|
نرخ سود بین بانکی به 12 تا 13 درصد کاهش یافت
عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی در موضوع سود بانکی، هیچگونه فشاری به بانکها وارد نمیکند. این به دلیل اقدامات احتیاطی و نظارتی بانک مرکزی، شروع بازار باز و هدایت بازار بینبانکی است که امروز خود بانکها متقاضی کاهش سود بانکی هستند. اگر اعتقاد بر این است بازار تعیینکننده سود باشد ما نیز این مسأله را میپذیریم. توجه شود که نرخ سود بینبانکی 12 تا 13 درصد است و دیگر سودهای 20 تا 22 درصدی وجود ندارد.
ارسال به دوستان
«وطن امروز» دلایل دولت برای محدود کردن معاملات سهام عدالت در روش مستقیم را بررسی میکند
هراس دولت از سیلاب سهام عدالت
* طبق اعلام دولت، مشمولانی که روش مستقیم را برای مدیریت سهام عدالت انتخاب میکنند، محدودیتهایی در فروش سهام عدالت دارند
رونق چشمگیر بورس در ماههای اخیر باعث انتقال نقدینگی از حسابهای بلندمدت به حسابهای جاری و افزایش سهم پول در ترکیب نقدینگی شده و به همین خاطر زمینه لازم را برای جهش تورم فراهم کرده است. از همین رو نگرانی دولت بابت فروش یکجای بخش زیادی از سهام عدالت بلافاصله پس از آزادسازی کامل این سهام قابل درک است.
امیر هامونی، مدیرعامل فرابورس ایران روز گذشته ضمن ارائه توضیحاتی درباره گلایه سهامداران بورس نسبت به بروز اختلال در فرآیند معاملات بازار سرمایه، توضیحاتی درباره وضعیت سهام عدالت ارائه و توصیههایی به مشمولان این سهام کرد.
مدیرعامل فرابورس ایران اظهار داشت: خوشبختانه استقبال مردم از بازار سرمایه جزو اهداف بورس در سالهای متمادی بود که این روزها محقق شده است. دلایل مختلفی نیز برای آن وجود دارد که باید به آنها پرداخته شود. در این میان حضور مردم میتواند این روزها باعث جهش تولید شود، البته باید به صورت آگاهانه صورت بگیرد. خطاب به مردم عرض میکنیم که هنگام ورود پرتفویی تحت تاثیر مشورتهای رسمی و کارشناسی چیده شود.
وی افزود: طبیعی است مبالغی که وارد بازار بورس میشود نباید روی تکسهم سرمایهگذاری شود و به قول معروف نباید تمام تخم مرغها را در یک سبد سرمایهگذاری کرد. از اینکه کل دارایی را در یک سهم سرمایهگذاری کنیم بپرهیزیم. تعدادی از افراد تازهوارد در بورس را داریم که تنها روی یک سهم سرمایهگذاری میکنند که اکیدا این موضوع را منع میکنیم. تصمیمات هوشمندانه منجر به رشد بیشتر در بازارهای سهام میشود.
هامونی اضافه کرد: حاکمیت به فکر افزایش اعتماد مردم به بازار بورس با عرضههای جدید و افزایش سهام شناور شرکتهای حاضر در بازار سرمایه است. عرضههای اولیه فرآیندهای چندماهه است و بنا داریم عرضههای اولیه ادامهدار باشد.
* دلیل اختلال در سامانه کارگزاریها مشخص شد
وی افزود: سامانههای معاملاتی و فرآیندهای آیتی این روزها با حضور بیسابقه تحت تاثیر قرار گرفته است و با اختلالهای مختلفی همراه میشود که در دنیا هم این موضوع عادی است. کارگزاریها و شرکت سپردهگذاری مرکزی در پی این هستند که بتوانند احراز هویتها را با دستور وزیر امور اقتصادی و دارایی به صورت غیرحضوری انجام دهند.
مدیرعامل فرابورس ایران گفت: در حال بهروزرسانی و ارتقای سامانههای موجود هستیم تا در روزهای آینده بسیاری از فرآیندها به صورت غیرحضوری انجام شود و صفهای حضوری کاهش یابد. این سامانه در اختیار ۱۰ شرکت OMS (شرکتهای فناوری اطلاعاتی که نرمافزار مدیریت نیازهای مشتریان را در اختیار دارند) است که به درخواست مخاطبان رسیدگی میکنند و در نتیجه انحصاری در این بین وجود ندارد. این شرکتها خودشان به بورس مراجعه و مجوز دریافت میکنند. طی ماههای گذشته تعداد این شرکتهای OMS از ۸ به ۱۰ شرکت رسید.
