printlogo


کد خبر: 295678تاریخ: 1403/9/12 00:00
اخبار

تمرکز «سینماحقیقت۱۸» بر خانواده است
دبیر جشنواره سینماحقیقت با بیان اینکه تمرکز جشنواره امسال بر موضوع خانواده است، خاطرنشان کرد: سینماحقیقت ۱۸ با تمرکز بر موضوع خانواده به مسائلی چون شکاف و انقطاع نسلی، معیشت، اقتصاد و ارکان خانواده در حوزه ویژگی‌ها، نقش و فقدان پدر و همچنین معضلات اجتماعی در بستری به نمایش درمی‌آید تا آسیب‌شناسی درستی از حوزه زیستی خانواده‌ها به دست بدهد. به گزارش ایرنا، محمد حمیدی‌مقدم در نشست خبری هجدهمین جشنواره سینما حقیقت اظهار داشت: هجدهمین جشنواره سینما حقیقت در حال عبور از نوجوانی و ورود به دوره جوانی است. این جشنواره در حال به بلوغ رسیدن است و امیدوارم رشد خوبی کرده باشد. وی افزود: امسال در جشنواره سعی کردیم نگاه تعاملی، بیش از گذشته باشد و به سلایق و نگاه‌های مختلف و فیلمسازان نسل‌های متفاوت، نگاهی ویژه داشته باشیم. امسال نسبت به سال گذشته تفاوت عمده‌ای در این حضور خودخواسته داریم؛ مرجعیت جشنواره سینماحقیقت در کشور با همین مدارا، گفت‌وگو و شنیدن صداهای مختلف معین می‌شود. امیدوارم مجموعه رنگارنگی را شاهد باشید. دبیر جشنواره سینما حقیقت درباره تعداد فیلم‌های متقاضی برای حضور در جشنواره هم گفت: ۵۳۳ فیلم متقاضی حضور در بخش ملی جشنواره بودند. نسبت تولید مستند در مقایسه با سال گذشته، پایاپای بود و نسبت حضور در جشنواره بیشتر بود. از ۵۳۳ فیلم، ۶۵ فیلم برای بخش مسابقه انتخاب شدند. وی درباره پرداختن به مسائل غزه در جشنواره امسال گفت: بخش واکنش سریع، وظیفه سینماحقیقت در واکنش به مسائل غزه است. این بخش فقط زینتی نیست و بخشی مهم در جشنواره است. صندوق حمایت از غزه را سال گذشته راه‌اندازی کردیم و در جشنواره فیلم کن نیز توانستیم تعامل خوبی با جهان داشته باشیم. در بخش غزه ۱۲ فیلم به نمایش درمی‌آید. حمیدی‌مقدم ادامه داد: در بخش خارج از مسابقه، ۱۰ فیلم اکران خواهد شد. در بخش بین‌الملل، ۲۳۱۴ فیلم متقاضی بودند که ۵۹ فیلم انتخاب شدند. دبیر این جشنواره همچنین درباره سهم ارگان‌ها در سرمایه‌گذاری برای تولید مستند، توضیح داد: از میان ۶۵ فیلم بخش ملی، ۱۶ فیلم توسط بخش خصوصی و ۴۹ فیلم توسط ارگان‌ها و نهادها تولید شده است. هجدهمین جشنواره سینما‌ حقیقت ۱۸ تا ۲۵ آذر به دبیری محمد حمیدی‌مقدم در پردیس سینمایی چارسو برگزار می‌شود.
***
«ببعی قهرمان» میهمان جنگ‌زدگان لبنان شد
