سرمربی مستعفی نساجی به دلیل توهینهای زشتی که خطاب به سرمربی و مربی فولاد خوزستان بر زبان آورد، به ۵ ماه محرومیت محکوم شد.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای خود را درباره اتفاقات دیدار تیمهای فولاد خوزستان و نساجی مازندران به شرح زیر اعلام کرد: «درباره گزارش ابرازی علیه آقای ساکت الهامی سرمربی تیم نساجی مازندران مبنی بر ورود به محوطه فنی مسابقه بعد از بازی ۲ تیم فولاد خوزستان و نساجی مازندران در تاریخ 2/11/1403 بهرغم محرومیت از حضور، بدرفتاری نسبت به مقام غیررسمی و رفتار غیرورزشی با توجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده و با عنایت به تصاویر منتشره درباره رفتار و توهینهای صورت گرفته از سوی نامبرده و حضور در محوطه زمین مسابقه بهرغم وجود محرومیت و دفاعیات و اظهارات ایشان در جلسه مورخ 4/11/1403 کمیته انضباطی و سایر قراین و امارات موجود در پرونده، تخلفات انتسابی به ایشان محرز و مسلم تشخیص و مستند به مواد 54، 64 و 89 مقررات انضباطی به ۵ ماه محرومیت از همراهی تیم خود در تمام مسابقات با لحاظ تاریخ صدور دستور موقت نسبت به ایشان و نیز پرداخت مبلغ 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم میشود.
رای صادره از حیث جریمه نقدی غیرقابل اجرا بوده و تماما ظرف مدت ۷ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی نزد کمیته استیناف میباشد و با صدور این رای، دستور موقت سابقالصدور نیز «کأن لم یکن» میشود. ضمنا پرونده جهت رسیدگی به تخلفات انضباطی دیگر اشخاص مفتوح است».
* همه جنجالهای مردی که ساکت نیست
رفتارهای حاشیهساز ساکت الهامی، سرمربی تیم نساجی، بار دیگر جنجالی در فوتبال ایران ایجاد کرده است. او در هفته شانزدهم لیگ برتر، با توهین به یحیی گلمحمدی و حمید مطهری، واکنشهای گستردهای را برانگیخت. این رفتارها که شامل کلمات توهینآمیز به مقام مادر بود، سابقهای طولانی در کارنامه الهامی دارد. بررسی رفتارهای او نشان میدهد آرای کمیته انضباطی نهتنها تأثیری در اصلاح رفتارهای او نداشته، بلکه موجب تکرار حاشیههای پرشمار شده است.
از نخستین موارد حاشیهسازی او، درگیری با محمد خرمگاه در سال ۱۳۹۵ بود که نشان داد این رفتارها از دوران دستیاری او آغاز شده و با رسیدن به سرمربیگری شدت گرفته است. در موارد متعددی، الهامی با داوران، مربیان و بازیکنان تیمهای دیگر درگیر شده است؛ از جمله دعوا با حامد لک، محمدرضا اخباری و عبدالله ویسی. حتی در فینال جام حذفی که تراکتور به پیروزی رسید، او با اعتراضهای شدید خود بازی را مختل کرد.
رفتارهای جنجالی او محدود به مرزهای ایران نیز نبوده است. در اردوی پیشفصل لیگ بیستودوم در ترکیه، الهامی با مطهری درگیری لفظی داشت که وضعیت تیمهای ایرانی را در نگاه خارجیها خدشهدار کرد. همچنین، پس از قهرمانی نساجی در جام حذفی، رفتار او در رختکن منجر به اخراجش از باشگاه شد. نساجی این اقدام را «رفتاری بیسابقه و شرمآور» توصیف کرد.
الهامی در رسانهها و برنامههای مختلف بارها با گریههای خود سعی در جلب همدردی داشته اما این اشکها تغییری در رفتار او ایجاد نکرده است. او که زمانی خود را لایق سرمربیگری تیمملی میدانست(!) اکنون با حاشیههای مداوم خود، تحتالشعاع قرار گرفته است.
تساهل و گذشت در قبال چنین رفتارهایی میتواند موجب عادیسازی توهین و خشونت در فوتبال شود.