|
جانسون: وضعیت کرونا در انگلیس فاجعه است
«بوریس جانسون» نخستوزیر انگلیس دیروز گفت، وضعیت شیوع ویروس کرونا در این کشور یک فاجعه است. وی افزود: کرونا برای ما یک کابوس مطلق بوده و کشور شوکی عمیق را تجربه میکند.
ارسال به دوستان
نخستوزیر رژیم صهیونیستی فردا طرح اشغال کرانه باختری را به کنست ارائه میکند
انتحار نتانیاهو
گروههای مقاومت تهدید کردند این اقدام به منزله آغاز جنگی جدید در سرزمینهای اشغالی است
گروه بینالملل: طرح اشغال کرانه باختری توسط صهیونیستها در حالی فردا از سوی نتانیاهو به کنست ارائه خواهد شد که علاوه بر گروههای فلسطینی و جریان مقاومت، جامعه جهانی و نهادهای بینالمللی نیز با جدیت نسبت به عواقب این اشغالگری هشدار دادهاند. به نظر میرسد نتانیاهو تنها راه فرار از محاکمه و ماندن در قدرت را افزایش تنش و ایجاد درگیری در منطقه میبیند. نکته قابل تأمل در ارتباط با این وضعیت اینکه هماهنگی گروههای فلسطینی و آمادگی گروههای مقاومت برای مقابله نظامی با رژیم صهیونیستی در صورت اجرایی شدن این طرح به منزله ایجاد انتفاضه جدید علیه رژیم صهیونیستی خواهد بود.
به گزارش «وطن امروز»، مقامهای فلسطینی در روزهای گذشته به اشکال مختلف مخالفت خود را با طرح الحاق کرانه باختری به سرزمینهای اشغالی نشان داده و بر مقابله جدی با آن تاکید کردهاند. گروههای مقاومت فلسطینی تهدید کردهاند اجرای این طرح به منزله آغاز جنگی جدید در سرزمینهای اشغالی است. مطابق اعلام قبلی قرار است این طرح فردا از سوی دولت رژیم صهیونیستی به کنست ارائه شود.
* موضع سرسختانه حماس، جهاد اسلامی و فتح با الحاق
فاش شدن طرح الحاق کرانه باختری به سرزمینهای اشغالی سبب نزدیکی بیش از پیش مواضع جریان فتح با گروههای مقاومت مثل حماس و جهاد اسلامی شده است. «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در واکنش به این طرح با صدور فرمانی، دستور توقف فوری هماهنگیهای امنیتی با اسرائیل را صادر کرد. جنبشهای محور مقاومت از جمله حماس و جهاد اسلامی نیز مانند گذشته بر ایستادگی و مقاومت مسلحانه در برابر جدیدترین طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال خاک فلسطین تاکید دارند. علاوه بر این در عرصه دیپلماتیک نیز «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس با مقامات حدود ۴۰ کشور جهان درباره تبعات اجرای طرح الحاق کرانه باختری به رایزنی و گفتوگو پرداخته است. اخیرا هم جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیهای مشترک با حماس بر آمادگی مقاومت فلسطین برای رویارویی با تجاوزهای رژیم صهیونیستی تاکید و آمادگی خود را برای همکاری در این زمینه اعلام کرد.
* تعویق در اجرای طرح الحاق
در حالی که بنیامین نتانیاهو از ماه قبل، اول جولای (11 تیرماه) را به عنوان آغاز فرآیند اجرای طرح اعلام کرده بود اما مخالفتهای جدی گروههای فلسطینی بویژه جریان مقاومت، اختلافات در کابینه رژیم صهیونیستی و همچنین وجود بحرانهای متعدد بهداشتی و اقتصادی در سرزمینهای اشغالی سبب شده است اجرای این طرح عملا از سوی مقامات بینالمللی چندان جدی گرفته نشود. از سوی دیگر بروز اختلافاتی در بدنه دولت آمریکا بر سر اجرای این طرح نیز موجب شده آینده مشخصی برای آن تصور نشود. در حال حاضر محتملترین گزینه در زمینه اجرای طرح از سوی صهیونیستها اجرای آن به صورت مرحلهای است.
