بارگذاری فیلمهای جنایی باعث میشود متهم یا مجرم فراری شود و کار پلیس نیز برای شناسایی و دستگیری وی سخت شود. در این باره فرمانده انتظامی تهران بزرگ از مردم درخواست کرد فیلمهای مربوط به جرائم را به جای بارگذاری در فضای مجازی به دست پلیس برسانند. سردار عباسعلی محمدیان روز گذشته در مرکز ۱۹۷ ارتباطات مردمی با پلیس حضور یافت و گفت: امروز تعداد زیادی از شهروندان به ما مراجعه کردند. از مهمترین علتهای مراجعه شهروندان به مرکز ۱۹۷، در زمینه نظارت بر اماکن عمومی بود که درباره قانون منع بهکارگیری اتباع بیگانه پرونده زیاد داشتیم و این واحدهای صنفی که اخطار پلمب دریافت کرده بودند به ما مراجعه داشتند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: علاوه بر این، درباره رعایت برخی موضوعات داخل خودروها که منجر به توقیف شده بود؛ شهروندان مراجعه داشتند و همکاران من در حال مساعدت به این افراد هستند. محمدیان خطاب به صنوف مختلف هشدار داد: بر اساس قانون هیچ صنفی بویژه اغذیهفروشیها نباید اتباع بیگانه را بهکارگیری کنند. اگر این اتباع غیرمجاز باشند، در صورت شناسایی به اداره کار معرفی شده و جریمه سنگینی در انتظارشان خواهد بود و حتی اگر این اتباع مجاز نیز باشند تا پایان مراحل اداری و انجام آزمایشات اجازه کار ندارند. وی به واحدهای صنفی هشدار داد: مالکان صنوف باید دقت کنند که اتباع بیگانه غیرمجاز به محض دستگیری مراحل خروج آنها آغاز میشود اما واحدهای صنفی درگیر مراحل قضایی شده و حتی پلمب نیز میشوند. فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره یک پرونده خاص ادامه داد: متاسفانه تردد یک موتوسیکلت سنگین در معابر تهران و برخورد آن با موتوسیکلت دیگری، باعث مرگ راکب آن شده است که این پرونده در اداره رسیدگی به قتل پلیس آگاهی در حال پیگیری است و من به اولیای دم قول دادم این فرد بزودی دستگیر میشود.
محمدیان گفت: بر اساس مصوبات، تردد موتوسیکلتهای سنگین در معابر شهری تخلف است و تنها باید با یدککش به پیستها هدایت شوند اما پلیس در صورت مشاهده آنها را توقیف میکند. متاسفانه اکثر این موتورها نیز قاچاق هستند و اگر همکاران من بخواهند هر دفعه تعقیب و گریز انجام دهند قطعا جان سایر افراد به خطر میافتد اما حداقل هفتهای 5 مورد توقیف این موتوسیکلتها را شاهد هستیم. وی با اشاره به تصاویری که از اعمال مجرمانه ضبط میشود، افزود: ما از مردم درخواست میکنیم تصاویر ضبط شده خود از اعمال مجرمانه مجرمان را به دست پلیس برسانند و از انتشار آن در فضای مجازی خودداری کنند، زیرا همانطور که پلیس و مردم این تصاویر را میبینند، خود مجرمان و آشنایانشان نیز میبینند و این مساله باعث فرار آنها و سختتر شدن کشف جرم میشود. فرمانده انتظامی تهران بزرگ اظهار کرد: ما در معاونت اجتماعی پلیس در حال تهیه سامانهای هستیم که مردم این تصاویر خود را در آن با پلیس به اشتراک بگذارند و روند دستگیری متهمان را تسریع کنند.