|
ناتوانی مسؤولان در اتمام بزرگراه همت به استان البرز
نماینده استان البرز در شورای عالی استانها گفت: 10 سال از پروژه تعریض و رسیدن امتداد بزرگراه همت به استان البرز و شهر کرج میگذرد ولی هنوز این پروژه به سرانجام نرسیده است. حامد صادقیان در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: یکی از مباحث، موضوع بزرگراه همت بوده که قرار بود این بزرگراه تعریض شود و امتداد آن به کرج برسد اما حدود 10 سال از ابتدای این پروژه میگذرد ولی هنوز به نتیجه نرسیده است.
ارسال به دوستان
سیلزدهها با مشکل تهیه آب شرب مواجه هستند
سیستان و بلوچستان 22 روز پس از سیل
نماینده زاهدان در گفت وگو با «وطنامروز»: قطع راههای ارتباطی مانع آبرسانی به روستاهای آسیبدیده میشود
گروه اجتماعی: 22 روز پس از سیل سیستانوبلوچستان، با وجود اینکه کمکرسانی به مردم این استان ادامه دارد اما سیلزدگان با مشکلات فراوانی مواجهند.
به گزارش «وطن امروز»، سیل سیستانوبلوچستان از نظر وسعت جغرافیایی و میزان خسارات در جنوب و جنوب شرق کشور کمسابقه بود. بیش از 3 هزار میلیارد تومان خسارت سیل سیستانوبلوچستان برآورد شده و با توجه به گستردگی سیل در استان، رهبر انقلاب دستور رسیدگی فوری به مشکلات این استان را دادند. گروههای جهادی، سپاه پاسداران، ارتش و نهادهایی چون هلالاحمر به کمک مردم سیستانوبلوچستان شتافتند. با وجود کمکرسانی و امدادرسانی همهجانبه اما مردم سیستانوبلوچستان همچنان با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم میکنند. حل مشکلات زیستمحیطی، تامین آب شرب سالم و بازسازی راههای استان سیستانوبلوچستان باید اولویت امدادرسانی به سیلزدگان باشد و لازم است دولت برای این مسائل برنامهریزی و اقدام عاجل و همهجانبه کند.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «وطن امروز»، درباره مشکلات استان سیستانوبلوچستان پس از سیل اخیر گفت: اگر چه آحاد مردم، نهادهای انقلابی، جهادگران و سازمانهای دولتی برای رفع تدریجی مشکلات مردم در این منطقه پای کار هستند اما توقع داریم دولت در این راستا توجه بیشتری به سیلزدگان کند، چرا که اکنون مردم این استان در شرایط بسیار سختی قرار دارند.
حسینعلی شهریاری عمق فاجعه در پی وقوع سیل ویرانگر سیستانوبلوچستان را قابل توجه دانست و گفت: مشکلات این منطقه به این زودیها برطرف نمیشود، چرا که بیش از نیمی از زیرساختهای استان تخریب یا دچار مشکل شده است از طرفی خانههای خیلی از مردم خراب و کشاورزی و دامدارای آنها نابود شده است. وی با بیان اینکه بسیاری از سیلزدگان سیستانوبلوچستان با گذشت بیش از 20 روز از وقوع سیل در این منطقه همچنان به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند، افزود: سیل خسارات فراوانی را به سیستم زیرساختی بویژه سیستم آبرسانی و ارتباطاتی وارد کرده است. خیلی از شهروندان و ساکنان روستاها در این منطقه هنوز آب آشامیدنی ندارند. البته کار مرمت و راهاندازی شبکه آب و برق مناطقی که قبلا دارای سیستم لولهکشی و برقرسانی بودهاند تا حدودی انجام شده است اما خیلی از روستاهای این استان همچنان مشکل آب آشامیدنی دارند.
شهریاری به وجود خشکسالیهای پی در پی در این استان کمبرخوردار اشاره کرد و افزود: سالهاست مردم سیستانوبلوچستان به دلیل کمبود نزولات جوی دچار مشکل کمبود آب هستند. این پدیده باعث شده آب آشامیدنی خیلی از روستاهای استان از طریق تانکر تامین شود. اکنون که سیل خیلی از راههای ارتباطی را قطع کرده، مشکل تامین آب شرب برای خیلی از روستاهای استان سخت شده است.
