printlogo


کد خبر: 295120تاریخ: 1403/8/24 00:00
اخبار

۶ نفر از متهمان پرونده شهید آرمان علی‌وردی به قصاص محکوم شدند
وکیل یکی از متهمان پرونده اکباتان از صدور حکم قصاص نفس برای ۶ نفر از متهمان این پرونده خبر داد.
بابک پاک‌نیا در گفت‌وگویی از صدور رأی حکم قصاص نفس برای ۶ نفر از متهمان این پرونده خبر داد و گفت: البته این حکم بدوی بوده و قابل فرجام‌خواهی است.
وی با تأکید بر اینکه حکم صادره قصاص است نه اعدام گفت: اکثریت قضات شعبه این را امضا کرده‌اند. وکیل پایه یک دادگستری خاطرنشان کرد: زمانی که از 3 قاضی 2 قاضی نظرشان قصاص باشد و یک نفر قصاص نباشد، نظر اکثریت ملاک است که در این پرونده نیز نظر مستشاران قصاص بود‌. وی در پایان تأکید کرد: در این ‌رابطه 2 پرونده تشکیل شده است؛ یکی درباره اتهامات امنیتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب و یک پرونده دیگر در رابطه ‌با قتل نفس. رای صادره درباره پرونده قتل نفس است. این وکیل در ادامه گفت: حکم مجازات اعدام برای مسائلی همچون افساد فی‌الارض و محاربه و‌... صادر می‌شود اما موضوع این پرونده درباره قتل یک نفر بود. قصاص یک بحث خصوصی است و با شکایت اولیای دم پرونده تشکیل می‌شود.
***
اولین سؤال از دولت چهاردهم اعلام وصول شد
سوال نماینده تهران از وزیر بهداشت و درمان درباره چرایی به کارگیری افراد دارای سوءسابقه در وزارت بهداشت اعلام وصول شد. محمد رشیدی، عضو هیات رئیسه مجلس در نشست علنی دیروز مجلس شورای اسلامی موارد اعلام وصول شده را به شرح زیر قرائت کرد: سوال ملی کامران غضنفری نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و تعداد دیگری از نمایندگان از وزیر بهداشت درباره چرایی به‌کارگیری افراد دارای سوءسابقه در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی. 
* نمایندگان مکلف به تحویل هدایا به مجلس شدند
همچنین در جلسه دیروز مجلس شورای اسلامی، ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون آیین‌نامه داخلی درباره طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان در دستور کار قرار گرفت. در ادامه وکلای ملت با پیشنهاد مالک شریعتی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی برای الحاق یک تبصره به این طرح موافقت کردند. 
طبق این مصوبه، هدایای سیاسی خارجی (دیپلماتیک) جزو اموال مجلس محسوب شده و نماینده دریافت‌کننده باید آن را به مجلس تحویل دهد. 
***
پزشکیان: رفع فیلترینگ به معنای رها کردن فضای مجازی نیست
رئیس‌جمهور درباره تلاش‌های دولت برای کاهش محدودیت‌ها در حوزه فضای مجازی گفت: طرح دولت برای رفع فیلترینگ به ‌معنای رها کردن فضای مجازی نیست، بلکه موجب تقویت حکمرانی در این حوزه است. 
مسعود پزشکیان در جلسه صبح دیروز هیأت دولت طی سخنانی اظهار داشت: نتایج ارزیابی‌های علمی و تحلیل اثرات اجتماعی فیلترینگ نشان می‌دهد هیچ یک از اهداف این طرح محقق نشده، بلکه مضرات و مشکلات دیگری نیز ایجاد کرده است، اما تعجب‌آور است که ما همچنان نسبت به ادامه این روند پرضرر و بی‌نتیجه اصرار داریم. رئیس‌جمهور در ادامه با ابراز اینکه طرح دولت برای رفع فیلترینگ به‌ معنای رها کردن فضای مجازی نیست، بلکه موجب توسعه و تقویت حکمرانی و استفاده بهینه مردم از آن خواهد شد، افزود: بنای دولت توسعه آموزش و تولید محتوا‌های فرهنگی بویژه برای نوجوانان و جوانان و افزایش خدمات دولتی در بستر شبکه‌های اجتماعی است که منجر به استفاده بهینه از اینترنت خواهد شد. پزشکیان با بیان اینکه دولت به‌ دنبال ایجاد نگاه مشترک با دیگر نهادهای حاکمیتی درباره رفع فیلترینگ است، بر ضرورت تسریع در اجرای مصوبه جلسه شورای‌ عالی فضای مجازی و تشکیل کارگروه ویژه به‌منظور بررسی ابعاد مختلف این موضوع، رفع دغدغه‌ها و نگرانی‌ها در این زمینه و ارائه نتیجه به جلسه بعد این شورا برای تصمیم‌گیری نهایی، تأکید کرد.
***
انفجار پیجرها نشان داد نمی‌توان به فناوری خارجی اتکا کرد
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: انفجار پیجرها در لبنان و حوادثی نظیر آن که در حوزه‌های صنعت شاهد خرابکاری‌ عامدانه صنعتی در خیلی از حوزه‌ها هستیم، نشان می‌دهد حداقل در حوزه‌های امنیت و دفاع به هیچ وجه نمی‌شود به فناوری خارجی اتکا کرد.  
سردار غلامرضا جلالی در افتتاحیه هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع بومی پدافند غیرعامل تهران، اظهار کرد: در حوزه پدافند غیرعامل بیشتر بر نقش فناوری‌ها در حوزه امنیت و دفاع تمرکز داریم؛ جایی که این فناوری برای کشور امنیت‌افزا و تولیدکننده قابلیت دفاعی باشد.  
وی افزود: از آنجا که موضوعات پدافند غیرعامل، فناوری‌محور و دانش‌پایه است و تهدیدات می‌تواند از جنس فناوری باشد، بنابراین پدافند غیرعامل هم تلاش زیادی می‌کند که دفاعش مبتنی بر دانش و فناوری باشد، به تعبیری اینجا پدافند غیرعامل به عنوان پیشران شرکت‌های فناور و دانش‌پایه، همچنین مراکز دانشگاهی و پژوهشگاهی است تا با هدایت و پیگیری و حمایت از این شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان هم نقش پیشران علمی را داشته باشد و هم کمک کند به واسطه تولید این محصولات برای کشور امنیت و دفاع تولید شود.  رئیس سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد: حوادث اخیر لبنان در انفجار پیجرها و حوادث نظیر آن که در حوزه‌های صنعت شاهد خرابکاری‌ عامدانه صنعتی در خیلی از حوزه‌ها هستیم، ضرورت وجود محصولات بومی را در کشور دوچندان می‌کند و نشان می‌دهد حداقل در حوزه‌های امنیت و دفاع به هیچ وجه نمی‌شود به فناوری خارجی اتکا کرد، چون بخش قابل توجهی از این فناوری‌ها قابلیت پنهان‌کاری تهدید و قابلیت‌هایی که منجر به خرابکاری شود را دارد و ما هم در صنعت دفاعی و صنایع مهم کشور و حوزه‌های امنیتی این را دیده‌ایم.

Page Generated in 0/0087 sec