printlogo


کد خبر: 5651تاریخ: 1393/3/13 00:00
ارزانی و گرانی ۱۱ گروه کالای اساسی

بانک مرکزی آخرین تغییرات قیمتی هفتگی، ماهانه و سالانه ۴۱ قلم کالا در ۱۱ گروه موادخوراکی را در هفته منتهی به ۹ خرداد امسال اعلام کرد. به گزارش تسنیم، بانک مرکزی گزارش متوسط قیمت خرده‌فروشی برخی مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 9 خرداد را اعلام کرد و گفت در هفته‌ای که گذشت، قیمت 3 گروه مواد غذایی افزایش و 4 گروه کاهش یافت. درعین حال قیمت 4 گروه از کالاهای اساسی ثابت مانده است. گفتنی است در ماهی که گذشت، نرخ گروه قند و شکر 8/2 درصد و چای2/0 درصد افزایش یافت. همچنین قیمت تخم‌مرغ 1/9 درصد، برنج 4/0 درصد، حبوب 4/2 درصد، میوه‌های تازه 5/12 درصد، سبزی‌های تازه 8/19 درصد، گوشت قرمز 6/0 درصد، گوشت مرغ 4/0 درصد و روغن نباتی 1/0 درصد کاهش یافته و قیمت گروه لبنیات ثابت بوده است. طبق بررسی‌های انجام شده در بانک مرکزی در یک سال گذشته قیمت کالاهای گروه لبنیات 7/12 درصد، برنج 6/6 درصد، میوه‌های تازه 8/23 درصد، سبزی‌های تازه 2/0 درصد، گوشت قرمز 4/6 درصد، گوشت مرغ 8/15 درصد، قند و شکر 4/15 درصد، چای 4/0 درصد و روغن نباتی 3/3 درصد افزایش و قیمت تخم مرغ 9/9 درصد و حبوب 7/8 درصد کاهش یافته است. در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر غیرپاستوریزه معادل 3/0 درصد افزایش ولی قیمت پنیر پاستوریزه 1/0 درصد کاهش یافت. قیمت تخم‌مرغ هم معادل 7/5 درصد افزایش داشت. در گروه حبوب، بهای نخود معادل 8/3 درصد، لپه 4/4 درصد و عدس 1/4 درصد کاهش ولی قیمت دیگر اقلام این گروه بین 7/1 درصد تا 5/5 درصد افزایش داشت. قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و بهای گوشت مرغ معادل 5/1 درصد افزایش یافت.


Page Generated in 0/0071 sec