|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» از جدیدترین مستند در وصف شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده
روزگار ابراهیم با فاطمیون
* مدیر خانه فیلم و نمایش بسیج در گفتوگو با «وطنامروز»: کار داستانی نیمهبلند «دیپورت» بر اساس زندگی شهید صدرزاده ساخته شده و بزودی رونمایی خواهد شد
عباس اسماعیلگل: روایت داستان زندگی شهدای مدافع حرم در سالهای اخیر در قالب فیلمهای مستند، داستانی و کوتاه یکی از ژانرهای پرمخاطب و مورد علاقه هنرمندان متعهد و انقلابی است که در این میان داستان زندگی برخی شهدا برای هنرمندان از جذابیتهای بیشتری برخوردار است و در نتیجه شاهد تهیه و تولید آثار متعددی درباره برخی شهدای مدافع حرم در سالهای اخیر بودهایم.
یکی از شهدای مدافع حرم که در چند سال گذشته مستندهای متعددی درباره زندگی او ساخته شده، شهید مدافع حرم «مصطفی صدرزاده» است؛ شهید جوانی از شهرستان شوشتر استان خوزستان که در خانوادهای کاملا مذهبی و انقلابی به دنیا آمد. پدرش پاسدار و جانباز جنگ تحمیلی بود. مصطفی ۱۱ ساله بود که از اهواز به همراه خانواده به استان مازندران و پس از 2 سال به شهرستان شهریار استان تهران نقل مکان کرد. او یکی از بسیجیهای فعال منطقه زندگی خود بود.
این شهید دوران نوجوانی خود را با حضور در مساجد و هیأتهای مذهبی، انجام کارهای فرهنگی، عضویت در بسیج و یادگیری فنون نظامی بسیار فعال سپری کرد. در دوران جوانی در حوزه علمیه به فراگیری علوم دینی پرداخت، سپس در دانشگاه دانشجوی رشته ادیان و عرفان شد، همزمان مشغول جذب نوجوانان و جوانان مناطق اطراف شهریار و برپایی کلاسها و اردوهای فرهنگی و نظامی و جلسات سخنرانی و... برای آنان بود.
شهید صدرزاده که دختری به نام فاطمه و پسری به نام محمدعلی از خود به یادگار گذاشته است، سال ۹۲ برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) با نام جهادی سیدابراهیم، داوطلبانه به سوریه عزیمت کرد و به علت رشادت در جنگ با دشمنان، فرمانده گردان عمار و جانشین تیپ فاطمیون شد و سرانجام پس از چندین بار زخمی شدن در درگیری با داعش، ظهر روز تاسوعا مقارن با اول آبان ۹۴ در عملیات محرم در حومه حلب سوریه به آرزوی خود، یعنی شهادت در راه خدا رسید و به دیدار معبود شتافت و در گلزار شهدای بهشت رضوان شهریار آرام گرفت.
اما همانطور که گفته شد، مستندهای متعددی درباره شهید مصطفی صدرزاده به تولید رسیده که از این میان میتوان به مستندهای «شهید صدرعشق»، « سیدابراهیم» و «روزگار ابراهیم» اشاره کرد. هر کدام از این مستندها از ویژگیهای خاصی بهره میبرند، به عنوان مثال مستند «سیدابراهیم» شامل آخرین مصاحبه با شهید است که برای مخاطبان جذابیتهای زیادی دارد. مستند «روزگار ابراهیم» نیز که از تولیدات جدید خانه فیلم و نمایش مرکز آفرینشهای بسیج محسوب میشود از ویژگیهای منحصر به فردی بهره میبرد که همین ویژگیها وقتی این مستند از رسانه ملی به نمایش درآمد واکنش مثبت مخاطبان را در پی داشت و کاربران بسیاری در فضای مجازی درباره نکات مثبت این مستند مطالبی را به اشتراک گذاشتند. به همین بهانه با علیاصغر رضایی، مدیر خانه فیلم و نمایش مرکز آفرینشهای بسیج درباره مستند «روزگار ابراهیم» به گفتوگو نشستیم.
***
* در ابتدا درباره روند شکلگیری تولید مستند «روزگار ابراهیم» توضیح دهید.
