printlogo


کد خبر: 9996تاریخ: 1393/6/1 00:00
نبض جامعه

رئیس سازمان بازرسی کل کشور:
تحقیقات درباره سقوط هواپیمای آنتونف ادامه دارد
تحقیقات درباره سقوط هواپیمای تهران - طبس همچنان ادامه دارد و ما منتظر تفسیر مکالمات جعبه سیاه هستیم. ناصر سراج، رئیس سازمان بازرسی کشور با اشاره به بررسی‌های مأموران سازمان بازرسی کل کشور در رابطه با گزارش سقوط هواپیمای آنتونف ـ140 به فارس اظهار داشت: تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد. وی افزود: ما منتظر تفسیر مکالمات جعبه سیاه هستیم و این کار تا حدودی زمان‌بر است و به محض ارائه گزارش اطلاع‌رسانی صورت می‌گیرد. رئیس سازمان بازرسی کل کشور تأکید کرد: برای انجام ادامه تحقیقات نمایندگانی از کشور سازنده آنتونف ـ 140 باید به ایران بیایند و توضیحاتی را ارائه دهند، در هر صورت ما محدودیتی در اعزام نیرو به محل حادثه نداریم و تلاش می‌کنیم تا این پرونده هرچه زودتر به نتیجه برسد.

دوشنبه زمان اعلام نتایج آزمون ارشد
اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون کارشناسی ارشد روز دوشنبه، سوم شهریور اعلام می‌شود. حسین توکلی، مشاور عالی سازمان سنجش با اعلام این خبر به ایسنا، ظرفیت نهایی آزمون امسال را حدود 98 هزار نفر بیان کرد. به گفته توکلی، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 در 142 کدرشته امتحانی برگزار شد که پذیرش در 136 کدرشته توسط سازمان سنجش و به صورت متمرکز و در 6 کدرشته توسط دستگاه‌های اجرایی که دارای شرایط خاص هستند انجام شد. وی درباره آمارهای مربوط به 136 کد رشته امتحانی که پذیرش آنها توسط سازمان سنجش صورت گرفت، اظهار داشت: به‌طور کلی تعداد ثبت‌نام‌کنندگان در این آزمون 950 هزار و 429 نفر بود که 780 هزار و 477 نفرشان در جلسه حاضر شدند. توکلی ادامه داد: از تعداد 780 هزار و 477 نفر،‌88 هزار و 600 نفر در رشته امتحانی دوم نیز رقابت کردند. مشاور عالی سازمان سنجش با تاکید بر اینکه نتیجه اولیه این آزمون به صورت کارنامه در سایت سازمان سنجش قرار گرفت، افزود: تعداد 374 هزار و 826 نفر مجاز به انتخاب رشته شدند که از میان آنها 291 هزار و 79 نفر انتخاب رشته کردند.

سازمان میراث فرهنگی برای مقابله با فلزیا‌ب‌ها در خواب است
متأسفانه درباره استفاده‌های غیرقانونی از فلزیاب‌ها، از یک سو قوانین به روز نداریم و از طرف دیگر سازمان میراث فرهنگی در خواب است. میرعابدین کابلی، باستان‌شناس پیشکسوت کشور درباره استفاده‌های غیرقانونی از فلزیاب‌ها در کشور با بیان اینکه این موضوع به فرهنگ عمومی مردم مربوط می‌شود و وقتی مردم می‌خواهند یک‌شبه میلیاردر شوند، از همین راه استفاده می‌کنند، به تسنیم اظهار داشت: در گذشته تورهایی برای گنج‌یابی برگزار می‌شد و در حال حاضر هم که تکنولوژی به کمک آنها آمده و این کار راحت‌تر شده است. وی با بیان اینکه برای مبارزه با این کار غیرقانونی، متأسفانه سازمان میراث فرهنگی در خواب است و با این روند، این وضعیت ادامه پیدا می‌کند، تصریح کرد: یادم هست در گذشته روزنامه‌ها آگهی فروش گنج‌یاب چاپ می‌کردند، به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نامه نوشتیم چرا اجازه می‌دهید این آگهی‌ها چاپ شود؟ با پیگیری‌های شدید و بی‌وقفه توانستیم آن موقع جلوی این تبلیغات را بگیریم اما در حال حاضر به نظر می‌رسد این پیگیری به صورت جدی انجام نمی‌شود. کابلی با بیان اینکه از طرف دیگر نمایندگان مجلس هم درگیر کارهای دیگر هستند و فرصت این کار را ندارند که قوانینی وضع کنند تا از این وضعیت نجات پیدا کنیم، بیان کرد: همه می‌دانند که تخریب آثار باستانی جرم است، ولی این قانون به روز نیست، برای مثال جریمه‌های آن به 30 الی 40 سال پیش مرتبط می‌شود. پیشکسوت باستان‌شناسی کشور با بیان اینکه قوانین درباره اینگونه جرایم به روز نیست، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ما در این حوزه خلأ قانون نداریم، اما قانون به روز نیست و البته این مشکل در بسیاری از موارد در سازمان میراث فرهنگی هم دیده می‌شود.
 


Page Generated in 0/0058 sec