|
شهادت مرتضی حیدری، آتشنشان تهرانی در جریان اطفای حریق مغازهای در جنوب شهر
پنجشنبهشب گذشته مأموران سازمان آتشنشانی شهر تهران در جریان وقوع یک فقره آتشسوزی در جنوب پایتخت قرار گرفتند. آتشسوزی در یک مغازه رخ داده بود که آتشنشانان پس از باز کردن در مغازه قصد ورود به آن را داشتند تا آتش را خاموش کنند. دود غلیظ ناشی از آتشسوزی باعث شد مرتضی حیدری بدون اطلاع از حفره یک چاله مخصوص بالابر، داخل این چاله 4 متری سقوط کرده و به فیض شهادت نائل شود.
ارسال به دوستان
گزارشی درباره روند پیشرفت متروی تهران از آغاز تا امروز و تعطیلی ۳ ساله آن
هل دادن مترو با دستان مردم!
چند روز پیش محسن هاشمی با اعلام اینکه با عملیاتی شدن اوراق مشارکت، امکان افتتاح هر ماه یک ایستگاه مترو در پایتخت وجود خواهد داشت، گفت: «مدیران شهری دیگر بهانهای در راهاندازی ایستگاه مترو ندارند». این اتفاق در شرایطی رخ داده است که شهرداری در 3 سال تصدیگری اصلاحطلباaن، در حوزه پروژههای عمرانی شهری کارنامه مردودی داشته است و با وجود همسویی با دولت نتوانسته قدمی برای مردم پایتخت بردارد. بررسی وضعیت متروی تهران در طول تاریخ شکلگیری آن، میتواند نمایانگر وضعیتی دقیق از ناکارآمدی اصلاحات برای اداره شهر تهران باشد.
* کلنگ فرانسویها، بیل ایرانیها
شرکت متروی تهران سال ۵۴ تاسیس و نخستین قرارداد با فرانسویها به عنوان «مهندس مشاور» منعقد شد. سال ۵۶ در آستانه انقلاب، کلنگ مترو در تهران به زمین زده شد. مهرماه 53 مطالعات مربوط به حل مشکلات ترافیک تهران توسط شرکتهای مشاور خارجی از جمله «سوفرتو» منتج به ارائه پیشنهاد سیستم مترو با 7 خط شد. بر اساس مطالعات مربوط، احداث مترو به عنوان اساسیترین راهحل بهبود ترافیک تعیین شد. شرکتهای فرانسوی از سال 56 عملیات اجرایی احداث خط یک مترو را در اراضی شمال تهران، بزرگراه شهید حقانی کنونی آغاز کردند. عملیات اجرایی مترو تا آذر 59 نیز ادامه یافت ولی در این زمان و در پی جریانات انقلاب، نمایندگان شرکتهای خارجی ایران را ترک کردند و اواخر سال 60 هیات وزیران توقف کامل این طرح توسط مشاوران خارجی را اعلام کرد. فرانسویها رفتند تا هواپیماها و موشکهای صدام علیه مردم ایران را تأمین کنند.
در سالهای جنگ اما دغدغه هاشمیرفسنجانی مترو بود. او سال ۶۳ و در دوران جنگ، خطبهای در نماز جمعه میخواند و میگوید: «علاوه بر تهران، دیگر کلانشهرهای ما هم قطار شهری میخواهند؛ مشهد، شیراز، اصفهان؛ شما هم به فکر مترو باشید». وی یک بار هم به هیأتدولت میرود و درباره ضرورت مترو توضیح میدهد.
* شروعی دوباره با حرکتی لاکپشتی
پایان جنگ و آغاز دوران سازندگی با ریاستجمهوری هاشمی یکی از نمودهای خود را در شهر تهران نشان داد؛ شهری که کرباسچی شهردار آن بود، شهرداری که پایان دوران ریاستش بر مدیریت شهر تهران به دلیل فسادهای گستردهاش به دادگاه و انفصال از خدمت کشیده شد. در 8 سال مسؤولیت غلامحسین کرباسچی، «جانمایی معاونت بهرهبرداری در نمودار سازمانی شرکت متروی تهران» و تنها «بهرهبرداری از خط ٥، حد فاصل ایستگاههای صادقیه(تهران) و کرج» اتفاق افتاد.
