printlogo


کد خبر: 294932تاریخ: 1403/8/20 00:00
اخبار

اکبر زنجان‌پور از بیمارستان مرخص شد
اکبر زنجان‌پور که به ‌علت فشار ناشی از کار و به توصیه پزشک معالجش در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان نیکان بستری شده بود، روز گذشته از بیمارستان مرخص شد. طبق گفته پزشک، اکبر زنجان‌پور پس از چند روز استراحت در منزل، می‌تواند مجدد به صحنه باز‌گردد. ادامه اجراهای نمایش «اکتینگ‌» از روز سه‌شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ با حفظ روز و ساعت بلیت از هفته گذشته به این هفته منتقل شد. این اثر نمایشی با توجه به شرایط جسمانی اکبر زنجان‌پور برای تعداد محدودی روی صحنه می‌رود. نمایش «اکتینگ» نوشته زویه دورنژه و ترجمه زیبا خادم‌حقیقت با کارگردانی اکبر زنجان‌پور و تهیه‌کنندگی محمد قدس ادامه اجراهایش را در سالن ناظرزاده‌کرمانی تماشاخانه ایرانشهر از سر می‌گیرد. زنجان‌پور، بازیگر و کارگردان تئاتر، تلویزیون و سینمای ایران پس از ۸ سال دوری از تئاتر، با نمایش جدیدش «اکتینک» روی صحنه رفت.
***
معرفی هیأت انتخاب بخش صحنه‌ای جشنواره تئاتر مقاومت
اعضای هیات انتخاب بخش مسابقه صحنه‌ای نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت معرفی شدند. محسن سلیمانی، نادرفلاح، اتابک نادری، سعید نجفیان و وحید نفر اعضای هیات انتخاب بخش مسابقه صحنه‌ای نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت را تشکیل می‌دهند. «پرداختن به سیره زندگی و مبارزات شهدا و رزمندگان انقلاب اسلامی، دفاع ‌مقدس، دفاع از حرم و محور مقاومت»، «پرداختن به عملیات‌ها و رخدادهای مهم دفاع‌ مقدس، دفاع از حرم و محور مقاومت»، «پرداختن به نقش تاریخی و ارزشمند زنان و مادران در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»، «پرداختن به نقش شهدای مدافع امنیت با نگاه ویژه به شهدای سال ۱۴۰۱، حوادث تروریستی شاهچراغ و مجلس شورای اسلامی»، «مقاومت، ایستادگی و مظلومیت مردم فلسطین بویژه وقایع اخیر غزه»، «پرداخت نمایشی به حماسه توفان الاقصی و حماسه وعده صادق» و «پرداختن به شخصیت‌های مهم مبارز تاریخ معاصر ایران و جهان و ایستادگی آنها در برابر استکبار، استعمار و استبداد» نیز از اولویت‌های موضوعی فراخوان جشنواره در بخش «مسابقه تئاتر صحنه‌ای» این دوره بوده که قرار است در قالبی متفاوت‌تر از دوره‌های گذشته برگزار شود.
نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم‌تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع ‌مقدس در تهران و شهرهای مختلف کشور میزبان مخاطبان و هنرمندان شرکت‌کننده می‌شود.
***
اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره کتاب و رسانه منصوب شدند
علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران طی احکامی جداگانه حسن خجسته، محمدحسین ساعی، مهدی عرفاتی، علی آقاغفار، مرتضی کاردر، سیاوش صلواتیان و مرتضی بریری را به عنوان اعضای شورای سیاست‌گذاری بیست‌ودومین دوره جشنواره کتاب و رسانه منصوب کرد.
در متن حکم اعضای این شورا چنین آمده است:
«نظر به شایستگی و تجارب ارزشمند حضرتعالی در عرصه فرهنگ و رسانه، به موجب این حکم به عنوان «عضو شورای سیاست‌گذاری بیست‌ودومین دوره جشنواره کتاب و رسانه» منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و استفاده از دیدگاه‌های سازنده و کارشناسانه، در تعین خط مشی این جشنواره موفق باشید».
پیش از این در تاریخ ۹ آبان ۱۴۰۳ مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران طی حکمی «سیاوش صلواتیان» را به‌عنوان دبیر بیست‌ودومین دوره جشنواره کتاب و رسانه منصوب کرد.
***
سلسله نشست‌های «سه تفکر یک هدف» در خانه هنرمندان ایران
سومین دوره نشست‌های «سه تفکر یک هدف» با عنوان جایگاه «معماری، معمار و مسؤولیت اجتماعی» از ۲۴ آبان‌ تا ۴ بهمن‌ در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود. این رویداد در 6 نشست تخصصی در حوزه میراث فرهنگی، محیط زیست، فضاهای شهری، اقتصاد، حقوق همسایگی و شهروندی با حضور معماران، شهرسازان، اقتصاددانان، جامعه‌شناسان، حقوق‌دانان و روان‌شناسان میزبان مخاطبان است.
فرامرز پارسی، شیوا آراسته، محمود اولاد، فیروز فیروز، محمد درویش، مهناز محمودی، سعید ایزدی، عباس کاظمی، پوریا جهانشاد، سهراب مشهودی، حجت‌الله میرزایی، کیانوش میلانی، حمید ناصرنصیر، احمد سعیدنیا، حسین کاشی‌ها، ترانه یلدا، حسین ایمانی‌جاجرمی و نوا توکلی‌مهر سخنرانان این رویداد هستند. ساناز افتخارزاده، پیمان کیانی و بهرام بادین‌راد میزبانی و دبیری این دوره از رویداد را برعهده دارند.
اولین نشست این دوره ۲۴ آبان‌ ساعت ۱۵ تا ۱۸ برگزار می‌شود و برنامه‌های بعدی هم اطلاع‌رسانی می‌شود.
***
عرضه داستان زندگی مؤسس نخستین حسینیه تایلند در بازار نشر
کتاب «محله چائوسن‌ها» نوشته سیدسعید هاشمی توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و روانه بازار نشر شد. این کتاب روایتی از زندگی شیخ احمد قمی، موسس نخستین حسینیه تایلند است. شیخ احمد قمی یکی از شخصیت‌های مهم در تاریخ تشیع در کشور تایلند است. او به عنوان مؤسس نخستین حسینیه در تایلند شناخته می‌شود و نقش مهمی در گسترش فرهنگ و معارف اسلامی در این کشور داشته است. قمی در اواسط قرن بیستم میلادی به تایلند رفت و با تلاش‌های خود، تجمعات شیعیان را سازماندهی کرد و به ترویج مراسم‌های مذهبی پرداخت. فعالیت‌های شیخ احمد قمی موجب گسترش فرهنگ و معارف شیعه در تایلند شد و تأثیر عمیقی بر جامعه شیعه این کشور گذاشت. سیدسعید هاشمی که از رمان‌نویسان با سابقه بویژه در حوزه رمان‌های تاریخی و مذهبی است و سابقه نگارش آثار پرفروشی مثل زلزله در نیل و زندان یهودی را در کارنامه خود دارد، این بار سراغ شیخ احمد قمی رفته و داستان زندگی او و سفرش به تایلند و تأسیس نخستین حسینیه در این کشور را روایت کرده است.

Page Generated in 0/0072 sec