از سبک زندگی این شهید گرفته تا اقدامات و فعالیتهایی که این شهید بزرگوار در میدان نبرد حق علیه باطل تا سال ۹۴ که به شهادت رسید انجام داد، از جذابیتهای داستان زندگی شهید صدرزاده محسوب میشود که هر هنرمند متعهدی را برای تولید اثر در وصف او ترغیب میکند.
همچنین پرداختن به داستان زندگی شهدا از دغدغههای اصلی خانه فیلم و نمایش مرکز آفرینشهای هنری بسیج محسوب میشود و از سوی دیگر سال 97 این شهید بزرگوار به عنوان شهید شاخص بسیج معرفی شد که همین 2 مورد منجر به این موضوع شد که پروژه تولید مستند «روزگار ابراهیم» رسما کلید بخورد.
* با این اوصاف سال 97 استارت تولید مستند «روزگار ابراهیم» زده شد، پس چرا روند تولید و پخش مستند اینقدر طول کشید؟
اواسط سال 97 که به طور رسمی کار پیشتولید را آغاز کردیم، آقایان فرزندی و خوشبیان به عنوان تهیهکننده و کارگردان مستند فعالیت خود را به شکل جدی شروع کردند اما از آنجا که این مستند قرار بود از یک ویژگی منحصر به فردی بهره ببرد، روند تولید کار به طول انجامید.
* اتفاقا به نکته خوبی اشاره کردید، درباره شهید مصطفی صدرزاده تاکنون چندین مستند تولید و پخش شده است که هر کدام از مختصات خاصی بهره برده است؛ شما زمان تولید «روزگار ابراهیم» چه فرآیندی را طی کردید که اثری متفاوت با سایر مستندهای ساختهشده در وصف شهید صدرزاده را به تولید برسانید؟
از آنجا که معتقدم هر کسی که در حوزه تولید مختص شهدا قدم بر میدارد، صرفا به اجری که از سوی شهدا نصیبش میشود فکر میکند، پس بنابراین اجازه بدهید به جای آنکه به مقایسه «روزگار ابراهیم» با سایر مستندها بپردازم، به یکی دو ویژگی خاص این مستند اشاره کنم.
یکی از ویژگیهای منحصربهفرد این مستند به افراد مصاحبهشونده بازمیگردد، افرادی که اغلبشان از همرزمان شهید صدرزاده بودهاند و عوامل تولید برای ضبط مصاحبههایشان با یک روند سخت مواجه شدند به طوری که اغلب آنها دائما برای انجام ماموریتهایشان در رفتوآمد بودند و هماهنگی با این عزیزان کاری سخت و دشوار بود که همین مساله موجب کند شدن روند تولید مستند شده بود اما این کند شدن روند تولید به انجام مصاحبههای بسیار میارزید زیرا به جرات میتوان گفت، تمام مصاحبهشوندهها تاکنون هیچ مصاحبه و گفتوگویی درباره شهید نداشتهاند و برای نخستینبار مقابل دوربین «روزگار ابراهیم» نکات جدید و جذابی از شهید صدرزاده را برای مخاطب روایت میکنند. ناگفته نماند در این میان مشکلاتی چون محدودیت امنیتی برای نمایش چهره برخی از مدافعان حرم، برای عوامل مستند سختیهایی را به همراه داشته است.
دومین ویژگی خاصی که مستند «روزگار ابراهیم» از آن بهره برده است، میتوان به دسترسی عوامل مستند به آرشیو غنی تصویری مرتبط با شهید صدرزاده اشاره کرد که در این مستند مخاطبان تصاویری را مشاهده میکنند که تاکنون جایی ندیدهاند و همچنین برای سایر تصاویر دیده شده سعی شده قصههای جدید و شنیده نشدهای روایت شود.
* برای شما و عوامل مستند «روزگار ابراهیم» کدام وجه زندگی شهید مصطفی صدرزاده از جذابیت بیشتری برخوردار بود که به تولید اثر برای شهید ترغیب شدید؟
شهید صدرزاده از بسیجیهای خیلی فعال منطقه کهنز شهریار تهران بود که در ایامی که عضو فعال بسیج بود، نقاط عطف بسیاری را در زندگی خود رقم زد. در این میان میتوان به حضورش در زلزله بم اشاره کرد که شهید صدرزاده با اینکه از سن و سال کمی برخوردار بود اما برای کمک به مردم زلزلهزده عازم بم شد.