حضور مرتضی الویری، شهردار بعدی تهران همزمان شد با شورای صرفا سیاسیای که قرار بود مدیریت اجتماعی خدماتی شهر تهران را بر عهده داشته باشد؛ شورایی که حاشیههایش آنقدر زیاد بود که به دست ریاست دولت اصلاحات منحل شد. در دوره الویری «بهرهبرداری از نیمه غربی خط ٢، حد فاصل ایستگاههای تهران صادقیه و امام خمینی(ره)» و «بهرهبرداری از خط یک حد فاصل ایستگاههای علیآباد و شهید حقانی» رخ داد و پس از آن در دوره «محمدحسن ملکمدنی» نیز تنها «بهرهبرداری از خط یک، حد فاصل ایستگاههای علیآباد و حرم مطهر» و «بهرهبرداری از پایانه و تعمیرگاه غرب» انجام شد. پایان دوران اصلاحات بر مدیریت کشور هم همزمان شد با مدیریت آبادگران اصولگرا بر شهر تهران و شهرداری احمدینژاد که حرکتهای عمرانی با سرعت بیشتری ادامه یافت؛ در این دوران« بهرهبرداری از خط ٢، حد فاصل ایستگاههای امام خمینی(ره) و بهارستان» و «بهرهبرداری از خط ٥، حد فاصل ایستگاههای کرج و گلشهر و ایستگاه ایران خودرو در خط ٥» انجام شد. تمام این دوران 20 ساله تا پیش از مدیریت قالیباف، در مجموع حدود 74 کیلومتر مترو در شهر ساخته شد.
* دوران طلایی سازندگی در تهران با مدیریت قالیباف
با روی کار آمدن قالیباف، ساختوساز در تهران با سرعت بالایی آغاز شد و هر روز خبر از افتتاح یک سازه عمرانی بود. در این بین شاید مترو یکی از شاخصهای کارآمدی مدیریت جهادی قالیباف بود. مترو در دوران وی از 74 کیلومتر به 320 کیلومتر رسید.
سال 84 کمتر از 300 واگن مترو در شهر تهران وجود داشت اما تا مردادماه96 تعداد واگنهای متروی از مرز 1300 واگن گذشت. البته اگر دولت 1500 واگن به مترو تهران میداد این ظرفیت وجود داشت که روزانه 10 میلیون مسافر با مترو جابهجا و سهم عمدهای از سفرهای شهر با این ناوگان پاک انجام شود.
در این میان فراموش نکنیم که 50 درصد هزینه مترو بر عهده دولت است که در هزینههای زیرساختی باید تأمین میشد اما سهمی که دولت به شهرداری در این 12 سال داد خیلی کمتر از این ارقام بود. با توجه به اینکه ساخت هر کیلومتر مترو با واگنها 230 میلیارد تومان هزینه دارد، در طول سالهای اخیر کل بودجهای که از سوی دولت در اختیار مترو قرار گرفته، کمتر از 100 میلیارد تومان بوده، یعنی با بودجههای دولتی کمتر از 350 متر مترو ساخته میشده اما در همین شرایط خطوط 6، 7 و 8 مترو ساخته شد و خط 3 نیز با ایستگاههای متعدد در اختیار مردم قرار گرفت.