* اختلافنظر در سرزمینهای اشغالی
بین احزاب سیاسی رژیم صهیونیستی نیز درباره زمان اجرای این طرح اختلافات جدی وجود دارد، چنانکه «بنی گانتس» رهبر حزب آبی و سفید که اخیراً ضمن توافق با نتانیاهو باعث خروج این رژیم از بنبست سیاسی و تشکیل دولت شد، در ردیف مخالفان اجرای این طرح در زمان اعلام شده است. گانتس در دیدار با برکوویتز، نماینده دولت آمریکا در طرح معامله قرن اعلام کرد از نظر او مقابله با کرونا و کاهش نرخ بیکاری مهمتر از اجرای طرح اشغال کرانه باختری است. یکی از دلایل عمده مخالفت اکثریت احزاب سیاسی با زمان اجرای این طرح، جلوگیری از بهرهبرداری سیاسی و رسانهای نتانیاهو از این اقدام برای ایجاد محبوبیت است. علاوه بر احزاب، دستگاههای نظامی، اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی نیز نظرات متفاوتی درباره زمان و شیوه اجرای این طرح دارند. ارتش و شاباک معتقدند این طرح برای جلوگیری از افزایش تنش در سرزمینهای اشغالی باید به صورت مرحلهای اجرا شود اما موساد بر اجرای کامل طرح تاکید دارد.
* باجگیری نتانیاهو در قالب طرح الحاق کرانه باختری
الحاق کرانه باختری به سرزمینهای اشغالی که بر اساس آن 30 درصد از کرانه باختری و دره اردن به اراضی اشغالی ضمیمه میشود، به عنوان بخشی از طرح کلان معامله قرن در نظر گرفته شده است. زمستان پارسال بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل که پس از 2 دور شکست در انتخابات پارلمانی و رسیدن به بنبست در تشکیل کابینه و متهم بودن در پروندههای فساد مالی بشدت خود را در تنگنا میدید، برای نجات خود، بر اجرای طرح الحاق کرانه باختری اصرار کرد و همواره به عنوان بخشی از کمپین انتخاباتی خود شعار الحاق کرانه باختری و دره رود اردن به سرزمینهای اشغالی را سر میداد. پس از برگزاری انتخابات سوم پارلمان رژیم صهیونیستی و توافق نتانیاهو با رقیب خود بنی گانتس، رهبر حزب آبی و سفید برای تشکیل کابینه ائتلافی، وی توانست با گانتس بر سر طرح الحاق کرانه باختری به توافق برسد. نتانیاهو از سوی دیگر برای تحت فشار قرار دادن مخالفان داخلی خود بارها تهدید کرده اگر این طرح اجرا نشود، کابینه را منحل میکند و کار به انتخابات چهارم کشیده خواهد شد. برخی منابع نیز اعلام کردهاند ممکن است رژیم صهیونیستی با توجه به فشارهای گسترده بینالمللی، طرح الحاق کرانه باختری را در چندین مرحله اجرا کند و در مرحله اول ۳ مجتمع بزرگ شهرکنشینی در کرانه باختری را به اراضی اشغالی ملحق کند. بیش از ۸۰ درصد صهیونیستهای ساکن کرانه باختری در این ۳ مجتمع سکونت دارند.
* نگرانی مقامات بینالمللی از تبعات الحاق
هشدار گروههای فلسطینی به رژیم صهیونیستی درباره عواقب اجرای طرح اشغال، کشورهایی در منطقه و جهان و حتی برخی سیاستمداران صهیونیست را بر آن داشته که رژیم صهیونیستی را از اجرای آن بازدارند.
* اختلاف جدی بین مقامات آمریکایی
رسانههای رژیم صهیونیستی به نقل از منابع آگاه اعلام کردند اختلافاتی میان ۲ دیپلمات آمریکایی درباره طرح الحاق وجود دارد و انتظار میرود اجرای این طرح هفتهها یا ماهها به تعویق افتد. شبکه المیادین به نقل از رسانههای صهیونیستی گزارش داد اختلافاتی که بین «جرد کوشنر» داماد ترامپ و طراح معامله قرن با «دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در تلآویو درباره طرح الحاق ایجاد شده است اجرای این طرح را برای مدتی نامعلوم به تعویق خواهد انداخت. ترامپ رئیسجمهور آمریکا نیز که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری این کشور با بحرانهای شدید داخلی و خارجی مواجه شده، به هیچ وجه حاضر نیست ریسک اقدامی جدید را که میتواند اثرات نابودکنندهای بر شرایط ناپایدار او داشته باشد تحمل کند و از این رو تاکنون رفتاری خنثی در قبال این تصمیم منفعتجویانه نتانیاهو داشته است.
