رئیس مرکز جامع سرطان برکت: بسیاری از تومورهای سرطانی در ایران قابل شناسایی، بهبود و درمان هستند
دانش پزشکی قابل توجه ایران و بهرهمندی از دانشمندان متعدد در این بخش موجب شده امروز کشورمان در عرصه توانمندی و پیشرفتهای پزشکی و داروسازی جزو کشورهای شاخص جهان باشد به طوری که مجامع علمی و مجلات بینالمللی در حوزه پزشکی، حساب ویژهای روی دانشمندان ایرانی باز میکنند. طبق اعلام مسؤولان وزارت بهداشت، ایران در بسیاری از شاخصهای پزشکی در دنیا جزو کشورهای پیشرفته به شمار میآید. اکنون دانشمندان ایرانی توان این را دارند که حتی بیماریهای لاعلاج را درمان کنند.
در این باره رئیس مرکز جامع سرطان برکت گفت: با وجود دستگاههای فوق پیشرفته، بسیاری از تومورهای سرطانی در ایران قابل تشخیص، بهبود و درمان شدهاند. پیام آزاده افزود: ۴۴۰ بیمار در دهکهای یک تا ۵ به صورت رایگان در یک سال گذشته در مرکز جامع سرطان برکت تحت درمان قرار گرفتهاند. وی اظهار داشت: از فروردین ۱۴۰۲ تا نیمه اول دی سال جاری به بیش از ۱۷ هزار بیمار خدمت ارائه شده است و این بیمارستان روزانه میزبان بیش از ۱۶۰ بیمار نیازمند رادیوتراپی است.
رئیس مرکز جامع سرطان برکت با اشاره بر اینکه سایبرناف موجود در بیمارستان برکت از پیشرفتهترین دستگاهها در ایران است، تصریح کرد: با استفاده از این تکنولوژی و دقت بالای دستگاه، بسیاری از تومورهای سرطانی که در نقاط مختلف بدن قابل دسترس نیستند، قابلیت بهبود و درمان پیدا کردهاند. وی با تاکید بر اینکه آزمایشگاه ژنتیک این بیمارستان امکان انجام همه آزمایشات ژنتیک را با سطح دقت بسیار بالا در کشور فراهم کرده است، گفت: سیتی اسکن موجود در این بیمارستان از تکنولوژیهای فوق پیشرفته دنیاست که نتایج آزمونها را به اسکنرهای حرفهای برای تشخیص منتقل میکند. آزاده با اشاره به اینکه برای تحقق رسالت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مبنی بر پیشرفت و محرومیتزدایی و ارائه خدمات اجتماعی در دسترس برای عموم مردم کشور، این بیمارستان راهاندازی شده است، به ایرنا گفت: بیمارستان برکت با پیشرفتهترین تجهیزات خدمات غربالگری، پیشگیری و درمان سرطان را به بیماران از سراسر کشور ارائه میدهد؛ تجهیزاتی که نمونههایی از آن فقط در چند کشور اروپایی وجود دارد. رئیس مرکز جامع سرطان برکت افزود: یکی از اهداف مهم ستاد اجرایی فرمان امام(ره) برداشتن گامهای موثر در مناطق محروم کشور است. از همین جهت با حمایتهای رئیس ستاد برای تحقق این هدف بزرگ، این بیمارستان در یک سال گذشته به بیش از 2 هزار نفر از مراجعان کمبرخوردار خدمات مددکاری و پزشکی ارائه داده است که جا دارد از حمایتهای وزیر بهداشت نیز تشکر کرد، زیرا حمایتهای این وزارتخانه سبب میشود مرکز بتواند خدمات بیشتری را به بیماران دهکهای کمبرخوردار ارائه بدهد.
چندی پیش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی سرطان برکت گفت: امکانات بیمارستان فوق تخصصی سرطان برکت نشان میدهد در مرزهای علمی دنیا در حوزه سرطان حرکت میکنیم که این نماد و تابلویی از پیشرفتهای کشورمان محسوب میشود که موجب امیدواری مردم و حوزه سلامت میشود. محمدرضا ظفرقندی با بیان اینکه رویکرد مهندس فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حمایت از حوزه سلامت و بیماران، ارزنده و معنوی است، افزود: اقدامات خیر و ماندگار که باقیالصالحات است برای مردم قابل مشاهده و عمل خیر کثیری است که جاری میشود و مورد استفاده مردم قرار میگیرد.