دومین نقطه عطف زندگی شهید صدرزاده به وقایع سال 88 مرتبط است که این شهید از پرچمداران امت حزبالله در مقابله با فتنهگران بوده است و به درجه رفیع جانبازی در فتنه 88 هم نائل آمد. البته ناگفته نماند روند اعزام شهید مصطفی صدرزاده به جبهههای حق علیه باطل از نکات جالب و جذاب زندگی شهید محسوب میشود؛ ایشان برای ورود به سوریه و ملحق شدن به مدافعان حرم با درست کردن شناسنامه افغانستانی در قالب لشکر فاطمیون به جبهه اعزام میشود و جالب آنجاست که چهره خودش را هم شبیه افغانستانیها میکند و برای نخستینبار در زندگیاش ریشهای خود را میتراشد تا بیشتر شبیه افغانها شود.
یکی از نکات جالب این اتفاق، بحث یادگیری زبان افغانی از سوی شهید صدرزاده است. این شهید پس از یادگیری زبان افغانی حدود یک ماه با همسرش هم با زبان افغانی صحبت میکند تا به طور کامل به این زبان خو بگیرد، در نتیجه آنقدر چهره و زبان خود را شبیه افغانها میکند که هنگام عزیمت به سوریه وی را با نیروهای نفوذی طالبان اشتباه میگیرند و او را به ایران بازمیگردانند. البته داستان زندگی شهید صدرزاده حاوی نکات و مسائل قابل تامل متعددی است که هر کدام میتواند سوژه خلق یک اثر هنری باشد.
* به عنوان آخرین سؤال، همانطور که اشاره شد تاکنون چندین مستند درباره شهید صدرزاده تولید شده است، به نظر شما چه زمانی میتوانیم شاهد تولید یک اثر داستانی از زندگی شهید باشیم؟
البته قصد نداشتم در این باره فعلا اطلاعرسانی کنم اما چون سوال پرسیده شد باید به این نکته اشاره کنم که خانه فیلم و نمایش مرکز آفرینشهای هنری بسیج علاوه بر مستند «روزگار ابراهیم» آثار دیگری را درباره شهید صدرزاده به تولید رسانده است که یکی از این آثار، یک کار داستانی نیمهبلند با عنوان «دیپورت» است که بر اساس زندگی شهید صدرزاده ساخته شده که این فیلم داستانی، قصه تاثیر شهید صدرزاده در سوریه و همچنین ارتباط عمیق ایشان با نیروهای فاطمیون را روایت میکند و به قصه چند روز آموزش ایشان به نیروهای فاطمیون پرداخته شده است که طبق پیشبینیهای به عمل آمده، قرار است طی ماههای آینده این فیلم داستانی پخش شود و انشاءالله بزودی اطلاعات تکمیلی درباره این اثر منتشر خواهد شد.
ارسال به دوستان
درخشنده:
دوست دارم مجسمه شهید سلیمانی را در سطح شهر ببینم
پوران درخشنده، کارگردان سینما میگوید زنده نگه داشتن یاد و خاطره دوران دفاعمقدس میتواند به پررنگتر شدن مفاهیمی چون ایثار و ازخودگذشتگی که در حال کمرنگ شدن است، کمک کند. به گزارش تسنیم، کارگردان سینما، ایثار و ازخودگذشتگیای که توسط رزمندهها در دوران جنگ تحمیلی نمایش داده شد را خالصانه و قلبی توصیف کرد و گفت: همدلیای که در آن برهه حساس از تاریخ کشور در میان مردم وجود داشت چیزی نیست که براحتی بر زبان بیاید؛ مردم ما در آن برهه تاریخی کشور با تمام وجودشان در حفظ تمامیت ارضی و مبارزه با دشمن کوشیدند. درخشنده در پاسخ به این پرسش که برگزاری مسابقاتی با محور تکریم یاد و نام شهدا و ایثارگران چقدر میتواند به ایجاد حس همدلی در میان مردم و یادآوری آن بخش پرفروغ از تاریخ کشور کمک کند، گفت: بدونشک آثاری همچون مجسمه، تندیس یا بناهایی که توسط هنرمندان شرکتکننده در مسابقات هنری اینچنینی تولید و در محلهای مشخص نصب میشود و در معرض دید مردم جامعه قرار میگیرد، نوعی تبلیغ هنری جهت پررنگتر کردن مفاهیمی است که روزبهروز در جامعه ما کمرنگ میشود. وی ادامه داد: بسیاری از شخصیتهای دوران دفاعمقدس هستند که باید تندیس یا مجسمه آنها در برخی مکانهای عمومی نصب شود؛ بهشخصه خیلی دوست دارم مجسمه شهید حاجقاسم سلیمانی؛ شخصی که تأثیر بسیار زیادی بر قلوب مردم برجا گذاشت را در فضای شهری ببینم.
