printlogo


کد خبر: 296582تاریخ: 1403/10/10 00:00
حضور گسترده مردم در مراسم بزرگداشت ۹ دی
9 دی روز معیار

گروه سیاسی: دیروز یکشنبه 9 دی 1403 پانزدهمین سالگرد حماسه ماندگار 9 دی بود؛ حماسه‌ای که در ابتدای زمستان 1388 رخ داد و به توهم فتنه‌گران درباره دروغ تقلب در انتخابات مهر باطل زد.
به گزارش «وطن امروز»، حضور میلیونی مردم در تهران نقطه اوج حماسه مردم ایران در روز 9 دی بود. در تهران میلیون‌ها نفر از مردم انقلابی به خیابان‌ها آمدند، علیه فتنه‌گران اصلاح‌طلب شعار دادند، انتقادات تند و صریحی خطاب به هاشمی رفسنجانی که تکیه‌گاه آن فتنه پرهزینه برای نظام بود مطرح کردند و در نهایت پیمان مجدد خود با رهبر انقلاب را فریاد زدند. برای کسانی که از نزدیک در جریان حوادث فتنه 88 بودند، نمودهای ضدانقلابی عناصر اصلی فتنه از جمله میرحسین موسوی و مهدی کروبی به وضوح نمودار شد. به عبارتی، آنان به گونه‌ای رفتار کردند که ضدانقلاب برانداز رفتار می‌کردند. امثال هاشمی‌رفسنجانی و محمد خاتمی نیز عوامل اصلی زنده نگه داشتن این فتنه؛ تقویت اتهام تقلب در انتخابات و از همه مهم‌تر، تحریم مردمی بودند که ادعای این افراد درباره تقلب در انتخابات را باور کرده بودند. در واقع در جریان فتنه 88 به غیر از سران فتنه، امثال رفسنجانی و خاتمی نیز جامه اپوزیسیونی و براندازی به تن کرده بودند. در داخل ایران، جریان اصلاح‌طلبی تمام ظرفیت خود را پای این فتنه آورد. فتنه‌ای که به صورت مستقیم توسط آمریکایی‌ها حمایت می‌شد. بعدها هیلاری کلینتون اذعان کرد که آنها بر ناآرامی‌ها در ایران دامن می‌زدند اما برای اینکه عناصر فتنه در ایران تحت فشار قرار نگیرند، عمده حمایت‌های خود را ابراز نمی‌کردند. در کنار آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، گروه‌ها و گروهک‌های تروریستی نیز به کمک فتنه‌گران آمدند. منافقین که از قبل در دفتر موسوی نفوذ کرده بودند، بخش عمده‌ای از عملیات روانی فتنه را در اختیار گرفته بودند. از هاشمی‌رفسنجانی و خاتمی تا مسعود رجوی در یک جبهه و سنگر در مقابل انقلاب و رهبری قرار گرفتند اما در نهایت این مردم بودند که تعیین کردند در کدام سمت خواهند ایستاد. 9 دی 1388 یک رفراندوم بزرگ در سراسر ایران بود؛ رفراندومی که نتیجه‌اش اعلام حمایت از رهبری و ابراز و اعلام برائت از امثال موسوی و کروبی و خاتمی و رفسنجانی بود. حالا هر ساله مردم در سراسر کشور سالروز این حماسه بزرگ را گرامی می‌دارند. روز گذشته پانزدهمین سالروز حماسه 9 دی در همه شهرهای ایران برگزار شد. در تهران نیز مراسم باشکوهی با حضور مردم پایتخت برگزار شد. مردمی که 15 سال قبل از میدان امام حسین تا حوالی میدان آزادی جمع شدند و در حمایت از رهبری و انقلاب و جمهوریت و صندوق رای حماسه‌سازی کرده بودند، دیروز در میدان امام حسین(ع) تهران جمع شدند.
شعار مراسم بزرگداشت ۹ دی «بصیرت‌افزایی» و «پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی» بود. در این مراسم که از ساعت 15 برگزار شد، جمع گسترده‌ای از مردم انقلابی، مسؤولان و شخصیت‌های برجسته حضور داشتند. حضور آیت‌الله جاودان در این مراسم نیز از نکات قابل توجه بود. 
حشمت‌الله قنبری که از سخنرانان این مراسم در میدان امام حسین تهران بود، گفت: سال ۸۸ بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری مجموعه‌ای از تعصبات، بداخلاقی‌ها و لجاجت‌های کور از ناحیه برخی افراد ذی‌نفع در انتخابات زمینه مناسبی را برای ضربه زدن به حیات اسلامی مقدسات و ارزش‌های انقلابی و اسلامی در اختیار دشمنان و بدخواهان کشور قرار داد. آنها بنا داشتند انتخابات را به یک انقلاب رنگین و مخملی تبدیل کنند و نظام جمهوری اسلامی را در ایران براندازی کنند. قنبری گفت: آن روزهای سخت گذشت و خاطرات تلخ و شیرینش برای ما باقی مانده است اما نکته مهم این است که فتنه هرگز از بین نمی‌رود. رنگ و رو و قالب و ساختار و سمت و سوی آن عوض می‌شود اما همیشه وجود دارد و همیشه به وجود می‌آید. 
