|
اعمال افزایش کرایههای حمل و نقل عمومی از اول خرداد
کرایهها از اول ماه آینده افزایش مییابد. معاون عمرانی فرمانداری تهران گفت: از اول خرداد افزایش کرایههای حملونقل عمومی اعمال میشود. غلامحسین آرام در گفتوگو با فارس، گفت: نرخ کرایههای تاکسی 23 درصد در سال جاری افزایش یافته است و اواخر سال گذشته هم با توجه به افزایش نرخ حاملهای انرژی 11 درصد کرایههای تاکسی افزایش یافته بود. وی بیان داشت: نرخ کرایه مترو و اتوبوس نیز بین 20 تا 25 درصد افزایش یافته است و نرخ بلیت تکسفره مترو از 1200 تومان به 1500 تومان رسیده است.
ارسال به دوستان
برخی استانها با پیک شیوع کرونا مواجه هستند
خوزستان بحران لرستان هشدار
گروه اجتماعی: جدیدترین آمارهای وزارت بهداشت نشان میدهد همچنان استان خوزستان در وضعیت قرمز قرار دارد و تمام بیمارستانهای شهرهای این استان در آمادهباش کامل به سر میبرند. به گزارش «وطنامروز»، جمع مبتلایان به کرونا در خوزستان به حدود 7 هزار نفر رسیده که نسبت به 2 هفته گذشته رشد چشمگیری نشان میدهد. تعداد کل مبتلایان در خوزستان تا 2 هفته پیش فقط 2 هزار نفر بود اما با افزایش تست کرونا در این استان شتاب ابتلا شدت گرفت و با افزایش بستریها نیز حالت فوقالعاده در این استان اعلام شد.
علی احسانپور، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت این استان اظهار کرد: جهت ارائه مطلوبتر خدمات درمانی به بیماران و پس از جلسه مشترک ریاست دانشگاه با روسای بیمارستانهای دولتی و غیر دولتی و بر اساس مصوبه ستاد دانشگاهی کرونا، علاوه بر بیمارستان رازی، بیمارستانهای امیرالمومنین، فاطمه الزهرا، شهید منفردنیاکی و سینا آماده خدماترسانی به مردم درباره کروناویروس هستند.
وی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۱۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در خوزستان شناسایی شدند که با احتساب موارد جدید شمار مبتلایان به ۶۹۴۶ نفر رسید. احسانپور گفت: تاکنون ۳۶۰ نفر بر اثر ابتلا به بیماری کرونا ویروس در خوزستان جان خود را از دست دادهاند. وی افزود: در حال حاضر ۸۵۳ بیمار مبتلا به کروناویروس در بیمارستانهای استان تحت مراقبتهای درمانی هستند و خوشبختانه تاکنون ۵۷۳۳ نفر با بهبودی از مراکز درمانی ترخیص شدهاند.
* لرستان در مرز هشدار
معاون کل وزیر بهداشت اعلام کرد که اوضاع استان خوزستان در حال کنترل است. ایرج حریرچی گفت: پیک شیوع کرونا در خوزستان دیرتر شروع شده و به این خاطر صعودی است. این استان در وضعیت شیوع کم و متوسط قرار دارد که به دلیل مناسبتهای اجتماعی خاص است. برخلاف استان خوزستان شیوع کرونا در استانهای دیگر فروردین و اسفند بود که با تعطیلات برخورد کردند، با این حال اوضاع خوزستان تحت کنترل است. حریرچی با بیان اینکه با کمبود شدید نیروی پرستار و پزشک روبهرو هستیم، گفت: البته قرار نیست همه نیروها در بخش دولتی مشغول شوند و ما بر اساس سطح درآمد و رشد اقتصادی خود نیروی مورد نیاز را جذب میکنیم. وی با بیان اینکه مناطق سفید در کشور رو به افزایش است، تصریح کرد: اکنون 218 منطقه سفید در کشور داریم و حتی منطقه سبز مطرح است که بتدریج آنها را اعلام میکنیم.
