چالوس و کندوان از امروز برای چند روز مسدود میشوند
رئیس پلیس راه راهور فراجا از انسداد جادههای چالوس و کندوان از یکشنبه برای چند روز خبر داد. سرهنگ احمد کرمیاسد در این باره گفت: محور چالوس از ساعت ۸ صبح یکشنبه (۱۴ بهمن) تا ساعت ۱۶ چهارشنبه (۱۷ بهمن)، به منظور اجرای عملیات نصب توری سنگگیر برای هدایت و تثبیت دیوارههای ریزشی مسدود میشود. رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین با اشاره به انسداد ۳ روزه کندوان، افزود: به منظور اجرای عملیات نصب توری سنگگیر جهت هدایت و تثبیت دیوارههای ریزشی در محور کندوان، این محور از یکشنبه ۱۴ تا ۱۷ بهمن از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ بعدازظهر به مدت 3 روز مسدود خواهد بود. این عملیات در محدوده محور کندوان، از کیلومتر ۵۲ تا تونل کندوان (فاصله هزارچم) انجام میشود. در این مدت، رانندگان میتوانند از محورهای جایگزین سوادکوه و هراز برای تردد استفاده کنند. رئیس پلیس راه راهور فراجا با تأکید بر اهمیت رعایت نکات ایمنی بیان کرد: در طول اجرای عملیات، رعایت کامل قوانین راهنمایی و رانندگی و استفاده از علائم هشداردهنده، چراغهای الکتریکی و چشمکزن در فواصل مناسب الزامی است. این عملیات با اطلاعرسانی کامل به رانندگان و همراه با عبور ترافیک خواهد بود. وی هشدار داد در صورت بروز هرگونه مشکل یا حادثه، ادامه فعالیتها پس از هماهنگی با پیمانکار متوقف خواهد شد و از تمام رانندگان درخواست کرد ضمن رعایت مقررات ایمنی، از مسیرهای جایگزین تردد کنند تا از بروز هرگونه اختلال در جریان ترافیک جلوگیری شود.
***
تلاش بیمه سلامت برای افزایش منابع و پرداختهای بدون تأخیر
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت: افزایش هزینههای مؤسسات تشخیصی درمانی و افزایش بار مراجعه به مراکز طرف قرارداد سبب شد نبود توازن بین درآمد وصولی و هزینهها مشهود باشد و سازمان بیمه سلامت برای افزایش منابع و پرداخت بدون تأخیر تلاش میکند. حسین رنجبران اظهار کرد: هزینه ارائه خدمات تشخیصی درمانی توسط مؤسسات طرف قرارداد سازمان بیمه سلامت ایران طی ماههای اخیر به طور میانگین ۶۵۰۰ میلیارد تومان است که از این مبلغ ۴ هزار میلیارد تومان مربوط به مراکز دولتی و دانشگاهی و ۲ هزار میلیارد تومان مراکز غیردولتی و ۵۰۰ میلیارد تومان مربوط به ارائه خدمات سطح یک روستاییان و خسارت متفرقه است. وی افزود: در پایان هر ماه تخصیص اعتبارات از مبادی ذیربط پیگیری و پس از دریافت وجه از خزانه، درآمدها متناسب با هزینهکرد مؤسسات توزیع میشود؛ بیش از ۸۰ درصد درآمد ماهانه سازمان بیمه سلامت ایران توسط دولت و از محل حق بیمه صندوقهای روستاییان و عشایر، صندوق کارکنان دولت، صندوق سایر اقشار و صندوق بیمه سلامت همگانی تأمین میشود. وی گفت: لازم به ذکر است که این میزان تمام هزینههای ماهانه ارائه خدمات به بیمهشدگان را پوشش نمیدهد و بهرغم این ناترازی درآمد - هزینه، همواره تلاش سازمان بر این بوده که با شفافسازی و انضباط اداری و مالی دقت لازم را در پرداختها به عمل آورد، بدین ترتیب در حال حاضر تمام مطالبات ۵۳ هزار مؤسسه طرف قرارداد در سالهای گذشته از جمله سال ۱۴۰۲ تسویه کامل شده است. امید است با توجه به هماهنگیهای به عمل آمده در این ماههای پایانی سال، سازمان برنامه و بودجه جهت تخصیص واقعی منابع همانند گذشته و حتی بیش از پیش، یاریگر نظام سلامت باشند.
***
دستگیری اعضای باند جاعل و سندساز
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان، اعضای باند جاعلی را که از طریق جعل اسناد ۱۰ هزار میلیارد ریال اموال ملکی را به فروش رسانده بودند، دستگیر و به مراجع قضایی معرفی کردند. سرهنگ عبدالله چولکی در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی ارجاع پروندههایی به پلیس آگاهی مبنی بر سندسازی اموال ملکی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت. وی افزود: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد جاعلان با سوءاستفاده از حضور مالکان در خارج از کشور و همچنین عدم حضور آنان با جعل مدارک هویتی و اسناد مالکیتی، چند نفر را تحت عنوان مالک به دفاتر اسناد رسمی معرفی میکردند و موفق به فروش این اموال میشدند. معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، ۳۰ نفر از متهمان اصلی دستگیر شدند، گفت: طبق کارشناسیهای انجامشده، فروش این اموال به ارزش تقریبی ۱۰ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.