printlogo


کد خبر: 298287تاریخ: 1403/11/6 00:00
اخبار

نیاز کشور به ۵۰۰۰ دستگاه آمبولانس
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از وجود ۵۰ هزار تخت فرسوده در بیمارستان‌های کشور خبر داد و گفت: حذف ارز ترجیحی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، هزینه‌های نوسازی را به شکل چشمگیری افزایش داده است. طاهر موهبتی در سفر به شهرستان بوئین، در جلسه‌ای در ستاد شبکه بهداشت و درمان این شهرستان شرکت کرد. معاون وزیر بهداشت با اشاره به فرسودگی ناوگان اورژانس کشور، نیاز کشور به ۵۰۰۰ دستگاه آمبولانس را مطرح کرد و توضیح داد: ۱۰۰۰ دستگاه برای پشتیبانی، ۱۰۰۰ دستگاه برای توسعه و ۳۰۰۰ دستگاه برای جایگزینی آمبولانس‌های فرسوده مورد نیاز است. وی همچنین از وجود ۵۰ هزار تخت فرسوده در بیمارستان‌های کشور خبر داد و افزود: حذف ارز ترجیحی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، هزینه‌های نوسازی را به شکل چشمگیری افزایش داده است. موهبتی با تأکید بر اهمیت مدیریت منابع بر اساس اولویت‌های کشور، به بدهی ۱۰۷ همتی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: حداقل ۷۰۰ میلیون از یک میلیارد دلاری که از صندوق توسعه ملی به نظام سلامت اختصاص یافته، به تامین 6 ماه ذخایر دارو و تجهیزات مصرفی اختصاص دارد و ۳۰۰ میلیون مابقی نیز مربوط به بدهی‌های دارویی و تجهیزات مصرفی است و امکان استفاده از آن در حوزه نیروی انسانی وجود ندارد.
***
ورود اتوبوس‌های وارداتی به تهران تا پایان بهمن
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران  درباره آخرین وضعیت ورود اتوبوس‌های نو تولید داخل و خارج از کشور توضیحاتی ارائه کرد. احمد قیومی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره سرانجام ورود اتوبوس‌های نو به ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی گفت: از محل قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس برقی وارداتی در حال حاضر ۱۰ دستگاه اتوبوس در تهران مستقر است و ۱۱۹ دستگاه اتوبوس نیز از هفته قبل در بندرعباس بوده و کارهای ترخیص آن انجام شده است  و ۶۰ دستگاه اتوبوس از این محل نیز به تازگی به بندرعباس رسیده است. وی افزود: در پی جلسه شهردار تهران با مدیران وزارت صمت خوشبختانه موضوعات گمرکی حل شد و فرآیند ترخیص و انتقال اتوبوس‌ها آغاز شده است. قیومی با بیان اینکه اتوبوس‌ها در حال انتقال به تهران هستند و امیدواریم بتوانیم تا پایان بهمن در خطوط از این اتوبوس‌ها استفاده کنیم گفت: بعد از ورود اتوبوس‌ها به تهران، فرآیند پلاک‌گذاری و انجام تست‌های فنی آغاز می‌شود و امیدواریم در سال جاری بتوانیم نسبت به مسافرگیری اتوبوس‌های چینی اقدام کنیم. به گفته وی، روند تحویل اتوبوس‌های تولید داخل نیز متناسب با شرایط تولیدکنندگان داخلی در حال انجام است و این تعداد ساخت و تحویل اتوبوس داخلی کم‌نظیر بوده است.
***
استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اعلام استقرار 350 کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان امسال گفت: این افراد خدمات ابلاغ‌شده را در مناطق روستایی به مردم ارائه می‌دهند. دکتر احمد اسماعیل‌زاده درباره استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال افزود: برنامه پزشک خانواده روستایی از سال ۱۳۸۴ در کشور اجرا شده و نیروهای پزشکی و تیم‌های مراقبتی همراه آنها بوده‌اند اما پزشک تغذیه جزء نیرو‌های فرعی بوده است. وی افزود: طی 2 سال گذشته توانستیم بیمه‌ها را قانع کنیم تا کارشناس تغذیه به عنوان نیروی اصلی در مناطق روستایی حاضر شود، چرا که شاخص‌های ما شاخص‌های قابل قبولی نبودند. اسماعیل‌زاده تصریح کرد: طی ۲ سال اخیر کارشناسان تغذیه جزء نیروهای اصلی بیمه به حساب می‌آیند و در مناطق روستایی مستقر هستند. ما مجوز گرفتیم تا پایان سال 350 کارشناس تغذیه در مناطق روستایی مستقر کنیم که این افراد خدمات ابلاغ‌شده را به مردم ارائه می‌دهند. وی اظهار کرد: کیفیت مواد غذایی در مناطق روستایی بالاست اما دانش و چگونگی درست استفاده کردن برای تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن کمتر است. یکی از کارهایی که کارشناسان تغذیه در مناطق روستایی انجام می‌هند ارتقای سواد تغذیه است. مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه مطرح کرد: بحث سوءتغذیه‌ و کوتاه قدی کودکان در مناطق روستایی مطرح است که در اثر ناآگاهی والدین از بحث تغذیه کودکان اتفاق می‌افتد. ارتقای سواد تغذیه برای والدین و دانش‌آموزان در روستاها دنبال می‌شود.
***
آماده‌سازی خط یک بی‌آرتی برای فعالیت تراموا
شهردار تهران با تاکید بر افزایش مطلوبیت حمل‌و‌نقل عمومی اظهار کرد: ۲۵۴ کیلومتر خط مترو را تحویل گرفتیم و در این ۳ سال به بیش از ۳۰۸ کیلومتر افزایش دادیم که البته بخشی از آن برون‌شهری است. ۱۴۲ ایستگاه مترو تحویل مترو شد که آن را به ۱۵۹ ایستگاه رساندیم‌. علیرضا زاکانی در جشن بزرگ خانواده معاونت حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه هر کیلومتر مترو با احتساب امکانات و تجهیزات به ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، تصریح کرد: خط‌های 2، ۴، ۶ و ۷ توسعه پیدا کرده یا در حال توسعه هستند. خط‌های ۸، ۹ و ۱۰ نیز در این دوره مجوز ساخت دریافت کردند. برای خط ۱۱ نیز در حال دریافت مجوزهای نهایی برای شروع کار هستیم. وی با اعلام اینکه تهران به ۴۹۶ کیلومتر مترو و ۳۲۰ ایستگاه نیاز دارد، خاطرنشان کرد: ۶۰۰ همت اعتبار برای توسعه متروی پایتخت نیاز است. زاکانی افزود: در حال آماده‌سازی خط یک بی‌آرتی برای فعالیت تراموا هستیم. در حال حاضر ۲ دستگاه تراموا در پایتخت موجود است که با حضور رئیس‌جمهور رونمایی می‌شود. وی همچنین تصریح کرد: در کنار توجه به زیرساخت‌ها، تلاش برای خرید ۱۱۸۴ واگن داخلی و خارجی هم انجام شده که به امید خدا عملیاتی می‌شود.

Page Generated in 0/0070 sec