* پایان کار مترو با آغاز کار اصلاح طلبان
خلاصه عملکرد شهرداری تهران در دوره جدید را رئیس شورای شهر تهران گفت. محسن هاشمیرفسنجانی خود اقرار کرد که «در ۳ سال گذشته یک کیلومتر مترو هم نساختیم!» شورای پنجم و شهرداری این دوره نهتنها نتوانسته بر آنچه محمدباقر قالیباف در طول این سالها به خطوط مترو افزوده، اضافه کند، بلکه برای آنکه شوآفی از کار کردن را به نمایش بگذارد، خط 7 مترو را که آخرین پروژه بهرهبرداری شده توسط قالیباف پیش از تحویل مسؤولیت بود با دلایل غیرمنطقی متوقف کرد. قالیباف اسفندماه سال 95 با تکمیل زیرساختهای خط 7 در مراسم تست گرم آن حضور یافت و وعده داد 5 تا 7 ایستگاه آن در خردادماه 96 برای استفاده مردم گشایش یابد. با شروع به فعالیت خط 7 در خردادماه، تخریبها و انتقادات نسبت به ایمن نبودن آن آغاز شد و برخی اعضای اصلاحطلب شورای شهر بارها جلسات شورا را به همین خاطر متشنج کردند. حتی حضور مدیران مترو و بازدید اعضای شورای شهر از خط 7 مترو افاقه نکرد و تخریبها ادامه داشت. شورای پنجم پس از حدود 2 ماه از آغاز به کار خود، نخستین پروژهاش را با تعطیلی خط 7 مترو رقم زد! در حالی که تمام زیرساختهای خطوط مترو تکمیل شده و آماده بود و تنها امور مربوط به تجهیز ایستگاهها باقی مانده بود، مدیریت جدید شهری حتی نتوانست در طول 9 ماه یک ایستگاه مترو افتتاح کند و دستاوردش تعطیلی خط 7 و استفاده 8 ساعته از خط 8 به جای بهرهبرداری 24 ساعته از آن است؛ خط 8 مترو برای رفاه حال مسافران فرودگاه امام 24 ساعته فعالیت میکرد. از آبان سال 96 تا تیرماه 97 نسبت به افتتاح مجدد خط 7 مترو اظهارات و قولهای متعددی از سوی مدیران شهری و اعضای شورای شهر پنجم داده شد و دست آخر این خط با 450 روز تاخیر راهاندازی شد. حالا اما این همه کار نکردن شهرداری تهران منوط شده به فروش اوراق سرمایهگذاری که در قالب 1500 میلیارد تومان اوراق مشارکت توسعه مترو و اتوبوس عرضه خواهد شد. محسن هاشمی اظهار داشته است که «از طریق این اوراق مدیران شهری امکان افتتاح هر ماه یک ایستگاه مترو در پایتخت را خواهند داشت و دیگر بهانهای در این زمینه ندارند و میتوانیم امسال شاهد بهرهبرداری ۱۲ ایستگاه جدید مترو در پایتخت باشیم». ظاهرا بخشی از این اوراق جهت تأمین 105 دستگاه واگن و 120 اتوبوس در نظر گرفته میشود.
ارسال به دوستان
رئیس پلیس آگاهی تهران خبر داد
سرقت ۱۳۰ هزاردلاری در پوشش مأمور مبارزه با مفاسد اقتصادی
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری 3 سارق مسلح که اقدام به سرقت ۱۳۰ هزار دلار از فردی در تهران کرده بودند، خبر داد.
سردار علیرضا لطفی در حاشیه دستگیری این افراد گفت: اواسط تیرماه امسال مردی با مراجعه به دادسرای امور جنایی تهران از سرقت مسلحانه ۱۳۰ هزار دلاری در محدوده مرزداران خبر داد و گفت 3 مرد ناشناس در پوشش مأمور مبارزه با مفاسد اقتصادی دست به این کار زدهاند. به گفته مالباخته، وی ساعت 2 بعدازظهر 14 تیرماه با پای پیاده در حال انتقال ۱۳۰ هزار دلار به صرافیای واقع در محدوده مرزداران بوده که ناگهان یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ با پلاک سبز نظامی به همراه 2 سرنشین و یک دستگاه موتوسیکلت طرح تریل تکنفره مسیر تردد او را بسته و در حالی که لباس شخصی داشتند، اقدام به نشان دادن کلت کمری و تجهیزات نظامی و حتی کارت شناسایی سبزرنگی به شاکی کرده و خود را مأمور مبارزه با مفاسد اقتصادی معرفی کرده بودند. لطفی با بیان اینکه این افراد شاکی را سوار بر خودروی خود کرده و از محل دور شده بودند، گفت: به گفته شاکی، دقایقی بعد دور شدن از محل متهمان با بازرسی بدنی و سرقت دلارها، او را در همان محدوده پیاده کرده و متواری شده بودند. در ادامه رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به اخذ مجوز از مقام قضایی برای دستگیری این افراد، گفت: مأموران در عملیاتهای جداگانه هر 3 متهم را دستگیر کردند.
