printlogo


کد خبر: 9918تاریخ: 1393/5/30 00:00
کوتاه از اقتصاد

بیش از 1/3 میلیون مسکن مهر آب و برق ندارند
قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر گفت: 660 هزار واحد مسکن مهر در کشور فاقد آب هستند، 675 هزار واحد برق ندارند و 715 هزار واحد نیز گازکشی نشده‎اند و تمام آنها مشکل دفع فاضلاب دارند. احمد اصغری مهرآبادی اظهار کرد: در کشور قرارداد دو میلیون و 320 هزار واحد مسکن مهر منعقد شده که تاکنون نازک‌کاری یک‌میلیون و 600 هزار واحد به اتمام رسیده است. وی با بیان اینکه یک‌میلیون و 250 هزار واحد افتتاح شده، اضافه کرد: 144 هزار واحد نیز آماده بهره‎برداری بوده و درصد پیشرفت مسکن مهر در سطح کشور 82 درصد است. اصغری‌مهرآبادی ادامه داد: میزان تسهیلات پرداخت شده برای مسکن مهر 45 هزار میلیارد تومان بوده که تصویب شده 60 هزار میلیارد تومان پرداخت شود و دولت در حال حاضر با 50 هزار میلیارد تومان آن موافقت کرده است.

اعمال بنزین3500 تومانی برای خودروهای ترانزیتی
به منظور مقابله با قاچاق بنزین به عراق، قیمت هر لیتر بنزین در قصرشیرین به‌ صورت تعادلی از ۲۴۰۰ به ۳۵۰۰ تومان افزایش یافته است. سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: افزایش قیمت بنزین فقط برای اتومبیل‌هایی است که از مرز خارج می‌شوند و عموم مرزنشینان مد نظر ما قرار ندارند. داوود عربعلی، سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در گفت‌و‌گو با ایلنا درباره مشکلات احتمالی نرخ ۳۵۰۰ تومانی بنزین در شهرهای مرزی، گفت: برای جلوگیری از قاچاق سوخت مقرر شده است نرخ بنزین برای اتومبیل‌هایی که از مرز خارج می‌شوند ۳۵۰۰ تومان باشد. البته لازم به ذکر است که بهای بنزین برای سایر خودروها همانند گذشته خواهد. وی افزود: به منظور مقابله با قاچاق بنزین به عراق، قیمت هر لیتر این فرآورده نفتی در قصرشیرین به‌ صورت تعادلی از ۲۴۰۰ به ۳۵۰۰ تومان افزایش یافته است. یادآور می‌شود با پیشنهاد شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و موافقت کارگروه سوخت، به منظور مقابله با قاچاق بنزین به عراق، قیمت هر لیتر این فرآورده نفتی به‌صورت تعادلی از ۲۴۰۰ به ۳۵۰۰ تومان افزایش یافت. همزمان با تغییر و تحولات سیاسی در عراق و فعالیت گروه تروریستی داعش در بخش‌هایی از صنایع نفت این کشور همسایه، میزان قاچاق بنزین از ایران به عراق در طول چند ماه گذشته افزایش یافته است.

معرفی واحدهای نساجی برای دریافت تسهیلات
مدیرکل دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در یک سال گذشته چندین واحد نساجی متقاضی تسهیلات برای تامین 9125 میلیارد ریال معرفی شدند. گلنار نصراللهی گفت: این اقدام به منظور افزایش توان مالی خرید مواد اولیه وارداتی برای رشد تولید و صادرات انجام شد. وی، پیگیری مسائل مربوط به واحدهای بزرگ و نیز طرح بازسازی و نوسازی صنایع چرم و کفش و تعیین مصرف کالاهای صادراتی به منظور استرداد حقوق گمرکی و نیز مشارکت در تعیین اولویت‌های سرمایه‌گذاری را از دیگر اقدامات این دفتر در سال گذشته عنوان کرد. طرح پیشنهاد تعیین عوارض صادراتی برای انواع پوست و محصولات پوستی و سالامبور و نیز همکاری با سازمان فنی و حرفه‌ای کل کشور در جهت تهیه سرفصل مطالب دروس مرتبط با حوزه کاری و بررسی طرح‌های تحقیقاتی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای همکاری با طرح کمک‌های فنی و اعتباری و اعلام نیازهای پژوهشی به موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی از دیگر اقدامات انجام شده دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت طی یک‌سال گذشته عنوان شده است.

تقسیم‌بندی صرافی‌ها حذف شد
شورای پول و اعتبار تقسیم‌بندی صرافی‌ها به نوع اول و دوم را حذف و مصوب کرد که از این پس سرمایه صرافی‌های تهران، کرج،‌ اصفهان، شیراز، مشهد، اهواز و تبریز مبلغ 40 میلیارد ریال و در سایر شهر‌ها مبلغ 20 میلیارد ریال باشد. به گزارش تسنیم، عبدالمهدی ارجمندنژاد، مدیرکل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی در گفت‌وگو با روابط عمومی این بانک اظهار داشت: دستورالعمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر صرافی‌ها مشتمل بر 48 ماده و 13 تبصره در یکهزار و یکصد و هشتاد و سومین جلسه شورای پول و اعتبار مورخ 28/5/1393 به تصویب رسید و صرافی‌های موجود باید در چارچوب زمانی تعیین شده در ماده 45 این دستورالعمل، وضعیت خود را با مفاد آن تطبیق دهند. ارجمندنژاد در ادامه، لزوم طی برخی دوره‌های تخصصی توسط ارکان صرافی را از دیگر ویژگی‌های دستورالعمل جدید برشمرد و اظهار داشت: صرافان باید در اسرع وقت،‌ وضعیت خود را با دستورالعمل جدید تطبیق دهند.


Page Generated in 0/0066 sec