وی روند کند تعمیر زیرساختهای این استان را ناشی از رسیدگی به دیگر استانهای سیلزده چون لرستان، خوزستان و گلستان عنوان کرد و افزود: البته استان سیستانوبلوچستان قبل از وقوع سیل نیز از زیرساختهای لازم برخوردار نبود؛ کمترین میزان بزرگراه و راه روستایی متعلق به این استان پهناور است. این استان حتی یک کیلومتر آزادراه ندارد. شهریاری به تلاش جهادگران برای رفع مشکل سیلزدگان استان سیستانوبلوچستان اشاره کرد و افزود: مردم این استان همواره پای ارزشهای انقلاب ایستادهاند و از حمایتها و زحمات جهادگران و یاریرسانان تشکر میکنند.
* سیستانوبلوچستان همچنان آب شرب ندارد
نماینده مردم سیستانوبلوچستان در شورای عالی استانها گفت: با گذشت بیش از 20 روز از حادثه سیل و پر شدن سدها همچنان با مشکل کمبود آب شرب مواجهیم.
امیرحمزه قادری درباره آخرین اقدامات انجام شده در سیل اخیر اظهار داشت: بنده از سیل همدلی و مهربانی مردم ایران تشکر ویژه دارم. یک بار دیگر مشخص شد ما چه مردم با عزت و با غیرتی داریم که بدون توجه به مسائل قومی، جناحی و مذهبی عمل کردند. امدادگران ما در استان سیستانوبلوچستان خود مردم بودند و جلوتر از نهادهای دولتی و هلالاحمر به کمک شتافتند. وی تأکید کرد: برای مردم سیستانوبلوچستان مشخص شد این حکمت خداوند بود که عمق محرومیتهای ما مشخص شود و مسؤولان با این محرومیتها آشنا شوند. قادری یادآور شد: مشکلات زیرساختی در استان سیستانوبلوچستان همچنان پابرجاست؛ مردم این استان 20 سال به دنبال باران بودند و دعا میکردند باران ببارد و از این سیل زیاد ناراحت نشدند، اگر چه کشاورزی و سرمایه قوم بلوچ که دام است از بین رفت و هکتارها زمین و باغات موز نابود شد ولی ما بابت این بارشهای الهی خدا را شکر میکنیم. وی بیان داشت: اگر زیرساختها آماده نباشد، قطعا این فاجعه مجددا اتفاق میافتد.
نماینده مردم سیستانوبلوچستان در شورای عالی استانها اظهار داشت: در حالی که بیش از 20 روز از وقوع سیل در استان سیستانوبلوچستان میگذرد، کماکان مشکل آب شرب داریم. از سوی دیگری سدهای پیشین و سیدان کاملا پر شده و 117 میلیون مترمکعب آب فقط در سد پیشین ذخیره شده است.
ارسال به دوستان
افتتاح 1350 واحد مسکونی مددجویان در کرمان
چتر کمیته امداد همچنان باز است
* قائممقام کمیته امداد در گفت وگو با «وطنامروز»: ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان مهمترین هدف مااست
گروه اجتماعی: در آستانه فرارسیدن چهلویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۱۳۵۰ واحد مسکن مددجویان کمیته امداد استان کرمان روز پنجشنبه افتتاح و تحویل خانوادههای تحت حمایت شد.
