printlogo


کد خبر: 298650تاریخ: 1403/11/18 00:00
اخبار

شناسایی 100 هزار دانش‌آموز ابتدایی بازمانده از تحصیل
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌و‌پرورش گفت: در مجموع 100 هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل شناسایی شده‌اند. رضوان حکیم‌زاده افزود: در دوره ابتدایی ۹ میلیون و ۲۲۰ هزار و ۱۶۰ دانش‌آموز داریم که از این تعداد ۸ میلیون و ۷۸۰ هزار دانش‌آموز ایرانی هستند و حدود ۴ درصد دانش‌آموزان از اتباع هستند. وی بیان کرد: ۷ هزار و ۲۰۰ مدرسه ابتدایی داریم که ۳۷۸ هزار کلاس درس را شامل می‌شود. ۲۶۷ هزار معلم ابتدایی هم داریم. ۶ هزار کلاس درس با تراکم دانش‌آموزان مواجه است که در این کلاس‌ها بیش از ۴۰ دانش‌آموز حضور دارند. حکیم‌زاده گفت: ۱۶۸ هزار و ۸۶۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی داریم که ۷۶ هزار و ۷۵ نفرشان شناسایی شده‌اند و ۲۴ هزار نفر از آنان به تحصیل بازگشتند. دانش‌آموز پایه اولی ۷۱ هزار نفر بودند که 6 سال تمام بازمانده از تحصیل هستند. در مجموع 100 هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل شناسایی شدند و برای تحصیل در مدرسه در حال پیگیری هستند. وی توسعه عدالت، آموزش برابر، ارتقای کیفیت آموزشی و تقویت هویت ملی را ۳ راهکار افزایش کیفیت نظام تحصیلی عنوان کرد و گفت: از جهت آموزشی مدرسه‌ای در تراز سند تحول است که با محیطی خلاق، مهارت‌های حل مساله را به دانش‌آموزان یاد می‌دهد و آنان را به شهروندانی مسؤولیت‌پذیر تبدیل می‌کند. 
***
برخورد پلیس با خالی‌فروشی در سکوهای مجازی طلا
سخنگوی فراجا با اشاره به اشراف پلیس بر فعالیت سکوهای مجازی خرید و فروش طلا در کشور، از برخورد با هرگونه خالی‌فروشی خبر داد. سردار منتظرالمهدی از اشراف پلیس بر فعالیت‌ سکوهای مجازی خرید و فروش طلا در کشور خبر داد و افزود: پلیس امنیت اقتصادی فراجا طی یک‌سال گذشته و بویژه در نیمه دوم سال با رونق گرفتن مبادله‌ تجاری طلا، سکه، شمش و سایر مَسکوکات باارزش در فضای مجازی، اقدام به رصد و جلوگیری از هرگونه آسیب به دارایی‌های مردم کرده و با هرگونه خالی‌فروشی و سوءاستفاده از شهروندان مقابله  و برای چندین موسسه نامعتبر پرونده قضایی تشکیل و از ادامه فعالیت آنان جلوگیری به عمل آورده است. بر اساس گزارش سایت پلیس، وی در پایان تصریح و توصیه اکید کرد که مردم به دارا بودن و اخذ «نماد تجارت الکترونیکی» در سکوهای خرید و فروش طلا توجه کرده و سپس اقدام به مبادله کنند و تحت تاثیر تبلیغات فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.
***
نمایش پرچم‌های شکوه و افتخار در پایتخت
پایتخت به مناسبت فرارسیدن چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در اشکال مختلف آذین‌بندی شد تا جلوه‌ای خاص و باشکوه از ارادت مردم به انقلاب اسلامی و هویت ملی را به نمایش بگذارد.  در این راستا هزاران متر ریسه پارچه‌ای و پرچم‌های مختلف در سطح پایتخت نصب شده‌ است تا فضای شهر رنگ و بویی از وحدت، افتخار و یادآوری تاریخ باشکوه ایران اسلامی داشته باشد. شهر تهران با ۷۹۳ هزار متر ریسه پارچه‌ای که نمایی پرشکوه از جشن ملی را به نمایش می‌گذارد، مزین شده و علاوه بر این ۲۴ هزار و ۵۰۰ تخته پرچم پایه کوتاه و پرچم داربستی در مکان‌های مختلف شهر نصب شده که در کنار ۲۲۵ تخته نماپرچم و ۹۶ تخته ابرپرچم پایه بلند ایران شکوه ویژه‌ای به سطح شهر بخشیده‌ است. همچنین ۳۱ هزار تخته پرچم ایران محله‌ای و ۳ هزار و ۵۰۰ تخته پرچم رفیوژ میانی نیز به تفکیک مناطق در خیابان‌های تهران نصب شده تا هر گوشه‌ای از پایتخت با پیامی از افتخار و استقلال کشور ایران مزین شود. در کنار این آذین‌بندی‌ها، ۱۱۶ میدان با پرچم‌های مختلف فضاسازی شده و در مجموع ۱۰ هزار عدد پرچم دستی و ۲۵٠٠ عدد پرچم روی خودرو‌های راهور، نیروی‌انتظامی و اتوبوسرانی نیز قرار گرفته‌ تا مردم و خودروها همزمان با این روز بزرگ در جشن‌های ملی مشارکت داشته باشند. تمام طرح‌ها با شعارهای «یا حجت‌ابن‌الحسن»، «تا انقلاب مهدی»، «ایران» و «تهران‌ دوست‌داشتنی» به گونه‌ای طراحی شده‌ که همزمان با نمایش عظمت انقلاب اسلامی احساس تعلق و افتخار به سرزمین ایران را در دل‌ها زنده کند.
***
پرداخت وام فوری
شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
رئیس پلیس فتای پایتخت درباره آگهی‌های پرداخت وام فوری، در نرم‌افزارهای دیوار و تلگرام هشدار داد و گفت: تمام این آگهی‌ها کلاهبرداری سایبری هستند و تاکنون کلاهبرداران با همین روش، حساب‌های بانکی افراد زیادی را خالی کرده‌اند. سردار داوود معظمی‌گودرزی روز گذشته در توضیح بیشتر افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته، تعداد شاکیانی که درباره پرداخت وام و کلاهبرداری آن به پلیس فتا مراجعه می‌کردند، به صورت ناگهانی بسیار زیاد شد. وی بیان کرد: بیشتر این افراد، به واسطه آگهی‌هایی که برای پرداخت وام در کانال‌ها و گروه‌های شبکه اجتماعی تلگرام مشاهده کرده بودند، در دام کلاهبرداران گرفتار شده بودند و حساب‌های‌شان خالی شده بود. رئیس پلیس فتای پایتخت ادامه داد: همچنین شب گذشته، عده‌ای در اپلیکشین دیوار، با رباتی به نام «وام‌چی» مواجه شده بودند که رسما دام شیادان بود. این ربات، یک آگهی پرداخت وام فوری بود که افراد با کلیک کردن روی آن، وارد سایتی می‌شدند که باید یک نرم‌افزار جدید را دانلود و نصب می‌کردند. این نرم افزار، در واقع یک بدافزار بود که با نصب آن روی گوشی، به تمام اطلاعات تلفن همراه دسترسی پیدا می‌کرد. این اپلیکشین با دریافت کدملی و شماره تلفن همراه افراد، به تمام اطلاعات حساب بانکی نیز دسترسی پیدا می‌کرد و از همین طریق حساب‌های این متقاضیان را خالی کرده بود.

Page Generated in 0/0066 sec