printlogo


کد خبر: 9034تاریخ: 1393/5/14 00:00
چهارگوشه

مبلغ سعودی: نفرین اسرائیل حرام است!
در شرایطی که کشتار زنان و کودکان فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه همچنان ادامه دارد، یک مبلغ سرشناس سعودی با حرام دانستن نفرین این رژیم، جنجال گسترده‌ای را در پایگاه‌های ارتباط اجتماعی ایجاد کرد. به گزارش العالم، صالح الفوزان، عضو هیات علمای ارشد که بالاترین نهاد دینی در عربستان‌سعودی به شمار می‌رود، گفت: «نفرین کردن اسرائیل جایز نیست زیرا اسرائیل نام پیامبر خدا یعقوب(ع) است و صحیح‌تر، نفرین کردن یهودیان است!»

جنگنده‌های عراقی در نینوا
نوری مالکی نخست‌وزیر عراق به نیروی هوایی این کشور دستور داد در جنگ علیه تکفیری‌های داعش به کمک نیروهای پیشمرگ کُرد برود. به گزارش تسنیم و به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیروهای پیشمرگ کُرد بعد از پاکسازی منطقه ربیعه در استان نینوا از لوث وجود تروریست‌های تکفیری داعش، این منطقه را به کنترل خود در آوردند. نیروهای وابسته به گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام پیش از این مناطق سنجار، زلمار، ربیعه و وانه در استان نینوا را تحت کنترل خود در آورده بودند. این مناطق تا پیش از این در تصرف نیروهای وزارت دفاع اقلیم کردستان عراق موسوم به نیروهای پیشمرگ بوده است.

مرزبانان پاکستانی و مصری در عربستان
یک نشریه انگلیسی در گزارشی اعلام کرد عربستان بر اثر ترس و واهمه ناشی از حملات احتمالی داعش، هزاران نظامی پاکستانی و مصری را در سرتاسر نوار مرزی خود با عراق مستقر کرده است. به گزارش تسنیم، نشریه انگلیسی تایمز در گزارشی اعلام کرد عربستان سعودی همزمان با واهمه از حمله (احتمالی) گروه داعش - منشق شده از القاعده - که پیش‌تر تشکیل یک دولت اسلامی افراطی را اعلام کرده است، هزاران نظامی مصری و پاکستانی را در طول مرزهای خود با عراق مستقر کرده است. به گفته یک منبع امنیتی در کشورهای حاشیه جنوبی خلیج‌فارس، ریاض که از پیشروی‌های داعش دچار ترس و واهمه شده است در یک اقدام افراطی خواستار کمک نظامی از متحدان نزدیک خود برای تقویت مرزهای ۸۰۰ کیلومتری متخلخل و پرمنفذ خود با عراق است. این در حالی است که عربستان سعودی سال گذشته بالغ بر ۳۵ میلیارد پوند انگلیس خرید نظامی داشته و با پشت سر گذاشتن انگلیس، به عنوان دارنده چهارمین هزینه‌های نظامی در دنیا
شناخته شد.

شمار تلفات نظامیان آمریکایی در افغانستان
رسانه‌های افغانستان اعلام کردند نزدیک به 20 هزار نظامی آمریکایی از سال 2001 تاکنون براثر خشونت‌ها،‌ عملیات‌ها و انفجارها در افغانستان زخمی شده‌اند. براساس این گزارش، 1819نظامی آمریکایی در جنگ مستقیم با مخالفان مسلح کشته شدند. 135 نظامی آمریکایی نیز در جریان عملیات آزادسازی همرزمان خود در افغانستان کشته شدند. این درحالی است که میزان خودکشی نیز در میان نظامیان آمریکایی افزایش یافته است. درحال حاضر نزدیک به 30 هزار نظامی آمریکایی در افغانستان مستقر هستند.


Page Generated in 0/0082 sec