حضور نتانیاهو، قاتل کودکان غزه در صف اول راهپیمایی سران کشورهای جهان علیه تروریسم در پاریس
سوگواری فکاهی!

گروه بین‌الملل: پاریس که روزگاری عروس اروپا و قبله آمال روشنفکران نامیده می‌شد، دیروز شبیه به حکومت نظامی،صحنه تجمع بین‌المللی همبستگی علیه حملات تروریستی هفته گذشته بود به طوری که سانتی‌مانتال‌های فرانسوی به جرأت چنین خفقان امنیتی را از زمان جنگ جهانی دوم و اشغال نازی‌ها تجربه نکرده بودند تا جایی که روزنامه فیگارو نوشت حتی متروی مشهور پاریس که بخشی از هویت جهانی آن و در عین حال ضرورتی برای حل مشکل ترافیک‌های نفسگیر پایتخت فرانسه است از ساعت 11 صبح یکشنبه (4 ساعت پیش از آغاز راهپیمایی) تا اطلاع ثانوی به دستور پلیس تعطیل شد. سرانجام راهپیمایی ضدتروریسم در فضایی آکنده از وحشت غرب از تروریسم، ساعت 3 بعد از ظهر از میدان جمهوریت پاریس آغاز شد. این تجمع با حضور بیش از یک میلیون نفر برای همدردی با 17 قربانی حملات مختلف تروریست‌های شبه‌داعشی به دفتر هفته‌نامه فکاهی شارلی ابدو در پاریس و همچنین درگیری‌های خیابانی و گروگان‌گیری‌های منجر به مرگ در 2 نقطه از حومه شمالی پاریس توسط مظنونان حادثه اولیه در میان شدید‌ترین تدابیر امنیتی برگزار شد. از نخستین ساعات بامداد یکشنبه صدای هلیکوپترها و آژیر ماشین‌های پلیس یک لحظه در عروس اروپا قطع نمی‌شد و امکان تردد آزاد در بسیاری از خیابان‌ها وجود نداشت و هر گوشه‌ای پست‌های بازرسی به چشم می‌خوردند.گفته می‌شود تنها 2200 افسر پلیس ضدتروریسم فرانسه به همراه بیش از 1500 کماندوی ویژه بخش محسوس تمهیدات بی‌سابقه امنیتی را در یکی از توریستی‌ترین شهرهای جهان تشکیل می‌دادند در حالی که بسیاری از پشت‌بام‌های پاریس در تسخیر تک‌تیراندازهای پلیس بود.
شکست و تبعیض امنیتی فرانسه
اما باید گفت دستگاه امنیتی فرانسه شکست سختی خورده چراکه حیات بوم‌الدین زن 26 ساله‌ای است که مظنون به همدستی با تروریست آفریقایی است که یک مامور پلیس زن و 4 نفر دیگر را روز جمعه در یک فروشگاه به قتل رسانده، از طریق ترکیه به سوریه رفته و به داعش پیوسته است. ضمنا هر 3 مظنون کشته‌شده حوادث اخیر از مجرمان با سابقه فرانسوی بوده‌اند اما آزادانه به کارهای خود ادامه داده‌اند. در همین حال القاعده یمن، یکی از نزدیک‌ترین شاخه‌های القاعده به گروه داعش مسؤولیت حمله به هفته‌نامه فرانسوی را به عهده گرفت و انگیزه این اقدام را انتقام اهانت به پیامبر اسلام(ص) دانست!
 در این میان دولت فرانسه تبعیضی آشکار میان شهروندان یهودی با سایرین قائل شده و به رئیس شورای یهودیان پاریس قول افزایش سطح حفاظت از آنها و مراکزشان را داده است. موساد نیز اعلام کرده ماموران ویژه‌ای برای این منظور به فرانسه اعزام می‌کند.