این مقام مسؤول در پاسخ به این سوال که چرا تعداد کارگزاریها افزایش نمییابد؟ ابراز کرد: ۱۰۸ کارگزاری در بازار سرمایه داریم که عضو بورس تهران هستند ولی جالب است بدانید که به لحاظ تعداد در دنیا بیشترین کارگزاریها را داریم. حتی بزرگترین بورسهای دنیا هم این تعداد کارگزاری را ندارند. در دنیا به کارگزاریها به چشم بانکهای رسمی کشور نگاه میشود.
وی افزود: مردم این روزها توقع افزایش تعداد کارگزاریها را دارند که معتقدم باید اتفاقا تعداد کارگزاریها کمتر اما کیفیت آنها بیشتر شود. پیشنهاد کردیم که نهادهای مالی و کارگزاریها را هم در بازار سرمایه وارد کنیم. سرمایهگذارانی که فکر میکنند این صنعت پرسود است، به جای دریافت مجوز جدید نسبت به خرید سهام این کارگزاریها اقدام کنند.
هامونی در ادامه گفت: میزان عرضههای اولیه در فرابورس و بورس تهران به میزان ریالی و مبلغ در ابتدای سال حتی با شرایط کرونایی، به اندازه کل عرضههای سال ۹۸ بوده است. به لحاظ تعداد نیز برنامه داریم تا پایان سال ۹۹ بیش از ۴۰ عرضه اولیه داشته باشیم.
* هنوز محل معاملات سهام عدالت مشخص نشده است
مدیرعامل فرابورس ایران بیان کرد: هنوز محل معاملات سهام عدالت مشخص نشده است اما طبق حکم مقام معظم رهبری ۳ نوع روش برای حضور دارندگان این سهام در بورس مشخص شده است. وی افزود: مردم در ۴۹ شرکت عضو هستند که ۳۶ شرکت آن در بورس و فرابورس حاضرند. یکسری از شرکتها در فرابورس و مابقی در بورس تهران پذیرفته شدهاند. هامونی تاکید کرد: تعدادی که در بورس پذیرفته شدهاند تنها در آن محل میتوانند معامله شوند و آنهایی که در فرابورس حاضرند هم به همین روش تنها در فرابورس قابل معامله هستند. در روشهای دوم و سوم که روش غیرمستقیم هستند، شرکتهایی که در بورس پذیرفته نشدهاند، مثل برخی پتروشیمیها و شهرکهای صنعتی در قالب شرکتهای سرمایهگذاری منطقهای یا ETFها با تصمیمگیری شورای عالی بورس معامله میشوند.
* مردم سهامداری کنند و سهام عدالتشان را نفروشند
وی در ادامه اعلام کرد: مشمولان باید طبق روند اعلام شده در سامانه برای سهام عدالت تصمیم بگیرند. افرادی که قصد معامله دارند میتوانند به روش مستقیم وارد شوند. توصیه کارشناسان این است که طعم سهامداری را بچشند و اقدام به فروش نکنند، حضور در بازار سرمایه این اجازه را به مردم میدهد که در سیستم مدیریتی سهیم باشند.