ارسال به دوستان
«آخرین داستان» اکران میشود
انیمیشن سینمایی «آخرین داستان» به نویسندگی و کارگردانی اشکان رهگذر از محصولات استودیو هورخش از روز دوشنبه ۱۷ شهریور اکران آنلاین میشود. به گزارش فارس، انیمیشن سینمایی «آخرین داستان» به نویسندگی و کارگردانی اشکان رهگذر که پخش جهانی آن پیش از این در بیش از ۳۲ کشور جهان همچون آمریکا، روسیه، هند، اسپانیا و... آغاز شده بود، از روز دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ اکران آنلاین میشود. علاقهمندان به سینما میتوانند با تهیه بلیت، از طریق سامانه آپرا بهصورت آنلاین این فیلم را ببینند. در خلاصه داستان این انیمیشن که برداشتی آزاد از داستان «ضحاک» شاهنامه فردوسی است، آمده است: «جمشید رفته است و ضحاک در پی طمع و جاهطلبی برای محاصره جمکرد، به نیابت از پدر بر تخت جمشید تکیه میزند اما افسوس که اهریمن بر وجود ضحاک سیطره یافته و تاریکی او تمام شهر را فرا میگیرد. در این میان آفریدون که کودکی است کشاورززاده، متولد میشود و برای دادخواهی خون پدر و مادرش پیرو کاوه آهنگر قیام میکند...».
ارسال به دوستان
اخبار
مدیرمسؤول ماهنامه «فیلم» درگذشت
مسعود مهرابی، روزنامهنگار و مدیرمسؤول ماهنامه «فیلم» درگذشت. به گزارش مهر، این روزنامهنگار متولد سال ۱۳۳۳ بود و از سال ۱۳۶۲ به عنوان صاحب امتیاز و مدیرمسؤول ماهنامه سینمایی «فیلم»، این نشریه سینمایی را به دکه مطبوعات کشور معرفی کرد. مجله مذکور از سال ۱۳۷۲ دارای سالنامه هم شد. مهرابی پیش از راهاندازی مجله «فیلم»، با نشریات و مطبوعات مختلفی همکاری داشت و عنوان کاریکاتوریست و نویسنده کتاب را هم در کارنامه خود دارد. او جز تالیفات سینمایی، نمایشگاههای انفرادی و گروهی مختلفی در حوزه کارتون و کاریکاتور در ایران و جهان داشته است.
