printlogo


کد خبر: 982تاریخ: 1392/12/7 00:00
چهارگوشه

حمایت مارادونا از مادورو
به گزارش مینوتو اونو، دیگو آرماندو مارادونا، ستاره فوتبال آرژانتین در پی برگزاری تظاهرات و اعتراضات ضددولتی در ونزوئلا از نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری این کشور حمایت کرد. مارادونا، مادورو و هوگو چاوز، رئیس‌جمهور فقید ونزوئلا را بهترین دوستان خود توصیف کرد. ستاره سابق تیم ملی فوتبال آرژانتین اعلام کرده است به دلیل شناختی که از چاوز و مادورو و وجدان کاری آنها دارد به حمایت کامل از دولت ونزوئلا می‌پردازد. مارادونا همچنین از آمادگی خود برای کمک به ارتش ونزوئلا خبر داده است. تظاهرات و اعتراضات ضددولتی ونزوئلا در دو هفته اخیر به کشته شدن 13 تن از شهروندان این کشور منجر شده است. مقامات این کشور خاطرنشان کرده‌اند، این تظاهرات و آشوب‌ها تنها در 8 درصد از کشور در حال برگزاری است و بقیه کشور آرام است و مردم از حامیان دولت هستند.

اوباما در جهان محبوب نیست
بیش از ۵۳ درصد از مردم آمریکا معتقدند رئیس‌جمهور این کشور از دید رهبران کشورهای دیگر دارای محبوبیت کافی نیست. به گزارش تسنیم، موسسه گالوپ در یک نظرسنجی اعلام کرد برای اولین بار بیش از 53 درصد از مردم آمریکا معتقدند باراک اوباما، رئیس‌جمهور این کشور از محبوبیت لازم در بین رهبران کشورهای دنیا برخوردار نیست. این درحالی است که سال گذشته 43 درصد از مردم این کشور چنین اعتقادی داشتند. در این نظرسنجی که از 6 تا 9 فوریه صورت گرفت دموکرات‌ها و احزاب مستقل علت اصلی این آمار بودند. از سوی دیگر جمهوریخواهان همچنان معتقد بودند رهبران دنیا برای رئیس‌جمهور این کشور احترام لازم قائل نیستند. این تغییر نگرش ممکن است به  مسائل بین‌المللی در سال گذشته مرتبط باشد که از آن جمله می‌توان به استراق سمع و جاسوسی سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا از مکالمات تلفنی رهبران کشورهای دیگر اشاره کرد. موضوعات دیگر  موثر در این تغییر دیدگاه، وضعیت سوریه، افزایش تنش با روسیه و روابط نه‌چندان جالب اوباما با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هستند. مردم این کشور در کل با سیاست خارجی اوباما موافق نبوده و تنها 40 درصد از مردم از اقدامات رئیس‌جمهور این کشور در این حوزه حمایت کردند. در ماه نوامبر نیز این میزان نزدیک به 39 درصد بود.

رضایت همگانی از استعفای دولت مصر
دفتر ریاست‌جمهوی مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد عدلی منصور، رئیس‌جمهوری موقت مصر استعفای دولت را پذیرفت. «حازم الببلاوی» 9 جولای گذشته، شش روز پس از آنکه ارتش محمد مرسی را از ریاست‌جمهوری برکنار کرد به عنوان نخست‌وزیر موقت مصر انتخاب شد. حال استعفای دولت موقت مورد استقبال هر دو گروه مخالفان و موافقان حکومت نظامی مصر قرار گرفت. حزب نور در بیانیه‌ای در این باره گفت: این یکقدم مثبت به سوی دستیابی به نقشه‌راه موقت انتقالی است. این حزب خواستار اجماع تلاش‌ها برای هدایت مصر به سوی امنیت شد. محمد انورسادات، رئیس حزب توسعه و اصلاحات نیز گفت: استعفای دولت در پاسخ به تقاضای مردم بوده است. حزب لیبرال مصر که حامی دولت نظامی است نیز خواستار تشکیل سریع دولت جدید شد. از سوی دیگر، جنبش جوانان 6 آوریل (جبهه دموکرات) استعفای دولت را بسیار دیر دانست. ائتلاف ملی ضدکودتا برای دفاع از مشروعیت نیز استعفای دولت را انعکاس دهنده شکست کودتای نظامی دانست.

قتل 29 کودک به‌ دست  بوکوحرام نیجریه
به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، مقامات پلیس و ارتش نیجریه دیروز اعلام کردند درپی حمله نیمه‌شب افراد مسلح وابسته به گروه شبه‌نظامی بوکوحرام به یک مدرسه شبانه‌روزی و به آتش کشیدن ساختمان این مدرسه 29 دانش‌آموز در آتش سوخته و جان خود را از دست دادند. سانوسی روفای، کمیسر پلیس نیجریه گفت: «جسد تعدادی از کودکان به خاکستر تبدیل شد».

رأی اعتماد رنتزی از سنای ایتالیا
گویا نمایندگان پارلمان ایتالیا به ماتئو رنتزی، نخست‌وزیر جدید و جوان اعتماد کرده‌اند تا شاید طرح‌های جسورانه‌اش به اقتصاد و سیاست داخلی این کشور سامان بخشد. سنای ایتالیا روز دوشنبه با ۱۶۹ رای موافق در برابر ۱۳۹ رای مخالف به ماتئو رنتزی رای اعتماد داد. جوان‌ترین نخست‌وزیر ایتالیا پس از جنگ دوم جهانی با ۳۹ سال سن، خطاب به سناتورها گفت: «آیا فکر می‌کنید هنوز هم می‌توان ایتالیایی‌ها را با وعده و وعید فریب داد و برنامه‌ها را مرتب به تاخیر انداخت؟» دیروز سه‌شنبه نیز مجلس سفلی جایی که حزب دموکراتیک، حزب چپ میانه رنتزی در آن از اکثریت برخوردار است به وی رای اعتماد داد.
 


Page Generated in 0/0061 sec