* تقلای دولت برای ممانعت از فروش سریع سهام عدالت در بازار بورس
مدیرعامل فرابورس ایران اولین مقامی نیست که مشمولان سهام عدالت را به «نفروختن سهام عدالت» دعوت میکند. پیش از این هم بسیاری از مسؤولان دیگر از قوای مختلف بویژه مسؤولان دولتی، همین توصیه را برای مشمولان سهام عدالت تجویز کردند. به طور مثال چندی پیش علیرضا صالح، معاون وزیر اقتصاد و رئیسکل سازمان خصوصیسازی با بیان اینکه شرکتهای سبد سهام عدالت جزو ۵۰ شرکت بالای بورس و اوراق بهادار محسوب میشوند، گفت: این شرکتها جزو بهترین سهام محسوب میشوند، بنابراین به مردم توصیه میشود براحتی این سهام را از دست ندهند. همچنین حسن قالیبافاصل، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: مصر هستیم مردم به صورت مستقیم در شرکتهای سرمایهپذیر سهامدار باشند. وی همچنین گفت: مردم در فروش سهام عدالت عجله نکنند و بدانند که نگهداری این سهام منافعش بیشتر از واگذاری آن خواهد بود. علاوه بر اینها، فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی هم چندی پیش و در حاشیه جلسه هیأت دولت گفت: من به عنوان وزیر اقتصاد و یک کارشناس توصیهام این است که مردم این سهام را خودشان مدیریت کنند و از فروش فوری و شتابزده خودداری کنند. توصیه به «نفروختن سهام عدالت» هرچند بیشتر از مسؤولان دولتی شنیده میشود اما در میان دیگر مسؤولان کشور هم افرادی بودند که این توصیه را به مشمولان سهام عدالت میکردند.
***
[راز اصرار دولت به نفروختن سهام عدالت چیست؟]
نگاهی به وضعیت فعلی اقتصاد ایران و معیشت مردم، دلیل اصرار دولت به مشمولان سهام عدالت برای نفروختن سهام را عیان میکند. از یک سو مردم طی سالهای اخیر تقریبا هیچ اقدام موثری از سوی دولت برای بهبود معیشت خود ندیده و بشدت در تنگنای معیشتی قرار گرفتهاند و از سوی دیگر آزادسازی سهام عدالت که طبق آخرین اظهارات مسؤولان ارزش آن برای هر نفر به 15 میلیون تومان رسیده است، میتواند گشایش عظیمی در معیشت مردم ایجاد کند. چنین شرایطی که معیشت بسیاری از مردم در اضطرار قرار گرفته، احتمال فروش آنی بخش بزرگی از سهام عدالت را تقویت میکند.
دغدغهای که بسیاری از کارشناسان و مسؤولان نسبت به فروش ناگهانی سهام عدالت مطرح میکنند، سوءاستفاده عدهای از بیتجربگی سهامداران عدالت و خرید سهام از مالکان سهام عدالت به قیمتی ناچیز است؛ موضوعی که البته بسیاری هم بر آن باور دارند، چرا که شرکتهای درون سبد سهام عدالت، جزو بهترین شرکتهای ایران هستند و در چنین شرایطی احتمال سوءاستفاده عدهای فرصتطلب برای خرید این سهام از صاحبان آن به پایینترین قیمت ممکن کاملا وجود دارد. اما مسأله «فروش ناگهانی سهام عدالت» تنها به این موضوع ختم نمیشود. عرضه ناگهانی حجم عظیمی از سهام عدالت در بازار سرمایه میتواند قیمت این سهام ارزشمند را بشدت کاهش دهد. این کاهش ارزش سهام عدالت میتواند منجر به بروز رفتار هیجانی سایر سهامداران و تشکیل صف فروش در بسیاری از سهامهای دیگر شود. در صورت بروز چنین رخدادی، بازار سرمایه شاهد بزرگترین سقوط خود خواهد بود. این اتفاق علاوه بر تبعات اجتماعی و حتی امنیتی، از منظر سیاسی هم کابوس هولناکی برای دولت به شمار میرود. وقوع چنین رخدادی میتواند تنها اتفاق مثبت اقتصادی در دوران 8 ساله دولت تدبیر یعنی رشد جهشی بورس را بر باد دهد. در صورت بروز رفتار هیجانی از سوی سهامداران تازهکار و خروج سرمایه آنها از بورس، حجم عظیمی پول وارد بازارهای مختلف شده و کشور را در معرض ابرتورم قرار میدهد. در واقع رونق چشمگیر بورس در ماههای اخیر باعث انتقال نقدینگی از حسابهای بلندمدت به حسابهای جاری و افزایش سهم پول در ترکیب نقدینگی شده و به همین خاطر زمینه لازم را برای جهش تورم فراهم کرده است. از همین رو نگرانی دولت بابت فروش یکجای بخش زیادی از سهام عدالت بلافاصله پس از آزادسازی کامل این سهام قابل درک است.