به گزارش «وطنامروز»، پس از پیروزی انقلاب اسلامی کمیته امداد امام خمینی(ره) یکی از نهادهای حمایتی بوده که مستضعفان بسیاری زیر چتر حمایتی آن قرار گرفتهاند و این نهاد همچنان در حال خدمترسانی به این قشر محروم است. افتتاح بیش از 1000 واحد مسکونی در کرمان گوشهای از خدمات این نهاد حمایتی است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در مراسم بهرهبرداری از ۱۳۵۰ واحد مسکونی مددجویان استان کرمان گفت: کارهای بزرگی در دوران انقلاب اسلامی در استانهای محروم کشور انجام شده است. با مشارکت سازمان برنامه و بودجه ۱۰ هزار واحد مسکونی توسط کمیته امداد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سطح استان کرمان در حال احداث است که امروز ۱۳۵۰ واحد مسکونی افتتاح و تحویل مددجویان شد. بختیاری ادامه داد: اصل تفاهمنامه با سازمان برنامه و بودجه احداث ۳۴ هزار واحد مسکونی برای محرومان در استانهای کرمان، خراسان جنوبی و سیستانوبلوچستان است که احداث ۱۷ هزار مورد آن بر عهده کمیته امداد و مابقی بر عهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است. وی به اهمیت اشتغالزایی برای مددجویان و اقدامات انجام شده در این زمینه اشاره کرد و افزود: تاکنون ۷۴۰ پنل خورشیدی برای مددجویان در استان کرمان به بهرهبرداری رسیده است که ماهانه بین ۸۰۰ تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برای مددجویان درآمدزایی دارد. پیشبینی میشود تا پایان سال حدود هزار پنل خورشیدی دیگر در این استان به بهرهبرداری برسد. در پایان این مراسم از تمبر یادبود واگذاری ۱۳۵۰ واحد مسکن مددجویان کمیته امداد استان کرمان رونمایی شد.
* خیز کمیته امداد برای توانمندسازی هر چه بیشتر مددجویان
قائممقام کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: این نهاد در تلاش است با برنامهریزیهای دقیق و کارشناسانه نهضت توسعه اشتغالزایی پایدار را برای مددجویان کمیته امداد ایجاد و آنها را توانمند کند. حسین صمصامی درباره توجه و تمرکز کمیته امداد امام خمینی(ره) بر توانمندسازی مددجویان این نهاد حمایتی به «وطن امروز» گفت: حمایت کمیته امداد باید فقط به افراد ناتوان خلاصه شود، خیلی از مددجویان در این نهاد از استعداد، خلاقیت و توانمندی فوقالعادهای برخوردارند اما بیکار و نیازمند هستند، در چنین شرایطی کمیته امداد امام خمینی(ره) با ارائه وام و تسهیلات لازم به این افراد، آنها را حمایت میکند تا علاوه بر توانمندسازی، کمکی به اشتغالزایی و تولید در کشور شود. وی به ایجاد راهبردهای شغلی و فراهم کردن زمینههای اشتغالزایی برای بخش عمدهای از مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) توسط این نهاد اشاره کرد و افزود: با شناسایی افراد توانمند همچنین بهرهگیری از موقعیت جغرافیایی، کسبوکارهای مشخصی به آنها پیشنهاد میشود با دریافت وام و تسهیلات در بخشهای مختلف اقتصادی مشغول به کار شوند.
صمصامی افزود: کارشناسان و مشاوران خبره کمیته امداد امام خمینی(ره) به مددجویان بااستعداد، کمک میکنند تا متناسب با توانمندی و برخورداری از فنون و کارایی، صاحب انواع حرف و مشاغل در بخشهای مختلف شوند. البته شغلهایی که به این سری افراد پیشنهاد میشود باید به گونهای باشد که پس از انجام کار و رسیدن به نقطه اقتصادی، مشکلی بازار فروش کالاهای تولید شده آنها را تهدید نکند.
قائممقام کمیته امداد امام خمینی(ره) توجه به ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان این نهاد انقلابی را ضروری دانست و افزود: تلاشها بیتردید در راستای ایجاد مشاغلی پایدار برای خیلی از مددجویان است که این مشاغل به صورت مقطعی و گذرا نباشد، با این وجود برنامهریزیها در این راستا بسیار دقیق و با ظرافت انجام میشود تا نتیجهای ثمربخش در پی داشته باشد. وی به نحوه پرداخت وام و تسهیلات و شناسایی مددجویان بااستعداد در کمیته امداد امام خمینی برای توانمند کردن آنها اشاره کرد و افزود: کارشناسان خبره این نهاد ابتدا با در نظر گرفتن موقعیت جغرافیای استانی و کارایی مددجویان، اقدامات اولیه خود را به کار میگیرند تا بررسیهای فنی و تخصصی در راستای ایجاد اشتغال و پرداخت وام انجام شود.
