همزمان با برگزاری پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمارتیزر «دژی کانو» منتشر شد
روایتی از دختران رهاشده از دام گروهکهای تروریست
پوستر مستند «دژی کانو»، به تهیهکنندگی و کارگردانی یزدان پرونده رونمایی شد.
این مستند با رویکردی متفاوت درباره فعالیتهای گروهکهای تروریست کردزبان، در بخش تاریخ سیاسی پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار حضور دارد.
«دژی کانو» روایتی جنجالی از دخترانی است که روزی عضو گروهکهای تروریستی کردزبان بودهاند و حالا برای بیان خاطرات تلخ خود از آن دوران روبهروی دوربین یزدان پرونده نشستهاند. این مستند تلاش میکند مخاطب را با درد و رنج دخترانی که درگیر این ماجرا بودند، آشنا کند.
یزدان پرونده پیش از این مستند «پدر پروانهها»، «روز الست»، «صدای بهمن» و صدها مستند دیگر را کارگردانی کرده است که جوایز متعددی را در جشنوارههای مختلف کسب کردهاند.
مستند «دژی کانو» محصول مرکز هنری رسانهای نهضت است که یکشنبه ۹ دی ساعت ۲۰:۱۵ در سالن ۴ برای نخستین بار به نمایش درآمد.
سایر عوامل این مستند عبارتند از: تصویربردار: حسین نصراصفهانی، محمدامین محققراد، صدابردار: حسن جمالنکوئی، حسین اسماعیلی، تدوین: سیداصغر حسینی، طراح پوستر: صادق نوری، روابط عمومی: مینا دهقان.
***
اکران ویژه فیلمهای جشنواره فجر برای «توانخواهان»
منتخبی از فیلمهای چهلوسومین جشنواره فیلم فجر در ۶ سانس برای «توانخواهان» نمایش داده میشود.
پس از اعلام فیلمهای حاضر در جشنواره 43 توسط هیات انتخاب، کار آمادهسازی این فیلمها زیر نظر دبیرخانه جشنواره فیلم فجر آغاز میشود.
نمایش این آثار در پردیس سینمایی باغ کتاب خواهد بود و طبق برنامهریزیهای انجام شده، در این دوره از جشنواره 6 سانس برای توانخواهان شامل: 2 سانس برای نابینایان، 2 سانس برای ناشنوایان و 2 سانس نیز برای جانبازان و معلولان در نظر گرفته شده است.
این برنامه توسط دبیرخانه جشنواره و با مدیریت گلاره عباسی و همکاری مهشید قبادی، محدثه واعظیپور و محمدرضا تقیپور به عنوان مدیر موزه صلح برگزار میشود.
نمایش فیلمها برای جانبازان و معلولان 15 بهمنماه و همزمان با میلاد باسعادت حضرت ابوالفضل عباس(ع) و روز جانباز انجام خواهد شد.
***
معرفی دیگرگونهها و نامزدهای بخش نمایشنامهنویسی تئاتر فجر
فهرست آثار راهیافته به بخش نهایی دیگر گونههای اجرایی و نامزدهای بخش نمایشنامه نویسی چهلوسومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر اعلام شدند.
پس از بررسی 67 طرح اجرایی ارسال شده به دبیرخانه جشنواره توسط محمودرضا رحیمی مسؤول بخش و عرفان ناظر، امیرحسین حریری و سعید هاشمزاده به عنوان کارشناسان بخش، 17 کارگردان برای مصاحبه حضوری و مجازی به دبیرخانه دعوت شدند و 13 اثر به مرحله بازبینی حضوری راه یافتند.
بازبینی حضوری آثار روزهای پنجم و ششم دی 1403 در تالار مولوی انجام شد و در نهایت آثار زیر برای بخش نهایی جشنواره معرفی شدند:
1- پرومته، به کارگردانی علیرضا امینمظفری از تبریز
2- تلقین، به کارگردانی احسان دبیر از مشهد
3- یک دقیقه بعد از مهاجرت، به کارگردانی محمدرضا زاهدی از تهران
4- 5 قاره تهران، به کارگردانی مبین جنیدیپور از تهران
5- هملت ماشین، به کارگردانی فاتح بادپروا از مریوان
6- روایت غیرخطی کیوان و نگار از یک رابطه خطی، به کارگردانی رضا غیور از تهران (مشروط)
7- بیمرد، به کارگردانی سجاد یاری از تهران (مشروط)
8- جور وجین، به کارگردانی آرش رضایی از ماهشهر (مشروط)
9- ا.ن.ا.ر، به کارگردانی بهمن عباسپور از تهران (مشروط)