وزیر بهداشت به استانهای همجوار خوزستان هشدار داده مراقبت بیشتری برای مقابله با کرونا داشته باشند. طبق اعلام مسؤولان، استان لرستان در مرز هشدار قرار دارد و شهرستان سلسله این استان در وضعیت قرمز قرار گرفته است.
شریف خسروی، فرماندار سلسله در این باره به «وطن امروز» گفت: با وجود برخورداری از یک وضعیت باثبات در 40 روز گذشته در سلسله اما با توجه به اینکه شهرستانهای همجوار درصد آلودگی و شیوع بالایی دارند، بنابراین با توجه به سابقه نامطلوب و مرگ و میرهایی که به واسطه این بیماری در شهرستان رخ داد، لازم است تدابیر جدیدتری به کار گرفته شود و حضور جدیتر و موثرتری برای کنترل بیماری داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه شبکه بهداشت و درمان باید کوچکترین تغییرات را برای اتخاذ تدابیر جدیدتر بلافاصله اطلاعرسانی کند، افزود: متاسفانه برداشتن محدودیتها در مقطع پایداری وضعیت و حضور شهروندان در مراکز پر رفت و آمد و مراسم عزاداری و شادی باعث شیوع مجدد بیماری شد.
خسروی اظهار داشت: ورودیهای آرامستانهای شهرهای الشتر و فیروزآباد توسط شهرداریها تا اطلاع ثانوی مسدود است و در روستاها نیز دهیاران باید از حضور مردم بر سر مزارها جلوگیری کنند و در صورت عدم رعایت، مراتب را فورا اطلاع دهند.
وی با اشاره به اینکه شهرداری الشتر باید از هرگونه سد معبر به دلیل اینکه باعث تجمع افراد میشود جلوگیری کند، افزود: پمپ بنزینهایی نیز که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند باید پلمب شوند.
![]()
* 340 بستری جدید در سراسر کشور
با وجود وضعیت وخیم در خوزستان اما آمار کلی در کشور امیدوارکننده است. شناسایی 1806 مورد جدید ابتلا و مرگ 51 نفر در 24 ساعت، آخرین آمار کشوری کرونا بوده است.
کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت دیروز در این باره گفت: از دیروز تا امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی یکهزار و ۸۰۶ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند. وی افزود: از بین مبتلایان جدید، ۳۴۰ مورد بستری شدند و ۱۴۶۶ مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-۱۹»در کشور به ۱۲۰ هزار و ۱۹۸ نفر رسید. این در حالی است که متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۱ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و بر این اساس مجموع جانباختگان این بیماری به ۶ هزار و ۹۸۸ نفر رسید.
جهانپور گفت: خوشبختانه تاکنون ۹۴ هزار و ۴۶۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شدهاند. متاسفانه ۲۷۰۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹»در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: تاکنون ۶۸۶ هزار و ۹۳۵ آزمایش تشخیص «کووید-۱9»در کشور انجام شده است.
