printlogo


کد خبر: 7296تاریخ: 1393/4/11 00:00
کاهش ۵ درصدی قیمت مرغ و ماهی

رئیس اتحادیه فروشندگان ماهی و پرنده از ثبات قیمت فروش ماهی و مرغ در چند روز گذشته خبر داد و گفت: فصل گرما کاهش میزان مصرف مرغ، ماهی و گوشت را در پی دارد. مهدی یوسف‌خانی در گفت‌وگو با تسنیم، اظهار کرد: غذاهای ساده در فصل گرما جایگزین ماهی، مرغ و گوشت شده است اما به‌دلیل تقارن فصل گرما با ماه رمضان این موضوع آنچنان مشهود نیست.وی ادامه داد: از چند روز مانده به ماه رمضان تا 5 رمضان فصل خرید و تامین مایحتاج ماه رمضان به حساب می‌آید که پس از این مدت کاهش تقاضا در بازار رخ خواهد داد که به همین دلیل 5 درصد کاهش قیمت نیز ایجاد خواهد شد.یوسف‌خانی یادآور شد: تولید مرغ بسیار رضایتبخش بوده و در حال حاضر مازاد تولید صورت‌گرفته که در این مواقع برای جلوگیری از اسراف و عدم کمبود در طول سال مرغ ذخیره‌سازی می‌شود و می‌تواند مدعی شد مازاد تولید فصلی وجود دارد اما تولید مازاد تولید سالانه وجود ندارد. رئیس اتحادیه فروشندگان ماهی و پرنده با بیان اینکه 60 درصد مردم توان خرید ماهی را ندارند، بیان کرد: هر کیلو مرغ تازه 7100 تومان، ماهی شیر جنوب 25 هزار تومان، قزل‌آلا 10هزار و 600 تومان، کپور 14 هزار و 500 تومان، حلوا سیاه 20 هزار تومان، ماهی آزاد 6 هزار تومان و فیلاپیلا (وارداتی) 25 هزار و 500 تومان به فروش می‌رسد.
 


Page Generated in 0/0079 sec