ارسال به دوستان
قیمت نهایی محصولات ایرانخودرو و سایپا در جلسه روز گذشته ستاد تنظیم بازار تصویب شد
فروش به قید قرعه
جلسه ستاد تنظیم بازار بالاخره روز گذشته برگزار شد که بر این اساس قیمت نهایی و نحوه فروش محصولات ایرانخودرو و سایپا تعیین شد. بر این اساس خودروهای گروه صنعتی ایرانخودرو ۱۰ درصد و گروه صنعتی سایپا ۲۳ درصد افزایش قیمت خواهند یافت. همچنین براساس اعلام رئیس شورای رقابت، قیمت پراید 111 به مبلغ 42 میلیون و 100 هزار تومان، ساینا 59 میلیون و 800 هزار تومان، تیبای صندوقدار 52میلیون و تیبای هاچبک 59 میلیون تومان تعیین شده است. گفتنی است تغییرات قیمتی مشمول خودروهای معوق شده نمیشود. جزئیات بیشتر از مصوبات ستاد تنظیم بازار در گزارش «وطن امروز» آمده است.
* افزایش قیمت ایرانخودرو 10 درصد، سایپا 23 درصد
رئیس شورای رقابت روز گذشته در جلسه ستاد تنظیم بازار با محوریت تعیین قیمت خودرو درباره قیمت خودروهای تولیدی گفت: بر اساس فرمول قیمتگذاری جدید، خودروهای گروه صنعتی ایرانخودرو ۱۰ درصد و گروه صنعتی سایپا ۲۳ درصد افزایش قیمت خواهند یافت. رضا شیوا گفت: به دلیل اینکه در بهمنماه ۹۷ افزایش قیمت خودروهای ساخت ایرانخودرو به مراتب بیشتر از سایپا بود، ایران خودروییها باید کمتر سود ببرند. وی یادآور شد: در بهمنماه ۹۷ ایرانخودروییها ۸۴ درصد افزایش قیمت و سایپاییها ۶۴ درصد رشد قیمت داشتند. شیوا تاکید کرد: تلاش شده در این شیوه قیمتگذاری خودروهای تولیدی به دست مصرفکننده واقعی برسد و حباب قیمتی شکسته شود.
رئیس شورای رقابت همچنین اظهار داشت: قیمتهای خودرو فردا(امروز) به صورت رسمی اعلام خواهد شد. شیوا درباره قیمتهای تقریبی برخی خودروها گفت: پراید 111 به مبلغ 42 میلیون و100 هزار تومان و ساینا 59 میلیون و 800 هزار تومان تعیین قیمت شده است. وی همچنین بیان داشت: قیمت تیبای صندوقدار 52 میلیون و تیبای هاچبک 59 میلیون تومان تعیین شده است. رئیس شورای رقابت اظهار داشت: البته ممکن است در بررسیهای نهایی حدود قیمت این خودروها افزایش بسیار جزئی داشته باشد اما در نهایت قیمت خودرو فردا (امروز سهشنبه 23 اردیبهشت) به صورت رسمی اعلام خواهد شد. گفتنی است تغییرات قیمتی مشمول خودروهای معوق شده نمیشود.
* تصویب حاشیه سود ۱۰ درصدی برای خودروسازها
رئیس سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در پایان جلسه روز گذشته ستاد تنظیم بازار با محوریت قیمتگذاری خودرو در جمع خبرنگاران افزود: خودروسازان متعهد به تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال جاری شدهاند که بر مبنای آن، در هر ماه برنامههای تولیدی آنها گرفته میشود تا به تناسب ۶۰ درصد تعهدات و معوقات باقی مانده و ۴۰ درصد فروش فوقالعاده به دست مشتریان برسد. عباس تابش اضافه کرد: محدودیتهایی نظیر هر کد ملی یک دستگاه خودرو، محدودیت سنی بالای ۱۸ سال و عدم ثبتنام یا دریافت خودرو از ایرانخودرو و سایپا در 3 سال گذشته در نظر گرفته شده است. رئیس سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان تاکید کرد: قیمت خودرو در نمایشگاهها باید در دید عموم بوده و قیمتها در فضای مجازی نیز باید متعارف و عرضهکننده خودرو هم احراز هویت شده باشد و خودروهای واقعی عرضه کرده باشند. تابش با بیان اینکه خودروها نباید بیش از 3 ماه در پارکینگها نگهداری شده باشد، افزود: در صورتی که در این مدت به نمایندگیها برای سرویسهای اولیه مراجعه نکرده باشند، به منزله احتکار تلقی شده و گارانتی آنها ابطال خواهد شد.