ارسال به دوستان
نایبرئیس انجمن داروسازان:
وزارت صنعت میلیونها ماسک دپوشده را عرضه نمیکند
نایبرئیس انجمن داروسازان با بیان اینکه ماسک با قیمت مصوب به دست داروخانهها نرسیده است، با انتقاد نسبت به توزیع ماسکها در فروشگاهها، هشدار داد ممکن است بسیاری از این ماسکها در کارگاههای خانگی تولید شود و احتمال آلودگی آنها وجود دارد. دکتر سیدعلی فاطمی در گفتوگو با تسنیم، درباره معضل قیمت بالای ماسک در داروخانهها اظهار کرد: وزارت بهداشت وظیفه نظارت بر کیفیت ماسک را دارد و لجستیک، تأمین و تولید بر عهده وزارت صنعت است. ماسکهایی که در ایران تولید میشود 2 دسته است؛ یک دسته ماسکهای صنعتی که تمام لایههایی که برای تولید آن استفاده میشود باکیفیت، کاملا استریل و پرسشده است و فقط به بیمارستانها و مراکز درمانی داده میشود، زیرا کادر درمان آسیبپذیری بسیار زیادی نسبت به ویروس کرونا دارند. وی افزود: از زمان شیوع کرونا در کشور بسیاری از کارگاهها برای تولید ماسک شروع به کار کردند؛ اگرچه برخی از این کارگاهها ماسک باکیفیتی تولید میکنند اما متأسفانه برخی کارگاهها نیز ماسکهایی تولید میکنند که ظاهر آن شبیه به ماسکهای مراکز درمانی است اما وقتی لایهها را بررسی میکنیم، میبینیم لایه ملتبلون که لایه محافظ است وجود ندارد. وی در واکنش به اطلاعیه وزارت صمت مبنی بر دپوی 18 میلیون ماسک متذکر شد: بنده وقتی مصاحبههای مسؤولان وزارت صمت را پیگیری میکردم، دیدم اردیبهشتماه نیز به همین 18 میلیون ماسک دپوشده اشاره کردهاند و این خیلی عجیب است که در پنجمین ماه از سال نیز چنین مطلبی را عنوان میکنند. چرا این ماسکها آزاد نمیشود و در اختیار مردم قرار نمیگیرد؟ ارسال به دوستان
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در گفتوگو با «وطن امروز» تأکید کرد
ضرورت بازگشت دوباره محدودیتها
تعداد مبتلایان کرونا در کشور به 286523 و شمار قربانیان به 15289 نفر رسید
اسدالله خسروی: با وجود تاکید کارشناسان بهداشت بر بازگشت دوباره محدودیتها به دلیل افزایش مبتلایان و جانباختگان در موج دوم شیوع ویروس کرونا اما فعالیت اصناف، ادارات، مشاغل و کسبوکارها همچنان ادامه دارد. به گزارش «وطن امروز»، ویروس کرونا در موج دوم در حال جولان است و به دلیل قدرت بالای سرایت، تمام ردههای سنی را درگیر کرده است.