* هشدار اردن به رژیم صهیونیستی
در ادامه مخالفتها با اشغال کرانه باختری، منابع صهیونیستی خبر دادند دولت اردن از طریق چند کانال به تلآویو اعلام کرده که قاطعانه با اشغال محدود کرانه باختری مخالفت خواهد کرد و پاسخ این کشور به این اقدام همانند پاسخ به اشغال وسیع خواهد بود. یکی از منابعی که این خبر را منتقل کرده از جمله حاضران در نشست میان «عبدالله دوم» پادشاه اردن و «یوسی کوهن» رئیس موساد بوده که هفته پیش برگزار شد. در این دیدار، کوهن به بررسی موضع اردن در صورت الحاق محدود در بلوکهای صهیونیست نشین یا اشغال تعداد اندکی از شهرکها پرداخت. مقامات صهیونیستی اشاره کردند که پاسخ اردن این بود: «هیچ تفاوتی میان الحاق بزرگ با الحاق کوچک برای ما وجود ندارد. اردن این را برای آمریکا و برخی کشورهای اروپایی شفاف ساخته تا از هرگونه عدم اطمینان درباره موضع اردن درباره این اقدام جلوگیری شود».
* انفعال اروپاییها
هرچند رئیس کمیسیون اروپا در اظهاراتی در رابطه با اشغال کرانه باختری گفتهبود «ابتدا باید ببینند چه پیش میآید» اما اتحادیه اروپایی چند روز قبل واکنش تندی به تصمیم رژیم صهیونیستی داشته و تهدید کرده در صورت اجرای این طرح، ضمن به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی، موضوع تحریم رژیم صهیونیستی را مورد بررسی قرار خواهد داد.
* سازمان ملل: الحاق کرانه باختری غیرقانونی است
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل هم از رژیم صهیونیستی خواسته است طرح غیرقانونی مربوط به الحاق کرانه باختری رود اردن به سرزمینهای اشغالی فلسطین را متوقف کند. میشل باشلت به رژیم صهیونیستی هشدار داده است که اجرای این طرح اشغالگرانه میتواند منجر به درگیریهای مرگباری شود. وی افزود: الحاق کرانه باختری، غیرقانونی است. من واقعا نگران این هستم که حتی کمترین میزان الحاق کرانه باختری به سرزمینهای اشغالی، منجر به تشدید خشونتها و از دست رفتن جان انسانها شود.
***
[آکسیوس: نتانیاهو باخت ترامپ در انتخابات آمریکا را محتمل میداند]
پایگاه خبری آکسیوس گزارش داد نخستوزیر رژیم صهیونیستی با توجه به آسیبپذیر بودن ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری، به دنبال گرفتن چراغ سبز از کاخ سفید برای پیشبرد طرح اشغالگرانه خودش است. بر اساس این گزارش، نتانیاهو از حامیان اوانجلیک ترامپ خواسته برای کسب مجوز از کاخ سفید جهت پیشبرد این طرح لابیگری کنند. پایگاه آکسیوس نوشته است: «مقامهای اسرائیلی میگویند در فاصله 4 ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نتانیاهو فکر میکند ترامپ از لحاظ سیاسی آسیبپذیر بوده و ممکن است نتیجه انتخابات را به جو بایدن واگذار کند».
ارسال به دوستان
فرزند رهبر جنبش اسلامی نیجریه خبر داد
قتل 6 فرزند شیخ زکزاکی توسط دولت نیجریه
«محمدابراهیم زکزاکی» از فرزندان شیخ «ابراهیم زکزاکی» رهبر جنبش اسلامی نیجریه در گفتوگویی که به صورت آنلاین با روزنامه «پانچ» انجام شد، به جنایاتی اشاره کرد که رژیم نیجریه علیه خانوادهاش و جنبش اسلامی نیجریه مرتکب شده است. وی در این مصاحبه تصریح کرد دولت نیجریه 6 فرزند شیخ زکزاکی را کشته است و هماکنون تنها 3 فرزند او زنده هستند.