انیمیشن سینمایی «ببعی قهرمان» به کارگردانی حسین صفارزادگان و میثم حسینی و تهیه‌کنندگی محمدمهدی مشکوری میهمان کودکان جنگ‌زده لبنانی شد. این انیمیشن سینمایی موفق شده تاکنون بیش از یک میلیون مخاطب را جذب و به فروش بیش از ۵۰ میلیاردی دست پیدا کند؛ «ببعی قهرمان» با تکنیک سه‌بعدی طراحی و ساخته شده و سعی دارد مخاطب را به باور مفهوم «خواستن توانستن است» برساند. نسخه سریال این انیمیشن سینمایی پیش از این مورد استقبال مخاطبان بویژه کودکان قرار گرفته بود. «ببعی قهرمان» محصول سازمان هنری، رسانه‌ای اوج است که با مشارکت موسسه «قاب رویا» و همکاری شرکت رایمون مدیا به تولید رسیده است و پخش آن را موسسه بهمن سبز بر عهده دارد.
***
نگرانی کیت بلانشت از تأثیر هوش‌مصنوعی بر سرگرمی
کیت بلانشت بار دیگر نگرانی عمیقش را نسبت به تأثیر هوش مصنوعی بر صنعت سرگرمی و سایر جنبه‌های زندگی مطرح کرد و گفت: این فناوری می‌تواند کاملا جایگزین انسان‌ها شود. به گزارش ایسنا، این بازیگر برنده 2 جایزه اسکار در جدیدترین مصاحبه‌اش با بی‌بی‌سی گفت: صنعتی که ما در آن فعالیت می‌کنیم، با عموم مردم سر و کار دارد و به نظر من، بحث‌های پیرامون هوش مصنوعی تا زمان اعتصاب نویسندگان، به طور گسترده مورد توجه قرار نگرفته بود اما حالا این موضوع کاملا واقعی است. بلانشت در ادامه افزود: وقتی به این مسائل نگاه می‌کنم، با خود می‌گویم واقعا نمی‌دانم این فناوری چه چیزی برای مردم به ارمغان می‌آورد. گاهی این فقط یک نوع آزمایش در نوع خود است که از یک منظر می‌تواند خلاقیت باشد اما از سوی دیگر، این خلاقیت می‌تواند بسیار مخرب باشد. وی با اشاره به اینکه هوش مصنوعی می‌تواند «کاملا جایگزین هر کسی روی پرده سینما شود»، تأکید کرد نگرانی‌اش فراتر از تأثیر آن بر هالیوود است. بلانشت توضیح داد: کمتر نگران چشم‌انداز شغلی خودم هستم و بیشتر نگران تأثیری که این فناوری بر مردم عادی، بازنشستگان و افرادی که سه شغل دارند تا بتوانند بالای خط فقر زندگی کنند، هستم. این نگرانی من است؛ من نگران آینده بشریت هستم، این یک مشکل بسیار بزرگ‌تر است.
***
«جایزه معماری قاره‌ای» به معماران ایرانی رسید
معماران ایرانی توانستند رتبه اول و نشان طلای «جایزه معماری قاره‌ای آسیا 2A» را از آن خود کنند. به گزارش مهر، رتبه اول و نشان طلا در بخش مرمت و احیای «جایزه معماری قاره‌ای آسیا 2A» به شیما شایگان، هنرمند طراح و گروه معماری شایگان اهدا شد. گروه شایگان متشکل از شیما شایگان، کورش نایبی‌فر، حسنی شاهوردی، یاسمین خرم‌آبادی و المیرا رمضانی هستند که شیما شایگان به عنوان طراح این گروه محسوب می‌شود. شایگان و گروهش برای طراحی و اجرای «خانه رزاس» در شهر کاشان توانستند این جایزه را دریافت کنند. طراحی تا اجرای این پروژه، ۲ سال زمان برده است. این دوره جایزه با موضوع «معماری کانتکست‌محور نوآورانه در قاره‌ها» بود که بر معماری با زمینه‌سازی نوآورانه و متناسب با شرایط فرهنگی، اجتماعی و جغرافیایی تمرکز دارد. این سالانه ۶ آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۶ نوامبر ۲۰۲۴ در دوبی امارات برگزار شد.

Page Generated in 0/0070 sec