فوت بیش از 200 نفر و ابتلای نزدیک به 3 هزار نفر در هر شبانهروز، نشان میدهد که موج دوم این بیماری بسیار خطرناکتر از موج اول است. بیتوجهی بسیاری از افراد جامعه نسبت به رعایت اصول بهداشت فردی و فاصلهگذاری اجتماعی درکنار مقاومت دولت در برابر بازگشت محدودیتها و ممانعت از ترددهای بیمورد موجب شده است در پی شیوع گسترده ویروس کرونا تختهای بیمارستانها دیگر گنجایش بیماران کرونایی را نداشته باشند و کادر پزشکی روز به روز خستهتر شود. علاوه بر این، نگرانی خانوادهها از چرخش شیوع این بیماری به سمت کودکان و نوجوانان فشار روحی و روانی زیادی را به والدین تحمیل کرده است. در چنین شرایطی فعالیت صنوف و مشاغل همچنان پابرجاست و ادارات با تمام ظرفیت کار میکنند. دکتر مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در گفتوگو با «وطن امروز» درباره رشد آمار فوتیها در یک ماه اخیر گفت: برخلاف پیشبینی برخیها مبنی بر اینکه کرونا در تابستان ضعیف عمل میکند اما متاسفانه این ویروس هزارچهره در تابستان جنب و جوش بسیار بالایی دارد و با ماهیت متغیر کمین کرده و توان بسیار زیادی هم در انتقال و هم کشتار دارد. وی با بیان اینکه هم دولت و هم مردم از نیمه فصل بهار کرونا را رها کردند، افزود: با رفع محدودیتها توسط دولت، خیلیها با بیتوجهی نسبت به پروتکلهای بهداشتی، باعث تشدید شیوع این بیماری در کشور شدند که قرار گرفتن 25 استان در وضعیت زرد و قرمز طی چند روز گذشته مؤید این بیتوجهیهاست.
مردانی با تاکید بر اینکه دولت باید نسبت به بازگشت دوباره محدودیتها اقدام کند، افزود: اگر بخش عمدهای از محدودیتها دوباره اعمال شود، بیشک شاهد مرگومیر روزانه بیش از 220 بیمار کرونایی نخواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع سراسری بیماری کرونا و نیز خستگی کادر پزشکی و تکمیل ظرفیت تختهای بیمارستانی، لازم است 70 درصد محدودیتها بازگردد.
مردانی قطع زنجیره ویروس کرونا را در گرو ایجاد محدودیتها و رعایت اصول بهداشتی و فاصلهگذاری فیزیکی عنوان کرد و افزود: ادارات اکنون با تمام ظرفیت کار میکنند و مشاغل و کسبوکارها در حال فعالیتند، این در حالی است که باید نیمی از کارکنان ادارات و مشاغل و صنوف در این شرایط تعطیل باشند. از سوی دیگر مردم همچنان مسافرت میروند و دورهمیها پابرجاست که باید نسبت به این موارد تجدیدنظر کنند. در همین ارتباط استاندار تهران دیروز از ادامه محدودیتهای اخیر وضع شده خبر داد. انوشیروان محسنیبندپی درباره وضعیت محدودیتهایی کرونایی اعلام کرد دورکاری کارمندان تا چهارشنبه و محدودیتهای کرونایی در استان یک هفته دیگر تمدید شد.