***
رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح:
جای خالی موزه تخصصی «هنرهای آیینی» بسیار احساس میشود
رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح در مراسم رونمایی از پوستر محفل هنرهای آیینی «زخم عتیق» که با حضور حمید نیلی، مدیر انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس برگزار شد، ضمن تقدیر از این حرکت بهموقع تماشاخانه سرو، خلأ چنین موزه تخصصیای- هنرهای آیینی در کشور- را بسیار محسوس خواند. به گزارش «وطن امروز»، در این مراسم رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح با اشاره به پیوند ناگسستنی نقالی و پردهخوانی با اعتقادات قاطبه مردم، گفت: «پردهخوانی، واقعه کربلا و مصایب وارده بر اهلبیت امام حسین(ع) را به زبان هنر به تصویر میکشد و از همین رو است که نهتنها پیوند ناگسستنی، بلکه ریشه عمیق در اعتقادات اصیل و اساسی مردم دارد». سیدمحمدیاشار نادری همچنین با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در چند ماه اخیر در تماشاخانه سرو انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس افزود: «برپایی محفل هنرهای آیینی «زخم عتیق» در این تماشاخانه نشان از اهتمام به هنرهای آیینی است که این روزها خلأ وجود چنین موزه تخصصی در حوزه هنرهای نمایشی کشور بسیار احساس میشود و امیدوارم این محفل گام نخست در برپایی موزه دائمی و تخصصی هنرهای آیینی در کشور شود». محفل آیینی «زخم عتیق» برای نخستینبار در موزه تخصصی نسخ و ادوات تعزیه از دوره صفویه تا انقلاب اسلامی در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت. همچنین آیینهای عاشورایی اقوام ایرانزمین، نقالی و پردهخوانی، نشستهای پژوهشی تئاتر دینی، تئاتر صحنهای و اجرای تعزیه و شبیهخوانی از دیگر برنامههای این محفل عاشورایی است. محفل هنرهای آیینی «زخم عتیق» از روز چهارشنبه 12 تا ۲۹ شهریورماه (۱۳ محرم تا اول صفر) در تماشاخانه سرو میزبان علاقهمندان و سوگواران حضرت سیدالشهدا علیهالسلام خواهد بود.
ارسال به دوستان
اکران «تنت» در شرایط کرونایی گیشه را نجات داد
«نولان» به داد سینما رسید
با وجود شرایط بیرونق سینمای جهان به خاطر شیوع ویروس کرونا و تبعات آن، اکران فیلم سینمایی «تنت» در گیشه جهانی «شگفتیساز» شد. به گزارش تسنیم، ورایتی نوشت: فیلم سینمایی «تنت» ساخته «کریستوفر نولان» با فروش 53 میلیون دلاری در گیشه بینالمللی شگفتی آفرید. این فیلم علمی- تخیلی که پس از تعطیلی طولانیمدت سینماها به خاطر بحران کرونا دیروز نخستین اکرانش را در بخش بینالملل تجربه کرد، توانست در کشور بریتانیا در این شرایط رقم شگفتیساز 7 میلیون و 100 هزار دلار را در گیشه به ثبت برساند. «تنت» (Tenet) آخر هفته گذشته در 41 بازار بینالمللی از جمله فرانسه با 7/6 میلیون دلار، کرهجنوبی با 1/5 میلیون دلار و آلمان با 2/4 میلیون دلار اکران شد. آخر هفته آینده، فیلم برادران وارنر در ایالات متحده، روسیه و چین روی پرده خواهد رفت. توبی امریچ، رئیس گروه تصویری کمپانی برادران وارنر گفت: ما در بخش بینالملل با اکرانی شگفتانگیز مواجه شدهایم و شگفتی از این بالاتر نداریم. «تنت» با بازی «جان دیوید واشنگتن» و «رابرت پتینسون» ابتدا قرار بود در ماه جولای اکران شود. با این حال، انتشار این فیلم به خاطر شیوع ویروس کرونا در سراسر کره زمین، بارها به تعویق افتاد. با توجه به فروش بلیت افتتاحیه بهتر از حد انتظار، به نظر میرسد «تنت» نشانه امیدوارکنندهای برای دوام تجارت سینما در بحران جهانی کنونی باشد. ارسال به دوستان
با هدف جریانشناسی نفوذ صهیونیسم
جشنواره «مقاومت» سراغ «سینمای سامری» میرود
