|
معاف از رزمها اردیبهشت اعزام نمیشوند
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد مشمولان معاف از رزم که دارای برگه اعزام به خدمت در اردیبهشتماه امسال هستند، در این ماه به سربازی اعزام نخواهند شد. سردار تقی مهری با اشاره به تدابیر سازمان وظیفه عمومی ناجا و نیروهای مسلح برای اعزام به سربازی، گفت: در این دوره از اعزام، تاریخ اعزام به خدمت مشمولان معاف از رزم که مبتلا به بیماریهای مزمن آسم، قلبی و عروقی، خونی، گوارشی و عفونی هستند، تمدید شده است.
ارسال به دوستان
تعداد مبتلایان «کووید - 19» در کشور به 83505 و شمار قربانیان به 5209 نفر رسید
کاهش مراجعه به بیمارستانها
معاون درمان وزارت بهداشت: دانشگاههای علوم پزشکی باید برای خروج از بحران کرونا برنامهریزی کنند
گروه اجتماعی: بررسی آمارهای جدید کرونایی در کشور نشان میدهد بار دیگر روند مرگومیر افزایش یافته اما روند ابتلا همچنان نزولی است. به گزارش «وطنامروز» مسؤولان وزارت بهداشت اعلام کردند که مراجعه به بیمارستانها برای درمان کرونا به طور محسوسی کاهش یافته است. کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین آمار کرونا گفت: از ظهر یکشنبه تا ظهر دوشنبه تعداد هزار و ۲۹۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید -۱۹» در کشور شناسایی شدهاند که با این احتساب آمار مبتلایان به ۸۳ هزار و ۵۰۵ نفر رسید. جهانپور ادامه داد: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت ۹۱ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند که بر همین اساس، تا امروز ۵ هزار و ۲۰۹ نفر از بیماران کرونا در کشور فوت شدهاند. سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: تا امروز ۵۹ هزار و ۲۷۳ نفر از بیماران بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدهاند. همچنین تعداد ۳ هزار و ۳۸۹ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید بیماری و تحت مراقبتهای ویژه قرار دارند. جهانپور گفت: تاکنون ۳۵۳ هزار و ۱۲ مورد آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است.
* علل کاهش روند ابتلا
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به روند رو به کاهش مراجعان سرپایی، بیماران بستری و مورتالیتی کرونا در روزهای اخیر، افزود: نمیتوانیم به طور قطع بگوییم آمار کرونا در ماههای آتی به صفر میرسد ولی با توجه به روند رو به کاهش آن، دانشگاههای علوم پزشکی کشور باید هر چه سریعتر نسبت به ساماندهی بیماران مبتلا به کرونا و خروج از بحران برنامهریزی کنند. قاسم جانبابایی ادامه داد: از ابتدای بحران کرونا تاکنون درآمد اختصاصی بیمارستانها بشدت کاهش یافته و از طرفی توقف پیگیری درمان بیمارانی که به علت ترس از همهگیری کرونا از ادامه درمان و مراجعه به بیمارستانها اجتناب کردهاند نیز پیامدهای ناگواری را در پی خواهد داشت. جانبابایی با بیان این نکته که هزینه درمان کرونا بسیار بالاتر از بیماران معمولی است، افزود: در ادامه مسیر بحران کرونا باید پرداختی کارکنان و سایر هزینههای مراکز ریفرالی که به عنوان مرکز خدمت دهنده کرونا تعیین میشوند به طور ویژه دیده شود. وی گفت: طبق تجربیات این بحران، نحوه مدیریت بیماری کرونا در کاهش مورتالیتی آن نقش بسزایی دارد. از این رو تیمهای مدیریتی و درمانی قوی در بیمارستانها بر میزان موفقیت در این بحران و نجات جان مردم بسیار موثرند.
