سپاه پایههای صیانت از دستاوردهای انقلاب را بر دوش میکشد
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع فرماندهان عقیدتی - سیاسی و حفاظت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: در حوزههای آموزش و پرورش، سیاست، اجتماع و دفاع باید یک نظام تربیتی داشته باشیم. لاریجانی اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شجره طیبه انقلاب است و پایههای صیانت از دستاوردهای انقلاب را بر دوش میکشد و باید در سطوح مختلف تربیتی و بینشی این قشر را ارتقا داد، زیرا کار آنها بسیار مهم است. وی با بیان اینکه «در سپاه چون هدف بزرگ است، نیاز به نظام تربیتی عمیقی داریم» تأکید کرد: یکی از نکاتی که شهید مطهری در نظام تربیتی به آن توجه داشت، موضوع جهاد است که در نظامهای دیگر کمتر به آن توجه شده است. به گزارش تسنیم، رئیس مجلس افزود: شهید مطهری بیان میکند که در مسائل تربیتی، رشد عقلی، علمی، ذوقی و تزکیه مهم است اما جای دیگر اشاره میکند که جهاد در نظام تربیتی مهم است.
قصد نمایندگان منتقد «کمک به دولت» است
غلامعلی حدادعادل، رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس درباره تشکیل فراکسیون اعتدال در مجلس، گفت: مدتی است که حرف تشکیل چنین فراکسیونی مطرح است، از بنده نیز سؤال کردهاند و گفتهام که اگر کسانی بخواهند فراکسیون حامی دولت، اعتدال یا هر اسم دیگری تشکیل دهند، کسی نمیتواند مانع شود اما فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیفتد. وی در ادامه افزود: از طرفی همه نمایندگان مجلس حامی دولت هستند، بهدلیل اینکه هم حضرت امام و هم مقام معظم رهبری فرمودهاند که تضعیف دولت حرام است. آنهایی هم که انتقاد میکنند، قصدشان تضعیف دولت نیست بلکه قصدشان کمک به دولت است. به گزارش تسنیم، رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس تأکید کرد: همه ما قصد داریم به دولت کمک کنیم، زیرا کمک به دولت باعث میشود مملکت بهتر اداره شود. اگر هم فراکسیونی با نام اعتدال یا هر عنوان دیگری تشکیل شود، اتفاقی نمیافتد. حدادعادل درباره ادغام فراکسیونهای رهروان ولایت و اصولگرایان مجلس، خاطرنشان کرد: فعلاً حرف این موضوع مطرح نیست اما سعی میکنیم همگرایی در عمل را روز به روز بیشتر کنیم.
«صدا خفهکن» دولت روحانی مانند هاشمی از جنس برخورد قضایی است
پرویز امینی تحلیلگر مسائل جامعهشناسی سیاسی در رابطه با مسائل روز با اشاره به درخواست دولت برای برخورد قضایی با سازندگان مستند «من روحانی هستم» گفت: دولت روحانی همچون دوره خاتمی در شعار آزادی، حداکثری است اما همزمان از «صداخفهکن»های دوره هاشمی استفاده میکند. وی افزود: «صداخفهکن»های دوره اصلاحات عمدتا نرمافزاری بود و منتقدان را با برچسب عدمدرک پیام دومخرداد و آرای 20 میلیونی، اقتدارگرا، فاشیست، خشونتطلب و... ساکت میکردند در حالی که «صداخفهکن»های دوره هاشمی سختافزاری و مانند دولت یازدهم از جنس برخورد قضایی و... بود. البته در دوره سازندگی مخالفت با هاشمی، مخالفت با پیغمبر تفسیر میشد اما در دولت یازدهم، رئیسجمهور، خود، خطقرمز است. به گزارش نسیم، این تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به سیاست رسانهای «عکسبرداری دولت» تاکید کرد: مقابله سخت و همهجانبه همه ارکان دولت از رئیسجمهور تا سخنگو و وزیر ارشاد و ارتش رسانهای دولت با یک مستند، برای چندمین بار موجب بیرونزدن تعارض واقعیت دولت با عکسی که از خود ارائه میدهد، شد.