اختصاص صفحات ویژه برای شاه مخلوع در کتاب «تاریخ پتروشیمی ایران»
روزهای پایانی سال 1392 بود که معاون وزیر نفت و مدیران ارشد شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مراسمی گرد هم آمدند تا از کتابی رونمایی کنند که تصاویر شاه مخلوع ایران به طور ویژه در آن منتشر شده است.
کتاب «تاریخ پتروشیمی در ایران» با حمایت شرکت ملی پتروشیمی ایران و از سوی انجمن نفت تدوین شده است. در این کتاب اما هیچ نشانی از مقایسه دستاوردهای این صنعت، قبل و بعد از انقلاب به چشم نمیخورد و فقط به اعلام حداکثر ظرفیت تولید ایجاد شده در پتروشیمی قبل از انقلاب، اکتفا شده است. این در حالی است که این ظرفیت پس از انقلاب 20 برابر افزایش یافته اما این کتاب در برابر چنین دستاورد مهمی سکوت کرده است.
نکته قابل تامل دیگر در کتاب «تاریخ پتروشیمی در ایران» انتشار تصاویر متعدد و تمامقد از شاه مخلوع ایران و عوامل وی است و البته نشانی از تصاویر بازدید مقامات مهم جمهوری اسلامی ایران در کتاب نیست؛ تصاویری که در سایتهای رسمی کشور موجود است و قطعا آنها نیز بخش مهمی از تاریخ پتروشیمی است. آنچه ذهن مخاطب را هنگام مطالعه این کتاب درگیر میکند، این است که «تاریخ» از نگاه مدیران وزارت نفت و پتروشیمی چگونه معنا میشود؟!
مدیر سایتهای زنجیرهای در دولت تدبیر پست گرفت
گروه اقتصادی: یکی از حامیان رسانهای روحانی در انتخابات ریاستجمهوری سال92 به عنوان معاون اقتصادی صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر انتخاب شده است. فواد صادقی که در سایتهای زنجیرهای خود به حامی بیچون و چرای خاندان هاشمی رفسنجانی مشهور است، در ایام فتنه 88 نیز بازداشت شده و سایتهای در اختیارش نیز بارها از سوی قوه قضائیه فیلتر شده، از سوی حمید کلانتری، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر به عنوان معاون عمرانی معرفی شده است.
حمید کلانتری، پدر عمار کلانتری همکار فواد صادقی در سایت بازتاب امروز است. فواد صادقی در حالی از پدر همکار خود حکم مهمی را دریافت کرده که گفته میشود صدور این حکم برای ادای دین به حمایت بیچون و چرای صادقی از هاشمی و روحانی بوده است.