* هیچ تغییری در رفتار خانوادگی 85 درصد مردم رخ نداده است
با شیوع کرونا خیلیها نگران تغییر رفتار اعضای خانواده و افزایش تنشهای خانوادگی بودند اما معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی گفت: با شیوع ویروس کرونا و حضور بیشتر مردم در منازل 85 درصد مردم اعلام کردهاند هیچ تغییری در رفتار خانوادگی آنها رخ نداده است. تقی رستموندی در گفتوگو با فارس، درباره افزایش خشونتهای خانوادگی به واسطه شیوع ویروس کرونا و حضور بیشتر اعضای خانواده در منزل اظهار داشت: چنین چیزی مطرح نیست. بر اساس آخرین آمایشهای انجام شده توسط ایسپا (مرکز افکارسنجی ایران) 85 درصد از مردم اعلام کردند هیچ تغییری در رفتار خانوادگی آنها رخ نداده و آن 15 درصد هم ناشی از تغییر سبک زندگی است. وی افزود: به واسطه اینکه اعضای خانواده بیشتر کنار هم هستند، بتدریج مهارتهای ارتباطی نیز افزایش پیدا میکند و با کاهش قرنطینه نیز این مشکل برطرف خواهد شد.
* ۸۰۸۵۶ پرستار در تماس مستقیم با بیماران کرونا
معاون پرستاری وزارت بهداشت به ارائه گزارشی از خدمات نیروهای پرستاری در بحران کرونا پرداخت. مریم حضرتی در ارتباط ویدئوکنفرانسی با خبرنگاران، با اشاره به خدماتی که پرستاران در مراقبت از بیماران کرونا ارائه میدهند، گفت: ارتباط مستقیم با بیماران و در مدت زمان طولانی، باعث شده تعدادی از نیروهای پرستاری، گرفتار این ویروس شده و جان خود را از دست بدهند. وی افزود: بیش از ۶۵ درصد از نیروهای پرستاری در مراقبت مستقیم از بیماران کرونایی قرار دارند. در واقع ۸۰۸۵۶ پرستار فقط در مراکز دانشگاهی و دولتی درگیر بیماران کرونا هستند. وی با اعلام اینکه ۱۴۲۹۰۵ نفر از بیماران دچار بیماری حاد تنفسی در بیمارستانها تحت مراقبت پرستاران قرار داشتهاند، گفت: ۴۰۵ مرکز مشاوره مراقبت در منزل نیز به طور فعال مشغول ارائه خدمت به بیماران کرونایی هستند. معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ۳۰۵۴ نفر نیروی داوطلب پرستاری در خدمت بیماران کرونایی بودهاند، افزود: تاکنون ۴۴۵۶ پرستار خارج از روال اداری، جذب و مشغول کار شدهاند و مجوز جذب ۳۰۰۰ نفر نیروی پرستاری نیز صادر شده است. حضرتی درباره تعدیل نیروهای پرستاری در برخی بیمارستانهای خصوصی، گفت: ما اصلاً با این موضوع موافق نیستیم پرستاری که در دوره بحران تلاش کرده تعدیل شود و از سازمان نظام پرستاری خواستیم فهرست اسامی پرستاران تعدیل شده را اعلام کند. وی افزود: پرستارانی که از اسفند ۹۸ تعدیل یا اخراج شدهاند به سازمان نظام پرستاری مراجعه کنند تا موضوع را پیگیری کنیم.