* 215 جانباخته در یک شبانهروز
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در حالی بر ایجاد محدودیتها برای کاهش مرگومیر و همهگیری ویروس کرونا تاکید دارد که سخنگوی وزارت بهداشت روز گذشته از شناسایی ۲ هزار و ۴۸۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور طی ظهر پنجشنبه تا ظهر جمعه خبر داد. سیما ساداتلاری گفت: طی شبانهروز گذشته بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۴۸۹ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که یکهزار و ۵۰۴ نفر از آنها بستری شدند. وی افزود: مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۲۸۶ هزار و ۵۲۳ نفر رسید. ساداتلاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱۵ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۵ هزار و ۲۸۹ نفر رسید. سخنگوی وزارت بهداشت گفت: ۳۶۵۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
* چارهای جز زندگی حداقل یک ساله با کرونا نداریم
با وجود آن که دانشمندان ایرانی توانستهاند به موفقیتهای قابل توجهی در کشف واکسن کرونا برسند اما معاون کل وزیر بهداشت میگوید: تا زمان در اختیار قرار گرفتن واکسن باید راهکار ما رویکرد تغییر رفتار اجتماعی مردم باشد. ایرج حریرچی معتقد است: چارهای جز این نداریم که مناسبات اجتماعی را تغییر دهیم. باید از تمام ظرفیتها و اقشار اعم از روحانیون، ریشسفیدان، نهاد خانواده، سلبریتیها و... برای تغییر نگرش مردم و کاهش تماس اجتماعی استفاده کرد. حریرچی بیان کرد: تعداد فوتیهای ناشی از کرونا این روزها ۵۰ درصد بیشتر از ایام پیک اول در اسفند و فروردین است. میزان مرگومیر در پاییز و زمستان بیشتر از تابستان خواهد بود. وی با اشاره در پیش بودن مناسبتهای مذهبی در کشور، خاطرنشان کرد: اجتماعات در این ایام باید به حداقل برسد و به جای اینکه اطعام انجام گیرد، بهتر است نسبت به نذر ماسک اقدام شود.
ارسال به دوستان
اخبار
با اعلام رئیس کمیته امداد از 7 مرداد انجام میشود
توزیع «سبد کالای غذایی» بین مددجویان کمیته امداد
رئیس کمیته امداد از ارائه سبد کالا ویژه اعیاد سعید غدیر و قربان به مددجویان این نهاد خبر داد و گفت: ارائه سبد غذایی به خانوادههای تحت حمایت از هفتم مردادماه آغاز میشود. سیدمرتضی بختیاری با اشاره به اجرای مرحله دوم رزمایش «ایران همدل» برای کمک به خانوادههای نیازمند، افزود: با همکاری کمیته امداد، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) سبد کالا به تمام مددجویان تحت حمایت امداد ارائه میشود. وی با بیان اینکه توزیع سبد کالا به مددجویان از سهشنبه هفتم مردادماه آغاز خواهد شد، ادامه داد: ارائه سبد کالا در مناطق شهری از طریق فروشگاههای زنجیرهای طرف قرارداد انجام خواهد شد و مددجویان میتوانند با حفظ پروتکلهای بهداشتی، اقلام غذایی خود را از شعب این فروشگاه دریافت کنند. رئیس کمیته امداد خاطرنشان کرد: به منظور حفظ کرامت و تسهیل دریافت سبد کالا توسط مددجویان روستایی، ارائه اقلام سبد غذایی در مناطق روستایی در محل سکونت خانوادهها انجام خواهد شد. بختیاری درباره محتوای سبد کالای مددجویان گفت: این سبد شامل اقلامی غذایی همچون برنج، مرغ و روغن است که برای تامین این اقلام حدود ۳۱۶ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، رئیس کمیته امداد درباره جامعه هدف این طرح گفت: تمام مددجویان کمیته امداد و خانوادههای تحت حمایت در قالب تبصره ۱۴ شامل یک میلیون و ۱۱۴ هزار خانوار روستایی و حدود یک میلیون خانوار شهری تحت حمایت، این سبد غذایی را دریافت میکنند.
***
فرسودگی بیش از 70 درصد اتوبوسهای پایتخت
محمود ترفع، مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران درباره وضعیت اتوبوسهای پایتخت اظهار داشت: از 6 هزار دستگاه اتوبوس تهران بیش از 70 درصد فرسوده است و از عمر متوسط اتوبوسهای پایتخت ۱۲سال و نیم میگذرد.
وی با اشاره به ضرورت توجه دولت به اختصاص اتوبوس برای پایتخت و انجام حمایت لازم در این زمینه گفت: رئیسجمهور وعدههایی درباره بازسازی ناوگان اتوبوسرانی داده است و ما خواستار اجرای هر چه سریعتر آن هستیم. اعضای شورای شهر نیز پیگیر این مساله هستند.
