printlogo


کد خبر: 298024تاریخ: 1403/10/27 00:00
اخبار

سقوط هواپیمای آموزشی در کوچصفهان گیلان
یک فروند هواپیمای آموزشی سبک فراجا در روستای گراکوه کوچصفهان استان گیلان سقوط کرد و ۳ سرنشین آن به شهادت رسیدند. روز گذشته رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث گیلان به خبرنگار صداوسیما گفت: با گزارش سقوط یک فروند هواپیمای آموزشی سبک فراجا در ساعت ۱۰ و ۱۸ دقیقه صبح امروز در منطقه روستای گراکوه بخش کوچصفهان، گروه‌های عملیاتی اورژانس به سرعت به محل حادثه اعزام شدند. جمشید محمدی افزود: ۳ سرنشین این هواپیمای آموزشی بر اثر شدت جراحات در دم به شهادت رسیدند.  فرمانده انتظامی گیلان هم اعلام کرد: سرنشینان این هواپیمای آموزشی سبک، خلبان، کمک خلبان و مهندس پرواز بودند که هر سه به شهادت رسیدند. سرهنگ عزیزالله ملکی افزود: این هواپیمای آموزشی از فرودگاه مهرآباد پرواز کرده بود که پس از فرود در فرودگاه سردار جنگل رشت، در مسیر بازگشت به تهران دچار نقص فنی شد و سقوط کرد.
***
تحصیل ۹۰۶ دانش‌آموز کمیته امدادی در مدارس سمپاد
معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: در حال حاضر ۹۰۶ نفر از دانش‌آموزان مورد حمایت این نهاد در سراسر کشور در مدارس سمپاد مشغول به تحصیل هستند. به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی متقی‌فر افزود: ۹۰۶ نفر از دانش‌آموزان مورد حمایت کمیته امداد در مداس سمپاد (سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) در مقاطع متوسطه اول و دوم در حال تحصیل هستند. وی اظهار کرد: از این تعداد ۶۲۷ نفر در مناطق شهری و ۲۷۹ نفر روستایی در مدارس سمپاد در حال تحصیلند که ۵۳۳ نفر از آنان دختر و ۳۷۳ نفر پسر هستند. وی افزود: تحصیل رایگان در مداس سمپاد برای 4 دهک اول در هیات وزیران تصویب و ‌بودجه آن تأمین و به حساب مدارس واریز شده است. معاون امور فرهنگی کمیته امداد خاطرنشان کرد: با توجه به این مصوبه، در صورت پرداخت شهریه توسط مددجویان دهک‌های ۱ تا ۴ در مدارس سمپاد در سال‌های گذشته، این افراد می‌توانند نسبت به دریافت شهریه پرداختی خود از مدرسه اقدام کنند.
***
تأکید دادستان تهران بر راه‌اندازی مراکز ترک‌ دخانیات
دادستان تهران بر ضرورت تقویت و افزایش نظارت‌ها بر مراکز عرضه و فروش محصولات دخانی تاکید کرد و گفت مراکز ترک دخانیات در تهران باید راه‌اندازی شود. جلسه پیشگیری از استعمال دخانیات با حضور دادستان تهران و جمعی از مدیران و نمایندگان دستگاه‌های متولی برگزار شد. علی صالحی در این جلسه با تاکید بر اهمیت موضوع پیشگیری از استعمال دخانیات بویژه در بین جوانان و ‌نوجوانان اظهار کرد: دستگاه قضایی بر اساس وظایف و تکالیف قانونی خود مبنی بر پیشگیری از وقوع جرم و مقابله با آسیب‌های اجتماعی به این موضوع ورود کرده و ‌در تلاش است ضمن ایجاد همکاری و هم‌افزایی بین دستگاه‌های دارای مسؤولیت در این حوزه، اقدامات موثر و مفیدی را به ‌انجام برساند. وی تصریح کرد: همچنین مقرر شد پلیس فتا با سایت‌ها و صفحات غیرمجازی که در فضای مجازی اقدام به تبلیغ عرضه، فروش و استعمال دخانیات می‌کنند برخورد کرده و نسبت به شناسایی و مسدودسازی آنها اقدام کنند. وی تاکید کرد: در همین راستا شهرداری و شورای اسلامی شهر تهران نسبت به تبلیغات محیطی در سطح شهر با عنوان شهر بدون دخانیات اقدامات لازم را انجام دهند. صالحی در ادامه بر راه‌اندازی مراکز ترک ‌دخانیات توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی ‌در استان تهران تاکید کرد و گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران با همکاری با یکدیگر برنامه‌‌ریزی‌های لازم را به عمل آورده و مراکز ترک دخانیات را در استان راه‌اندازی کنند.
***
تنها نیمی از بیماران دیابتی شناسایی می‌شوند
معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به اینکه نیمی از بیماران دیابتی شناسایی می‌شوند، گفت: در ایران با پرمصرفی در داروهای مسکن و آنتی‌بیوتیک و کم‌مصرفی در داروهای بیماری‌های مزمن مثل دیابت و فشار خون مواجه هستیم. علیرضا رئیسی در کنگره پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی با اشاره به اهمیت پیشگیری از عفونت‌های بیمارستانی اظهار کرد: اکنون از ویروس‌ها بشدت می‌ترسیم و سردمدار آن ویروس کروناست. وی ادامه داد: درباره باکتری‌ها و... اگر تلاش نکنیم آسیب می‌بینیم. رئیسی ابراز کرد: در بیماری‌های مزمن مانند دیابت و فشارخون کم‌مصرفی دارو داریم و فرد داروهای خود را کم ‌مصرف می‌کند. وی یادآور شد: ۵۰ درصد بیماران دیابتی را شناسایی می‌کنیم و مصرف انسولین ما کم است اما درباره مسکن و آنتی‌بیوتیک بسیار مصرف زیادی داریم و در منزل همه ما این داروها زیاد است. معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: در کیسه داروها در خانواده‌ها داروهای مزمن زیاد است که نشان‌دهنده کم‌مصرفی است اما در آنتی‌بیوتیک پرمصرفی داریم. رئیسی تصریح کرد: به‌ ازای هر ۷ بیمار در ۱۰۰ نفر در کشورهای در حال ‌توسعه و در ۱۰۰ نفر ۱۵ نفر در کشورهای توسعه‌یافته مبتلا به عفونت بیمارستانی می‌شوند. در آینده مرگ‌ومیر زیادی درباره عفونت بیمارستانی خواهیم داشت. وی با اشاره به برنامه پیشگیری و مهار مقاومت میکروبی وزارت بهداشت ابراز کرد: باید نظام مراقبت را تقویت کنیم و نظام‌های الکترونیک جمع‌آوری اطلاعات بازبینی شود. معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: آموزش‌ها به عموم جامعه اهمیت زیادی دارد و باید به سواد سلامت توجه کنیم و میزان سواد سلامت جامعه عمومی و پزشکان بالا برود.

Page Generated in 0/0060 sec