* مبادی ورودی و خروجی در 2900 نقطه کشور کنترل شد
«با شیوع ویروس کرونا و در راستای اجرای تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا، در 2900 نقطه از کشور مبادی ورودی و خروجی کنترل شد». مصطفی رحمانیفضلی، وزیر کشور در جلسه شورای اجتماعی کشور که با حضور دستگاههای ذیربط برگزار شده بود، با اعلام این مطلب اظهار داشت: در جلسه درباره آثار اجتماعی شیوع ویروس کرونا مباحثی مطرح شد و از سوی دستگاههای مختلف همه ابعاد آن نیز دیده شده است. وی یادآور شد: دستگاهها گزارشهای مفید و جامعی درباره مقابله با ویروس منحوس کرونا ارائه دادند که به دلیل نظام اطلاعرسانی ضعیف این اقدامات کمتر به استحضار مردم رسیده است. رحمانیفضلی افزود: در روزهای نخست ما شناختی از این ویروس نداشتیم و حتی کیت شناسایی آن هم در اختیار ما نبود. قبل از شیوع این بیماری تولید ماسک در کشور 609 هزار عدد بود که امروز به 4 میلیون در روز رسیده است. وی خاطرنشان کرد: درباره تولید دستگاه اکسیژن نیز امروز توانستهایم به حد نیاز این دستگاه را در کشور تولید کنیم. وزیر کشور بیان داشت: مشکلات تخت بیمارستانی داشتیم ولی امروز با کمک نیروهای مسلح و همت مراکز بهداشتی و درمانی این مشکل وجود ندارد. رحمانیفضلی گفت: بلافاصله با شیوع ویروس کرونا تمام مراکز تجمعی مانند مدارس، دانشگاهها و دیگر مشاغل تعطیل شدند. وی گفت: در 2900 نقطه در کشور، ورودی و خروجیها را کنترل میکردیم و در هر شیفت 20 نیروی انسانی حضور داشت که این نیروها از سوی هلالاحمر و دیگر نهادهای مردمی تامین میشد. وزیر کشور با تاکید بر اینکه مردم همکاری خوبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا داشتند، گفت: ستاد مقابله با این ویروس تشکیل شد و در حال حاضر رئیسجمهور مسؤول این ستاد است و جلسات را در حد کارگروهها و کمیتههای مختلف پیگیری میکند و بارها به صورت ویدئوکنفرانس با استانداران جلساتی داشتهاند.
رحمانیفضلی گفت: پس از 2 ماه از شیوع ویروس کرونا در هیچ حوزهای مشکل نداریم و با قدرت با این ویروس مقابله میکنیم.
***
[معاون استاندار قم: احتمال موج دوم کرونا هست]
«در صورتی که فاصلهگذاری هوشمند به صورت عملی در استان اجرا نشود، ممکن است بار دیگر شاهد موج فزاینده این بیماری باشیم». بیژن سلیمانپور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم در جلسه شورای اطلاعرسانی استان قم در سالن کرامت استانداری بیان کرد: تختهای بیمارستانی قم در روزهای اخیر با افزایش تقریبی بیماران مبتلا به کرونا روبهرو شده و در صورت غفلت ممکن است موج دوم این بیماری در قم آغاز شود. وی در ادامه گفت: ۱۰ هزار واحد صنفی فاقد پروانه در قم مشغول فعالیت هستند و باید برای ثبتنام آنها در سامانه سلامت و ملزم کردن شان به رعایت پروتکلهای بهداشتی تدبیر بهتری اندیشیده شود. معاون استاندار قم اضافه کرد: آن چیزی که در رابطه با اصناف مهم است، رعایت پروتکلهای بهداشتی است و نباید به ثبتنام ۹۰ درصد واحدهای صنفی قم در سامانه سلامت دلخوش بود. وی گفت: مدیران استانی در بیان واقعیتهای کرونا و خطرات ناشی از آن شجاعت بیشتری به خرج بدهند و از ترس حضور رسانهها و انتشار خبر واهمهای به خرج ندهند و سلامت مردم را فدای مصلحتهای شغلی نکنند.
ارسال به دوستان
نتایج یک نظرسنجی رسمی در کشور نشان دهنده علاقه مردم به بازگشایی اماکن مذهبی است
اولویتهای مردم در پساکرونا
یافتهها و نتایج یک نظرسنجی نشان میدهد 6/32 درصد مردم ترجیح میدهند «اماکن مذهبی و زیارتگاهی» در اولویت بازگشایی قرار گیرد. این نظرسنجی به صورت تلفنی و با جامعه آماری افراد بزرگسال (بالای 18 سال) در سطح ملی و حجم نمونه هزار و 563 در تاریخ 24 تا 27 فروردین توسط ایسپا اجرا شده است و طی آن از مردم پرسیده شد «اگر قرار باشد محدودیتهای ناشی از شیوع بیماری کرونا از مراکز و مکانها برداشته شود، شما ترجیح میدهید کدام یک از موارد زودتر بازگشایی شود؟» پاسخدهندگان امکان انتخاب 3 گزینه را داشتند. پس از مراکز تجاری و اماکن مذهبی، در مراتب بعدی به ترتیب «باشگاههای ورزشی، استخرها و ورزشگاهها» با 1/29 درصد، «نماز جماعت و جمعه» با 2/21 درصد، «پارکها و مراکز تفریحی» با 19 درصد، «رستورانها و کافی شاپها» با 6/15 درصد، «کلینیکهای زیبایی و آرایشگاهها» با 9/11 درصد و «سینما، تئاتر، کنسرت» با 4/7 درصد قرار دارند.
