printlogo


کد خبر: 295906تاریخ: 1403/9/20 00:00
اخبار

برخورد پلیس با ۳۰۰۰ وسیله نقلیه دودزا و بدون معاینه فنی
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ، از اعمال قانون بیش از ۳۰۰۰ وسیله نقلیه دودزا، بدون معاینه فنی و دارای نقص فنی طی ۲ روز گذشته خبر داد. سرهنگ احسان مومنی دیروز در توضیح بیشتر گفت: متأسفانه در روزهای اخیر شاهد هستیم آلودگی هوا به سطح بالایی رسیده، به حدی که کارمندان با ۵۰ درصد ظرفیت مشغول کار هستند و حتی مدارس نیز تعطیل شده‌اند به همین دلیل برای مقابله با آلودگی هوا، پلیس راهور برخورد جدی با خودروهای دودزا،  بدون معاینه فنی و کامیون‌های دیزلی در ۴۸ ساعت گذشته انجام داده است. وی افزود: در ۲ روز گذشته،  ۲هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه سنگین اعمال قانون و توقیف شده‌اند. همچنین حدود ۲۹۰ دستگاه خودروی فاقد معاینه فنی و ۴۷۰ خودرو نیز به‌ دلیل نقص فنی و دودزا بودن جریمه شده‌اند. معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ درباره معاینه فنی‌های باطل‌شده نیز اظهار کرد: در همین بازه زمانی، ۱۷۰ دستگاه خودرویی که نقص فنی داشتند یا دودزا بودند را ابطال معاینه فنی کردیم و از رانندگان خواهشمندیم با توجه به وضعیت آلودگی و وارونگی هوا، نسبت به اخذ معاینه فنی و وضعیت فنی خودرو بویژه جهت تردد در روزهای سرد زمستان و بارندگی، اقدامات لازم را انجام دهند تا شاهد هوای پاک پایتخت باشیم.
***
تنها ۱۲ درصد کسب‌وکارهای نوآورانه به‌زنان اختصاص دارد
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه در ایران، چالش‌هایی چون محرومیت‌های اقتصادی و تحریم‌ها وضعیت زنان و کسب‌وکارها را تحت تأثیر قرار داده است گفت: در حال حاضر، تنها ۱۲ درصد کسب‌وکارهای نوآورانه کشور به زنان اختصاص دارد؛ تلاش داریم این رقم را تا پایان دولت چهاردهم به ۳۰ درصد افزایش دهیم. زهرا بهروزآذر با حضور در همایش ملی «زنان و توسعه پایدار» که به منظور بررسی موضوعات مرتبط با نقش زنان در توسعه پایدار، چالش‌های اقتصادی و اجتماعی و تأثیر قوانین و زیرساخت‌ها بر مشارکت زنان در حوزه‌های تولید و کارآفرینی برگزار شد، با اشاره به اهمیت حضور زنان در عرصه‌های کارآفرینی و دانشگاهی، خواستار تغییر مدل‌های کسب‌وکار به سمت رویکردهایی شد که ارزش‌های اجتماعی و محیط‌زیستی را از ابتدا در نظر بگیرند. وی افزود: زنان، به دلیل اخلاق مراقبتی و روحیه مادرانه، بهتر می‌توانند در حفظ محیط‌زیست و مسائل اجتماعی نقش‌آفرینی کنند و الگوی موفقی برای کسب‌وکارهای پایدار باشند.  معاون رئیس‌جمهور همچنین بر لزوم افزایش مشارکت زنان در استارتاپ‌ها تأکید کرد و گفت: در حال حاضر، تنها ۱۲ درصد کسب‌وکارهای نوآورانه به زنان اختصاص دارد. تلاش داریم این رقم را تا پایان دولت چهاردهم به ۳۰ درصد افزایش دهیم.
***
ایجاد درمانگاه دندانپزشکی سیار برای محرومان تهران
کاروان سلامت داوطلبان هلال‌احمر یک درمانگاه دندانپزشکی سیار ایجاد کرد. سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر و شعبه استان تهران به مناسبت هفته جهانی داوطلب، در قالب رویداد بزرگ داوطلبی ماه‌تاب بیش از ۱۲ طرح را با همکاری داوطلبان اجرا می‌کند. در روزهای پایانی این رویداد کاروان سلامت داوطلب به روستای غنی‌آباد بخش مرکزی شهرستان ری رفتند و با ایجاد یک درمانگاه سیار به بیش از ۱۵۰ مراجعه‌کننده خدمات دندانپزشکی ارائه کردند. این کاروان سلامت متشکل از ۴۶ داوطلب در قالب ۶ دندانپزشک داوطلب به همراه ۶ دستیار و ۳۰ داوطلب به عنوان همیاری در پروژه در ساختمان دهیاری روستا از ساعت ۸ صبح کار خود را آغاز کردند. این درمانگاه با ۶ یونیت دندانپزشکی و وسایل درمانی و مواد دندانپزشکی تجهیز شده بود که خدماتی همچون ترمیم دندان، کشیدن دندان، جرم‌گیری و ویزیت کودکان را به مراجعه‌کنندگان ارائه کرد. علاوه بر اهالی روستای غنی‌آباد، با اطلاع‌رسانی قبلی مردم روستاهای اطراف نیز برای دریافت خدمات به درمانگاه سیار مراجعه کردند. روز قبل از آن نیز در کنار ساختمان دهیاری همین روستا برای مردم منطقه یک بیمارستان صحرایی یک‌روزه تجهیز شده بود که مردم از خدمات پزشکان متخصص استفاده کردند.
***
برگزاری رویداد برکت فلاحت با همکاری گروه‌های  جهادی
رویداد برکت فلاحت با مشارکت قرارگاه جهادی کشاورزی بنیاد برکت در جهت ارائه خدمات به دام با حضور مقامات و مدیران بنیاد برکت برگزار شد. به گزارش روابط عمومی  بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، در جریان برگزاری رویداد برکت فلاحت از اقدامات و فعالیت‌های قرارگاه جهادی کشاورزی بنیاد برکت در قالب طرح کاروان سلامت دام رونمایی شد. بر اساس این گزارش قرارگاه جهادی کشاورزی بنیاد برکت با همکاری گروه‌های جهادی و تخصصی دامپزشکی بیش از 2.500.000 رأس دام سبک و سنگین را در ۲۵ استان سراسر کشور تحت ارائه خدماتی نظیر ویزیت، درمان، سم‌پاشی و انگل‌زدایی به صورت رایگان قرار داده است. گفتنی است اجرای طرح غیرمتمرکز کاروان سلامت دام از ابتدای سال ۱۴۰۳ با هدف ویزیت و درمان 1.000.000 رأس دام سبک در سراسر کشور بویژه مناطق محروم آغاز شده است. همچنین طرح متمرکز کاروان سلامت دام نیز با هدف تحت پوشش مستمر قرار دادن200.000 رأس دام سبک به مدت یک سال در ۷ نقطه هدف تعیین‌شده در ۷ استان کشور آغاز به کار کرده است.  

Page Generated in 0/0059 sec