![]() ![]() ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
علیخانی خطاب به هاشمی: حق ندارید پیشنهادهای اعضای شورای شهر را وتو کنید
شورای همیشه قهر
گروه اجتماعی: 3 عضو شورای شهر تهران به دلیل بررسی نشدن پیشنهادهایشان جلسه شورا را ترک کردند. موضوع تمدید مصوبه تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژههای توسعه و بازسازی تأسیسات آب و فاضلاب شهری و اجرای آبرسانی اضطراری شهر تهران، همچنین تأمین بخشی از کسری قیمت تمامشده تعرفه آب و فاضلاب دیروز در صحن شورای شهر مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت و حواشیای را به دنبال داشت. محمد سالاری، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورا درباره این موضوع گفت: یک سال پیش و حدود 14 اردیبهشت مصوبهای در شورا تصویب شد که طی بندهای مختلف آن مجموعهای از عوارض برای شهروندان در زمینه انشعاب و آبونمان در نظر گرفته شد و قرار بر این بود که این عوارض در مسیرهایی از جمله توسعه انشعاب و مشکلات آب و فاضلاب پایتخت استفاده شود. وی افزود: همچنین بر اساس تبصره 9 این مصوبه، شهرداری باید با همکاری آبفا طی 3 ماه لایحه به شورای شهر ارائه دهد ولی اکنون نه تنها این اتفاق نیفتاده بلکه آبفا به تنهایی برای شورا نامه فرستاده و اکنون این نامه تبدیل به دستور جلسه شده است. برخی از اعضای شورا درخواست کردند که این موضوع به کمیسیون تخصصی بازگشت داده شود تا بررسیهای بیشتری در این زمینه صورت گیرد که سرانجام این پیشنهاد مورد موافقت اعضا قرار نگرفت و کلیات این دستور جلسه در شورا به تصویب رسید. پس از تصویب کلیات، محسن هاشمی، رئیس شورای شهر اعلام کرد: پیشنهادی به دست هیأترئیسه رسیده ولی آن را در صحن بررسی نمیکنیم و در جلسه هیأترئیسه ارزیابی خواهد شد. این مسأله با واکنش برخی اعضای شورای شهر از جمله محمد علیخانی و محمد سالاری همراه شد. محمد سالاری در واکنش به صحبتهای محسن هاشمی گفت: حق ندارید بدون آنکه دلیل قانعکنندهای برای اعضا بیاورید، پیشنهادات را مطرح نکنید. علیخانی هم در این زمینه خطاب به محسن هاشمی بیان داشت: رئیس شورا حق ندارد پیشنهادات اعضا را وتو کند، اگر قرار است این پیشنهادات وتو شود ما اینجا چه کاره هستیم؟
هاشمی در پاسخ گفت: اگر میخواهید اینجا ننشینید؛ که با این صحبت هاشمی محمد سالاری، محمد علیخانی و حسن خلیلآبادی صحن شورای شهر را ترک کردند.
* ستاد ملی مقابله با کرونا باید برای بازگشت طرح ترافیک تصمیم بگیرد
ستاد ملی مقابله با کرونا باید برای بازگشت طرح ترافیک تصمیم بگیرد. محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران بعد از جلسه شورای شهر گفت: همانطور که می دانید امروز چند تذکر از سوی اعضا ارائه شد و بحث مهم توسعه و تجهیزات صنعت آب و فاضلاب بود. وی افزود: در سال گذشته مصوبهای درباره تامین اعتبار داشتیم و براساس آن مصوبه چند تکلیف برای شرکت آب و فاضلاب در نظر گرفتیم. رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: آب و فاضلاب در سال گذشته در اسفندماه چند نامه برای ما ارائه کرده بود که من آن را از طریق اتوماسیون برای اعضا فرستادم که همین امر باعث ناراحتی اعضا شده بود. هاشمی ادامه داد: امروز 2 مصوبه در این خصوص داشتیم که یکی از آنها مربوط به تاسیسات آب اضطراری بعد از وقوع زلزله بود. وی درباره اینکه شنیده شده شورای حل اختلاف وزارت کشور 2 مصوبه شورای شهر تهران را بازگردانده است، آیا صحت دارد یا خیر گفت: ما تمام مصوباتمان باید به هیأت تطبیق برود و طبیعی است که برخی مواقع برخی از اینها را رد کنند یا به آن ایراد بگیرند. هاشمی گفت: هیأت تطبیق با 7 بند مصوبه بودجه موافق نبود اما به هیأت حل اختلاف رفت و در آنجا نظر ما را پذیرفتند و قرار شد در یک جلسه مجدد به این موضوعات رسیدگی شود. رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره اجرای مجدد طرح ترافیک از روز 29 اردیبهشت گفت: شورای عالی ترافیک شهر تهران جلسهای تشکیل داد اما قرار شد مصوباتش به ستاد ملی کرونا برود. وی ادامه داد: در آنجا گفته شد که ما هیچ وقت تصمیم به ملغی کردن طرح ترافیک نگرفتیم و این تصمیم آقای وزیر بهداشت بود و در حال حاضر هم مصوبه اجرای مجدد طرح ترافیک باید برود به ستاد ملی کرونا تا در آنجا درباره آن تصمیمگیری شود. وی در پاسخ به اینکه این درست است که گفته میشود به خاطر عدم اجرای طرح ترافیک شهرداری تهران ضرر میلیاردی کرده است، گفت: طرح ترافیک که برای پول درآوردن نیست بلکه برای کاهش آلودگی هواست و عدم کسب درآمد از آن را ضرر متصور نمیشویم.