محمدابراهیم در ارتباط با روند پرونده پدرش توضیح داد: «سال گذشته (2019) قاضی پرونده به دلیل انجام مسؤولیت رسیدگی به مسائل انتخاباتی در دادگاه، از پرونده شیخ زکزاکی دور شد. در همین دوران تیم حقوقی [پدرم] درخواست مرخصی پزشکی برای هند را ارائه کردند. بعد از بازگشت والدینم از هند، «گیدئون کوراده» قاضی پرونده مجدداً مسؤول رسیدگی به پرونده شد».
وی ادامه داد: «در حین تشکیل اولین جلسه دادگاه، تیم حقوقی [شیخ زکزاکی] به قاضی اعتراض کردند که دسترسی آنها به موکلانشان محدود شده است. به همین دلیل، قاضی به سرویس امنیت نیجریه (DSS) دستور داد والدین مرا تحویل مسؤولان زندان دهند و این دستور به سرعت اجرا شد. در حال حاضر، به واسطه شیوع «کووید-19»، دادگاه تمام درخواستهای رسمی را که قاضی باید در این پرونده پیش میبرد، نادیده گرفته است». محمدابراهیم زکزاکی درباره آخرین باری که پدرش را دیده است، گفت: «من چند هفته پیش او را در زندان کادونا ملاقات کردم». وی درباره محور گفتوگوهای خود با پدرش گفت: «به او درباره تحولات فعلی اطلاعاتی دادم، زیرا او هیچ دسترسی به اخبار جهان بیرونی ندارد و او نیز درباره نیازهای شخصی و بهداشتی و درمانی خود گفت. به او درباره تولدها و مرگومیرهای جدید در خانواده و عزیزان گفتم. آنها به من اجازه ندادند به طور همزمان با او و مادرم ملاقات کنم». محمدابراهیم زکزاکی درباره وضعیت سلامت والدینش در آخرین باری که آنها را ملاقات کرد، گفت: «وقتی ارتش نیجریه در دسامبر 2015 به ما حمله کرد، پدر و مادرم متحمل جراحات مختلفی ناشی از اصابت گلوله شدند. پدرم یک چشم خود را از دست داد و چشم دیگرش نیز بشدت آسیب دید و بینایی وی را تا حدی تحت تأثیر قرار داد که در حال حاضر به عینکی با ضخامت لنز بیش از 10 و همچنین ذرهبین برای مطالعه نیاز دارد. او همچنین زمانی که در اختیار سازمان امنیتی نیجریه بود، 2 بار سکته کرد و طبق گفته پزشکانی که آزمایشاتی را روی او انجام دادهاند، آثاری از مسمومیت با سرب و کادمیوم در خونش مشاهده شده است. اینها نتیجه ترکشهایی است که در سر و دست چپ وی وجود دارد».
ارسال به دوستان
رایزنی رهبران سیاسی شیعه عراق درباره وقایع اخیر
در جلسه منزل هادی العامری چه گذشت؟
چندروز بعد از حمله مشترک نیروهای آمریکایی و نیروهای تحت امر نخستوزیر عراق به یک مقر حشدالشعبی، تحلیلها و اظهارنظرها پیرامون آن همچنان ادامه دارد. بعد از خبر دیدار الکاظمی با چند تن از رهبران گروههای شیعی عراق، دیروز خبر آمد رهبران سیاسی شیعه عراق یکشنبهشب در منزل هادی العامری گرد هم جمع شده و به رایزنی بابت تحولات اخیر پرداختهاند. تنها کسی که از محتوای این جلسه سخن گفته محمد البلداوی، نماینده ائتلاف الفتح در پارلمان عراق بوده که خبر این جلسه مهم را اعلام کرده است. وی در گفتوگو با پایگاه خبری المعلومه گفت: در نشست منزل العامری، درباره چند مسأله از جمله نگرانی درباره وضعیت بهداشت در مناطق جنوبی کشور و بحران اقتصادی جاری و عدم رضایت از اشتباهات رخ داده در جریان عملیات نیروهای مبارزه با تروریسم در منطقه الدوره و دستگیری شماری از اعضای سازمان حشدالشعبی رایزنی شد. به گفته البلداوی، مقامات سیاسی شیعی در این نشست به طور مفصل به نحوه مقابله با همهگیری کرونا بویژه در سایه وضعیت نابسامان بهداشت در مناطق جنوبی کشور و عدم اهتمام دولت در این باره پرداختند. بر اساس این گزارش، بحران اقتصادی کشور و نحوه ایجاد راهکارهایی برای برونرفت از این بحران از دیگر محورهای رایزنی رهبران سیاسی شیعی عراق در منزل العامری بود. این نماینده عراقی تصریح کرد حاضران در این نشست درباره نحوه اقدام نخستوزیر و سرویس مبارزه با تروریسم در عملیات الدوره ابراز نارضایتی کردند و این اقدام را تحولی خطرناک برای ایجاد مشکل میان سرویسهای امنیتی زیر نظر دولت توصیف کردند.