* تعداد خریداران بیش از خودرو باشد، قرعهکشی میشود
مهدی صادقینیارکی، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت دیگر عضو حاضر در جلسه ستاد تنظیم بازار بود. صادقی با بیان اینکه شیوههای جدید فروش به منظور عدالت هر چه بیشتر در توزیع خودرو تنظیم شده است، گفت: 3 شیوه فروش فوقالعاده، پیشفروش (به شرط تحویل خودرو تا یک سال) و مشارکت در تولید در نظر گرفته شده که در آن ۶۰ درصد تولیدات برای انجام تعهدات قبلی و معوقات خودروسازان اختصاص خواهد یافت و ۴۰ درصد باقیمانده در قالب پیشفروش و فروش فوقالعاده به مشتریان واگذار خواهد شد. این مقام مسؤول درباره روش فروش فوقالعاده توضیح داد: در این روش سایت فروش خودروساز به مدت یک هفته باز خواهد شد و همه افرادی که تمایل به خرید دارند ثبتنام کرده و پول پرداخت خواهند کرد. به گفته صادقینیارکی، برنامه فروش فوقالعاده در مقاطعی در طول سال ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: پس از اتمام فرآیند ثبتنام، اگر تعداد ثبتنامیها به تعداد خودروهای موجود باشد، در بازه زمانی 3 ماهه بدون سود مشارکت تحویل مشتریان خواهد شد. سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت افزود: اما اگر تعداد متقاضیان بیش از تعداد خودروهای قابل عرضه باشد، با حضور مراجع نظارتی قرعهکشی انجام خواهد شد و افرادی که موفق به دریافت خودرو نشوند، پولشان عودت خواهد شد. صادقینیارکی با بیان اینکه ۶۰ درصد خودروها (پس از کسر معوقات و تعهدات پیشین خودروسازان) پیشفروش خواهد شد، گفت: به این منظور سایتهای فروش خودروسازان باز خواهد شد و سود مشارکتی در این شیوه نیز در نظر گرفته نشده است. معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت از مردم خواست تا در فضای هیجانی کنونی بویژه در فضای مجازی، برای خرید خودرو اقدام نکنند، زیرا حباب قیمتی خودروها بزودی شکسته خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
شروط پرداخت تسهیلات به مشاغل آسیبدیده از کرونا
معاون امور صنایع وزیر صمت گفت: برخی رستههای شغلی از جمله پوشاک و کفش که بخش عمده فعالیت آنها پیش از آغاز نوروز انجام میشد با وجود اینکه محصولات تولیدی خود را آماده کرده بودند، در پی شیوع ویروس کرونا مراکز عرضه تعطیل شد و این بخشها آسیب جدی دیدند. مهدی صادقینیارکی در زمینه پرداخت ۷۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخشهای آسیبدیده از کرونا اظهار کرد: فراخوانها در این زمینه انجام شده و ادامه کارها به عهده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و کارفرمایانی که متقاضی این تسهیلات هستند باید در سامانه مربوط ثبتنام کنند. به گفته این مقام مسؤول، مقرر شده در زمینه وثایق محدودیتهای جاری مثل چکهای برگشتی نسبت مالکانه را در نظر نگیرند و همچنین تسهیلاتی در زمینه ضامنها در نظر گرفته شده، به طوری که برای مبالغ پایینتر حضور یک ضامن کافی است. از مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان به بالا شرایط عادی اعتبارسنجی بانکها انجام میشود و باید وثایق بنگاهها کفایت کند. وی با اشاره به پرداخت ۱۲ میلیون تومان به ازای هر شاغل در قالب این تسهیلات تصریح کرد: بخشی از این تسهیلات به عنوان حقوق پرسنل پرداخت میشود، مشروط به اینکه کارکنان تا پایان سال ۹۹ تعدیل نشده باشند. نحوه بررسی هم به این صورت است که لیست بیمه هر واحد در میانگین 3 ماه قبل و بعد کرونا بررسی میشود.
