سومین سالگرد تظاهرات مراکش
بر اساس گزارشها، جنبش بیداری اسلامی در مراکش هنوز زنده است. پس از آنکه از برگزاری یک تظاهرات ضد حکومتی که در شهر کازابلانکا برنامهریزی شده بود، جلوگیری به عمل آمد، جوانان بیکار و فعالان سیاسی روز پنجشنبه به تجمع اعتراضآمیز در برابر پارلمان پیوستند تا بار دیگر بر خواست خود برای انجام اصلاحات جدی تاکید کنند. این اعتراضات در سومین سالگرد تشکیل جنبش دانشجویان دموکراسیخواه در مراکش به نام جنبش ۲۰ فوریه برگزار شد و طی آن صدها نفر از مردم این کشور با برگزاری تظاهرات در پایتخت خواستار انجام اصلاحات شدند. هواداران اصلاحات در مراکش میگویند بیش از ۳۰ فعال دانشجویی همچنان در زندان به سر میبرند.
انتخابات مجلس مؤسسان لیبی
مردم لیبی روز پنجشنبه پای صندوقهای رای رفتند تا اعضای مجلس مؤسسان را تعیین کنند. این مجلس که از 60 عضو تشکیل خواهد شد ماموریت تدوین قانون اساسی برای این کشور را بر عهده دارد. در طرابلس، پایتخت نیز مردم پای صندوقهای رای حاضر شدند اما درصد مشارکت مردم در این انتخابات نسبت به انتخابات قبلی بالا ارزیابی نشده است. نمایندگان مجلس موسسان قانون اساسی ۱۲۰ روز فرصت دارند تا قانون اساسی کشور را تدوین کنند، سپس این قانون به همهپرسی گذاشته خواهد شد.
خودسوزی یک اسرائیلی در کلانتری
به گزارش خبرگزاری فلسطینی معا، مردی 40 ساله در یک کلانتری مقابل چشم نیروهای پلیس اسرائیل خودسوزی کرد. شمعون کوهن، سخنگوی پلیس رژیم صهیونیستی در منطقه ایلات اعلام کرد: دیشب(پنجشنبه) فردی وارد پاسگاه شد و بنزین بر سر خود ریخت و تهدید کرد که خود را آتش میزند و زمانی که نیروهای پلیس به سمتش دویدند تا آتش را خاموش کنند این فرد فندک را به سمت لباسهایش گرفت. پلیس تلاش کرد آتش را خاموش کند اما این فرد بشدت
دچار سوختگی شد.
انفجار در کاخ ریاست سومالی
شبکه خبری العربیه بعد از ظهر دیروز از صدای انفجار و تبادل تیراندازی در اطراف کاخ ریاست جمهوری در موگادیشو، پایتخت سومالی خبر داد. پلیس سومالی اعلام کرد انفجار در اطراف کاخ ریاست جمهوری ناشی از منفجر شدن خودروی بمبگذاری شده و حمله مسلحانه بوده است. به نظر میرسد گروه الشباب مسؤولیت این حمله را بر عهده گرفته است. از سوی دیگر نماینده سومالی در سازمان ملل در توئیتر خود اعلام کرد رئیسجمهور این کشور در حمله فوق آسیبی ندیده است. وزیر امنیت ملی سومالی نیز گفت: حمله مسلحانه به کاخ ریاستجمهوری قربانی به همراه نداشته است و نیروهای امنیتی توانستند این حمله را خنثی کنند.
حکم اعدام برای مخالف آل خلیفه
رژیم آلخلیفه یک معترض دیگر را که زیر شکنجههای سخت اعتراف کرده بود به اعدام محکوم کرد. به گزارش العالم، دادگاه همچنین 6 نفر دیگر در این پرونده را به حبس ابد و دو نفر دیگر را به 5 و 6 سال زندان محکوم کرد. دادگاه این افراد را به اتهام آنچه «به قتل رساندن یک نیروی پلیس بود» مجرم شناخته و به اعدام و زندان محکوم کرد. دادگاه بحرین مدعی شده است که این احکام را با استناد به اطلاعاتی از منابع محرمانه، صادر کرده است درحالی که اعترافگیری از این متهمان زیر شکنجه شدید انجام شده است. جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین اعلام کرد: صدور حکم اعدام در سایه وجود بحران سیاسی نشاندهنده وضعیت ارتباطی نابسامان حکومت با مردم است زیرا تعدادی از شهروندان زیر شکنجه جان باختند که شهید علی صقر از اهالی منطقهالسهله از آن جمله است. حکم اعدام این شهروند بحرینی درحالی صادر شد که هیات کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل چند ساعت قبل از صدور آن، وارد منامه پایتخت این کشور شد.
پلیس آمریکا پدر بیگناه را کشت!
افسران پلیس فدرال در ایالت اوکلاهاما با دخالت در یک مشاجره خانوادگی باعث مرگ پدر خانواده شدند. خانواده رودریگز اهل اوکلاهاما از 3 پلیس این ایالت شکایت کردهاند که پدر خانواده را تا پای مرگ کتک زدهاند. روز یکشنبه لوئیس رودریگز، پدر خانواده میخواسته در خیابان جلوی همسرش را که پس از مشاجرهای خانوادگی بشدت عصبانی بوده و قصد ترک محل با اتومبیل را داشته، بگیرد چرا که فکر میکرده نائیر رودریگز نباید در حال عصبانیت رانندگی کند. در این بین 3 پلیس گشت سر میرسند و از لوئیس کارت شناسایی میخواهند. لوئیس نیز که عجله داشته تا جلوی رانندگی همسرش را بگیرد. آنها را پس میزند و افسرها به تصور اینکه قصد فرار دارد، آنقدر کتکش میزنند که جان میدهد. این حادثه شوم تنها 2 روز پس از کتکزدن یک مرد ناشنوا توسط پلیس کالیفرنیا صورت گرفته است.