* نقش پنهان عربستان در حمله به حشدالشعبی
حمله نیروهای آمریکایی با همراهی نیروهای تحت امر نخستوزیر عراق به مقر حشدالشعبی بازتابهای متفاوتی در رسانههای جهان عرب داشته است. در همین ارتباط، سایت خبری عراقی شفقنیوز، کاظمی را متهم به اعلان جنگ نظامیعلیه شبهنظامیان شیعه کرد. این سایت افزود: این تلاشی برای ایجاد شکاف بین نیروهای امنیتی و شبهنظامیان شیعه و خدمتی به آمریکاییها و عوامل خارجی است. مهدی المولی در سایت صوت عراق، عربستان را متهم به نقش داشتن در عملیات علیه شبهنظامیان شیعه کرده و مینویسد: هدف وهابیت ایجاد تفرقه، نفاق و خصومت علیه شیعیان است. آنچه از آن تحت عنوان حمله نیروهای امنیتی عراق یاد میشود در واقع حمله کثیف نیروهایی است که هدفشان ایجاد نفرت است. عبدالباری عطوان هم در رای الیوم نوشته است عراق در آستانه مواجهه خطرناک میان نیروهای شبهنظامی شیعه عراقی و دولت آن کشور قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
دور دنیا
حضور 2 هزار هوادار فوتبال از زمان جام جهانی همچنان در روسیه
یوگنی ایوانف، معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با روزنامه «کامرسانت» این کشور اعلام کرد بالغ بر 2 هزار هوادار فوتبال با «آیدی کارت» هواداری از زمان برگزاری جام جهانی فوتبال در سال 2018 هنوز در روسیه به سر میبرند و خاک این کشور را ترک نکردهاند. وی افزود: طبق آمارها و اطلاعات سرویسهای پلیس، بیش از 2000 هوادار فوتبال که سال 2018 وارد این کشور شدهاند با روادید آزاد هواداری همچنان در روسیه مانده و از کشور خارج نشدهاند. این دیپلمات روس گفته این افراد در حال حاضر مهاجر غیرقانونی محسوب میشوند.
***
محدودیت ویزایی چین برای آمریکاییها
چین دیروز اعلام کرد در واکنش به تحریمهای جدید واشنگتن، در صدور ویزا برای آن دسته از مقامات آمریکایی که با اعتراضات هنگکنگ در ارتباط هستند، محدودیتهایی را اعمال میکند. روز جمعه سنای آمریکا در ادامه دخالتهای این کشور در امور سایر کشورها و برای تحت فشار قرار دادن چین درباره قانون امنیت ملی، تحریمهای جدیدی را علیه پکن تصویب کرد. در چند ماه اخیر تنش میان آمریکا و چین به بهانههای مختلف افزایش یافته است. اوایل ماه جاری میلادی دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا مصوبهای را امضا و آن را قانونی کرد که قانون حقوق بشر اویغور ۲۰۲۰ نام دارد و هدف آن تحریم مقامات چینی است که واشنگتن مدعی است در سرکوب اقلیت اویغور دخیل هستند.
***
بحرین: بود و نبود قطر در شورای همکاری فرقی ندارد
یک منبع عالیرتبه بحرینی با اشاره به لزوم بازخواست قطر از طریق تعلیق عضویتش در شورای همکاری خلیج فارس، اعلام کرد بود و نبود قطر در شورای همکاری خلیج فارس فرقی با هم ندارد. به گزارش صدی البلد، این منبع عالیرتبه بحرینی که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد: وجود دوحه در شورای همکاری خلیج فارس دیگر هیچ فرقی با عدم حضورش ندارد و این امر برای سایر کشورهای عضو فعال اهمیتی ندارد. این منبع همچنین مدعی شد دوحه از تمام مسؤولیتهای خود در قبال شورای همکاری خلیج فارس انصراف داده و به اجرای مکانیسمهای خصمانه علیه همسایگانش رو آورده است.