ادامه حملات مشکوک به دفتر نشریات اروپایی
در اقدامی مشکوک و هم‌راستا با حمله هفته گذشته به هفته نامه فرانسوی، دفتر  یک روزنامه آلمانی نیز که اقدام به انتشار کاریکاتورهای هفته‌نامه شارلی کرده است در هامبورگ آتش گرفت. این آتش‌سوزی شنبه شب در دفتر روزنامه «مورگن پست هامبورگ» و پس از آن اتفاق افتاد که افراد ناشناس اقدام به پرتاب سنگ و بمب‌های آتش‌زا به سمت دفتر آن کردند.
غیبت اوباما، سرنخ هفتم ژانویه
دیروز بعد از ظهرحدود 50 رهبر یا مقام برجسته سیاسی جهان پس از دیدار با فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهور فرانسه در کاخ الیزه به تجمع میدان جمهوریت آمدند. رؤسای‌جمهور آفریقای جنوبی و اوکراین، شاه و ملکه اردن و نخست‌وزیران  بلژیک، بریتانیا، آلمان، اسپانیا، ایتالیا و لهستان از جمله سیاستمدارانی بودند که در این تظاهرات به‌دعوت فرانسوا اولاند در صف اول شرکت کردند. سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز در رأس هیأتی برای شرکت در این تظاهرات حاضر شد. ژان کلود یانکر رئیس کمیسیون اروپا، مارتین شولتز رئیس پارلمان اروپا، فدریکا موگرینی مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو نیز حضور داشتند. اولاند بازو به بازوی مرکل و دیگر رهبران حاضر، پیشاپیش راهپیمایان یک صف سوگواری تشکیل داده‌ بودند. اما فکاهی‌ترین صحنه این سیرک سوگواری برای قربانیان حمله به نشریه فکاهی فرانسوی پیشداری بنیامین نتانیاهو رئیس دولت تروریستی اسرائیل جلاد بزرگ زنان و کودکان فلسطینی در صف رهبران جهان بود. نکته جالب اینکه محمود عباس هم در ردیف جلوی این صف به موازات نتانیاهو حضور داشت. اما غیبت مقامات عالی آمریکایی سوال‌برانگیز می‌نمود بویژه غیبت باراک اوباما باعث درگرفتن شایعات بسیاری شد.کاخ سفید نیز هیچ دلیل خاصی برای غیبت رئیس‌جمهور آمریکا در بزرگ‌ترین مراسم محکومیت تروریسم در تاریخ معاصر عنوان نکرد و صرفا به یک‌سری نگرانی‌های امنیتی اشاره شد اما غیبت اوباما تحلیل‌های مستقل درباره شکرآب شدن روابط پشت پرده پاریس و واشنگتن بر سر تحریم‌های ضدروسی و عصبانیت کاخ الیزه از نقش کاخ سفید در حمله تروریستی شارلی‌ابدو برای هراس‌افکنی در فرانسه و اروپا و ادامه تابعیت کشورهای ناتو از سیاست‌های آمریکا را معتبر‌تر می‌کند، بویژه که حمله چهارشنبه گذشته پاریس توسط نیروهایی از جنس داعش صورت گرفت که ارتباطشان با سازمان سیا و موساد بر کسی پوشیده نیست. بنابر این می‌توان گفت غیبت اوباما در تجمع ضدتروریستی پاریس، یکی از سرنخ‌های حادثه تروریستی هفتم ژانویه است.
ادامه پروژه وحشت‌آفرینی آمریکایی-انگلیسی
پس از وحشت‌آفرینی رئیس ام‌آی 5 انگلیس حال نوبت به همتای آمریکایی‌اش است که خطر داعش برای اروپا را بزرگ جلوه دهد. روزنامه آلمانی بیلد ام سونتاگ یکشنبه اعلام کرد، گزارش جدید اطلاعات آژانس امنیت ملی آمریکا وابسته به سیا حاکی است که حملات اخیر در فرانسه تنها آغازی برای موج حملات تروریستی داعش در کشورهای اروپایی است. آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) مدعی است که چند ماه قبل کارکنان توانسته بودند تا مکالمات تلفنی رهبران داعش را رهگیری کنند که نشان می‌داد اروپا باید منتظر موجی از حملات تروریستی باشد و اتفاقات اخیر فرانسه سرآغازی برای این حملات بوده است.
