صدور احکام رتبهبندی ۱۲۶ هزار معلم بازنشسته
معاون فنی و امور بیمهای صندوق بازنشستگی کشوری از صدور احکام رتبهبندی بیش از ۱۲۶ هزار معلم بازنشسته، طی هفته گذشته خبر داد. رضا فیضینژاد در گفتوگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: احکام رتبهبندی بیش از ۷۳ هزار نفر از معلمانی که سال ۱۴۰۲ بازنشسته شدند و همچنین احکام اصلاحی رتبهبندی بیش از ۲۰ هزار نفر از معلمان بازنشستهای که پیش از این به رتبهبندی خود اعتراض کرده بودند، پس از بررسی مجدد، رتبههایشان اصلاح و رتبه بالاتر درباره آنها اعمال شد. به گفته وی، فایل اطلاعات بازنشستگان مذکور توسط وزارت آموزشوپرورش به تعداد ۱۲۶ هزار و ۲۶ معلم بازنشسته به صندوق بازنشستگی کشوری ارائه شد و صندوق نیز براساس اطلاعات دریافتی از وزارت متبوع، احکام آنها را صادر کرد و پس از آن، معوقه و مبلغ ناشی از رتبهبندی به صورت یکجا به حساب آنها واریز شد. معاون فنی و امور بیمهای صندوق بازنشستگی کشوری گفت: در حال حاضر نیز احکام بر اساس نظام رتبهبندی برای معلمانی که در سالهای ۱۴۰1 و ۱۴۰2 بازنشسته شدهاند صادر شده و معوقات پرداخت شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
***
ورود رشتههای جدید ورزشی به مدارس دوره دوم ابتدایی
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزشوپرورش از ورود رشتههای جدید ورزشی به مدارس دوره دوم ابتدایی خبر داد. صادق ستاریفرد با بیان اینکه رشتههای جدید ورزشی به مدارس دوره دوم ابتدایی وارد شده است، گفت: تنیس روی میز، دو و میدانی، شنا و طنابزنی برای دانشآموزان دوره دوم ابتدایی و رشتههای توپی هم برای ورزش دانشآموزان متوسطه اول و متوسطه دوم ورود پیدا میکند. وی افزود: شنا در ساعت غیرآموزشی به این رشتهها اضافه میشود تا دانشآموزان راحتتر بتوانند استخرهای محل خود را انتخاب کنند. ستاریفر پیشتر در گفتوگو با ایسنا به از سرگیری طرح آموزش یک مهارت ورزشی در هر پایه تحصیلی بعد از سالها وقفه اشاره کرده و گفته بود: آموزش شنا در قالب طرح صباح بعد از وقفه ۱۰ ساله مجددا آغاز و امسال برای حدود ۲۳۰ هزار دانشآموز به صورت پایلوت اجرایی شد و از مهرماه سال جاری آموزش یک رشته در هر سال تحصیلی در همه مدارس دنبال میشود مانند طنابزنی، تنیس رویمیز، شنا، والیبال، بسکتبال، هندبال و... که بر اساس راهنمای کتاب معلم تربیت بدنی انجام میشود. وی افزود: موضوع مهارتآموزی رشتههای ورزشی در هر پایه تحصیلی از دوره دوم ابتدایی یعنی چهارم، پنجم و ششم آغاز میشود.
***
اجرای 410 هزار طرح مشاغل خرد خانگی طی 6 سال
معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت گفت: از سال 97 تاکنون 410 هزار طرح مشاغل خرد و خانگی اجرایی شده که اجرای این طرحها بخشی از فعالیتهای معاونت توسعه اشتغال بنیاد برکت به شمار میرود. مرتضی نیازی از اجرای 410 هزار طرح مشاغل خرد خانگی و اجرای سالانه 100 هزار طرح اشتغالزایی در کشور خبر داد و گفت: ایجاد چنین طرحهایی تنها بخشی از فعالیتهای معاونت توسعه اشتغال بنیاد برکت طی سالهای اخیر بوده است. وی با بیان اینکه توانمندسازی و بهکارگیری توانمندیها از مهمترین اهداف این معاونت در جهت از بین بردن محرومیت در مناطق کم برخوردار کشور است، افزود: این هدف در مناطق مرزی با اجرای زنجیرههای مختلف از جمله زنجیرههای سبز و آبی محقق شد و امروز شاهد تغییر چهره روستاها در این مناطق و مهاجرت معکوس در آنها هستیم. نیازی توضیح داد: 15 درصد از یک میلیون اشتغالی که هدف دولت سیزدهم بود را بنیاد برکت ایجاد کرده و آن چیزی که در معاونت اشتغال اتفاق میافتد در جهت همان سیاست مقام معظم رهبری است که اقتصاد را اولویت میدانند. معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت با بیان اینکه محرومیت به چند دلیل رخ میدهد گفت: از جمله اینکه قابلیتی در شخص ایجاد نمیشود و فرد آموزش تخصصی نمیبیند. یا سیستم آموزشی او را برای وارد شدن به بازار بهخوبی تربیت نمیکند، بخش دیگر هم این است که بالقوههایی که ایجاد میشود تبدیل به بالفعل نمیشوند.
***
جمعآوری ۴۸ هزار معتاد متجاهر در نیمه نخست سال
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ گفت: از ابتدای سال تا به حال حدود ۴۸ هزار معتاد متجاهر از سطح شهر تهران جمعآوری شدهاند. سرهنگ حسین باباپور اظهار کرد: با هماهنگی بخشهای مختلف از جمله دستگاه قضا، پلیس، بهزیستی و در رأس آن شهردار و شهرداری تهران و سایر سازمانهای دخیل اقدامات خوبی در حوزه ساماندهی آسیبهای اجتماعی انجام شده است. وی افزود: اکنون کمتر با گزارشاتی مواجه هستیم که اطلاع دهند این مکان محل تجمع افراد آسیبدیده است. شاید با مدینه فاضلهای که به دنبال آن هستیم، فاصله باشد اما از چیزی هم که در گذشته بودیم، بسیار فاصله گرفتهایم. باباپور با اشاره به اینکه وضعیت امروز آسیبهای اجتماعی نتیجه هماهنگی، همکاری و پشتیبانی تمام دستگاههاست که در رأس آنها شهردار تهران قرار دارد، بیان کرد: میتوانم شهادت دهم، یادداشت و امضا کنم که اگر پیگیریهای شهردار تهران نبود، به این شرایط نمیرسیدیم. وی در ادامه با اشاره به اینکه در تهران از ابتدای سال تا به حال حدود ۴۸ هزار معتاد متجاهر را جمعآوری کردهایم، اظهار کرد: البته بخشی هم فروشندگان مواد مخدر بودند. باباپور با تأکید بر اینکه برنامه امسال ما چند ویژگی داشت، گفت: در مهر که فصل بازگشایی مدارس بود، طرحی را اجرا کردیم تا دانشآموزان، معلمان و اولیای دانشآموزان، در نزدیکی مراکز آموزشی و فرهنگی با صحنههای ناخوشایند حضور معتادان متجاهر، فروشندگان موادمخدر یا سایر جرائم اعم از مزاحمتها و موضوعات اینچنینی مواجه نشوند.