***
مقدم‌فر: باطل‌السحر فتنه ۸۸ امام خامنه‌ای بودند‌
دکتر حمیدرضا مقدم‌فر، مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده کل سپاه پاسداران در اجتماع مردم بجنورد سخنان خود را درباره حماسه 9 دی با 3 سوال مطرح و پیرامون پاسخ آن بحث کرد.
به گزارش تسنیم، وی در طرح سوال اول گفت: چه عواملی باعث شد فتنه 88 از تمام فتنه‌های گوناگون پس از پیروزی انقلاب که دشمن برای نظام اسلامی رقم‌ زده‌، سخت‌تر‌، مهم‌تر و خطیر باشد. این فتنه حتی از 8 سال دفاع مقدی هم خطیر‌تر بود، چرا که حمله صدام و ‌جنگ 8 ساله نمی‌توانست سرنوشت انقلاب اسلامی را به سمت سقوط بکشاند ولی این فتنه ظرفیت آن را داشت.
مقدم‌فر در پاسخ این سوال به 3 عامل اشاره کرد؛ عامل اول جنگ احزابی بود که دشمن فراهم آورد یعنی اجتماعی از آمریکا، انگلیس و دولت‌های غربی تا منافقین، بهایی‌ها، عبدالمالک ریگی و... یعنی تمام ظرفیت‌های ضد‌انقلاب و مخالف دور هم جمع  شدند تا کار را یکسره کنند.
این استاد دانشگاه عامل دوم را همزبانی و همراهی برخی مسؤولان بلند‌پایه نظام که سوابق عدیده‌ای در نظام داشته‌اند دانست و گفت: جدای از آنان، آقایان موسوی و کروبی‌، کسانی که انتظار همراهی با متن اصیل انقلاب از آنان می‌رفت راه عوض کردند.
مقدم‌فر سومین عامل را به‌کارگیری‌ تمام‌ عوامل و ظرفیت آنان در اختیار دشمن برای تمام کردن کار انقلاب دانست و گفت: ظرفیت‌های رسانه‌ای، امنیتی، اطلاعاتی، نفوذی‌ها، دیپلماسی و ظرفیت سفارتخانه‌ها همه یکجا به میدان آمدند.
مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سوال دوم را چنین عنوان کرد: چرا باید 9 دی را به عنوان الگوی تمام‌عیار برای صیانت از انقلاب و واکسینه کردن آن در نظر گرفت؟
وی در پاسخ به این سوال گفت: اصلی‌ترین خنثی‌کننده و باطل‌السحر فتنه 88 شخص مقام معظم رهبری بودند که با بصیرت‌افزایی در مردم، دشمن را مأیوس و ناامید کردند، در این شرایط اگر مردم یعنی امت از امام خود پیروی کنند، پیروزی در برابر دشمن قطعی است و اگر نشود مثل 25 سال خانه‌نشینی علی(ع) و انحراف است و سامری و گوساله‌پرستی آنان را باید شاهد بود.
مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: 9 دی بیعت امت با امام و استحکام این الگوی همیشه پیروز بوده است، بنابراین باید آن را برای همیشه تاریخ حفظ کرد. کارشناس مسائل سیاسی در طرح سوال  سوم گفت: راهبردهای دشمن در مقابل انقلاب اسلامی در شرایط کنونی کدام است؟ 
وی 3 راهبرد را از اولویت‌های مسائل استراتژیک دشمن در مقابله با انقلاب اسلامی ذکر کرد و اذعان داشت: مقام معظم رهبری برای هر کدام راه‌حلی را تجویز کردند که باید از آن پیروی کرد.
 مقدم‌فر راهبرد نخست را موضوع تحریم دانست که در ادوار مختلف توسط آمریکایی‌ها شدیدتر شده است. 
وی افزود: راه‌حل مقام معظم رهبری همان مستحکم‌سازی و مقاوم‌سازی اقتصاد ‌ا‌ست که آن را اقتصاد مقاومتی نامیده‌اند؛ ایشان با نامگذاری سال، چند سالی است که تاکید بر حل  مباحث رفاهی و اقتصادی کشور دارند و خنثی‌سازی تحریم‌ها با گسترش تولید، فعال کردن بخش خصوصی و ده‌ها مورد که در ذیل اقتصاد مقاومتی تعریف کرده‌اند میسر است.
مقدم‌فر راهبرد دوم نظام سلطه را تخریب دانست و گفت: این همان جنگ رسانه‌ای، جنگ روانی، جنگ ادراکی و جنگ‌شناختی دشمن است که با حربه‌های، شایعه، دروغ و تکنیک‌های پیشرفته جدید در حال انجام است.
کارشناس مسائل راهبردی افزود: راه‌حل این مساله همان جهاد تبیین است که مکرر حضرت آقا آن را بیان کردند.
مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی راهبرد سوم را تهدیدات امنیتی و نظامی و ایجاد رعب و وحشت و ناامیدسازی مطرح کرد و ‌افزود: راه‌حل این مساله هم بازدارندگی فعال است.

 


Page Generated in 0/0067 sec