printlogo


کد خبر: 294862تاریخ: 1403/8/17 00:00
اخبار

۴ متهم به جاسوسی برای اسرائیل به اعدام محکوم شدند
دادگستری استان آذربایجان غربی از صدور حکم بدوی اعدام ۴ متهم به «جاسوسی برای اسرائیل» خبر داد. به گزارش ایسنا، روابط عمومی دادگستری آذربایجان غربی اعلام کرد: حکم بدوی ۴ متهم جاسوسی در دادگاه انقلاب ارومیه صادر شد. در این گزارش آمده است: در 2 پرونده جداگانه ۴ نفر به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی و همکاری با سرویس جاسوسی موساد تحت تعقیب قرار گرفته و با همکاری نهادهای اطلاعاتی و امنیتی پرونده آنها در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان رسیدگی و با صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه انقلاب ارومیه ارسال شد. ۲ شعبه دادگاه انقلاب پس از رسیدگی، در یک پرونده ۳ نفر از متهمان اصلی و در پرونده دیگر یک نفر متهم را به موجب حکم بدوی صادره به مجازات اعدام محکوم کردند. در قسمت دیگر گزارش آمده است: ۳ نفر از این متهمان تحت هدایت و حمایت سیستم جاسوسی موساد در انتقال تجهیزات ترور شهید فخری‌زاده به داخل کشور و انتقال به محل ترور نقش داشته‌اند و این یکی از اقدامات خرابکارانه آنها بوده است.
***
برخورد پلیس با حمل بار نامتعارف
رئیس مرکز برخط پلیس راهور تهران بزرگ از برخورد با حمل بار نامتعارف خبر داد. سرهنگ علی‌اصغر شریفی گفت: رانندگان باید دقت کنند که هر نوع وسیله نقلیه‌ای، کاربرد خاص خود را دارد و بر همین اساس هر خودرویی ظرفیت مشخصی دارد و باید تعداد افرادی که سوار خودرو می‌شوند یا باری که در خودرو گذاشته می‌شود، بر اساس ظرفیت آن وسیله نقلیه باشد. وی افزود: بر همین اساس حمل بار بیش از اندازه ظرفیت خودروها، امری ممنوع و غیرقانونی است، زیرا استفاده بیش از حد از ظرفیت خودروها باعث افزایش احتمال تصادفات و کاهش ایمنی سایر کاربران ترافیک می‌شود.  رئیس مرکز برخط پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: پلیس علاوه بر برخورد با رانندگان اینچنینی، بر عملکرد شرکت‌های حمل‌و‌نقل نیز نظارت ویژه‌ای دارد. متاسفانه شاهد هستیم برخی رانندگان به دلیل عدم دانش کافی یا بی‌توجهی به قوانین و مقررات اقدام به بارگیری‌های نامناسبی با ظرفیت و ابعاد وسیله نقلیه می‌کنند که تخلف است. وی افزود: عدم رعایت مقررات حمل بار از سوی وسایل نقلیه عمومی، تخلفی است که ۴۰۰ هزار تومان جریمه در پی دارد و از سوی دیگر با وجود این تخلف ۸ نمره منفی در کارنامه راننده متخلف ثبت خواهد شد. وی ادامه داد: حمل بار نامتعارف یا اشیا توسط وسیله نقلیه غیرباربری بسیار خطرناک است و رانندگان وسایل نقلیه شخصی به هیچ عنوان نباید وسایل و اشیا را با خودروی خود جابه‌جا کنند.
***
آموزش مهارتی دانش‌آموزان باید از دوره ابتدایی نهادینه شود
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌و‌پرورش با بیان اینکه نگاه به مهارت‌آموزی شامل همه دوره‌های تحصیلی می‌شود در حالی که در گذشته بیشتر تاکید روی دوره‌ متوسطه بود، گفت: برای اینکه آموزش مهارت‌های پایه‌ای به‌گونه‌ای باشد که دانش‌آموزان بتوانند در آینده اشتغال داشته باشند و مهارت‌های لازم را به‌درستی فرا بگیرند، باید این آموزش‌ها از دوره ابتدایی نهادینه شود که این موضوع در حال پیگیری است. رضوان حکیم‌زاده در حاشیه بازدید از مدارس آبادان، اظهار کرد: اگر مدیران و معلمان ایده گسترش مهارت‌آموزی را داشته باشند با کمترین امکانات هم می‌شود فرصت‌هایی فراهم کرد تا دانش‌آموزان در تلفیق با درس‌ خواندن، مهارت لازم را یاد بگیرند. وی افزود: باید از همه امکانات موجود در مدارس استفاده شود تا در کنار انتقال مفاهیم کتاب‌های درسی، مهارت‌آموزی جزو برنامه‌های درسی باشد و این فرصت برای دانش‌آموزان ایجاد شود. معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌و‌پرورش با اشاره به برگزاری نمایشگاه و استفاده از دست‌سازه‌های دانش‌آموزان در برخی مدارس آبادان، گفت: ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین، فعالیت‌های پیش‌بینی شده و مهارت‌های مورد توجه قرار گرفته به گونه‌ای است که همه‌ ساحت‌ها را پوشش می‌دهد، بنابراین این موضوع به دانش‌آموزانی که استعدادهای متنوعی دارند، کمک می‌کند تا با توجه به علاقه خود در یکی از این فعالیت‌ها شرکت کنند.
***
فراخوان مشارکت در تولید داروهای مشتق از پلاسما و تولید انسولین
صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری با همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان زیست فناوری، سلامت و فناوری‌های پزشکی، فراخوان مشارکت در ۲ برنامه ملی «تولید داروهای مشتق از پلاسما» و «تولید انسولین» را منتشر کرد. این صندوق در کنار توسعه خدمات مالی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای دستیابی بهتر به منابع مالی، در ۲ سال اخیر هدف‌گیری مبتنی بر حمایت ویژه در حوزه‌های اولویت‌دار از جمله حوزه سلامت و درمان را در دستور کار قرار داده است. ارزبری محصولات دارویی اعم از مواد میانی و محصول نهایی در سال گذشته بالغ بر 1800 میلیون دلار بوده است که در این میان سهم مشتقات پلاسما و انسولین نزدیک به 200 میلیون دلار است. در راستای اهداف مقرر در برنامه هفتم پیشرفت مبنی بر اطمینان از تأمین پایدار ذخایر راهبردی باکیفیت دارو و کاهش سهم واردات، همچنین تقویت توان تولید داخل در حوزه دارو، فراورده‌های سلامت، تجهیزات و ملزومات پزشکی و ایمن‌ساز (واکسن)، به پیشنهاد ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان زیست فناوری، سلامت و فناوری‌های پزشکی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و موافقت سازمان برنامه و بودجه، فراخوان مشارکت در ۲ برنامه ملی «تولید داروهای مشتق از پلاسما» و «تولید انسولین» از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی و با همکاری دستگاه‌های فوق، منتشر شد. شرکت‌های متقاضی مشارکت در برنامه‌های ملی «تولید داروهای مشتق از پلاسما» و «تولید انسولین» تا اول آذر 1403 فرصت دارند از طریق سایت صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی inif.ir، ضمن بررسی ضوابط و ارسال مدارک مورد نیاز، در این طرح ثبت‌نام کنند.

Page Generated in 0/0054 sec