سعید اسلامزاده مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد
نادره رضایی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حکمی سعید اسلامزاده را به عنوان مدیر روابط عمومی معاونت هنری منصوب کرد. رضایی در حکم انتصاب با اشاره به سوابق رسانهای اسلامزاده تاکید کرده است: امید است با در نظر گرفتن اهمیت جایگاه رسانه به عنوان بازوی هوشمند فعالیتهای هنری و نیز امر خطیر روابط عمومی به عنوان گرانیگاه تحقق تعاملهای فرادستگاهی در این حوزه، تجربه موفق جدیدی را در حوزه روابط عمومی معاونت به نمایش بگذارید.
معاون امور هنری ارشاد در ادامه این حکم نوشته است: در این راستا توجه به زیستبوم جوانان در دنیای مدرن، ضرورت پاسداشت دانش و تجربه پیشکسوتان به عنوان سرمایه ملی و در نتیجه ترمیم گسستهای نسلی، تحقق عدالت هنری در زمینه تولید و توزیع محصولات هنری در اقصی نقاط ایران عزیز، تثبیت گفتمان هنر در جامعه با ایجاد تکثر هنرمندان، تقویت دیپلماسی فرهنگی از طریق نقشآفرینی بزرگان هنر در کشور، بازگرداندن اعتبار به نهادهای فرهنگی تحت فعالیت معاونت امور هنری و ایجاد بسترهای جدید فعالیت هنری همگانی با تحقق اقتصاد هنر، از اهم رویکردهای این معاونت است که در فعالیتهای روابط عمومی باید نمود ویژه داشته باشد.
سعید اسلامزاده متولد سال ۱۳۵۳ و دانشآموخته رشته روزنامهنگاری است. او از سال ۱۳۷۶ تاکنون در روزنامهها، خبرگزاریها و رادیو و تلویزیون فعالیت کرده است و در ۲ دهه گذشته از برنامهسازان فرهنگی و هنری رادیو و مجریان برنامههای هنری تلویزیون بوده است.
***
«آخرین کوسه نهنگ» در راه اسپانیا
مستند «آخرین کوسه نهنگ» ساخته رامتین بالف به بخش مسابقه سیوششمین جشنواره فیلم خیرونای اسپانیا راه یافت.
این مستند روایتگر ماجرای کوسه نهنگی است که دنبال همزاد و عشق خود در دریا میگردد. «آخرین کوسه نهنگ» برای بخش مسابقه مستند سیوششمین جشنواره فیلم خیرونا در کشور اسپانیا انتخاب شده است. جشنواره فیلم خیرونا، استعداد و خلق هنری فیلمسازانی را تشویق میکند که محتوایی اصیل از ارزشهای انسانی دارند.
تعداد فیلمهای ارسالی به این دوره ۲۰۰۰ فیلم است و از این میان، ۵۰۰ فیلم برای رقابت در بخشهای مختلف این جشنواره انتخاب شد. زمان برگزاری جشنواره خیرونا، از ۴ تا ۹ نوامبر (۱۴ تا ۱۹ آبان) است. «آخرین کوسه نهنگ» در هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» روی پرده رفت و برنده جایزه بهترین موسیقی و بهترین تصویربرداری شد، همچنین دیپلم افتخار بهترین مستند چهلودومین جشنواره فیلم فجر را در کارنامه دارد.
***
«زندگی در لحظه» در خانه هنرمندان
نمایشگاه «زندگی در لحظه» امروز سهشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ افتتاح میشود. عکسهای حاضر در این نمایشگاه، تصاویری از پشت صحنه نمایشهای مختلف در بازه زمانی ۱۳۷۸ تا امروز بوده که توسط مهدی آشنا ثبت شده است.
مهدی آشنا در دیباچه این نمایشگاه آورده است: «عکاسی برای من هیچوقت شغل محسوب نشد و هنوز هم نمیشود؛ برای مهدی آشنا، عکاسی همه آنچه زندگی است، تلقی میشود. عکاسی خبری و بعد عکاسی سینما و سپس تجربه عکاسی تئاتر. عکاسی تئاتر را با بزرگان هنر نمایش همچون حمید سمندریان و محمود استادمحمد آغاز کردم؛ تجربهای که دیدگاه من را نسبت به این هنر کاملتر کرد. دیری نپایید که از پرکارترین عکاسان حوزه تئاتر شدم».
از فعالیت عکاسی تئاتر مهدی آشنا میتوان به نمایش «هملت ماشین» اثر ناصر حسینیمهر، نمایش «کافه مک ادم» از محمود استادمحمد، نمایش «هفت شب با مهمان ناخوانده» اثر فرهاد آئیش، نمایش «عروسکهای سکوت» از سمانه زندینژاد، نمایش «مخاطب خاص» اثر علی شمس، نمایش «آنا کارنینا» اثر هما روستا، نمایش «لو» از کلودیا سواچه - ایتالیا، نمایش «ویتسک» ساخته ناصر حسینیمهر، نمایش «سقراط» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی و... اشاره کرد. عکاسی مجموعه «کلاه قرمزی»، عکاس سریال «آسمان همیشه ابری نیست»، عکاسی فیلم «نخل گریان»، عکاسی فیلم «پابوسی» و... از دیگر فعالیتهای عکاسی مهدی آشنا است. مهدی آشنا از جمله عکاسان باسابقه حوزه تئاتر است که در طول فعالیت خود جوایزی نیز دریافت کرده است. آشنا در حال حاضر رئیس انجمن صنفی عکاسان تئاتر (وابسته به خانه تئاتر) است.
***
انتشار شصتوهفتمین شماره «سرو» درباره سید عزیز مقاومت
شصتوهفتمین شماره ماهنامه فرهنگی - هنری «سرو» با عنوان «سید عزیزِ مقاومت» و در بخشهای مختلفی همچون گفتمان، پرسمان، راویان، دیدهبان، یادمان و راهیان توسط موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس منتشر شده است. در این شماره «سرو» سرمقالهای نوشته نادر ادیبی با تیتر «مقاومت زنده است...» منتشر شده است. در ادامه به موضوعاتی همچون بیانات مقام معظم رهبری در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاعمقدس و مقاومت با عنوان «توصیف و تبیین؛ ارکان روایت دفاع مقدس»، جستاری بر انقلابیگری بر اساس سیره امام خمینی(ره) در نگاه رهبر معظم انقلاب حفظهالله با عنوان «عقلانیت واقعی در انقلابیگری است»، علل مبارزه با آمریکا و عدم پذیرش مذاکره از سوی ایران، یادداشتی درباره آغاز جنگ تحت عنوان «رویای جنایتکاران، وارونه تعبیر میشود»، شیوه مدیریت سردار رشید سپاه اسلام شهید حسن باقری در جنگ با عنوان «جور دیگری باید جنگید»، نگاهی بر نقش رهبر معظم انقلاب در شکست حصر سوسنگرد با عنوان «اجرای امرِ امام»، ناگفتههایی از یک عمر مجاهدت شهید طهرانیمقدم از زبان همرزم وی سردار مجید عباسی.