همچنین پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور بررسی جامعهشناختی آسیبهای روانی کرونا یک نظرسنجی ملی به راه انداخته است تا مشخص کند در این دوران مردم ایران بیشتر نگران چه موضوعاتی هستند. بیشترین آمار نگرانی مردم ایران بر اساس این نظرسنجی نگرانی ابتلا به ویروس است، در واقع 3/61 درصد از مردم نگران ابتلای خود یا یکی از افراد خانواده خود به ویروس کرونا هستند. در این نظرسنجی 7/19 درصد از مردم از ابتلای خود یا افراد خانواده به این ویروس نگران نبودهاند و 1/18 درصد هم این نگرانی را تا حدودی عنوان کردهاند و مابقی به این سؤال پاسخ ندادهاند. شیوع این ویروس در کشور جز تبعات جانی، تبعات اقتصادی هم به همراه داشته است که با طرح این سوال که اصلیترین مشکل مردم در این دوران چه بوده، درصد پاسخگویی به این شرح اعلام شده است: ترس و نگرانی از بیماری (با فراوانی 56 درصد) و کاهش درآمد (با فراوانی 54 درصد).
ارسال به دوستان
بچههای تحریم و لذت مذاکره!
سیدعلی هدایتی: اگر ایران و 1+5 در دولت باراک اوباما بر سر برنامه هستهای کشورمان توافقی به نام برجام را امضا کردند، مذاکره ابزاری برای مفاهمه یا توافق بود. اینکه این مذاکره چه سرانجامی برای طرفین داشت و آیا طرفین توانستند این ابزار را برای رسیدن به هدف خود به استخدام گیرند، موضوع این یادداشت نیست.
موضوع این یادداشت، استدلال جدید جریان غربگرا برای رله کردن مذاکره با دونالد ترامپ آن هم در شرایط فعلی است. اینها به موضع درست سخنگوی وزارت امور خارجه ایران که گفته است تا آمریکا تحریمهای ظالمانه و ناقض برجام را لغو نکند، ایران پای میز مذاکره نخواهد نشست، خرده میگیرند و میگویند «تا مذاکرهای نشود، تحریمها برداشته نمیشود» و «اگر تحریمها برداشته شود، دیگر چه نیازی به مذاکره است»!
خب! شاید این ایراد آنها به موضع سخنگوی وزارت امور خارجه در ابتدا حرف سنجیدهای به نظر برسد اما اگر در نقطه درست برای مناسبات میان ایران و آمریکا بایستیم، متوجه میشویم اتفاقا حرف درست و سخن دقیق، همانی است که میگوید تا تحریمها برداشته نشود مذاکرهای در کار نیست.
چرا؟
واقعیت این است که مسأله مناسبات ایران و آمریکا با روی کار آمدن دولت ترامپ، از قواعد تعریف شده و پذیرفته شده سیاسی و بینالمللی منحرف شده است.
1- برآورد دولت ترامپ از رفتار ایران در قبال آمریکا، برآورد واقعبینانهای نیست. ترامپ و پمپئو در وهله اول مذاکره را ابزاری برای رفع اختلافات و دفع نگرانیها نمیدانند. آنها در مواجهه با ایران هر کاری خواستهاند و توانستهاند انجام دادهاند و عملا کار را به جایی رساندهاند که هر نوع تمایل ایران به مذاکره را یک واکنش و عکسالعمل منفعلانه به فشارهای آمریکا و در واقع یک عقبنشینی از جانب تهران میدانند. آنها حتما با همین تلقی وارد مذاکره خواهند شد و قطعا از آن مذاکرات فایدهای برای مردم ایران حاصل نمیشود. آبی هم برای غربگرایان گرم نخواهد شد.
