printlogo


کد خبر: 298131تاریخ: 1403/11/1 00:00
اخبار

رشد ۱۱۰ درصدی تماس با اورژانس اجتماعی
سرپرست معاونت اورژانس اجتماعی با اشاره به عملکرد اورژانس اجتماعی طی 5 سال گذشته گفت: سال ۹۸، ۱۳۷ هزار و ۳۶۳ تماس با خط اورژانس برقرار شده که در سال ۱۴۰۲ این میزان به ۲۹۲ هزار تماس رسیده و بالغ بر ۱۱۰ درصد رشد تماس داشته‌ایم. محسن کرمانی در «نخستین جلسه از نشست‌های گفت‌وگوی اجتماعی در حوزه سلامت اجتماعی با موضوع بررسی و تحلیل وضعیت اجتماعی و فرهنگی جامعه ایران» با بیان اینکه بالغ بر ۳۷۵ مرکز اورژانس اجتماعی در سراسر کشور فعالیت دارند، گفت: ۴۶۰۰ نیروی متخصص در حوزه‌های روانشناسی و مددکاری و مجموعه علوم اجتماعی خدمات تخصصی ارائه می‌کنند و ۴۰۰ آمبولانس داریم. وی با بیان اینکه در حوزه اجتماعی شبکه ارائه خدمات روانی و اجتماعی مانند اورژانس در ایران نداریم، به پایداری خدمات و شبکه خدمات اورژانس اشاره کرد و افزود: ساختار اورژانس در 3 بخش اصلی؛ مرکز خط، تیم سیار و مرکز مداخله در بحران فعالیت می‌کند. مرکز خط ۱۲۳ خط مقدم ما برای مواجهه با بحران‌ها هستند که بخشی از بحران‌ها از این طریق و با کمک فرد متخصص مداخلات اولیه انجام می‌شود. در صورت نیاز ارجاع به تیم سیار صورت می‌گیرد و اگر چنانچه نیاز بود مورد به مرکز مداخله ارجاع می‌شود. سرپرست معاونت اورژانس اجتماعی درباره فرار از منزل نیز گفت بیشترین موارد مربوط به سن نوجوانی ۱۵ تا ۲۰ سال است و اکثریت خانم و مجردند. همچنین بیشترین موارد کودک‌آزاری‌ در سنین 5 تا 10 سال اتفاق می‌افتد.
***
جریمه ۲۶۸ میلیاردی برای گرانفروشی گوشت
مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران از جریمه ۲۶۸ میلیاردی برای گرانفروشی گوشت خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، احمد جعفری‌نسب گفت: شعبه چهلم بدوی تعزیرات حکومتی تهران به پرونده گرانفروشی ۳۱ هزار و ۷۳۸ کیلوگرم گوشت قرمز به ارزش ۲۶ میلیارد و ۷۹۰ میلیون ریال رسیدگی کرد. مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران افزود: شعبه با توجه به مستندات موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و شرکت متخلف را به پرداخت ۲۶۷ میلیارد و ۷۹۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد. به گفته جعفری‌نسب، با گزارش بازرسان جهاد کشاورزی پیرامون گرانفروشی گوشت قرمز توسط یک شرکت زنجیره‌ای، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
***
۶۰ درصد آلودگی هوا ناشی از وسایل حمل‌و‌نقل متحرک است
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حدود ۶۰ درصد آلودگی‌ هوا ناشی از وسایل حمل‌ونقل متحرک از جمله موتوسیکلت، اتوبوس، کامیون و خودروهای شخصی است که به‌ خاطر کیفیت بنزین مصرفی مشکلات زیادی دارند. علیرضا رئیسی درباره تفاوت بنزن و گوگرد و تأثیر آن بر سلامتی انسان‌ها، افزود: بنزن یک ماده و یک فاکتور بسیار شناخته‌شده است که ارتباط مستقیم با سرطان‌ها بویژه سرطان ریه و پوست دارد، بنزنی که در مواد سوختی مثل بنزین وجود دارد، برای افرادی که در معرض بخارات بنزین هستند مثل جایگاه‌داران سوخت می‌تواند بسیار خطرناک باشد، بنابراین کنترل و کاهش این ماده می‌تواند در کاهش بروز بیماری‌هایی مثل سرطان مؤثر باشد. وی افزود: در ادامه گوگرد هم می‌تواند باعث بیماری‌های تنفسی مزمن شود و در بعضی موارد باعث سفت شدن یا فیبروز ریه می‌شود که می‌تواند موجب ایجاد بیماری‌های مختلف از جمله سرطان شود، به همین دلیل در آلودگی‌ها همیشه ۲ قسمت داریم که یکسری مربوط به ذرات معلق زیر 2.5 میکرون است که بیشتر باعث ایجاد بیماری‌های تنفسی می‌شود و قسمت دوم مربوط به آلودگی‌های شیمیایی مثل بنزن، گوگرد، دی اکسید نیتروژن، دی‌اکسید گوگرد و سایر مواد شیمیایی است که می‌تواند در سوخت وجود داشته باشد و آسیب بسیار زیادی ایجاد کند، زیرا معمولاً آنها جذب راحت‌تری در دستگاه گردش خون دارند و می‌توانند بیماری‌ها را علاوه بر ریه در جای دیگر انتشار داده و مشکلاتی به وجود بیاورند.
***
۵۰ درصد ساختمان‌های دولتی تهران ایمنی ندارند
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرد: ۵۰ درصد ساختمان‌های دولتی تهران از نظر ایمنی دارای مشکلات جدی هستند. قدرت‌الله محمدی اعلام کرد: ۵۰ درصد ساختمان‌های دولتی در تهران از نظر ایمنی دارای مشکلات جدی هستند. وی ضمن اشاره به وجود تعداد زیادی ساختمان ناایمن در شهر، از جمله بیمارستان‌ها، اماکن تجاری و اداری، تأکید کرد: هشدارهای مکرر از سوی سازمان آتش‌نشانی و دیگر نهادهای مرتبط به این موضوع تاکنون بی‌نتیجه مانده است. وی افزود: بسیاری از ساختمان‌های دولتی و خصوصی در تهران ایمنی لازم را ندارند و مسؤولان مربوط توجه کافی به این موضوع نمی‌کنند. در واقع، ۵۰ درصد از این ساختمان‌ها از نظر ایمنی استانداردهای لازم را رعایت نمی‌کنند و بخش‌های مربوط در سازمان‌ها و نهادهای دولتی، هیچ بودجه‌ای برای رفع این مشکلات در نظر نمی‌گیرند. مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی با بیان اینکه سازمان تحت مدیریتش بارها به مالکان و کسبه این ساختمان‌ها هشدار داده است، ادامه داد: ما در تلاش هستیم تا از جان و مال مردم محافظت کنیم اما متأسفانه برخی از این هشدارها جدی گرفته نمی‌شوند؛ این موضوع حتی در ساختمان‌های دولتی نیز صدق می‌کند. وی همچنین به حادثه اخیر در شادآباد اشاره کرد که منجر به خسارات مالی و جانی شد و گفت: این حادثه نمونه‌ای از مشکلات ایمنی است که بارها به مسؤولان گزارش شده اما اقدام مؤثری در این زمینه انجام نشده است.

Page Generated in 0/0067 sec