اعتراض به جرایم، اینترنتی میشود
رئیس پلیس راهور فراجا از ثبت اعتراض اینترنتی به جرایم رانندگی تا پایان سال خبر داد. سردار سید تیمور حسینی با اشاره به خدمات جدید پلیس راهور فراجا اظهار داشت: پلیس راهور برای بهبود خدماترسانی و کاهش زمان رسیدگی به اعتراضات جرایم رانندگی، امکان جدیدی را برای ثبت اعتراضات فراهم کرده است. وی افزود: این فرآیند بهگونهای طراحی شده که رانندگان بتوانند بدون مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +۱۰ و اجرائیات، اعتراض خود را ثبت و پیگیری کنند. رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه به تشریح جزئیات ایمنسازی نقاط حادثهخیز پرداخت و توضیح داد: 2 سال پیش با وزیر راه و شهرسازی سابق توافق کرده بودیم نقاط حادثهخیز را شناسایی کنیم تا نسبت به رفع و اصلاح این نقاط اقدام شود اما روند ایمنسازی این نقاط با حجم نقاط حادثهخیز تناسبی نداشته است. براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار حسینی با بیان اینکه در مجموع در 2 سال اخیر تنها ۳۰ درصد نقاط حادثهخیز اصلاح و ایمنسازی شد، اضافه کرد: تاکنون فقط ۸۸۷ نقطه حادثهخیز به عنوان اولویتهای اصلی برای کاهش تصادفات شناسایی شده است.
***
برخورد پلیس با نقص فنی خودروها از ابتدای پاییز
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون ۳۰۰۰ خودروی دودزا در نیمه دوم سال خبر داد. سردار سیدابوالفضل موسویپور گفت: با افزایش آلودگی هوا در نیمه دوم سال، همکاران من اقدام به برخورد با خودروهای دودزا و دارای نقص فنی میکنند، به طوری که در چنین شرایطی معاینه فنی خودروهایی که دچار هرگونه نقص فنی باشند (وضعیت ظاهری و فنی) به صورت برخط ابطال میشود. همچنین برای وسایل نقلیهای که معاینه فنی آنها ابطال میشود، جریمه معادل ۲۰۰ هزار تومان صادر میشود. وی افزود: از روز اول مهر تا ۱۱ آبانماه امسال بیش از ۳۰۰۰ خودروی دودزا اعمال قانون شدند و با نزدیک به ۱۰ هزار خودروی دارای نقص فنی برخورد شد؛ در بحث معاینه فنی با بیش از ۲۰۰۰ خودرو برخورد جدی و اعمال قانون داشتیم و نزدیک به ۸۰۰ خودروی سبک و سنگین در تهران ابطال معاینه فنی شدند. وی خطاب به رانندگان افزود: خواهشمند است با توجه به وضعیت آلودگی و وارونگی هوا، نسبت به اخذ معاینه فنی و وضعیت فنی خودرو بویژه جهت تردد در روزهای سرد زمستان و بارندگی اقدام لازم را انجام دهید. رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از همه رانندگان خواست با توجه به نزدیک شدن به فصل سرد سال و لغزندگی معابر به دلیل بارندگیهای مختلف، از سالم بودن لاستیکها، سامانه گرمایشی خودرو و البته برف پاککنها اطمینان کامل حاصل کنند.
***
صرفهجویی ۴ میلیاردی در جمعآوری زباله با مشارکت مردم
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر مردم زبالههای خود را صرفاً در ساعات ۲۱ تا ۲۳ خارج منزل بگذارند، روزانه ۴ میلیارد تومان به درآمد شهر، محیطزیست و ترافیک کمک میکنند. احمد علوی در همایش آرمانشهر، افزود: آموزش به شهروندان لازم است و میتوان با آموزشهای بهموقع و پیدرپی به شهروندان نهتنها بسیاری از مشکلات را حلوفصل کرد، بلکه در درآمدها نیز صرفهجویی میشود، مثلاً اگر مردم بدانند اگر زبالههای خود را صرفاً در ساعات ۲۱ تا ۲۳ خارج منزل بگذارند روزانه ۴ میلیارد تومان به درآمد شهر، محیطزیست و ترافیک کمک میکنند، قطعا به مدیریت شهری کمک میکنند. وی ادامه داد: اگر شهروندان بدانند ۵۰ هزار سطل زباله در شهر داریم و قیمت هر مخزن ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان است، قطعاً در نگهداری مخازن به ما کمک میکنند. علوی یادآور شد: باید به شهروندان آموزش دهیم که درآمد اکثر تکدیگران از کمککنندگان بیشتر است اما نتوانستیم به مردم آموزش دهیم که این افراد نیازمند نیستند بلکه متکدی هستند. وی به ایجاد دبیرخانه آموزش شهروندی متمرکز در شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: با این دبیرخانه بسیاری از مشکلات در حوزه آموزش رفع میشود.
***
نحوه رتبهبندی معلمان جدیدالاستخدام اعلام شد
سخنگوی وزارت آموزشوپرورش دیروز اعلام کرد: معلمان میتوانند مدارک خود را از فردا (امروز سهشنبه ۱۵ آبان) در سامانه رتبهبندی معلمان بارگذاری کنند. علی فرهادی با بیان اینکه فرصت دوباره به آن دسته از معلمانی که در رتبهبندی قبلی شرکت کردهاند و بر اساس امتیازات مکتسبه فاقد رتبه شدهاند، داده شده است، گفت: این افراد از فردا میتوانند اسناد خود را در سامانه رتبهبندی بارگذاری کنند. وی درباره رتبهبندی معلمان جدیدالاستخدام نیز اظهار کرد: این افراد ابتدا باید دورههای آموزش پودمانی را در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی و دورههای بدو خدمت را بگذرانند، همزمان ارزیابی آنها نیز انجام میشود و به آنها رتبه تعلق میگیرد. سخنگوی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه این افراد مشمول کادر اداری نمیشوند اظهار کرد: در قانون رتبهبندی احراز رتبه و تعلق رتبه فقط به گروه معلمان یعنی آموزگار، دبیر، هنرآموز، مشاور مربی امور تربیتی تعلق میگیرد، یعنی گروهی که رسته آنها آموزشی فرهنگی است. بر اساس بخشنامه صادره، وزارت آموزشوپرورش فرصت دیگری را برای رتبهبندی معلمان فاقد رتبه در نظر گرفته تا ارزیابی بیش از ۹۹ هزار نفر از معلمان فاقد رتبه به جریان بیفتد که طبق آن معلمان بر اساس شایستگیهای عمومی، تخصصی و حرفهای و تجربه خود در رتبههای پنجگانه آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم قرار میگیرند.