2- ما اکنون با دولتی مواجهیم که همه پلها را پشت سرش خراب کرده است. آمریکا همه تیرهایش را به سمت ایران شلیک کرده است. گزینه جنگ نظامی هم حقیقتا هیچ وقت روی میز نبود، بلکه پشت پرده، با آن ترسوها را میلرزاندند. یا شاید هم بهانهای میداد دست آنهایی که میخواستند بترسند و بترسانند! به هر حال آمریکا دیگر نه چیزی در چنته دارد و نه تیری در چله که آن را به سوی ایران شلیک کند. خود ترامپ هم میداند زمان بشدت علیه او است.
چرا باید با او مذاکره کنیم تا او با برآورد اشتباهی که از تمایل ما به مذاکره دارد، این مذاکره را ابزاری کند برای برنامه تبلیغاتی ـ انتخاباتیاش؟! نظیر همان رفتاری که با کرهشمالی کرده است؟! اتفاقا اینجا عقل حکم میکند آنقدر مذاکره نکنیم تا نیاز طرف بدعهد و بدفهم به مذاکره آنقدر تشدید شود که برآورد او از تمایل ایران به مذاکره، معقول شود.
3- اتفاقا باید از مذاکره دفاع کرد. از محدوده و ماهیت مذاکره هم باید حراست کرد. اگر کسی طرفدار مذاکره است، باید اصول مذاکره و مفهوم مذاکره را رعایت کند. وقتی در یک سوی میز، طرفی بدعهد و دروغگو و مسؤولیتناپذیر قرار دارد، چگونه میشود از مذاکره به عنوان ابزاری برای گفتوگو و مجرایی برای رسیدن به اهداف استفاده کرد؟ آیا باید شتابزده عمل کرد و با رفتار نسنجیده، کارکرد مذاکره را از بین برد؟ اتفاقا گاهی اوقات برای دفاع از مذاکره و برای حفاظت از کانال گفتوگو و برای امیدوار بودن به توافق، باید مسیر مذاکره را مسدود کرد و تمایلی برای مذاکره نشان نداد.
مذاکره به تنهایی ارزش و اعتباری ندارد. مذاکره زمانی واجد احترام و دارای اعتبار میشود که طرفینی وجود داشته باشند که بخواهند با استخدام این ابزار به یک مفاهمه و توافق برسند. وقتی یکی از طرفین اعتقادی به مفاهمه و توافق و بده بستان ندارد، شهره به بدعهدی است و مذاکره را ابزاری برای تحمیل نظر خود به دیگران میداند، کدام عاقلی و کدام بالغی، به طرف خوشعهد و وفادار به عهد، اهمیت و کارکرد مذاکره با طرف بدعهد و بداندیش را گوشزد میکند؟! به عقل اینها باید شک کنیم یا به صداقتشان؟ به نظرم به هر جفتش!
