رسانه‌های عبری از ترس رژیم صهیونیستی برای جنگ تمام‌عیار با لبنان پرده برداشتند
هراس از 7‌ اکتبر دوم
گروه بین‌الملل: کانال 14 اسرائیل با بیان احتمال عدم وقوع جنگ گسترده در جبهه شمال اعلام کرد بین اسرائیل و حزب‌الله در آینده نزدیک جنگی رخ نخواهد داد. این در حالی است که تامیر مراگ، خبرنگار سیاسی این کانال، از شکاف بین بیانیه‌های عمومی در سطح سیاسی و گفت‌وگو در اتاق‌های بسته انتقاد کرد و تاکید داشت: آنچه بیش از فشار آمریکا در این تصمیم موثر است، هزینه‌های زیادی است که در جنگ با حزب‌الله بر اسرائیل تحمیل می‌شود. وی توضیح داد مقامات سیاسی به شهرک‌نشینان شمال می‌گویند «حزب‌الله ضربه سختی خورده است، وضعیت در مرز بشدت تغییر کرده است و سناریوی 7 اکتبر 2023 تکرارپذیر نیست. در عین حال بر شهرک‌نشینان برای بازگشت به شمال فشار‌های شدیدی اعمال می‌شود که در صورت عدم بازگشت، با آنان به سختی برخورد می‌شود و این مساله نشان می‌دهد در مرز‌های غزه نیز وضعیت به همین منوال است. مراگ گفت: اسرائیلی‌ها در شمال باید بدانند که تصمیم درباره جنگ واقعی با حزب‌الله از میان یکی از این 2 احتمال است؛ اگر نیرو‌های حزب‌الله بازگردند در این بین جنگی رخ نخواهد داد و اگر این کار را نکنند دولت و ارتش اسرائیل چاره‌ای جز جنگ نخواهند داشت. بن ویدمن، خبرنگار سی‌ان‌ان در قدس اشغالی نیز در گزارشی با اذعان به اینکه جبهه لبنان در شرایط فعلی موفق شده است نوار مرزی را کاملا تخلیه کند، افزود: اگر حزب‌الله احساس کند پیروز است، جنگ بعدی قریب‌الوقوع است و این جنگ کاملا متفاوت از جنگی خواهد بود که ما برای آن آماده می‌شویم. در این گزارش خاطرنشان شد: اسرائیل از زمان جنگ بی‌نتیجه‌اش در سال 2006 در حال برنامه‌ریزی برای تکرار این درگیری است، در حالی که حزب‌الله مدت‌هاست خود را برای جنگ با اسرائیل آماده می‌کند. این گزارش در حالی منتشر شد که پنجشنبه شب، حزب‌الله در پاسخ به تجاوزات رژیم اشغالگر به شهر‌های نبطیه و سومور، فرماندهی منطقه شمال اسرائیل در پادگان بریا را با موشک‌های کاتیوشا هدف قرار داد و رسانه‌های اسرائیلی گفتند این سنگین‌ترین حمله موشکی بود که تاکنون به جبهه شمال پرتاب شده است. از سوی دیگر رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند: 40 موشکی که اخیرا از جانب حزب‌الله پرتاب شد، منجر به قطع برق شهر اشغالی صافد شد و تلفات جانی نیز به همراه داشت. در ابتدای روز پنجشنبه مقاومت از آغاز حمله هوایی از طریق پهپاد‌های تهاجمی به پایگاه دریایی ناقوره خبر داد و این حمله، مواضع و محل سکونت افسران و سربازان رژیم اشغالگر را هدف گرفت و مستقیما آنان را مورد اصابت قرار داد و منجر به آتش‌سوزی و کشته و زخمی شدن افراد حاضر در پایگاه شد. همچنین مقاومت در بیانیه دیگری تایید کرد پایگاه رویسات القرن در مزارع اشغالی شبعا لبنان مورد هدف حملات موشکی قرار گرفت و موشک‌ها مستقیما به آن اصابت کردند.
