معاون فرهنگی‌- تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی مطرح کرد
تشریح سند مسأله‌شناسی حجاب و عفاف
حجت‌الاسلام غلامرضا عزت‌زمانی، معاون فرهنگی-‌تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ۲ سال پیش سازمان تبلیغات اسلامی ذیل شورای سیاست‌گذاری حجاب و عفاف وزارت کشور موظف شد فعالیت‌های ایجابی و فرهنگی خود را در این حوزه در دستور کار قرار دهد. نشست خبری ستاد حجاب و عفاف سازمان تبلیغات در محل معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد. حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی، قائم‌مقام سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست اظهار کرد: مقام معظم رهبری از ابتدای بروز پدیده کشف حجاب و تلاش دشمن برای دوگانه‌سازی و دوقطبی کردن جامعه شاهد بودیم که فرمودند تبیین و یکپارچگی جامعه و پرهیز از دوقطبی‌سازی مهم است، بر همین اساس سازمان تبلیغات و جامعه مبلغان درباره حجاب این مسیر را پیش گرفتند.
وی به محور فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی که فعالیت‌های ایجابی درباره تبیین ضرورت حجاب و آفات گسترش بی‌حجابی در حوزه خانواده و امنیت اجتماعی است، اشاره کرد و گفت: مواجهه جامعه مبلغان با چنین پدیده‌هایی ۲ دسته است که شامل اقدام مستقیم و غیرمستقیم می‌شود. برای مثال یکی از آن اقدامات برگزاری جشن تکلیف بود که سال گذشته انجام شد و با استقبال پرشور دختران و همچنین مادران مواجه و مورد توجه جامعه فرهنگی کشور قرار گرفت و بارها در نقاط مختلف کشور برگزار شد. یکی از همین برنامه‌های جشن تکلیف برگزاری جشن فرشته‌ها بود که محضر مقام معظم رهبری انجام شد. آثار غیرمستقیم این اقدامات و فعالیت‌ها به مرور زمان در جامعه رخ نشان خواهد داد. در ادامه حجت‌الاسلام غلامرضا عزت‌زمانی، معاون فرهنگی - تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی یک نهاد فرهنگی و تبلیغی است که در حوزه دین فعالیت می‌کند. یکی از محورهای فعالیت این نهاد به موضوع مهم زن و حجاب اختصاص دارد؛ در این حوزه سازمان فعالیت‌ها و اقدامات خوبی انجام داده است. معاون سازمان تبلیغات اسلامی به تدوین سند مساله‌شناسی حجاب و عفاف اشاره کرد و گفت: ۲ سال پیش سازمان تبلیغات اسلامی ذیل شورای سیاست‌گذاری حجاب و عفاف وزارت کشور موظف شد فعالیت‌های ایجابی و فرهنگی خود را در این حوزه در دستور کار قرار دهد بر همین اساس مجموعه نهادهای فرهنگی را گرد هم آورد و نتیجه آن نشست‌ها سند مساله‌شناسی حجاب و عفاف بود. در این سند به محورهای گوناگونی پرداخته شد.
* حجاب، میوه سبک زندگی
وی درباره طرح ملی گوهرشاد خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مهمی که با هم‌افزایی دستگاه‌ها انجام می‌شود طرح گوهرشاد است که سال گذشته در تهران برگزار و قرار شد به صورت ملی برگزار شود و امیدوار هستیم در این طرح در حوزه ملی و استانی برگزار شود. این یک جشنواره فرهنگی کلان به شمار می‌رود. بخش مهم جشنواره گوهرشاد حمایت از فعالان مردمی در زمینه حجاب است. در ادامه حجت‌الاسلام محمد جنتی، مدیرکل امور مبلغان و مساجد به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: ما در سازمان در مساله حجاب مبانی را به عنوان راهبردهای اصلی پرداختن به این موضوع طراحی و نقشه راهی را ترسیم کردیم. وی نقش‌آفرینی مردم در موضوع حجاب را مهم دانست و افزود: ما در سازمان تبلیغات اسلامی کارمان حمایت از نقش‌آفرینی مردم در زمینه حجاب است. هر اتفاقی که قرار باشد رقم بخورد باید در اذهان عمومی روایت خوبی پیدا کند؛ معتقدیم کارهای خوبی در زمینه حجاب در سطح جامعه انجام می‌شود اما دیده نمی‌شوند و روایت خوبی از آنها وجود ندارد. جنتی تقویت مبانی و زیرساخت‌های حجاب را ضروری دانست و با بیان اینکه اگر این بخش از مساله درست تقویت شود ضرورت حجاب در جامعه مشخص می‌شود، گفت: یکی از مهم‌ترین کارها این است که ظرفیت‌های رسانه‌ای برای نمایش اتفاقات کنشگران فرهنگی حجاب در سراسر کشور فعال شود. مدیرکل امور مبلغان سازمان تبلیغات اسلامی، تولید ایده برای خلق اتفاقات جدید در قالب رویدادهای مختلف را یکی از برنامه‌های این سازمان معرفی کرد و گفت: در یک اتفاق ملی برنامه‌هایی برای هم‌افزایی و هم‌فکری تدارک خواهیم دید تا ایده‌های خوب و موثر در زمینه حجاب به اشتراک گذاشته شود.