بگذارید تعارف را کنار بگذاریم. ما و این جماعت همدیگر را خوب میشناسیم. چیز پنهانی از مردم نیز وجود ندارد. جریانی که این روزها با گوشه و ریشخند از اهمیت مذاکره با آمریکا میگوید، همان جریانی است که ماهیت خود را به تحریم آمریکا علیه ایران گره زده است. این جریان وقتی سال 88 آرزوهای خود را بر باد رفته دید، فتنه تقلب را به راه انداخت. تحریم را کلید زد و در انتخابات ریاست جمهوری 92، کلید را به تحریم گره زد! حالا نیز هر نوع رفع تحریم را بدون آنکه آوردهای برای غربگرایان داخلی داشته باشد، یک باخت و انقراض دستهجمعی غربگرایان در ایران میداند. از همین رو خودشان را از مردم و منفعتشان را از منافع مردم جدا کردهاند و این روزها پروژه سفارشی «تحریم- استبداد» را چاق میکنند! وقتی این جماعت از ضرورت مذاکره میگویند، در واقع دارند برای بقای تحریمها میجنگند! اگرنه در دولت قبل از دولت برساخته تحریم، همین جماعت بزرگترین مخالفان مذاکره بودند و تا از ماجرای نامههای اوباما باخبر شدند، آتشی به پا کردند که هنوز دودش در چشم مردم است و تردیدی نیست که پس از پایان دولت فرزندخواندههای تحریم، اینها چنان از در مخالفت با مذاکره و توافق وارد میشوند که انگشت به دهان سوپرانقلابیها خشک میشود! شاید این حرف، خوشایند برخی نباشد و برخی سادهاندیشان آن را به تندمزاجی تعبیر کنند اما واقعیت آن است که ما اگر گفتوگویی با این جماعت انجام میدهیم، چه مستقیم و چه غیرمستقیم، تنها از باب روشنگری و تاثیرات آن بر افکار و ادراک مردم ناظر است، اگرنه این جماعت سالهاست مهر خیانت بر پیشانیشان خورده است.
ارسال به دوستان
اختلاف شهرداری و دولت بر سر عوارض طرح ترافیک
ستاد مقابله با کرونا ورود شهروندان به محدوده طرح ترافیک را آزاد کرد. چند روز بعد مدیران شهری از خواب برخاسته و از مردم برای این رفتوآمدها پول طلب کردند اما دولتیها تاکید دارند مردم نباید عوارضی پرداخت کنند.
روز یکشنبه در جریان جلسه شورای شهر تهران، محمد علیخانی، رئیس کمیسیون عمران شورای شهر گفت برداشتن سقف ورود به محدوده طرح ترافیک به معنای بخشیده شدن عوارض آن نیست و حناچی باید در این زمینه از شورای شهر مجوز دریافت کند. این یعنی شورای شهر تهران قصد دارد از خودروهایی که وارد محدوده طرح ترافیک شدند، برخلاف آنچه شورای عالی ترافیک و ستاد ملی مقابله با کرونا به تصویب رساندهاند مبنی بر اینکه محدوده طرح ترافیک و زوج و فرد در تهران لغو شده است عوارض دریافت کند. پس از آن و با افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در آخرین نشستی که در وزارت کشور برگزار شد، طرح ترافیک تهران تا اطلاع ثانوی برداشته شد، چرا که بهنظر میرسد در شرایطی که وسایل نقلیه عمومی ما برای رعایت فاصلهگذاری اجتماعی تکافو نمیکند، وسیله نقلیه شخصی یکی از مطمئنترین شیوههای استفاده و رفتوآمد است و ما باید مردم را ترغیب کنیم برای اجرای فاصلهگذاری هوشمند از وسیله نقلیه عمومی کمتر استفاده کنند و عمدتاً به سمت استفاده از وسایل نقلیه شخصی بروند. در همین خصوص اما محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران اعلام کرد: تردد در محدوده طرح ترافیک بدون پرداخت عوارض قانونی نیست و این موضوع باید در شورای شهر به تصویب میرسید. پرداخت عوارض طرح ترافیک پروسهای قانونی است و برای احترام به تصمیمات شورا این موضوع باید به اعضای شورای شهر ارائه میشد. همچنین محمد تقیزاده، معاون عمرانی استانداری تهران در گفتوگو با فارس، درباره پرداخت عوارض ورود به محدوده طرح ترافیک که از سوی شورای شهر تهران مطرح شده است، گفت: در شورای ترافیک تهران و شورای عالی ترافیک کشور مصوب شده بود محدوده طرح ترافیک لغو شود و ستاد ملی مقابله با کرونا نیز تصمیم شورای عالی ترافیک کشور را تصویب کرد. هنگامی که محدوده طرح ترافیک لغو شده است و محدودهای در شهر نداریم، شورای شهر قرار است از چه چیزی عوارض دریافت کند. معاون عمرانی استانداری تهران خاطرنشان کرد: تصمیمات اتخاذ شده در شورای ملی مقابله با کرونا لازمالاجرا برای تمام دستگاههاست و در حال حاضر هیچ محدودیتی در تهران اجرایی نمیشود. تقیزاده خاطرنشان کرد: محدوده طرح ترافیک و زوج و فرد تا اطلاع ثانوی در تهران نداریم که بخواهند از آن عوارض دریافت کنند.
