دیوارنگاره جدید میدان انقلاب با شعار «وحدت برای آزادی فلسطین»
همزمان با فرا رسیدن هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع)، طرح تازه دیوارنگاره میدان انقلاب تهران با شعار «علی حب النبی» صبح روز سهشنبه 27 شهریورماه رونمایی شد. در این تصویر مردم اقصی نقاط جهان با پرچمهایشان با شعار «وحدت برای آزادی فلسطین» در سایه مسجدالنبی به سمت مسجدالاقصی در حرکتند.
***
معرفی طراحان و عوامل «جزیره لؤلؤ»
نمایش «جزیره لؤلؤ» به نویسندگی آرش نعیمیان و خسرو پسیانی که پیش از این قرار بود به کارگردانی هنرمند فقید، زندهیاد آتیلا پسیانی روی صحنه برود، با کارگردانی ستاره پسیانی به اجرا میرسد. طراحان و عواملی که ستاره پسیانی را در این نمایش همراهی میکنند عبارتند از: نورالدین حیدریماهر مجری طرح، امیرحسین دوانی طراح صحنه، شیما میرحمیدی طراح لباس، ایمان امیدواری طراح گریم، بابک کیوانی طراح موسیقی و صدا، هومن مرتضوی طراح گرافیک، مصطفی شبخوان طراح حرکت، نیلوفر نقیبساداتی و محمدرضا رحمتی طراحان نور، صمد طالقانی امور بینالملل، سیما خوشنویس دستیار کارگردان و برنامهریز، شیما مرادی منشی صحنه، اشکان زیباییان و ایمان نیکخو مدیران صحنه، کیارش مسیبی عکاس، امید امین، سمانهابراهیمزاده، شیما هاشمی و ماهرخ ولیفرد دستیاران طراح لباس، مصطفی خدابخشی دوخت لباس، مجید متقی ساخت آکسسوار، محمدحسین نفریآزاد، مهدی نفریآزاد، کیارش حاجیزاده و حسین رجبی ساخت دکور و امیر قالیچی تبلیغات مجازی. گفتنی است گروه بازیگران نمایش «جزیره لؤلؤ» بهزودی معرفی میشوند.
***
«ئیتی» به رادیو سوینا میآید
گروه سوینا در تازهترین فعالیت خود، نسخه ویژه نابینایان فیلم سینمایی کلاسیک «ئیتی» به کارگردانی استیون اسپیلبرگ را با صدای محمدرضا غفاری پنجشنبه ۲۹ شهریور منتشر میکند. این برنامه قسمت ۳۸ «سینماکلاسیک سوینا» است که زیر نظر گلاره عباسی تولید میشود. نظارت متن و ضبط این فیلم بر عهده کیوان کثیریان بوده و متن روایت آن را محدثه واعظیپور نوشته است. این برنامه در استودیو شهر صدای پارسیان با صدابرداری رامتین ناهید ضبط شده و مسعود زرگران نیز صدای آن را تدوین و میکس کرده است. نسخه ویژه نابینایان فیلم سینمایی «ئیتی» پنجشنبه ساعت ۱۹ در سایت سوینا منتشر میشود. علاقهمندان میتوانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی سوینا به نشانی www.sevinagroup.com به فایل صوتی فیلمهای سینمایی توضیحدار دسترسی داشته باشند.
***
دیدار رئیس کتابخانه غازی خسروبیگ با دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور
جنان هاندجیچ، رئیس کتابخانه غازی خسروبیگ بوسنیوهرزگوین سهشنبه ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۳ با حضور در ساختمان مرکزی نهاد کتابخانههای عمومی کشور با مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد دیدار و گفتوگو کرد. در این دیدار طرفین ضمن تأکید بر اجرای کامل تفاهمنامه و استفاده از ظرفیتهای همکاری مشترک، درباره گامهای بعدی همکاریها تبادل نظر کردند. اردیبهشت سال ۱۴۰۲ در سفر هیات این کتابخانه به ایران به میزبانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور تفاهمنامه همکاری 2 مجموعه به امضا رسید و علاوه بر کتابخانههای عمومی، هماهنگی بازدید از سایر کتابخانهها و مراکز آرشیوی به عمل آمد. «توسعه همکاری کتابخانه غازی خسروبیگ با سایر کتابخانههای ایران» از جمله مفاد این تفاهمنامه بود که با تسهیلگری نهاد کتابخانههای عمومی کشور و پیگیری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سارایوو، سفر مجدد برای مرمت نسخه خطی «دیوان حافظ» در کتابخانه آستان قدس رضوی به دعوت مشترک سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و آستان قدس رضوی انجام شده است.
***
معرفی اعضای شورای سیاستگذاری ششمین جشنواره «پرواز»
ششمین جشنواره بینالمللی فیلم «پرواز» با هدف آگاهیبخشی در حوزه مسائل معلولیت، نمایش توانمندیهای افراد معلول و تقدیر و ترغیب و حمایت از فیلمسازان این حوزه و همچنین معرفی آثار سینمایی که به موضوعات مرتبط با افراد دارای معلولیت میپردازد، اعضای شورای سیاستگذاری این دوره خود را معرفی کرد. سیدامیر حسینی، جلیل کوهپایهزاده، مریم نیکنژاد، امیر عبدالحسینی، حامد محسنپور، حمید قمری، امیر آذر، جواد ضیایی، مهرزاد نادرپور، میلان ویسکوز رحمتالله معمار اردستانی اعضای شورای سیاستذاری جشنواره فیلم «پرواز» هستند. پیش از این مهرداد سلیمانی به عنوان دبیر هنری، ابوالفضل جلیلی به عنوان دبیر بینالمللی و فتانه امیری به عنوان دبیر علمی و بنیانگذار جشنواره بینالمللی فیلم «پرواز» معرفی شدهاند.
جشنواره بینالمللی فیلم «پرواز» توسط موسسه فرهنگی - هنری پویندگان پهنه پرواز همزمان با روز جهانی افراد دارای معلولیت برگزار میشود.
***
دوره تخصصی شعر جوان آغاز شد
دوره تخصصی شعر جوان با عنوان (شعر و زندگی) به مناسبت روز شعر و ادبیات پارسی توسط حوزه هنری و مؤسسه شهرستان ادب در تبریز آغاز شد. شاعران منتخب جوان از سراسر کشور، از کلاسها و کارگاههای آموزشی و تدریس شاعرانی از جمله علیرضا قزوه، محمدکاظم کاظمی، مصطفی محدثی، ناصر فیض، محمدمهدی سیار، قربان ولیئی، فریبا یوسفی، علی داوودی، سیدمحمدجواد شرافت، محمود حبیبی کسبی و میلاد عرفانپور بهره میبرند. از عناوین کلاسهای این دوره میتوان به «شعر کاربردی»، «تماشا در شعر»، و «تجربه زیسته در شعر» اشاره کرد.