***
500 میلیارد تومان تسهیلات برای 32 شرکت دریایی به خاطر کرونا
معاون وزیر راهوشهرسازی درباره آخرین وضعیت تسهیلات 8 هزار میلیارد تومانی که به گفته وزیر راه و شهرسازی قرار است به شرکتهای حملونقل در انواع مدلها به دلیل رکود حاصل از کرونا پرداخت شود، اظهار داشت: رقم این تسهیلات در بخش حملونقل دریایی 500 میلیارد تومان است. محمد راستا در پاسخ به این سوال که تاکنون شرکتی بابت دریافت این تسهیلات معرفی شده است؟ گفت: در این باره 32 شرکت را شناسایی کردهایم که این تسهیلات را دریافت میکنند. مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در پاسخ به این سوال که آیا این شرکتهای دریایی و بندری به بانک مرکزی و بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات معرفی شدهاند؟ اظهار داشت: هنوز به آن مرحله نرسیدهایم، هر زمان که این تسهیلات به مرحله اجرا درآید، مکانیزم آن ابلاغ میشود.
***
آغاز ثبتنام کارفرمایان برای دریافت وام کرونایی از چهارشنبه
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت کار گفت: کارفرمایان از چهارشنبه همین هفته میتوانند برای دریافت تسهیلات کرونایی بتدریج در سامانه کارا ثبتنام کنند. علاالدین ازوجی در گفتوگو با مهر، اظهار داشت: ارسال پیامکهایی از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای بیش از یک میلیون واحد اقتصادی بشدت آسیبدیده از پنجشنبه گذشته آغاز شده که طی امروز یا فردا به پایان میرسد. وی ادامه داد: بعد از ارسال پیامکهایی مبنی بر اینکه کارفرما میتواند در صورت تمایل ثبتنام کند، کارفرمایان از چهارشنبه این هفته بتدریج میتوانند با مراجعه به سامانه کارا ثبتنام کنند. مدیرکل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: نزدیک به ۳ میلیون شاغل بیمهشده در این یک میلیون واحد اقتصادی آسیبدیده مشغول به کار بودهاند که در صورت تأیید، اطلاعات به بانکی که خود متقاضی در سامانه ثبت کرده است، ارسال میشود. مدیرکل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: یکی از مبناهای اصلی برای ارائه تسهیلات کرونا، نیروی کار شاغل بیمهشده در این بنگاههاست. به ازای هر یک نفر شاغل بیمه شده که در بنگاه فعال باشد ۱۲ میلیون تومان وام پرداخت خواهد شد. واحدهایی که به اجبار تعطیل شده باشند این رقم ۱۶ میلیون تومان خواهد بود. وی افزود: تا 2 ماه آینده پرداختها به طور کامل انجام خواهد شد.
***
امکان معاملات الکترونیکی ارز با سامانه کانون صرافان
رئیس شورایعالی کانون صرافان با اشاره به راهاندازی اپلیکیشن کانون صرافان گفت: اپلیکیشن این امکان را دارد که بستر انجام این معاملات را فراهم کند و اگر بحث تحویل ارز نهایی شود، امکان خرید و فروش الکترونیکی ارز فراهم میشود. کامران سلطانیزاده در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: اگر در آینده قرار شد معاملات ارزهای مجازی مانند بیتکوین انجام شود، این اپلیکیشن میتواند این بستر را فراهم کند. این پلتفرم قابلیت ارتقا متناسب با نیاز روز هموطنان را داراست. حتی رزرو ارز برای مردم امکانپذیر است و میتواند در این بستر قرار بگیرد. رئیس شورایعالی کانون صرافان گفت: قرار شده کانون صرافان طرح را به بانک مرکزی پیشنهاد بدهد و نظرات بانک مرکزی برای اجرا و تکمیل این طرح مورد توجه قرار خواهد گرفت و هر اقدامی که کانون در دستور کار قرار دهد براساس نظارت بانک مرکزی خواهد بود. سلطانیزاده گفت: هر زمان در هر کجای کشور مشتریان صرافیها مشکلی بابت خرید و فروش داشته باشند میتوانند با ثبت در اپلیکیشن کانون صرافان شکایت خود را پیگیری کنند و ما به سرعت موضوع را پیگیری میکنیم و برای ثبت شکایت دیگر نیازی به مراجعه به ساختمان مرکزی کانون صرافان نیست. این خدمت هماکنون ارائه میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|