printlogo


کد خبر: 292739تاریخ: 1403/7/15 00:00
اعتراف تحلیلگر اسرائیلی: خطر پهپادهای عراقی جدی است!

به گزارش رسانه‌های عبری، مقاومت عراق از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی علیه غزه 170 پهپاد به سوی فلسطین اشغالی فرستاده است. این رسانه‌ها همچنین اعتراف کردند که سامانه پدافندی اسرائیل از رهگیری بسیاری از این پرنده‌های بدون سرنشین که از سمت شرق می‌آیند ناتوان است. 
با این حال طبق قانون دوران جنگ، رسانه‌ها تلفات و خسارات ناشی از این حملات را سانسور کرده و خفیف جلوه می‌دهند. ارتش رژیم کودک‌کش روز جمعه از هلاکت 2 نظامی و زخمی شدن 24 نظامی دیگر بر اثر اصابت یک پهپاد عراقی به پایگاه نظامی‌اش در جولان اشغالی خبر داد. در بیانیه ارتش صهیونیستی آمده بود: «2 نظامی کشته شده و مجروحان همگی از هنگ 13 تیپ گولانی هستند. در این راستا ارتش رژیم اذعان داشت در رهگیری پهپادهای عراقی ناتوان بوده است و به دلیل اینکه آژیر خطر به صدا در نیامده بود نظامیان صهیونیست نمی‌دانستند این پرنده به سوی آنها به پرواز درآمده و فرصت ساقط کردن آن را از دست داده و نتوانستند مانع انفجار آن شوند». پیش از آن نیز مقاومت اسلامی عراق صبح چهارشنبه هفته پیش، در 3 عملیات جداگانه، 3 پایگاه ارتش صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی را با پهپاد هدف قرار داده بود. یک تحلیلگر اسرائیلی در خلاف جهت دستگاه پروپاگاندای رژیم صهیونیستی، ضربه‌ای را که حزب‌الله عراق به تازگی به تیپ گولانی رژیم وارد آورده، جدی ارزیابی کرد و فناوری به کار رفته در پهپادهای مقاومت عراق را پیشرفته‌تر از آنچه تصور می‌شد برآورد کرد. 
یوشی یوشع، تحلیلگر نظامی شبکه ‌ای 24، رسانه دولتی انگلیسی زبان اسرائیل در واکنش به هلاکت و زخمی شدن دست کم 26 نظامی صهیونیست در حمله پهپادی مقاومت عراق به جولان اشغالی گفت: «خساراتی که پهپادهای عراقی به پایگاه نظامی در منطقه جولان [اشغالی سوریه] وارد کرده، بسیار سنگین است. عملیاتی که عراق انجام می‌دهد بسیار اعجاب‌انگیز و پیچیده است». او یادآوری کرد که عراق چند پهپاد به سوی بلندی‌های جولان به پرواز درآورد که بعضی از آنها به منطقه العربا (نزدیک مرز اردن) و بعضی دیگر نیز به سمت جنوب تغییر مسیر داده و به بندر ایلات اصابت کردند. یوشع ادامه داد: «ارتش اسرائیل با چالش‌ها و پیچیدگی‌های فراوانی در تعامل با نیروهای عراقی مواجه است، لذا مساله تعامل با این تهدید را به آمریکایی‌ها واگذار می‌کنیم؛ چون دو طرف همکاری خوبی با هم دارند و ما نیز به دلیل جنگ در چند جبهه با پیچیدگی‌ها و چالش‌های فراوانی روبه رو هستیم، لذا به نظر من باید تلاش مضاعفی در رابطه با تعامل با این چالش‌ها به خرج دهیم.... باید از آغاز به طور جدی‌تری با تهدید پهپادهای عراقی مواجه می‌شدیم و قبل از آغاز جنگ خود را برای این خطر آماده می‌کردیم. 
باید تحقیقات گسترده‌ای در رابطه با آژیر خطر و عدم به صدا درآمدن آن انجام شود. چرا این آژیر فعال نشد؟ آیا سیاست‌های حمایتی در آنجا انجام شده است؟ به نظر من می‌توانستیم تعامل بهتری با این خطر داشته باشیم و چنین تعداد بالایی از مجروحان را نداشتیم».

Page Generated in 0/0069 sec