* همکاری بیش از ۱۶۰ جهادگر کارآفرین با کمیته امداد
معاون اجرایی معاونت اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: سال گذشته حدود یکسوم اشتغال کشور توسط کمیته امداد ایجاد شد.
علیاکبر خادمی با بیان اینکه امسال در صورتی که شبکه بانکی پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به خانوادههای تحت حمایت را به طور کامل اجرا کند، آمار اشتغال کمیته امداد بیش از ۱۷۰ هزار شغل خواهد بود، گفت: در حال حاضر ۲ هزار کارشناس اشتغال و بیش از ۱۶۰ جهادگر کارآفرین به صورت مستمر با کمیته امداد همکاری دارند.
خادمی ادامه داد: راهاندازی کانون خیرین کارآفرین در ۳۱ استان کشور در دستور کار است و مقدمات این طرح در ۱۱ استان کشور انجام شده است.
او گفت: در حال حاضر ۱۳۸۰ نفر راهبر شغلی، بیش از ۱۶۰۰ طرح راهبری را با مشارکت همکاران ما در سراسر کشور ثبت کردهاند که ۱۳۰۰ طرح با ظرفیت اشتغال بیش از ۵۷ هزار فرصت شغلی مصوب شده و در دست اجراست.
معاون اجرایی معاونت اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه کانون خیرین کارآفرین، محلی است که کارآفرینان نیکوکار هر استان یا عموم مردم علاقهمند به انجام کار خیر در حوزه اشتغال، عضو این کانون شده و از طریق آن به ایجاد، توسعه و پایدارسازی اشتغال نیازمندان کمک میکنند، گفت: راهبران شغلی در واقع افراد کارآفرین و متخصصان یک کسب و کار مشخص هستند که مشاوره و آموزش لازم در رابطه با چگونگی خریداری مواد اولیه، تولید با کیفیت، فروش محصول نهایی و... را درباره هر کسبوکار به مددجویان ارائه داده و زنجیره ارزش آن شغل را توسعه میدهند.
معاون اجرایی معاونت اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) تصریح کرد: راهاندازی این صندوق یک گام بلند عملیاتی به سمت بهبود فضای کسب و کار برای محرومان است که در قالب آن، در سال اول برای ۱۰ هزار زن سرپرست خانوار ضمانتنامه بانکی صادر خواهد شد.
* اهدای جهیزیه به ۲۰۰ نوعروس تهرانی
همزمان با آغاز دهه فجر ۲۰۰ جهیزیه به نوعروسان تهرانی تحت پوشش کمیته امداد اهدا میشود.
سیدابوالفضل پرپنچی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: با توجه به فرا رسیدن دهه فجر ۲۰۰ مورد جهیزیه به نوعروسان تهرانی تحتپوشش کمیته امداد اهدا میشود. او با بیان اینکه در این ایامالله ۷۰ الی ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان خریداری و تحویل آنها میشود، گفت: تعمیرات مسکن مددجویان تحت پوشش نیز در دستور کار است. مدیرکل کمیته امداد استان تهران تصریح کرد: مراکز نیکوکاری زیرمجموعه، فعالیت خود را برای تأمین خوراک و پوشاک شب عید آغاز کردهاند که زمان توزیع آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
رئیس بنیاد مستضعفان:
با همه توان از گروههای جهادی حمایت میکنیم
رئیس بنیاد مستضعفان در دیدار جمعی از اعضای گروههای جهادی و فعالان فرهنگی و اجتماعی استان خراسان جنوبی با اشاره به ایامالله دهه فجر گفت: همه ما مدیون حضرت امام(ره) هستیم. به گزارش «وطن امروز»، سیدپرویز فتاح با اشاره به تاکیدات رهبری بر لزوم حمایت از جوانان انقلابی و جهادی افزود: بهرغم اینکه در مبارزه سختی قرار داریم اما جز امید و یقین در چهره رهبر انقلاب نمیتوان دید؛ این یعنی باید به پیروزی یقین داشت. وی لزوم عمل به وعدهها را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: کار جهادی یعنی کارهای خرد خالصانه؛ باید عمق این اقدامات را بالا برد تا پرثمر و ماندگار باشد. فتاح افزود: در حوزه جهادی بنیاد مستضعفان یعنی بنیاد علوی جوانانی انقلابی در صحنه حاضر شدهاند که به صورت کامل از آنها حمایت میکنیم. وی ادامه داد: ما هم عین اموال و هم منافع اموال بنیاد مستضعفان را برای گرهگشایی از مشکل مردم در اختیار قرار میدهیم. وی با تاکید بر لزوم استقلال گروههای جهادی خاطرنشان کرد : ما در بنیاد مستضعفان از گروههای جهادی حمایت میکنیم و دستاوردها هم باید به نامهای مقدس همین گروههای جهادی باشد، نه به نام ما. در چنین شرایطی است که خدا به کار برکت میدهد.
