرداری مدالهای خود را به احترام ۲ ملیپوش دیگر که موفق به کسب مدال نشده بودند، به گردن نینداختند.
تیم ۶ نفره پاراوزنهبرداری ایران در مسابقات پارالمپیک پاریس موفق به کسب ۳ مدال طلا و یک برنز شد. نهمین حضور پاراوزنهبرداری ایران در پارالمپیک پاریس با کارنامه درخشانی به پایان رسید و روحالله رستمی، علیاکبر غریبشاهی و احمد امینزاده موفق به کسب مدال خوشرنگ طلا شدند. محسن بختیار دیگر ملیپوش پاراوزنهبرداری هم موفق به کسب مدال برنز شد و تنها از این تیم ۶ نفره صلحیپور و امیر جعفری دستشان از مدال کوتاه ماند و در جایگاه چهارم قرار گرفتند.
حسین توکلی، سرمربی تیم ملی پاراوزنهبرداری ایران درباره مدالآوری تیم پاراوزنهبرداری به مهر گفت: خیلی خوشحالم که با دست پر به ایران برگشتیم. من روز گذشته در فرودگاه امام خمینی(ره) صحنهای دیدم که به نظرم از هزار مدال طلا باارزشتر است. زمانی که به ایران رسیدیم و قرار بود از پلهها پایین برویم تا مورد استقبال مردم و مسؤولان قرار بگیریم، دیدم مدالآوران پاراوزنهبرداری همگی مدالهای خود را از گردنشان درآوردند و داخل کیفهای خود گذاشتند.
وی ادامه داد: علت را از یکی از وزنهبرداران پرسیدم و او گفت به خاطر اینکه ۲ نفر از اعضای این تیم موفق به کسب مدال نشدند تصمیم گرفتیم مدالهایمان را از گردنمان دربیاوریم. این صحنه برای من واقعا شوکهکننده بود. ذات ورزش همدلی و انسانیت است و وقتی میگوییم انسانیت قیمت ندارد یعنی همین مسائل. این تصمیم کاملا دلی و از سوی مدالآوران پاراوزنهبرداری گرفته شده بود، بدون اینکه کسی از آنها بخواهد. خدا را شکر که همدلی و یکدست بودن در این تیم حرف اول را میزند و بچههای ما توانستند علاوه بر اینکه با دست پر به ایران بازگشتند، انسانیت و همدلی را هم در تیم به وجود آورند. سرمربی تیم ملی پاراوزنهبرداری گفت: ۲ وزنهبردار تیم ما که موفق به کسب مدال نشدند در جایگاه چهارم قرار گرفتند و اگر شرایط مهیا میشد و یک وزنه جابهجا میشد آنها هم در لیست مدالآوران قرار میگرفتند. با این حال به اعتقاد من حرکتی که مدالآوران تیم ملی پاراوزنهبرداری به صورت خودجوش انجام دادند از هزاران هزار مدال طلا باارزشتر است و خیلی خوشحالم که در کنار این عزیزان هستم.