پراودا: بومرنگ به غرب بازگشت
اما معتبر‌ترین روزنامه سیاسی روسیه تعبیری درباره وحشتی که امروز در غرب حاکم شده به کار برده که می‌تواند در تاریخ ماندگار شود. روزنامه پراودا که به خاطر ادامه مواضع دوران پیش از فروپاشی شوروی علیه غرب سرمایه‌داری شهرتی جهانی دارد در سرمقاله خود به قلم روزنامه‌نگار و تحلیلگر آمریکایی شاخص خود« تیموتی بنکرافت هینچی» به انتقاد از رویکرد دوگانه غرب در موضوع تروریسم پرداخت و نوشت: «بومرنگی که غرب برای سرنگون کردن نظام سوریه پرتاب کرد، حالا به سمت حامیان تروریست‌ها بازگشته است.» در این  یادداشت با عنوان « تروریسم در همه‌جا محکوم است؛ نه فقط در پاریس»، نویسنده به کارنامه سیاه دولت‌های غربی از جمله فرانسه  در جنایت دولتی و حمایت از تروریسم در گوشه و کنار جهان اشاره کرده است:«برای همه آنها که پس از قتل‌عام «شارلی ابدو» در پاریس، درباره آزادی رسانه‌ها و آزادی بیان فغان سر می‌دهند؛ اجازه دهید نگاه عمیق‌تری داشته باشیم و ببینیم که غرب تا چه اندازه به سانسور و نشر اکاذیب مشغول است. برای همه آنها که از تروریسم شکایت دارند؛ بگذارید ریاکارانه عمل نکنیم... فرانسه، با کمال تاسف، دقیقا همین کار را انجام داده است. زمانی که با رهبری در «محور فوکوس» (ائتلاف فرانسه، انگلستان و ایالات متحده) به لیبی حمله کرد، دولتی که از بالاترین شاخص توسعه انسانی در آفریقا برخوردار بود، در صلح زندگی می‌کرد و مزاحم کسی نبود. این به معنی توجیه «قتل‌عام شارلی‌ابدو» نیست؛ ولی بگذارید رک و راست بگوییم: همه حملات تروریستی اشتباه هستند، چه از سوی «ناتو» (پیمان آتلانتیک شمالی) در لیبی صورت پذیرد یا در سوریه یا هر جای دیگری.»  تیموتی بنکرافت هینچی در ادامه  بازگشت تروریست‌های مورد حمایت غرب به خانه  را با عنوان  «رویش قارچ سمی گروه‌های افراط‌گرا در اروپا» توصیف کرده و آورده است:«حرکت بعدی در صفحه شطرنج سیاسی و اجتماعی این است که گروه‌های تندروی بنیادگرا، مثل قارچ در تمام اروپا سر برآورند و (با کارهایشان) علیه مسلمانان و بویژه مهاجران فراخوان بدهند. در شرایطی که بیش از 60درصد از جوانان در برخی مناطق اروپا بیکار هستند و صدها مهاجر روزانه به دنبال سهم خودشان از کیک در اروپا می‌گردند».
دو ویلپن: داعش فرزند وحشی سیاست غرب
در همین رابطه نخست‌وزیر سابق فرانسه با انتقاد تند از سیاست‌های غرب در قبال کشورهای اسلامی، گروه تروریستی داعش را فرزند وحشی سیاست بی‌ثبات و متکبرانه غرب توصیف کرد. دومنیک دو ویلپن در گفت‌وگو با تلویزیون «بی‌ام‌‌تی‌وی» تصریح کرد مداخله فرانسه در افغانستان، عراق، لیبی و مالی نقش عمده‌ای در افزایش شمار تروریست‌ها داشت؛ به‌گونه‌ای که اکنون این تعداد به 30 هزار نفر رسیده است. دوویلپن تصمیم باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا برای تشکیل ائتلاف جهانی جهت مبارزه با گروه تروریستی داعش را خطرناک و بیهوده خواند که تنها گسترش دامنه تروریسم را در پی خواهد داشت. وی افزود داعش نمایانگر تروریسم واقعی است که البته مسلمانان از اقدامات جنایتکارانه آن مبری هستند. نخست‌وزیر سابق فرانسه ایستادگی غرب در برابر این واقعیت دردناک خودساخته را خواستار شد و گفت زمان آن رسیده است اروپا و آمریکا از تجربه جنگ افغانستان درس بگیرند، در سال 2011 تنها یک تشکیلات تروریستی وجود داشت اما الان پس از 13 سال جنگ در افغانستان، عراق، لیبی و مالی 15 تشکیلات تروریستی شکل گرفته است که معلول سیاست‌های متناقض غرب است. این اظهارات دومینیک دو ویلپن جنجال‌هایی را در فرانسه به‌وجود آورده است.
