printlogo


کد خبر: 5718تاریخ: 1393/3/13 00:00
نگاهی به بازیکنانی که از فهرست تیم‌ملی جا ماندند
خط قرمزی‌ها

واقعا چه چیزی پشت پرده خط خوردن بعضی بازیکنان تیم ملی بود؟ چرا روی نام خلعتبری و آزمون قلم قرمز کشیده شد؟ حرف و حدیث‌ها فراوان است و شاید خیلی‌ها اعتقاد داشته باشند کارلوس کی‌روش از بعضی‌ها برای انتخاب لیست نهایی مشاوره گرفته است! این مساله شاید خیلی صحت نداشته باشد ولی چیزی که اهمیت دارد این است که هنوز علامت سوال‌های فراوانی وجود دارد. به هر صورت کارلوس تصمیم خود را گرفته و خیلی از بازیکنانی که می‌توانستند برای تیم مثمرثمر باشند از لیست او خط خورده‌اند. حالا باید دید تیم ملی بدون این بازیکنان با مشکل مواجه خواهد شد یا اینکه باید به تفرکات سرمربی تیم ملی احترام بگذاریم. در این متن می‌خواهیم نگاهی داشته باشیم به بازیکنانی که قلم قرمز روی نام آنها کشیده شد.
1- سوشا مکانی
دروازه‌بان جوان فولاد خوزستان، با درخشش در نیم‌فصل دوم برای فولاد عملکرد درخشانی داشت و بدون شک یکی از عوامل اصلی قهرمانی فولاد در لیگ برتر بود. فقط کافی است نگاهی به آمار فولاد در نیم فصل اول بدون سوشا و نیم فصل دوم همراه سوشا بیندازید تا متوجه شوید بدون شک عامل اصلی قهرمانی فولاد سوشا مکانی بود. از نظر عده زیادی از فوتبالدوستان، مکانی بر حقیقی برتر قابل توجهی دارد. البته مکانی در بازی آخر تیم ملی خیلی خوب کار نکرد و شاید همین مساله سبب شد تا کی‌روش او را خط بزند.
2- محسن بنگر
مدافع بلندقامت و باتجربه پرسپولیس یکی از بهترین سال‌های خود را در لیگ ایران سپری کرد. بنگر در کنار حسینی دفاع مستحکمی برای پرسپولیس ساخت تا پرسپولیس بهترین آمار دفاعی را داشته باشد. بدون هیچ تردیدی این مدافع مستحکم برتری قابل‌توجهی بر آل‌نعمه دارد، بردن آل‌نعمه به برزیل یکی از سورپرایز‌های کی‌روش پرتغالی بود.
3- مهرداد جماعتی
دفاع چپ جوان فولاد خوزستان بهترین عملکرد را امسال بین مدافعان چپ در ایران داشت. جماعتی پتانسیل بالایی دارد. مهرداد دارای قدرت دفاعی همراه با هجومی خوبی است و می‌توانست برای سمت چپ خط دفاعی ایران مهره مهمی باشد. جماعتی هم توسط دوستداران فوتبال ایران به بیک‌زاده ترجیح داده می‌شد.
4- امید ابراهیمی
هافبک دفاعی توانای سپاهان یکی از بهترین هافبک‌های ایران است. ابراهیمی در عین جوانی دارای تجربه بالایی است و می‌توان از شوت‌های راه دور وحشتناک این بازیکن استفاده کرد ولی کی‌روش علاقه‌ای به این بازیکن نداشت و حدادی‌فر را به او ترجیح داد. هافبک دفاعی مهم‌ترین پست است، 4 هافبک دفاعی ایران در جام‌جهانی حقیقی، نکونام، تیموریان و حدادی‌فر هستند که غیر حقیقی بقیه دارای سن بالایی بوده و این در بازی‌های پرفشار جام جهانی خطرناک است برای همین ابراهیمی در کنار حقیقی می‌توانست جانشین‌ خوبی برای نکونام و تیموریان باشد.
5- علی کریمی
هافبک باتکنیک و باتجربه تراکتور‌سازی فصل درخشانی را در این تیم سپری کرد ولی کی‌روش اعتقادی به او نداشت اما تجربه و توانایی‌های بالای کریمی برای ایران می‌توانست مفید باشد. بدون‌شک بازیسازی در میانه میدان ضعف اصلی ایران است که با وجود کریمی این خلأ پرشدنی بود.
 6- مجتبی جباری
دیگر هافبک با تجربه ایران با توانایی‌های بالا و یک مهره مفید برای خط میانی ولی این بازیکن به دلایل نامعلومی از تیم ملی خداحافظی کرد. گفته می‌شود پای جواد نکونام، کاپیتان تیم ملی در میان بوده است. اگر جباری همراه تیم ملی به برزیل می‌رفت بشدت ایران در میانه میدان مستحکم می‌شد و می‌شد به خوبی امیدوار بود.
 7- پیام صادقیان
صادقیان؛ هافبک جوان، بااستعداد و خوش‌تکنیک همراه با توانایی‌های فراوان یک پدیده. او عملکرد بسیار شگفت‌انگیزی در پرسپولیس داشت و با پاس گل‌های بی‌نظیر خودش بهترین گل‌ها را ساخت. صادقیان به دلیل سرعت و تکنیک بالا توانایی‌های زیادی درضد حمله دارد و می‌توانست مهره بسیار مهمی برای ایران باشد. پیام به خاطر دریبل‌های ریز و زیبایی که درون محوطه جریمه به خوبی اجرا می‌کند به خوبی برای ایران می‌توانست گره‌گشا باشد.
8- محمدرضا خلعتبری
خلعتبری؛ یک هافبک تهاجمی عالی و سرعتی و در عین حال باتجربه. او ذخیره طلایی بسیار خوبی برای ایران طی سال‌های اخیر بود و در شرایط سخت می‌توانست شگفتی پدید آورد. خط‌خوردن خلعتبری از تیم ملی حواشی زیادی را به همراه داشت، این بازیکن از محبوبیت بالایی بین ایرانیان برخوردار است. خط زدن خلعتبری از تیم شوک عجیبی به فوتبالدوستان ایران وارد کرد. خلعتبری به دیده ایرانی‌ها از توانایی بالاتری نسبت به شجاعی برخوردار است و گفته می‌شود شجاعی به دلیل دوستی با نکونام در تیم ملی ماند و باعث خط خوردن خلعتبری شد.


Page Generated in 0/0062 sec