انتقاد رئیس سازمان دیدهبان حقوق بشر از ارسال تسلیحات به اسرائیل
مدعیان غربی حقوق بشر اعتبار نظام بینالملل را تضعیف میکنند
یک روز پس از گزارش دفتر حقوق بشر سازمان ملل در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، رئیس سازمان دیدهبان حقوق بشر نیز از صادرات تسلیحات توسط مدعیان حقوق بشر به این رژیم جنایتکار انتقاد کرد. خانم تیرانا حسن در گفتوگو با خبرگزاری رویترز، مشخصا از آمریکا، آلمان و انگلیس نام برد و گفت این کشورها اعتبار خود به عنوان مدافع حقوق بینالملل و حقوق بشر و همچنین اعتبار نظام بینالملل را تضعیف میکنند.
به گفته رئیس دیدهبان حقوق بشر، زمانی که کشورهای غرب خواستار پاسخگویی درباره تهاجم روسیه به اوکراین بودند، آنها خیلی سریع به معیارهای دوگانه غرب اشاره کرده و سعی کردند از آن برای تضعیف نظام بینالملل استفاده کنند. حسن همچنین از این کشورها خواست با متوقف کردن فروش تسلیحات به تلآویو جلوی اقدامهای بعدی اسرائیل را بگیرند.
از آنجا که سازمان دیدهبان حقوق بشر، نهادی زیرمجموعه سازمان ملل محسوب نمیشود و یک سازمان غیردولتی بینالمللی واقع در شهر نیویورک با مواضعی نزدیک به دولتهای غرب است، همین سطح از انتقادات خانم حسن نیز شایان توجه است. وی در پاسخ به سوالی درباره آثار انتخاب دونالد ترامپ به ریاستجمهوری آمریکا، گفت: «اطمینان اندکی از پایبندی وی به قوانین بینالمللی در دوران نخست ریاستجمهوریاش وجود دارد». تیرانا حسن افزود: «در برخی اظهارنظرهای انتخاباتی شاهد تهدید به اخراج دسته جمعی میلیونها نفر بودهایم و این یک پیام بسیار نگرانکننده است».
***
اقدام تحسین برانگیز مادرید در جلوگیری از ورود تسلیحات ارسالی برای رژیم صهیونیستی
اسپانیا، مصر و ترکیه را شرمنده کرد
دولت اسپانیا در اقدامی تحسینبرانگیز مانع پهلو گرفتن کشتیهای حامل تسلیحات آمریکایی به مقصد فلسطین اشغالی برای تحویل به رژیم صهیونیستی شد. به گزارش روزنامه الپاییس، ۲ کشتی «مارسک دِنوِر» و «مارسک سِلتار» روزهای ۳۱ اکتبر و ۴ نوامبر گذشته از نیویورک حرکت کرده و قرار بود با گذر از تنگه جبلالطارق به ترتیب ۸ و ۱۴ نوامبر به استان آندلس اسپانیا برسند. اما سخنگوی وزارت خارجه اسپانیا تأکید کرد این کشتیهای حامل تسلیحات آمریکایی برای رژیم جنایتکار اسرائیل جایی در خاک این کشور نخواهند داشت. این اقدام تحسینبرانگیز مادرید در حمایت از حقوق فلسطینیان متعاقب تصمیم این کشور به همراه ۳ عضو دیگر اتحادیه اروپایی برای تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایات جنگی علیه ساکنان نوار غزه است.
این در حالی است که در کمال تاسف، نقش ۲ کشور مسلمان ترکیه و مصر در هفتههای اخیر، در کمک به رژیم صهیونیستی برای انتقال تسلیحات و تجهیزات جنگی فاش شده است. هفته گذشته پهلوگیری یک کشتی متعلق به رژیم اشغالگر اسرائیل در بندر استانبول تظاهرات مردم ترکیه را به همراه داشت. شهروندان ترک با تجمع اعتراضی در برابر بندر حیدرپاشای استانبول خواستار آن شدند که کشتی آلمانی کاترین حامل تسلیحات برای رژیم صهیونیستی خاک کشور آنها را فورا ترک کند.
در قاهره نیز دهها شهروند مصری با تجمع مقابل اتحادیه خبرنگاران خشم خود را نسبت به عبور کشتی نظامی صهیونیست از کانال سوئز ابراز کردند.
معترضان همچنین از مقامات مصر خواستند شهروندانی را که در راهپیماییهای حامی فلسطین شرکت کرده بودند آزاد کنند. پیشتر یک کشتی تجاری آلمانی با پرچم پرتغال، حاوی 8 کانتینر مواد انفجاری برای ساخت بمبهای مختلف در بندر اسکندریه مصر پهلو گرفت که مقصد آن فلسطین اشغالی بود.
***
چرا آلمان شریک جنایات اسرائیل شده است؟
تارنمای میدلایستآی (چشم خاورمیانه) گزارشی از شواهد همدستی رژیم آلمان با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه ارائه کرد.
به گزارش این تارنمای انگلیسی، نسل فعلی آلمانها که در گذشته بزرگترین هولوکاست یهودیان اروپایی را مرتکب شدهاند، خود را میراثدار نوعی گناه دستهجمعی میدانند.
به این ترتیب ژرمنها ظاهرا چارهای ندارند جز آنکه هر کاری برای حمایت از رژیم صهیونیستی انجام دهند. این سرشکستگی جمعی به بهانهای برای استثمار اقتصاد پیشرو اروپا توسط صهیونیستها تبدیل شده است.
دولت ائتلافی فعلی آلمان در حالی تبدیل به آلت فعل صهیونیسم بینالملل برای حمایت سیاسی، نظامی و اقتصادی از جنگ وحشیانه اسرائیل علیه فلسطینیان و لبنانیها شده که احزاب تشکیلدهنده کابینه شولتس، دستکم سابقه اعتراضات مدنی ضدصهیونیستی و ضدآمریکایی را در مقایسه با حزب حاکم پیشین دموکرات - مسیحی با رهبری سپریشده آنگلا مرکل داشتهاند.
اکنون این کل حاکمیت دستنشانده آمریکا در آلمان است که به شکلی فراحزبی با حمایت تمامعیارش از بدترین نسلکشی تاریخ بشریت توسط اسرائیل، ماسک را از صورتش برمیدارد.
افشای همدستی اخیر نیروهای نظامی آلمان تحت پوشش یونیفل (نیروهای صلحبان سازمان ملل) با نیروی دریایی ارتش صهیونیستی در ساحل بترون در شمال لبنان برای گروگان گرفتن کاپیتان یک کشتی غیرنظامی به نام عماد امحاز، آخرین پرده از بدنامی رژیم برلین بود. دولت آلمان طی ۱۳ ماهی که از جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه، کرانه باختری و لبنان میگذرد، نه تنها از هر گونه تامین تسلیحاتی و حمایت اقتصادی اسرائیل کوتاهی نکرده، بلکه حتی در دادگاه دیوان دادگستری بینالمللی نیز به نفع سران رژیم که متهم به نسلکشی هستند، دخالت کرده است.