printlogo


کد خبر: 295464تاریخ: 1403/9/5 00:00
اخبار

تشدید برخورد با تخلفات پلاک وسایل نقلیه در پایتخت
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات‌ پلاک وسایل نقلیه به مدت یک ماه در تهران خبر داد. سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور در این باره گفت: در امتداد طرح ۱۰ و در راستای انضباط‌بخشی به تردد موتوسیکلت‌ها، تشدید برخورد با موتورسوارانی که اصرار به پوشش یا مخدوش کردن پلاک خود دارند، از ۲۶ آبان‌ماه طرح تشدید برخورد با تخلفات پلاک در دستور کار پلیس قرار گرفته است. وی با بیان اینکه پلیس راهور تهران بزرگ در راستای وظیفه ذاتی خود همانند گذشته ولی به صورت جدی‌تر، طرحی را با عنوان طرح تشدید برخورد با تخلفات موتوسیکلت بویژه تخلفات پلاک در ۵۰ نقطه شهر آغاز کرده است، ادامه داد: با استقرار خودروهای یدک‌کش، موتوسیکلت‌های متخلفی را که اقدام به حرکت در خلاف جهت، تردد در خطوط ویژه، عدم استفاده از کلاه ایمنی بویژه مخدوشی پلاک، دستکاری یا پوشش پلاک را انجام می‌دهند، علاوه بر اعمال قانون برابر ماده ۲۰ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، موتوسیکلت آنها به پارکینگ انتقال داده می‌شود. موسوی‌پور با بیان اینکه در این طرح موتورسواران قانون‌گریزی که اصرار به دستکاری و پوشش پلاک خود می‌کنند ضمن جریمه ۷۰۰ هزار تومانی و توقیف وسلیه نقلیه به اسناد ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی، فرد خاطی به دستگاه قضایی نیز معرفی می‌شود.
***
دروغ اینستاگرامی فعالیت یک کارگاه را تعطیل کرد
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از شناسایی و تشکیل پرونده با موضوع نشر اکاذیب علیه فعالیت یک کارگاه تولیدی در کشور خبر داد. سردار داوود معظمی‌گودرزی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: در پی مراجعه نماینده حقوقی یک کارگاه تولیدی به پلیس فتای پایتخت مبنی بر نشر اکاذیب علیه فعالیت این شرکت در شبکه اجتماعی اینستاگرام توسط فرد یا افراد ناشناس، اقدامات اولیه برای کشف متهم یا متهمان آغاز شد. وی ادامه داد: پس از ارائه مستندات توسط شاکی و بررسی‌های علمی و فنی توسط کارشناسان پلیس فتای تهران بزرگ، متهم که مرد جوانی بود در فضای مجازی شناسایی و پس از تشریفات قضایی در یکی از شهرهای حومه تهران دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد. این مقام انتظامی بیان کرد: متهم پس از حضور در پلیس فتای پایتخت در ابتدا منکر بزه انتسابی شد اما پس از مواجه شدن با دلایل‌، مدارک و مستندات موجود در پرونده‌، چاره‌ای جز اعتراف پیش روی خود ندید و هدف خود را از این موضوع انتقامجویی و داشتن کینه‌ای قدیمی از شاکی اعلام کرد و از عمل مجرمانه‌ خود پشیمان بود. رئیس پلیس فتای تهران بزرگ توصیه کرد: رعایت اصل اخلاق‌مداری در استفاده از فضای مجازی بویژه شبکه‌های اجتماعی یکی از الزامات فعالیت در این حوزه است و کاربران فضای مجازی باید مراقب رفتار خود در فضای مجازی باشند تا از روی جهل یا انتقامجویی برای دیگر کاربران ایجاد مزاحمت نکنند.
***
الزام کاهش ۱۰ درصدی سرعت در زمان بارندگی
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از الزام کاهش ۱۰ درصدی سرعت در زمان بارندگی برای کاهش حوادث جاده‌ای خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی با اشاره به حوادث اخیر جاده‌ای گفت: در 3 روز بارندگی هفته گذشته، متأسفانه شاهد افزایش حوادث بودیم. حداقل 3 مورد حادثه اتوبوس رخ داد که چشم‌انداز ناگواری پیش‌رو قرار می‌دهد. این امر نشان‌دهنده نقص مهارت‌های رانندگان در چنین شرایطی است. وی افزود: یکی از اقدامات فوری و ضروری، کاهش حداقل ۱۰ درصدی سرعت هنگام بارندگی است. این اطلاع‌رسانی باید به‌صورت متغیر و مداوم از طریق خبرگزاری‌ها و تابلو‌های پیام متغیر انجام شود. همچنین، اقدامات مرتبط با مسافربری، نظیر اجرای دقیق صورت‌وضعیت و مشارکت مدیران شرکت‌های خدماتی، باید در دستور کار قرار گیرد. سرهنگ شیرانی با تأکید بر ضرورت آموزش گفت: برگزاری کلاس‌های آموزشی برای رانندگان ضروری است، همچنین برای مدیریت بهتر وضعیت بار، باید محدودیت‌های لازم اعمال شود. متأسفانه در سال‌های اخیر، با افزایش ظرفیت بار و استفاده از خودرو‌هایی با لاستیک‌های فرسوده و تجهیزات یدکی گران‌قیمت، مشکلاتی همچون کاهش ایمنی و ترمزگیری ناگهانی تشدید شده است که نیازمند توجه ویژه است.
***
تأمین نیاز کشور به ایمپلنت‌های ستون فقرات
ایمپلنت‌های ستون فقرات بویژه ایمپلنت‌های مخصوص کودکان، جزو تجهیزات پزشکی با فناوری بسیار پیچیده محسوب می‌شود. پیش از این، بخش زیادی از نیاز کشور به این تجهیزات از طریق واردات تأمین می‌شد اما به همت پژوهشگران یک شرکت دانش‌بنیان، سبد متنوعی از این محصولات با کیفیتی همتراز نمونه‌های خارجی، در داخل تولید شده‌اند. یکی از حوزه‌هایی که ارزبری بالایی را به خود اختصاص داده است، حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است. یکی از ضرورت‌های اصلی این حوزه، داخلی‌سازی این محصولات برای رفع نیاز مردم و جلوگیری از خروج ارز از کشور است اما یکی از الزام‌های مهم این حوزه که با سلامت مردم پیوند دارد، رعایت استانداردها و حفظ کیفیت در تولید این محصولات و تجهیزات پزشکی عموما با فناوری پیشرفته  (High Tech) است. یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور با استفاده از ظرفیت اساتید و نخبگان جوان دانشگاهی کشور موفق شده است سبد متنوعی از محصولات شامل ایمپلنت‌های ستون فقرات گردنی، ایمپلنت‌های ستون فقرات کمری، ایمپلنت‌های ستون فقرات مخصوص کودکان را در داخل کشور تولید می‌کند و علاوه بر رفع نیاز بیماران، از خروج ارز از کشور جلوگیری کند. دکتر مجتبی سلیمی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان گفت: محصولات متنوعی از جمله پیچ‌های ستون فقرات، ایمپلنت‌های گردن و کمر مخصوص بزرگسالان و ویژه کودکان تولید می‌کنیم. وی اظهار کرد: تمام محصولات تولیدی این شرکت با رعایت استانداردهای روز دنیا تولید می‌شوند.

Page Generated in 0/0072 sec