printlogo


کد خبر: 294953تاریخ: 1403/8/20 00:00
وجود بیش از ۱۴۷۰ نوع مواد مخدر در دنیا

از آنجا که هر روز بر تنوع مواد مخدر و روانگردان‌ها در دنیا افزوده می‌شود، آگاهی‌بخشی به آحاد جامعه بویژه نوجوانان و جوانان برای نیفتادن در دام غول اعتیاد ضروری است. در این باره معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در حال حاضر با بیش از ۱۴۷۰ نوع ماده مخدر در جهان مواجه هستیم، گفت: باید بتوانیم فرزندان‌مان را در برابر این مواد مخدر واکسینه کنیم. محمد جمالو در نشست دومین نمایشگاه یاریگران زندگی و پارک یادگیری با بیان اینکه اعتیاد یک آلودگی جسمی، روانی، اجتماعی، پیش‌رونده و مزمن است، گفت: پشت هر کدام از این واژه‌ها، دره‌هایی از مشکلات برای افراد معتاد نهفته است. 
وی با بیان اینکه برای اینکه افراد از این آلودگی بزرگ نجات یابند نیاز است با دقت حجم آسیب و مشکلات را بیان کنیم، افزود: اگر این بیان مساله بدرستی انجام نشود، به نتیجه نخواهیم رسید. معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه محیط‌ آلوده، میزبان آسیب‌پذیر و عامل آسیب‌پذیر ۳ رکن اصلی آلودگی فرد به اعتیاد است که طی چندین سال اخیر بسیار تغییرات داشته است، ادامه داد: در حال حاضر با بیش از ۱۴۷۰ نوع مواد مخدر در جهان مواجه هستیم که باید بتوانیم فرزندان‌مان را به عنوان میزبان واکسینه کنیم. جمالو با بیان اینکه محیط آلوده و عامل آلودگی تحت کنترل ما نیست، گفت: دومین نمایشگاه عمومی و پارک یادگیری یاریگران زندگی از ۲۳ تا ۲۹ آبان در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.
* تأکید بر پاکسازی چهره شهرها از اعتیاد
در نشست رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر و رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا، بر پاکسازی چهره شهرها از مظاهر اعتیاد تاکید شد. سردار محمدمهدی نوری‌نژاد در نشست مشترکی که با حضور سردار ایرج کاکاوند در ستاد پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا برگزار شد، اظهار کرد: از آنجا که بخشی از جرم قاچاق مواد مخدر در فضای عمومی جامعه اتفاق می‌افتد و بخشی دیگر در فضای مجازی، ضرورت دارد با اشراف اطلاعاتی، امکان فرصت‌طلبی و اقدامات مجرمانه سوداگران مرگ در کشور از بین برود. 
وی به نقش و وظیفه سازمان‌های مختلف در مبارزه و پیشگیری از این بلای خانمان‌سوز اشاره و بیان کرد: از آنجا که پاکسازی چهره شهرها از مظاهر اعتیاد برای کاهش نگرانی جامعه و خانواده مسؤولیتی ملی و همگانی است، بی‌شک هم‌افزایی، تعامل و ارتباط دوسویه با دستگاه‌های مسؤولیت‌دار در تمام مراحل اجرای طرح بسیار حائز اهمیت است. در ادامه این نشست سردار ایرج کاکاوند، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: با فعالیت‌های نفسگیر و عملیات‌های پیچیده خوشبختانه هر سال شاهد کشفیات بسیار بالایی در حوزه مبارزه با مواد مخدر هستیم. وی در ادامه گفت: از آنجا که اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان‌ها برابر نظر جامعه شناسان و روانشناسان از عوامل اصلی و تاثیرگذار در سرقت محسوب می‌شود، بدون تردید می‌توان انتظار داشت با هم‌افزایی و تشریک مساعی‌های بیشتر، شاهد گام‌های موفق‌تری در کنترل سرقت و سوءمصرف مصرف مواد مخدر در کشور باشیم. 
این مقام ارشد انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود به راه‌اندازی قرارگاه تشدید برخورد با خرده‌فروشان مواد مخدر و معتادان متجاهر اشاره کرد و افزود: به منظور افزایش رضایت شهروندان و نیز برابر تاکیدات سردار فرمانده کل انتظامی کشور مبنی بر پاکسازی چهره شهرها از حضور خرده‌فروشان مواد مخدر و نیز معتادان متجاهر، برخورد قاطع و همه‌جانبه با مخلان امنیت و آسایش مردم، قرارگاه تشدید برخورد با خرده‌فروشان و جمع‌آوری معتادان متجاهر از اسفند ۱۴۰۱ راه‌اندازی شد.

Page Generated in 0/0082 sec