***
بولتون: ترامپ نباید دیگر رئیسجمهور شود
مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید تاکید کرد توئیت رئیسجمهور آمریکا که در آن هرگونه اطلاع داشتن از گزارش پاداشهای تعیینشده توسط روسیه برای کشتن نیروهای آمریکایی در افغانستان را انکار کرد، یک رفتار کاملا معمولی از سوی رئیسجمهور است. جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید در پاسخ به سوال سیانان مبنی بر اینکه به نظر او ترامپ خطری آشکار برای کشور است، گفت: فکر میکنم او آنقدر خطرناک است که برای دور دوم نباید رئیسجمهور باشد. وی افزود: هیچ حدی برای آنچه او بخواهد در دور دوم ریاستجمهوریاش انجام دهد متصور نیست. بولتون همچنین در مصاحبهای با شبکه خبری انبیسی گفت: خیلی چیزها هست که ما از آن بیاطلاع هستیم، به همین خاطر باید هوشیار باشیم. اما از آنچه از توئیتهای روز یکشنبه دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا متوجه شدیم، برای من همانند یک روز دیگر فعالیت در کاخ سفید ترامپ است.
***
انفجار خونین در جنوب افغانستان
بر اثر حمله راکتی طالبان به شهرستان سنگین ولایت هلمند، 25 غیرنظامیکشته و 19 نفر زخمیشدند. فرماندار شهرستان سنگین ولایت هلمند از جان باختن دستکم 10 غیرنظامی در نتیجه حملات راکتی طالبان به بازار این شهرستان خبر داد. روحالله باسط، فرماندار سنگین گفت این حمله ظهر دوشنبه در منطقه تحت کنترل گروه طالبان رخ داده است. روحالله باسط افزود دسترسی مستقیم به منطقه وجود ندارد و آمار تلفات این حمله از منابع محلی به دست آمده و ممکن است در آن تغییرات به وجود آید.
***
زلمی خلیلزاد به ازبکستان سفر میکند
زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه وزیر خارجه آمریکا در امور صلح افغانستان دیروز به ازبکستان سفر کرد. طبق برنامه چارچوب این سفر، وی با مقامات مجلس سنا، وزارتخانههای امور خارجه، سرمایهگذاری و تجارت خارجی و کاهش فقر ازبکستان گفتوگوهای دوجانبه انجام خواهد داد. در این گفتوگوها مسائل حمایت از پروسه صلحآمیز در افغانستان و چشمانداز جذب مبالغ مالی DFC برای اجرای طرحهای سرمایهگذاری در ازبکستان بررسی خواهد شد.
***
نماینده پوتین: آمریکا به دنبال توجیه شکست در افغانستان است
در ادامه واکنشها به گزارش ادعایی روزنامه آمریکایی درباره پیشنهاد کمک مالی مسکو به طالبان برای حمله به نیروهای آمریکایی در افغانستان، «زمیر کابولوف» نماینده ویژه رئیسجمهور روسیه به این خبر واکنش نشان داده و آن را رد کرده است. به نوشته اسپوتنیک، نماینده ویژه رئیسجمهور روسیه در امور افغانستان اعلام کرد مسکو گزارشهای رسانهای ادعایی درباره ارائه پیشنهاد مالی به طالبان برای کشتن نظامیان آمریکایی را بخشی از «دعوای سیاسی داخلی در ایالاتمتحده آمریکا» میداند، چرا که طرفهایی که در آمریکا علاقهمند به حضور نظامی این کشور در افغانستان هستند از اخبار جعلی برای توجیه شکستشان در افغانستان استفاده میکنند. زمیر کابولوف نماینده ویژه رئیسجمهور روسیه در امور افغانستان و رئیس اداره دوم آسیای وزارت خارجه روسیه گفت: ما پیشتر درباره گزارش نیویورکتایمز اظهارنظر کردهایم. درباره این خبر جعلی بیش از حد هیاهو وجود دارد و حتی ترامپ و دولتش هم آن را رد کردهاند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|