printlogo


کد خبر: 291107تاریخ: 1403/6/25 00:00
اخبار

اجرای طرح مبارزه با خریداران اموال مسروقه
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت: با اجرای طرح مبارزه با خریداران اموال مسروقه و صنوف متخلف، قریب به یک هزار و ۴۰۰ فقره سرقت کشف و ۴۷۳ نفر مالخر دستگیر شدند. سرهنگ محمدرضا اکبری درباره توضیح بیشتر این خبر گفت: در راستای مقابله با خریداران و مالخران اموال مسروقه، طرحی با این موضوع با محوریت شناسایی و دستگیری مالخران به مدت سه روز با استفاده از تمام امکانات این پلیس به مرحله اجرا درآمد. وی با اشاره به اینکه این طرح اواخر ماه گذشته اجرا شد، افزود: کارآگاهان در اجرای این طرح ۴۷۳ نفر مالخر را دستگیر و همچنین یک هزار و ۳۹۵ فقره سرقت کشف کردند. معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه کاهش و کنترل نسبی وقوعات جرم و افزایش کشف از جمله اهداف این طرح بود، خاطرنشان کرد: طبق گزارش‌ها، در این طرح از ۹۵۷ واحد صنفی بازدید و برای ۱۸۰ واحد اخطار به پلمب صادر شد. بر اساس گزارش سایت پلیس، سرهنگ اکبری با بیان اینکه اجرای اینگونه طرح‌ها با قوت و قدرت در کشور ادامه دارد، از شهروندان خواست هر گونه مورد مشکوک درباره نگهداری اموال مسروقه را با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در میان بگذارند.
***
بازگشت هوای ناسالم به پایتخت
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت دیروز (۲۴ شهریور) در شرایط ناسالم قرار گرفت. آلاینده شاخص روز گذشته «ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون» با میانگین ۲۰۰ و کیفیت هوا در وضعیت  ناسالم قرار گرفت. از ابتدای سال تاکنون کیفیت هوای تهران 5 روز پاک، ۱۱۶ روز قابل قبول، ۵۵ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و 2 روز ناسالم بوده است. شاخص کیفیت هوا (AQI) به 6 دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.
***
تعیین‌تکلیف ایمنی ۳۰۰۰ ساختمان در تهران
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: در تهران هر روز اقدامات ایمن‌سازی در حال انجام است و پایتخت هر روز ایمن‌تر می‌شود. علی نصیری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره انجام برنامه‌های ایمن‌سازی در پایتخت گفت: تهران امسال به کارگاه بزرگی از ایمن‌سازی تبدیل شده است و این امر با همکاری تمام دستگاه‌های مربوط محقق شد. وی افزود: ما پروژه‌های بسیاری در شهر تهران داشتیم که ناتمام مانده بود. برای مثال، ایستگاه‌های مترو افتتاح شده بودند اما هنوز کارگاه‌های آن جمع نشده بود. این کارگاه‌ها بسیار خطرناک هستند و هر لحظه امکان شکستن و فروریختن آنها وجود داشت که ما در حال پیگیری جمع‌آوری آنها هستیم.  نصیری گفت: علاوه بر این، در تهران حدود ۲۵۰ گود پرخطر داریم که رها شده بودند و هر لحظه امکان ریزش آنها وجود داشت که ۵۰ گود تاکنون همانند گودهای برج میلاد و فرهنگ ایمن‌سازی شدند.  وی افزود: علاوه بر بازدیدهای سازمان آتش‌نشانی از نظر حریق، کارشناسان مدیریت بحران نیز از ساختمان‌های بلند و مهم بازدید سازه‌ای به عمل می‌آوردند و تاکنون ۳۰۰۰ ساختمان ناایمن تعیین‌تکلیف شده‌اند. رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره ایمنی پل‌ها نیز گفت:‌ در گذشته سالی یک پل در شهر تهران ایمن‌سازی یا ساخته می‌شد اما در همین یک سال اخیر، ما ۱۱ پل را ایمن‌سازی کردیم. 

Page Generated in 0/0054 sec