تظاهرات گسترده آلمان‌ها علیه افراط‌گرایی ضد اسلامی
به‌رغم این حملات و در حالی که پس از حادثه تروریستی هفتم ژانویه فرانسه، اسلام‌هراسی دوباره در دستور کار رسانه‌های غربی قرار گرفته اما مردم اروپا هشیاری نشان داده و از جنبش‌هایی که به اسم ملی‌گرایی افراطی، سعی در سوءاستفاده از موج اسلام‌هراسی دارند اعلام برائت می‌کنند. نمونه آن را نه تنها در میان واکنش بسیاری از فرانسوی‌ها بلکه در رفتار آلمان‌ها نیز شاهدیم. در واقع راهپیمایی پاریس یک روز پس اجتماع بزرگ 35 هزار نفری در شهر درسدن در شرق آلمان برگزار شد که عملا از محکوم کردن خشونت و تروریسم فرا‌تر رفت و به تظاهرات گسترده  علیه طرفداران جنبش ضد اسلامی پگیدا که مرکزش در همین شهر است تبدیل شد. معترضان علیه جنبش افراطی میهن‌پرستان اروپایی ضد اسلامی شدن غرب موسوم به «پگیدا» شعار دادند و   پلاکاردهایی حمل می‌کردند که روی آن نوشته شده بود «هر کس در هر زبانی می‌خندد»، «آلمان برای همه است» و «ما هیچ ترسی نه از داعش و نه از جنبش پگیدا نداریم». به گزارش تسنیم،فعالیت‌ها و اعتراضات جنبش ضد اسلامی و افراط‌گرای پگیدا تاکنون از طرف طیف وسیعی از سیاستمداران بلندپایه آلمانی محکوم شده و تجمعات گسترده‌ای در مخالفت با این جنبش در شهرهای مختلف آلمان از جمله برلین، کلن و اشتوتگارت برگزار شده است.  چندی پیش آنگلا مرکل صدراعظم آلمان اعتراضات گروه میهن‌پرستان اروپایی بر ضد اسلامی شدن غرب موسوم به پگیدا را که مدتی است هر دوشنبه در شهر درسدن آلمان برگزار می‌شود شدیدا محکوم کرده و به شرکت‌کنندگان در این اعتراضات نسبت به اینکه آلت دست این گروه افراطی قرار گیرند، هشدار داد.
 

توهین روزنامه استرالیایی به مقدسات مسلمانان
این روزها بسیاری از رسانه‌های آنگلوساکسون به و وضوح سعی در دامن زدن به آتش اسلام‌ستیزی و تحریک مسلمان و غیرمسلمان علیه یکدیگر دارند. پس از توهین مستقیم «روبرت مرداک» غول رسانه‌ای صهیونیست استرالیایی‌تبار به مسلمانان مبنی بر اینکه خشونت در بطن اسلام است، یک روزنامه استرالیایی وابسته به بنگاه انتشاراتی او به‌بهانه همدردی با حادثه شارلی ابدو به مقدسات مسلمانان توهین کرد. این روزنامه در شماره روز شنبه خود، کاریکاتوری از حضرت محمد صلی‌الله علیه وآله و سلم و حضرت عیسی مسیح علیه‌السلام منتشر کرد.