این گفتههای مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در گفتوگو با فارس در حالی است که طبق گزارش کارشناسی شهرداری تهران، بیش از 30 درصد آلودگی هوای تهران ناشی از آلایندههایی است که ناوگان اتوبوسرانی شهری ایجاد میکند و منطقی است اولویت اول شهرداری برای پاکیزگی شهر تهران اصلاح این ناوگان باشد.
***
افزایش 87 درصدی کشفیات موادمخدر در مرزها
کشف 46 تن موادمخدر توسط مرزبانان در 4 ماه
فرمانده مرزبانی ناجا از کشف 46 تن موادمخدر در 4 ماه اول سال جاری خبر داد و گفت: طی این مدت کشفیات مرزبانان در حوزه مواد مخدر، بیانگر رشد 87 درصدی است. احمدعلی گودرزی در حاشیه بازدید از یگانهای مرزی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مرزنشینان در حاشیه مرزها اعم از آبی و خشکی کشور نقش بسزایی در تولید امنیت دارند و تعامل مطلوبی بین سران طوایف، متنفذان، مرزنشینان و مرزبانان وجود دارد و مرزهای ایران اسلامی از ثبات و امنیت لازم برخوردار است. وی به کشفیات موادمخدر در 4 ماه اول سال جاری در مرزهای کشور اشاره کرد و افزود: طی این مدت ۴۶ تن انواع موادمخدر کشف شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۷ درصد افزایش کشفیات را نشان میدهد. فرمانده مرزبانی ناجا از هوشمندسازی و استفاده از تجهیزات نوین در حوزه مرز خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر بخشی از مرزها هوشمند شده و در تلاشیم از سیستمهای الکترونیکی، اپتیکی، رادارها، پهپادها و دوربینهای حرارتی برای پایش استفاده کنیم که این دوربینها میتواند به مرزبانان در کنترل شبانهروزی مرزها کمک کند.
***
کلینیک سینامهر مسؤول فنی تجهیزات پزشکی نداشته است!
پس از حادثه انفجار کلینیک سینامهر بحث بر سر مقصران حادثه بالا گرفت. مسؤولان شهری ایمن نبودن ساختمان را مساله اصلی میدانستند و این را گردن وزارت بهداشت میانداختند. چند روز بعد معاون درمان وزارت بهداشت در واکنش به طرح موضوع ایمن نبودن برخی مراکز درمانی گفت: ایرادی را که یکی از مسؤولان شهری از بیمارستانهای فاقد ایمنی در تهران گرفته، نمیدانیم ایراد به خودش است یا به وزارت بهداشت؟ وزارت بهداشت برای ساختمانی که ساخته میشود از اداره استاندارد، شهرداری، سازمان انرژی، وزارت راه و وزارت کار استعلام میکند. او بیان کرد: اگر مسؤولان شهری موارد فاقد ایمنی را در بیمارستانهای تهران دیدهاند، چرا تاکنون رسما و به صورت مکتوب به ما گزارش ندادهاند؟ میگویند که آتشنشانی مواردی را بررسی کرده، چرا به وزارت بهداشت این موارد اعلام نشده است؟ اگر اعلام شده به کدام حوزه معرفی شده است؟ به گزارش رکنا، حالا بیش از۲۰ روز از حادثه انفجار کلینیک سینامهر گذشته و اطلاعات رسیده حاکی از آن است که تخلف دیگری هم علاوه بر مسائل ایمنی ساختمان در این کلینیک رخ داده و آن اینکه این مرکز درمانی مسؤول فنی تجهیزات پزشکی نداشته است. این در حالی است که بنا بر تبصره ۳ ماده ۱۳ آخرین ویرایش آییننامه تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، حضور مسؤول فنی تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی الزامی است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|