نشست سهجانبه در پاکستان
فارس:
سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان از نشست سه جانبه وزرای کشور ایران، پاکستان و افغانستان در آینده نزدیک و در اسلامآباد خبر داد. ماشاءالله شاکری با اعلام این خبر گفت: قرار بود آقای مصطفی محمدنجار وزیر کشور 25 اسفندماه به منظور شرکت در این نشست به اسلامآباد سفر کند که به دلیل عدم آمادگی طرف افغان این نشست برگزار نشد و ما در حال برنامهریزی مجدد هستیم و انشاءالله بزودی شاهد برگزاری این نشست خواهیم بود. در نشست سهجانبه وزرای خارجه ایران، پاکستان و افغانستان که 26 دیماه 88 در اسلامآباد برگزار شد، توافق شد که اجلاس سهجانبه وزرای کشور ایران، افغانستان و پاکستان در اسلامآباد برگزار شود. شاکری درباره آزادی حشمتالله عطارزاده دیپلمات ربوده شده ایرانی گفت: در ملاقاتهای اینجانب با دولتمردان پاکستانی، آنها نسبت به آزادی عطارزاده ابراز خرسندی کردند و بر این اعتقاد بودند که یکی از موانع موجود بر سر راه توسعه روابط برداشته شده است. شاکری افزود: در ملاقاتهای جداگانه اینجانب با شاه محمود قریشی وزیرخارجه، فهمیده میرزا رئیس مجلس نمایندگان و فاروق نائیک رئیس مجلس سناي پاكستان آنها ضمن ابراز خرسندی از آزادی عطارزاده، این موفقیت را به دولت ایران تبریک گفتند.
محبوبیت احمدینژاد نشانگر شکست سیاستهای غرب است
ایرنا:
مدیرکل پیشین آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مصاحبه با روزنامه گاردین، چاپ لندن با انتقاد از سیاست غرب در حمایت از رژیمهای سرکوبگر عربی در خاورمیانه، گفت: محبوبیت احمدینژاد و سیدحسن نصرالله نشاندهنده شکست سیاستهای غرب در خاورمیانه است. البرادعی افزود: راهبرد غرب در حمایت از حاکمان مستبد در خاورمیانه به منظور مبارزه با تروریسم و افراط گرایی به شکست انجامیده و عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته است. حمایت غرب از رژیمهای سرکوبگر منطقه باعث ایجاد موج جدیدی از افراطگرایی خواهد شد. البرادعی افزود: محبوبیت محمود احمدینژاد و سید حسن نصرالله، رهبر حزبالله لبنان در میان مردم خاورمیانه پیامی برای غرب است و نشان میدهد سیاست غرب در این منطقه نتیجه نداده است. وی گفت: غرب بسیار درباره انتخابات ایران صحبت میکند اما غرب باید بپذیرد در حالی که در کشورهای عربی هیچ انتخاباتی برگزار نمیشود، در ایران انتخابات برگزار میشود.
سران اصلاحات صلاحیت حضور در نظام را ندارند
شبكه ايران: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس کارنامه سران اصلاحات را در ایام پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم ناموفق خواند و با اشاره به فرمايشات چندی پیش رهبر معظم انقلاب تاکید کرد: «طبیعتا افرادی که در مسیر تقابل با قانون و رای مردم قرار گرفتند و چنین هزینههای سنگینی را به ملت ایران و نظام تحمیل کردند، صلاحیت حضور در مسؤولیتها را ندارند». به گفته رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اقدام سران اصلاحات و اصرار آنان بر سلایق فردی در برابر رای مردم، آثار زیانبار فراوانی در داخل و در عرصه بینالمللی برای جمهوری اسلامی ایران به دنبال داشت. بروجردی کارنامه سران اصلاحات را در ایام پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم ناموفق خواند و با اشاره به سخنان چندیپیش رهبر معظم انقلاب تاکید کرد: «طبیعتا افرادی که در مسیر تقابل با قانون و رای مردم قرار گرفتند و چنین هزینههای سنگینی را به ملت ایران و نظام تحمیل کردند، صلاحیت حضور در مسؤولیتها را ندارند».
افزایش نظارت مجلس در سال جدید
مهر: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس شورای اسلامی در سال همت مضاعف و کار مضاعف باید به اجرای قانون سرعت بدهد و کیفیت قانونگذاری در کشور را نیز بالا ببرد. اسماعیل کوثری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، گفت: مجلس شورای اسلامی باید با همت بلند، ضمن کیفیت بخشی بیشتر به قوانین، اگر کمبودی در قانون است به سرعت رفع کند.عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس باید در این سال، نظارت بیشتری بر امور داشته باشد و از پرداختن به حاشیهها جلوگیری کند، ادامه داد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید در این سال با کمک به دولت در چارچوب قانون، زمینه تحقق بیش از پیش اهداف بلند نظام را در کشور فراهم کنند. وی ادامه داد: دولت نیز باید بداند که هر چه از عمر نظام میگذرد، باید بیشتر عادت کنیم در چارچوب قانون کارها را انجام دهیم تا این حرکت در چارچوب قانون ملکه ذهن دولتهای بعدی نیز شود. کوثری اظهارداشت: دولت باید با حرکت در چارچوب قانون، همانطور که تاکنون نیز حرکت کرده، با همت بلندتر و دقت بیشتر، به اهداف مهم در برنامههای کشور برسد.