ارسال به دوستان
فرمانده نیروی انتظامی کشور:
شهید سلیمانی انقلاب را بیمه کرد
فرمانده نیروی انتظامی کشور با بیان اینکه راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن فقط یک موضوع ملی نیست، بر حضور پرشور مردم در این راهپیمایی تاکید کرد و گفت: حضور تکتک مردم ایران در این روز سرنوشتساز است، چرا که حضور هر یک نفر، مشت محکمی بر دهان دشمن است. به گزارش ایسنا، سردار حسین اشتری در یادواره ۴۰ شهید بخش «برزاوند» روستای «نیسیان» استان اصفهان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاعمقدس و شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: این شهید بزرگوار ۴۰ سال مجاهدت کرد و مصداق بارز مجاهد فی سبیلالله بود و تمام عمر بابرکت خودش را وقف اسلام و مردم و بویژه امنیت کرد. وی گفت: بهترین تعابیر را درباره وی مقام معظم رهبری بیان داشتند و فرمودند شهید سلیمانی یک مکتب است و ما باید مکتب شهید سلیمانی را بشناسیم و از آن پیروی کنیم. شهید سلیمانی انقلاب را بیمه کرد، همانطور که عمر بابرکتش باعث امنیت و افتخار بود، شهادت وی هم اثرات و برکات بیشتری از دوران حیاتش داشت که باید قدر این برکات را بدانیم.
ارسال به دوستان
جامعه
دبیر کارگروه جمعیت مرکز ماهر بسیج:
ایران دارای رکورد کاهش نرخ باروری در جهان است
دبیر کارگروه جمعیت مرکز ماهر بسیج با اشاره به اینکه ایران در شرایط بحران خاموش جمعیت قرار دارد، گفت: ایران با توجه به کاهش بیسابقه زاد و ولد در 3 دهه گذشته رکورد کاهش نرخ باروری در جهان را از آن خود کرده است. صالح قاسمی بیان کرد: امروز ایران بیش از گذشته با بحران جمعیتی دست به گریبان است و در صورت ادامه روند کاهش جمعیت در 3 دهه آینده، جزو 5 کشور سالمند جهان قرار میگیرد. امروز کاهش جمعیت در ایران از بیش از ۶ فرزند به ازای هر یک زن، به کمتر از ۲ فرزند به ازای هر یک زن رسیده است. وی ادامه داد: سونامی جمعیت سالمند در ایران در راه است و قبل از اینکه این چالش گریبان کشور را بگیرد، هر چه سریعتر به فکر چاره باشیم. قاسمی خاطرنشان کرد: طی 4 سال گذشته تعداد تولدهای کشور از یک میلیون و ۵۷۰ هزار تولد تا سال ۹۴ به ۱۲۰ هزار تولد کاهش داشته است و از سال ۹۷ تا ۹۸ بیش از ۱۶۰ هزار تولد کاهش خواهیم داشت، بنابراین پیشبینی میشود قبل از سال ۱۴۲۵ نرخ رشد جمعیت صفر شود، چرا که نرخ ناباروری در کشور نیز بالاست.
***
دانشجویان بازگشته از چین در سلامت کامل هستند
معاون بهداشت وزارت بهداشت از سلامت کامل دانشجویان بازگشته از کشور چین خبر داد. به گزارش مهر، علیرضا رئیسی گفت: دانشجویان بازگشته از شهر «ووهان» چین هماکنون در سلامت کامل و در قرنطینه به سر میبرند. وی گفت: تاکنون هیچ موردی از ویروس کرونای جدید در سراسر کشور دیده نشده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|