ارسال به دوستان
۵۱۳ کشته در تصادفات نوروزی امسال
۵۱۳ نفر در نوروز امسال بر اثر حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 6/40 درصد کاهش یافته است.
بنا بر اعلام سازمان پزشکی قانونی کشور، به دنبال کاهش قابل توجه سفرها در نوروز امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و اصل در خانه ماندن برای قطع زنجیره این بیماری، شاهد کاهش 6/40 درصدی تلفات حوادث رانندگی در کشور بودیم. در بازه زمانی 25 اسفند 98 تا 15 فروردین امسال، 513 نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند که 431 نفر از آنها مرد و 82 نفر زن بودند.
بر اساس این گزارش، در نوروز امسال استان تهران با 52 فوتی بیشترین آمار تلفات حوادث رانندگی را داشت، پس از آن استان فارس با 45 و خوزستان و کرمان هر کدام با 39 فوتی در رتبههای بعدی تلفات تصادفات قرار گرفتند. همچنین استانهای ایلام با یک، یزد و قم هر کدام با 4 و زنجان با 5 فوتی کمترین آمار تلفات حوادث رانندگی در نوروز امسال را داشتند. بر اساس آمارهای موجود، از کل تلفات حوادث رانندگی نوروز امسال 182 نفر راننده، 165 نفر سرنشین، 96 نفر عابرپیاده، 59 نفر موتوسیکلتسوار و 11 نفر نامعلوم بودند.
ارسال به دوستان
ضوابط و شرایط دریافت وام ۷ میلیون تومانی بازنشستگان اعلام شد
بر اساس اعلام صندوق بازنشستگی کشوری، ثبتنام اینترنتی وام 7 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری از دیروز آغاز شده است و بر همین اساس بازنشستگان و موظفین مشترک صندوق بازنشستگی کشوری میتوانند به مدت یک ماه از اول اردیبهشت 1399 با توجه به شرایط و ضوابط درج شده در سامانه ثبتنام کنند. همچنین پس از اعلام اسامی متقاضیان واجد شرایط، مبلغ وام بر اساس اولویت تعیینشده به شماره حساب متقاضی نزد بانک صادرات ایران واریز خواهد شد. مبلغ وام 7 میلیون تومان با اقساط 36 ماهه و کارمزد سالانه 4 درصد است. طبق اعلام صندوق بازنشستگی کشوری، ضوابط و شرایط دریافت وام 7 میلیونی بازنشستگان صندوق بازنشستگی عبارت است از: مبلغ وام 70 میلیون ریال است و فقط به حساب متقاضی در بانک صادرات که در سیستم احکام درج شده و از این حساب حقوق بازنشستگی- وظیفه دریافت میکنند واریز خواهد شد، پرداخت اقساط وام 36 ماهه با کارمزد سالانه 4 درصد است، متقاضیانی که از تاریخ صدور حکم بازنشستگی آنها کمتر از یک سال گذشته مجاز به ثبتنام نیستند، وراث ذکوری که تا 3 سال آینده از لیست وظیفهبگیری حذف میشوند مجاز به ثبتنام نیستند، متقاضیانی که حکم ترمیم سال جاری برای آنان صادر نشده است مجاز به ثبتنام نیستند. فقط یکی از وراث وظیفهبگیر با رضایت سایر وراث وظیفهبگیر میتواند از وام استفاده کند. لذا متقاضی باید پس از دریافت «فرم تعهد وراث» و تکمیل آن توسط سایر وراث، فرم مذکور را به همراه تصاویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متعهدین(سایر وراث) برای تأیید در اختیار مدیریتهای صندوق در مرکز استان قرار دهد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|