افزون بر این روزنامه اسرائیل الیوم روز پنجشنبه به نقل از ناظر اسرائیل، در نامه‌ای که به رئیس دولت اشغالگر، بنیامین نتانیاهو فرستاد، بیان کرد اسرائیل، آماده جنگ در جبهه شمال نیست. ناظر دولت اسرائیل گفت: اسرائیل در صورت وقوع جنگ، آمادگی تخلیه جمعیت شمال سرزمین اشغالی را ندارد و تاکید کرد: اکنون فرصتی برای ناسازگاری در دولت که مدت زیادی است ادامه پیدا کرده، وجود ندارد و بر لزوم اقدام منظم و سازماندهی شده تاکید کرد. 
این بیانیه در حالی مطرح شد که مقاومت اسلامی لبنان، در حمایت از غزه و در پاسخ به حملات علیه غیرنظامیان در لبنان به هدف قرار دادن نیروهای اشغالگر، خودروها، شهرک‌ها و اماکن آن در شمال فلسطین اشغالی و جنوب لبنان ادامه می‌دهد. در همین چارچوب دیوید شینکر، معاون سابق  وزیر خارجه آمریکا در امور شرق نزدیک، در موسسه سیاست خاور نزدیک واشنگتن در گزارشی از مواضع حزب‌الله و اسرائیل، در زمانی که خطرات گسترش جنگ در منطقه در حال افزایش است، صحبت کرد. وی اظهار داشت: حزب‌الله نسبتا راحت به نظر می‌رسد و عجله‌ای برای دادن امتیاز به اسرائیل ندارد، در حالی که «این دولت اسرائیل است که برای تغییر وضعیت موجود در جنوب لبنان» و «تسهیل» بازگشت شهرک‌نشین‌ها به سمت شمال، تحت فشار قرار دارد.
همچنین روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز تاکید کرد مقامات آمریکایی درباره محدودیت توانمندی‌های اسرائیل در دفاع از خود در صورت ورود به جنگ گسترده با حزب‌الله هشدار دادند و حزب‌الله لبنان را یکی از مسلح‌ترین نیروهای غیر دولتی در جهان توصیف کردند. در همین راستا شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان گزارش مفصلی منتشر کرد که خطرات شعله‌ور شدن جنگ همه‌جانبه میان اسرائیل و حزب‌الله را برمی‌شمارد و به بیان دلایلی می‌پردازد که نشان می‌دهد  جنگ در وضعیت فعلی خطرناک‌تر از گذشته است. در این گزارش آمده: حزب‌الله علاوه بر تسلیحات، می‌تواند 50-40 هزار رزمنده را در این جبهه مستقر کند که بسیاری از آنان تجربه رزمی بزرگ را در طول جنگ سوریه به دست آورده‌اند.
همچنین سی‌ان‌ان به گزارشی که دانشگاه ریخمان اسرائیل اوایل سال جاری با عنوان «آتش و خون؛ واقعیت وحشتناکی که اسرائیل در جنگ با حزب‌الله با آن مواجه است» منتشر کرد، اشاره داشت. در واقع این گزارش سناریوی تیره‌ای را ارائه می‌دهد که در آن حزب‌الله روزانه با 2500 تا 3000 موشک و گلوله، هفته‌ها پایگاه‌های نظامی  و شهرک‌های پرجمعیت اسرائیل را هدف قرار می‌دهد. افزون بر این درباره منطقه غرب آسیا، موازنه استراتژیک که همیشه اسرائیل را برتری بخشیده، در حال تغییر است و نیرو‌های مقاومت با توجه به نقش آمریکا و کشور‌های غربی در حمایت از اسرائیل، منافع غرب و آمریکا در خاورمیانه را در معرض تیررس خود قرار می‌دهند. اما هیچ یک ار این عوامل مانع حمایت‌های همه‌جانبه آمریکا از رژیم صهیونیستی در صورت وقوع جنگ گسترده میان اسرائیل و حزب‌الله نخواهد شد و نکته حائز اهمیت در اینجا، جایگاه ایران در این قضیه است. به اعتقاد سی‌ان‌ان، در صورت وقوع جنگ علیه حزب‌الله احتمالا ایران نیز مداخله خواهد کرد؛ در این شرایط ترس از مسدود کردن تنگه هرمز که نقطه ورود به خلیج ‌فارس  است، ممکن است محقق شود و این گام منجر به افزایش شدید قیمت جهانی نفت خواهد شد.