ارسال به دوستان
اخبار
وزیر کار مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان را به هیأت دولت ارائه نکرده است
3 میلیون و 300 هزار بازنشسته تأمین اجتماعی در انتظار تعیینتکلیف افزایش حقوق هستند. رئیس کانون کارگران بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی گفت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مصوبه هیأتمدیره سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر افزایش حقوق بازنشستگان را هنوز به هیأت دولت ارائه نکرده است. علی دهقانکیا در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: پیشنهاد کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی و همچنین شهر تهران این است که حقوق بازنشستگان حداقل 2 میلیون و 800 هزار تومان باشد و 21 درصد نیز افزایش حقوق برای این قشر از جامعه در نظر گرفته شود. وی بیان داشت: اخیرا نیز هیأتمدیره سازمان تأمین اجتماعی مصوبهای درباره میزان افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی داشت که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی این مصوبه را باید در هیأت دولت مطرح میکرد که متأسفانه با گذشت یک هفته هنوز این اقدام صورت نگرفته است. دهقانکیا یادآور شد: 3 میلیون و 300 هزار بازنشسته تأمین اجتماعی در انتظار تعیینتکلیف افزایش حقوق هستند و با توجه به نرخ تورم و افزایش قیمت کالاهای مصرفی این تعداد از افراد جامعه با مشکلاتی مواجهند. وی اضافه کرد: با گذشت 2 ماه از سال 99 همچنان بازنشستگان تأمین اجتماعی حقوق سال 98 را دریافت میکنند و با مشخص شدن میزان افزایش حقوق این افراد مابهالتفاوت آن واریز میشود.
***
ایران در سال ۱۴۳۰ پیرترین کشور منطقه میشود!
«در صورت پیشروی روند کاهش جمعیت کشور، ما در سال ۱۴۳۰ پیرترین کشور منطقه خواهیم بود! و در سال ۱۴۸۰ به ۳۰ میلیون نفر خواهیم رسید. اما فاجعه جایی است که بدانیم ۴۲ درصد این جمعیت، بالای ۶۵ سال سن خواهند داشت». دبیر مجمع فعالان جمعیت در نشستی با موضوع جمعیت اظهار کرد: سال 1367 میانگین نرخ جمعیت 7/6 فرزند بوده است؛ در برنامه اول توسعه جمعبندی بر این شد که کشور در سال 1390 به نرخ 9/4 فرزند برسد اما در عمل با طی یک شیب تند و در سال 1371 به این نرخ رسیدیم. پس عملا باید برنامههای کنترل جمعیت متوقف میشد اما این اتفاق نیفتاد و در سال 1372 قانونهای تنظیم خانواده تازهای در مجلس به تصویب رسید. به گزارش تسنیم، حجتالاسلام رسول ساکی تصریح کرد: در حال حاضر میانگین نرخ باروری کشور 88/1 است. در صورت درست بودن این عدد ما برای اینکه دچار انقراض نسلی نشویم باید نرخ باروری خود را به 1/2 برسانیم؛ 1/2 فرزند استانداردی است که سازمانهای بین المللی اعلام کردهاند. وی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به نرخ رشد 1/2 باید راهی طولانی را طی کنیم و در صورت پیشروی این کاهش جمعیت، ما در سال 1430 پیرترین کشور منطقه خواهیم بود و در سال 1480 به میزان جمعیت 30 میلیون نفر خواهیم رسید! اما فاجعه وقتی عیان میشود که بدانیم 42 درصد این جمعیت 30 میلیونی، بالای 65 سال سن خواهند داشت.
