خیبر؛ پایانی بر گنده‌گویی‌های نتانیاهو
سیدمحسن حسینی: صهیونیست‌ها با خیال خوش حمله به تاسیسات هسته‌ای عراق در سال 1981 و حمله به تاسیسات سوریه در سال 2007 از ۲ دهه‌ پیش در حال رجزخوانی علیه برنامه هسته‌ای ایران هستند. با توجه به پیشرفت‌های خیره‌کننده ایران در صنعت هسته‌ای، رژیم موقت صهیونیستی در چند سال گذشته گزینه حمله پیشگیرانه علیه ایران را در رأس تبلیغات رسانه‌ای و پروپاگاندای سیاست خارجی خود قرار داده است. 
1- گزینه حمله پیشگیرانه مورد نظر تل‌آویو علیه ایران هیچگاه مورد پسند متحدان غربی رژیم اشغالگر حتی آمریکا قرار نگرفته است. آمریکایی‌ها بخوبی می‌دانند جمهوری اسلامی ایران مثل عراق و سوریه نیست که بتوانند دست به آغاز یک جنگ یا حمله‌ کوتاه برق‌آسا بزنند و به راحتی در بروند. به همین دلیل است که تاکنون هیچ‌وقت از حمله اسرائیل به ایران حمایت نکرده‌اند تا آنجا که مقامات صهیونیست گفته‌اند مجبوریم به تنهایی اقدام کنیم!
نشریه «اینترسپت» اخیرا به نقل از یک سند فوق‌محرمانه پنتاگون که فاش شده، نوشت: سازمان سیا در نیات و اهداف کوتاه‌مدت اسرائیل از حمله پیشگیرانه به ایران تردید دارد و آن را جدی نمی‌گیرد.
2- افزایش روزافزون قدرت موشکی ایران و توانایی ایران در تحمیل ضربه دوم به دشمن (حمله موشکی دقیق به پایگاه عین‌الاسد)، به طور قطع در عقب‌نشینی مقامات غربی از هرگونه حمله نظامی به ایران تا اینجای کار نقش اساسی داشته است اما رونمایی از موشک خرمشهر 4 که پنجشنبه گذشته مورد آزمایش قرار گرفت و حیرت و نگرانی غربی‌ها (واکنش سریع آمریکا و فرانسه) را موجب شده است، می‌تواند گزینه حمله پیشگیرانه تل‌آویو را از روی میز به زیر میز بکشاند و جلوی گنده‌گویی‌های بنیامین نتانیاهو در حمله یکجانبه به ایران را هم بگیرد. 
این موشک که بیش از 2 هزار کیلومتر برد دارد و مشخصه بارز آن رادارگریزی است، تمام خاک فلسطین اشغالی را به هدف ایران تبدیل خواهد کرد و قدرت بازدارندگی ایران را چند برابر افزایش خواهد داد. 
3- ساعاتی بعد از رونمایی از خرمشهر 4، یک رسانه صهیونیستی در تحلیلی نوشت: رونمایی از این موشک جدید در این زمان‌، بخشی از تئوری بازدارندگی ایران در مقابل «اسرائیل» و تهدیدات آن است. یک تحلیلگر اسرائیلی نیز گفت رونمایی از این موشک، تلاش ایران برای تثبیت جایگاهش به عنوان یک عامل بازدارنده در برابر اسرائیل بود؛ ایرانی‌ها صداهایی را که از اسرائیل می‌آید، می‌شنوند و اینگونه پاسخ می‌دهند.