printlogo


کد خبر: 5681تاریخ: 1393/3/13 00:00
اخبار کوتاه

پیشنهاد «دری» به دولت
دری: ارشاد و تلویزیون پولی برای تولید ندارند
کارگردان «کیف انگلیسی» و «کلاه پهلوی» درباره ساخت آثار با مضامین دینی و مذهبی گفت: ساخت فیلم‌هایی با مضامین دینی، تاریخی و مذهبی ملزوماتی دارد که باعث افزایش هزینه‌ها و بودجه می‌شود که متاسفانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد سینمایی فارابی و تلویزیون هیچ‌کدام چنین پول و بودجه‌ای ندارند.  کارگردان سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با سینماپرس درباره سینمای دینی و مشکلات فیلمسازی در این زمینه اظهار داشت: تلویزیون در کنار هزاران ساعت برنامه‌های معمولی که ساخته می‌شود، قادر است تنها یک یا دو برنامه، مثل سریال «مختارنامه»  را با تحمل مصائب بسیار بسازد و تازه پس از آنکه آن کار به نمایش درآمد برای چند سال به تعبیری استراحت مالی می‌کند، چرا که تلویزیون به سهولت قادر به تأمین اینگونه سرمایه‌گذاری‌ها نیست چه برسد به سینما. کارگردان «باد و شقایق» یادآور شد:  در شرایطی که بودجه کل سینمای ایران در سال از بودجه یک فیلم درجه 3 آمریکایی کمتر است، بنابراین هر گونه توقع برای تولید چنین فیلم‌هایی واقعا بیجاست. وی ادامه داد:  تا زمانی که راه‌حلی برای تأمین هزینه‌های تولید درباره اینگونه آثار پیدا نشود همه اظهارنظرها و دیدگاه‌های امثالی چون من، در حد حرف و یک آرزوی محال باقی می‌ماند. البته در شرایطی که در حال حاضر دولت ناگزیر است برای تهیه نان مردم گندم وارد کند یا بسیاری از طرح‌هایی زیربنایی کشور از قبیل راه‌آهن، خطوط هوایی، فرودگاه‌ها و صدها چیز دیگر دچار نارسایی است، طبیعی است که نمی‌توان توقع داشت دولت برای سینما بودجه زیادی در نظر بگیرد. دری خاطر نشان ساخت: در عین حال همه می‌دانیم دولت دارای این قدرت هست که بتواند از منابع دیگری برای کمک به سینما جذب سرمایه و پول کند. مثلاً دولت می‌تواند با قاطعیت از بانک‌های خصوصی که میلیاردها تومان خرج دکوراسیون و طراحی و تزئینات شعب خود در سراسر کشور می‌کنند، بخواهد یک درصد از درآمدهای خودشان را به فعالیت‌های فرهنگی بویژه سینما بپردازند. کارگردان «کیف انگلیسی» یادآور شد: در شرایطی که مدام پرداخت 22 درصد سود به سپرده‌گذاران را تبلیغ می‌کنند که این رقم در مبادلات بانکی در جهان نیز بی‌سابقه است، چگونه نمی‌توانند یک درصد از درآمدهای خود را در راه فعالیت‌های فرهنگی هزینه کنند هر چند که این اقدام، هزینه بیهوده‌ای هم نیست و در بدترین شرایط  اصل سرمایه خود را بازپس خواهند گرفت. وی گفت: در این صورت میزان سرمایه‌ای که وارد چرخه تولید فیلم می‌شود
نه تنها در پیشرفت و تعالی سینمای پاک ایران موثر خواهد بود بلکه چند برابر نیروی کار زحمتکش در سینما را نیز افزایش می‌دهد، کافی است دولت برای یک دوره 10 ساله این سیاست را اعمال کند  و من مطمئنم پس از 10 سال وضعیت اقتصادی سینمای ایران به جایی خواهد رسید که خواهد توانست تا حدود قابل قبولی به تنهایی به‌طور موازی با هالیوود حرکت کند.  

پخش «شمعدونی» در 2 فاز برای ماه رمضان
تهیه‌کننده «شمعدونی» گفت: این مجموعه دارای ۴۰ قسمت است که اگر در ماه رمضان پخش شود، احتمالا در ۲ فاز تولید می‌شود. یعنی همین تعداد قسمت به ۲ فاز تبدیل می‌شود. به گزارش تسنیم، محسن چگینی، تهیه‌کننده سریال «شمعدونی» درباره آخرین وضعیت تولید این پروژه و لوکیشن‌های آن بیان داشت: تاکنون در بیمارستان، کارواش، کلانتری، بانک و بسیاری از مکان‌های دیگر تصویربرداری داشته‌ایم. همه لوکیشن‌ها داخل شهر است. در حال حاضر هم گروه تصویربرداری در خانه‌ای واقع در قیطریه کار را ادامه می‌دهند. وی درباره ویژگی‌های «شمعدونی» افزود: داستان این سریال موضوعی خانوادگی دارد. اگرچه در سبک و سیاق کارهای قبلی‌مان است اما فرم این کار با آن سریال‌ها تفاوت می‌کند. مهم‌ترین ویژگی سریال را هم می‌توان در ترکیب بازیگران آن دانست. تهیه‌کننده «ساختمان پزشکان» ادامه داد: در سریال «شمعدونی» در واقع دو، سه خانواده معرفی می‌شوند. از همه سنین و بسیاری از قشر‌ها نماینده‌ای در سریال داریم. کودک، نوجوان، جوان، میانسال و کهنسال همگی در قصه وجود دارند.

صدور مجوز نمایش برای ۴ فیلم
شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی برای ۴ فیلم مجوز نمایش صادر کرد. «حراج» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی حسین شهابی، «سایه روشن» به تهیه‌کنندگی سیدجمال ساداتیان و کارگردانی فرزاد موتمن، «روزگاری عشق و خیانت» به تهیه‌کنندگی روح‌الله شمقدری و کارگردانی داوود بیدل و «آتش‌بس 2» به تهیه‌کنندگی محمد نیک‌بین و کارگردانی تهمینه میلانی، فیلم‌هایی بودند که پروانه نمایش گرفتند.


Page Generated in 0/0059 sec