همراهی ۲۵۰ هزار معلم در طرح اکرام ایتام و محسنین
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد گفت: بیش از ۲۵۰ هزار معلم در طرح اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد مشارکت دارند. حبیبالله آسوده، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کشور در دیدار با مدیرکل آموزشوپرورش استان خراسان شمالی با اشاره به استقبال خوب معلمان و فرهنگیان از پویش مهرآموز، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۲۵۰ هزار معلم در طرح اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد مشارکت دارند. وی با اشاره به اینکه سهم خراسان شمالی از این طرح مشارکت بیش از 5 هزار معلم و فرهنگی است، خاطرنشان کرد: معلمان و فرهنگیان با ترویج فرهنگ خیر و احسان در بین دانشآموزان میتوانند آنها را به عنوان سفیران آینده فرهنگ خیر و احسان معرفی کنند. حبیبالله آسوده با اشاره به اینکه برنامه راهبری خیر و احسان از طریق گروههای مردمی توسط کمیته امداد در حال اجراست، اظهار کرد: گروههای مردمی از جمله موسسات خیریه و مراکز نیکوکاری با مردمی کردن نحوه ارائه خدمت به مددجویان به عنوان بازوان پرتوان این نهاد در دستگیری از نیازمندان هستند. معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد با بیان اینکه روحیه تعاملی مدیران سازمانی به عنوان سرمایه اجتماعی این نهاد است، گفت: کمیته امداد در کنار توانمندسازی مددجویان به عنوان مهمترین رسالت این نهاد ترویج فرهنگ خیر و احسان را در دستور کار دارد. وی با اشاره به اجرای پویش مهرآموز با همکاری آموزشوپرورش ادامه داد: معلمان میتوانند دانشآموزان را به سمت خیر و احسان و کمک به همنوع سوق دهند.
***
ضرورت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در دانشآموزان
وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه هر چقدر فعالیتهای ایجابی کم شود به میزان آسیبهای اجتماعی در دانشآموزان افزوده میشود، گفت: توسعه و ترویج برنامههای قرآنی و انس با قرآن در پیشگیری از آسیبها موثر است. علیرضا کاظمی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه یکی از بهترین برنامهها در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بین دانشآموزان فعالیتهای ایجابی است گفت: اثر فعالیتهای ایجابی در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی چندین برابر فعالیتهای دیگر است. وی با بیان اینکه اگر فعالیتهای ورزشی تعریف و تجهیزات ورزشی و فعالیتهای فوقبرنامه برای دانشآموزان مهیا شود، در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی موثرتر است افزود: توسعه و ترویج برنامههای قرآنی و انس با قرآن نیز چندین برابر در پیشگیری از آسیبها موثر است. وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه هر چقدر فعالیتهای ایجابی کم شود به میزان آسیبهای اجتماعی در دانشآموزان افزوده میشود، ادامه داد: زیرا نمیتوان جایگزین خوبی برای اوقات فراغت دانشآموزان مهیا کرد، لذا دانشآموز با ورود به پارک، فضای مجازی و فضاهای فاسد، آلوده میشوند. کاظمی اظهار کرد: وقتی برای دانشآموز اشتغالات و اوقات فراغت درست مهیا نشود از سمت دیگر آسیب خواهد دید.
***
بهرهبرداری از ۴ طرح آبزیپروری بنیاد برکت
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: ستاد اجرایی با تمرکز بر ایجاد و توسعه کسبوکارهای بخش کشاورزی، صنایع غذایی و تبدیلی در 2 زنجیره سبز و آبی را در اولویت خود قرار داده است. سید امیرحسین مدنی در مراسم بهرهبرداری از این طرحها گفت: با عنایت به اهمیت تولید کالاهای استراتژیک و تأمین امنیت غذایی کشور، ستاد اجرایی فرمان امام با تمرکز بر ایجاد و توسعه کسبوکارهای بخش کشاورزی، صنایع غذایی و تبدیلی در ۲ زنجیره سبز و آبی را در اولویت خود قرار داده است. مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: اجرای ۱۹۹۲ طرح زنجیره آبی برکت در قالب طرحهای آبزیپروری در مقیاس کسبوکارهای کوچک و خانگی و نیز حمایت تسهیلاتی از ۸۲ کارگاه و بنگاه کوچک، با اعطای ۱۳۸۵ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه در سالهای اخیر در دستور کار قرار گرفته که این اقدامات منجر به ایجاد بیش از ۳۳۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در کشور شده است. وی تاکید کرد: رونق و تقویت فعالیتهای حوزه آبزیپروری با تمرکز بر حل مسائل و چالشهای اساسی این حوزه، در قالب حمایت از رستههای اولویتدار و استفاده از خدمات پیشرانهای حوزه آبزیپروری از دیگر برنامههای توانمندسازی و محرومیتزدایی بنیاد برکت در سالهای آینده است که موضوعاتی چون پرورش ماهیان سردابی، گرمآبی، میگو و طرحهای پرورش ماهی در قفس و سایر حوزههای مرتبط با شیلات از جمله این فعالیتهاست که در استانهای مختلف کشور برنامهریزی و باعث ایجاد ۲۵ هزار فرصت شغلی خواهد شد.
***
پیامکهای حاوی لینک درباره رعایت شؤونات، کلاهبرداری است
رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتای فراجا اعلام کرد: پیامهای الزام به رعایت شؤونات، حاوی لینک نیستند و هر گاه فرد به درگاه بانکی ارجاع داده شد، قطعا کلاهبرداری است. سرهنگ رامین پاشایی با هشدار نسبت به کلاهبرداریهای اینترنتی گفت: یکی از ترفندهای مجرمان سایبری این است که برای دسترسی به اطلاعات مردم از شیوههای مختلف استفاده میکنند. اگر قرار باشد یک سازمان دولتی پیامکی به مردم بدهد قطعا از طریق پیامک متنی و با سرشماره و متن مشخص این کار را انجام میدهد. وی با اشاره به پیامهایی با محتوای توهینآمیز و مغایر با شؤونات اسلامی در شبکههای اجتماعی افزود: همواره برخی نهادها و سازمانها شبکه اجتماعی را رصد میکنند و احتمال دارد پیامی مبنی بر عدم رعایت شؤونات اسلامی به کاربر داده شود اما باید توجه داشت اگر لینکی در آن پیوست باشد به هیچ عنوان مورد تأیید نیست، زیرا پیامهای الزام به رعایت حاوی لینک نیستند.