جنگ رژیم صهیونیستی علیه بیمارستانهای غزه
در حالی که رژیم صهیونیستی از نزدیک به ۳ ماه گذشته تاکنون، همزمان با تجاوزات وحشیانه علیه شمال نوار غزه و محاصره ظالمانه این منطقه، یک جنگ سیستماتیک ضد بیمارستانها نیز به راه انداخته و بیمارستان کمال عدوان به شکل دائم در معرض حملات هوایی و زمینی این رژیم قرار دارد، صبح سهشنبه منابع رسانهای فلسطینی از محاصره بیمارستان اندونزی در بیتلاهیا واقع در شمال نوار غزه توسط نیروهای اشغالگر خبر دادند. منابع محلی گزارش دادند صهیونیستها سهشنبه، بیماران و مجروحان را مجبور به تخلیه بیمارستان اندونزی کردند و مناطق اطراف این بیمارستان را هدف حملات توپخانهای قرار دادند. بر اساس این گزارش، بیماران و مجروحان مجبور شدند با پای پیاده از بیت لاهیا به سمت شهر غزه فرار کنند. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد نیروهای اشغالگر، با محاصره و هدف قرار دادن مستقیم بیمارستان اندونزی، بیمارستان کمال عدوان و بیمارستان العوده در شمال غزه، جنگ خود علیه سیستم بهداشتی و درمانی در این منطقه را تشدید کردهاند و اصرار دارند همه بیمارستانها را از خدمت خارج کنند. به گزارش وزارت بهداشت غزه، نیروهای اشغالگر، مجروحان و بیماران را مجبور به تخلیه بیمارستان اندونزی کردند و بمباران همه بخشهای بیمارستان کمال عدوان و مناطق اطراف آن به شکل شبانهروزی و بیوقفه ادامه دارد و صدای وحشتناک حملات هوایی و زمینی قطع نمیشود. این وزارتخانه از نهادهای بینالمللی سازمان ملل متحد و همه نهادهای مربوط خواست در برابر این جنایات اشغالگران بایستند و اقدامی فوری برای محافظت از سیستم بهداشتی غزه انجام دهند. بر اساس این گزارش، بیمارستان اندونزی به عنوان بزرگترین بیمارستان در شمال نوار غزه بعد از حملات مکرر ارتش صهیونیستی به طور کامل تخلیه شده است. بیمارستان کمال عدوان هم که مرکزیترین بیمارستان شمال غزه بهشمار میرود، مورد حملات متعددی قرار گرفته که آخرین مورد آن شب گذشته بود و منجر به مجروح شدن 20 بیمار و کادر درمانی شد. ارتش رژیم صهیونیستی به دنبال اجرای طرح ژنرالها در شمال نوار غزه به هدف قرار دادن سیستماتیک بخش درمانی و زیرساختهای آن در شمال نوار غزه ادامه میدهد و به دنبال فراری دادن ساکنان بومی شمال نوار غزه است.
***
تشدید تنشهای سیاسی در کره جنوبی
هان دوک سو، سرپرست ریاستجمهوری کرهجنوبی با درخواست اپوزیسیون اصلی حزب حاکم این کشور مبنی بر تصویب ۲ لایحه مرتبط با تعیین بازرس ویژه برای تحقیقات درباره اعلام حکومت نظامی ناموفق از سوی یون سوک یول، رئیسجمهور معلق و همچنین چند فقره اتهام فساد علیه کیم کئون هی، همسر وی، مخالفت کرد. این در حالی است که حزب مخالف متعهد شده است در صورت عدم تصویب این لایحه، رئیسجمهور موقت را نیز استیضاح خواهد کرد. به نوشته یونهاپ، ۲ لایحه مذکور در جریان جلسه کابینه که به ریاست نخستوزیر و رئیسجمهور موقت کرهجنوبی برگزار شد، مورد بحث قرار نگرفت. هان دوک سو، رئیسجمهور موقت کرهجنوبی در مصاحبهای گفت: معتقدم باید قبل از هر چیز، احزاب حاکم و اپوزیسیون شروع به مباحثه و مذاکره بر سر اقدامی مشترک کنند به طوری که اکثریت جامعه درک کنند تحقیقات مصوبات شورای ویژه بدون کوچکترین سوگیری و بر اساس قانون اساسی انجام شده است. هان دوک علاوه بر این، مسؤولیت انتصاب قضات دادگاه قانون اساسی را برعهده دارد؛ دادگاهی ۹ عضوی که البته در حال حاضر برای آغاز روند استیضاح رئیسجمهور ۳ عضو کم دارد. به نوشته یونهاپ، برای تصویب طرح استیضاح، دستکم ۶ رای مورد نیاز است. پارلمان کرهجنوبی ۱۴ دسامبر به استیضاح یون سوک یول رای داد. دادگاه قانون اساسی کرهجنوبی تا ۱۱ ژوئن ۲۰۲۵ در این باره تصمیم نهایی را خواهد گرفت. یون هماکنون تعلیق شده است و نخستوزیر این کشور تا اعلام رای نهایی، به طور موقت وظایف او را متقبل خواهد شد.
***
تروریست گردن گرفت
«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنرانی اخیر خود مدعی شد این رژیم ضربات سختی را به یمنیها وارد خواهد آورد. وی در ادامه سخنانش گفت: «همان کاری که در غزه، لبنان و تهران انجام دادیم در صنعا و حدیده نیز انجام خواهیم داد و به زیرساختهای راهبردی وابسته به حوثیها آسیب میرسانیم». کاتس افزود: «سرهای سران حوثی را خواهیم زد، همانطور که این کار را با هنیه، السنوار و نصرالله انجام دادیم». سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی با پوشش سخنان کاتس اعلام کرد وزیر جنگ این رژیم برای نخستین بار مسؤولیت ترور اسماعیل هنیه در تهران را برعهده گرفته است. اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، در تاریخ ۱۰ مرداد ۱۴۰۳/ ۳۱ ژوئیه ۲۰۲۴ در تهران ترور شد و به شهادت رسید. این جنایت، در ساعات اولیه بامداد رخ داد و او به همراه محافظ شخصیاش در این حمله شهید شد. ترور اسماعیل هنیه در تهران در شرایطی رخ داد که وی برای مراسم تحلیف رئیسجمهور به تهران سفر کرده بود و در آن ایام نیز مشغول مذاکره غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی بر سر آتشبس و تبادل اسرا بود؛ مذاکراتی که تاکنون منجر به آتشبس نشده است و جنایات رژیم صهیونیستی نیز ادامه دارد. رویکرد خصمانه صهیونیستها در ترور شهید اسماعیل هنیه منجر به انجام عملیات «وعده صادق 2» شد.