***
امسال تابستان گرمی را در پیش داریم
امسال تابستان گرمی خواهیم داشت. رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی ضمن تشریح آخرین وضعیت خشکسالی در ایران بر اساس مدلهای خشکسالی گفت: تابستان امسال دمای هوا در کشور یک درجه بیش از نرمال خواهد بود. احد وظیفه در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه از ابتدای سال آبی تاکنون ۲۸۲ میلیمتر بارش در کشور داشتیم، اظهار کرد: این میزان حدود ۳۰ درصد بیشتر از میانگین بلندمدت در ایران است. وی در ادامه اظهار کرد: امسال در مناطق مرکزی، سواحل شمالی، شمال شرق، مناطق جنوبی استان فارس، کرمان، هرمزگان و بخشهای سیستانوبلوچستان ترسالی حاکم بوده است. وظیفه افزود: برآیند بارشهای ۱۰ سال گذشته نشان میدهد ما در ایران 2 سال ترسالی و ۸ سال خشکسالی داشتیم که در نتیجه آن با خشکسالی انباشته مواجه شدیم اما طی 2 سال اخیر در بیشتر نقاط کشور به جز نوار غربی و شمال غربی با ترسالی مواجه بودیم. به گفته وی، طی خردادماه و تابستان امسال دمای هوا در کشور حدود یک درجه بیش از نرمال خواهد بود.
***
مدیرکل بقاع متبرکه سازمان اوقاف:
۹ میلیون ماسک بین مردم توزیع شد
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: با توجه به برنامهریزی و هماهنگیهای لازم، تاکنون 8 میلیون و ۹۶۳ هزار و ۵۴۵ عدد ماسک توسط مبلغان، خادمان، خیران و نیروهای داوطلب مردمی در بقاع متبرکه تولید و بین مردم، بیمارستانها و نقاهتگاهها توزیع شده است. حجتالاسلام والمسلمین محمد نوروزپور در گفتوگو با ایرنا، افزود: از مجموع ماسکهای تولیدشده تعداد 6 میلیون و ۳۵۰ هزار و ۷۲۰ عدد بین اقشار مختلف مردم و بقیه به بیمارستانها و دانشگاههای علوم پزشکی اهدا شده است. وی اظهار داشت: تاکنون 4 میلیون و ۶۷ هزار و ۸۶۰ لیتر محلول ضدعفونی در قالب وایتکس، الکل و... نیز تولید و در نقاط مختلف بویژه مناطق محروم توزیع شده است. نوروزپور با بیان اینکه تاکنون ۲۰ هزار و ۱۲۵ نوبت نیز بقاع متبرکه و محیط پیرامون آن ضدعفونی شدهاند، افزود: همچنین 6 میلیون و ۶۱۰ هزار بسته بهداشتی در قالب مواد شوینده و ضدعفونی نیز بین اقشار مختلف مردم توزیع شد. مدیرکل بقاع متبرکه سازمان اوقاف با بیان اینکه تاکنون ۴۷ هزار و ۳۸۰ دست لباس پزشکی گان نیز تولید و بین بیمارستانها و نقاهتگاهها توزیع شده است، تصریح کرد: در این ارتباط ۸۳۵ هزار و ۴۵۰ پرس غذای گرم طبخ و بین بیمارستانها و نقاهتگاهها توزیع شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|