در راستای آگاهیبخشی به جامعه درباره آنچه در سینمای جهان، تحت سیطره صهیونیسم، تولید شده و در اختیار مخاطبان قرار میگیرد، نمایش، تحلیل و بررسی آثار سینمای سامری در دستور کار شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» قرار گرفت. به گزارش ستاد اطلاعرسانی شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت»، در همین راستا شفیع آقامحمدیان، مدیر بخش سینمای سامری این دوره از جشنواره گفت: آگاهیبخشی به جامعه درباره سینمای سامری و اتفاقات آن یکی از مهمترین وظایف و رسالتهای سینمای مقاومت و دفاعمقدس و صد البته جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» است. آقامحمدیان تأکید کرد: دشمنشناسی یکی از رسالتهای اصلی جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» است، چراکه این مهم از جمله اصول مقاومت به شمار میرود. به عبارت بهتر، پرداختن به موضوع سینمای سامری در واقع مقاومت در جنگ نرم است. مخاطب سینمای مقاومت باید دشمنشناسی بالایی داشته باشد و بداند دشمن هر بار در سینما در چه قالبی مفاهیم صهیونیسم را به او القا میکند. وی افزود: در سینمای جهان کارگردانان مذهبی بسیاری حضور دارند که خواسته یا ناخواسته مفاهیم صهیونیسم را گسترش و اشاعه میدهند؛ این افراد نیز از جامعه هدف بخش سامری جشنواره هستند، چراکه مروج دنیاپرستی و تعریف جهانی بدون حضور خداوند غالب و قدرتمند و تحت سیطره شیطانی نیرومند هستند. شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم «مقاومت» در ۲ زمان ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه همزمان با هفته دفاعمقدس و یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج برگزار میشود. ارسال به دوستان
شبکههای تلویزیون در دهه دوم محرم با چه سریالهایی به استقبال مخاطبانشان میروند؟
آشتی کارهای تازه با تلویزیون
دهه دوم محرم، سریالهای «سرزده»، «بوم و بانو» و «زمین گرم» از شبکههای یک، ۲ و ۳ پخش میشوند. به گزارش «وطن امروز»، در شرایطی که در چند وقت اخیر بویژه در دهه اول محرم امسال شبکههای مختلف سیما دست به دامن سریالهای قدیمی و آرشیوی شدند، پخش ۳ سریال جدید در دهه دوم محرم از شبکههای یک، ۲ و ۳، اتفاقی مهم و تازه برای رسانه ملی در این ماه به شمار میآید! بر این اساس، سریال 9 قسمتی «سرزده» از 11 شهریورماه (امروز) هر شب ساعت 22:15 از شبکه یک پخش میشود. این سریال به کارگردانی بهادر اسدی در شرایط کرونایی ساخته شده و سعی شده است در آن درباره ویروس کرونا اطلاعرسانی شود و سریالی بهروز درباره پلیس و یگان ویژه و مواردی مثل توبه و بخشش است. داستان این سریال درباره ۲ دوست است. اصلان و رضا دوستان دوران جوانی و رقبای کشتی با چوخه بودهاند که دست روزگار مسیر آنها را از یکدیگر جدا کرده، رضا پلیس شده و اصلان به کارهای خلاف کشیده شده است. رویا میرعلمی، مریم مومن، بهرنگ علوی، علی انصاریان و... در این سریال به ایفای نقش پرداختهاند.
سریال «بوم و بانو» دیگر سریال جدید شبکه 3 در 40 قسمت، از نیمه دوم شهریورماه ساعت 21:30 روی آنتن میرود. این سریال به کارگردانی سعید سلطانی و تهیهکنندگی آرمان زرینکوب آماده پخش میشود. در خلاصه داستان «بوم و بانو» آمده است: «در ایامی که عشق رهروان محرم به مسلخ برده میشود و شورشان به یغما میرود، عشقی بیآلایش سر بر میآورد که در دل توفان بلایای زمانه به ابتلا کشیده میشود و در سایه تزویر و فریب بدخواهان تا مرز نابودی میرود اما در واپسین لحظات، چون سیمرغی از میان خاکستر برمیخیزد...». مسعود رایگان، بهنام تشکر، مهدی احمدی، دیبا زاهدی، ساغر قناعت و... از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
همچنین سریال «زمین گرم» از 10 شهریورماه ساعت 20:45 از شبکه ۳ سیما روی آنتن رفته است؛ سریالی که پیش از این قرار بود در ماه مبارک رمضان روی آنتن این شبکه برود اما به دلیل شرایط کرونایی پیشآمده، تولید و پخش آن عقب افتاد. سریال «زمین گرم» به کارگردانی و نویسندگی سعید نعمتالله و تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی، در 30 قسمت در شبهای محرم روی آنتن شبکه ۳ سیما خواهد رفت.
در خلاصه داستان «زمین گرم» که مضمونی اجتماعی- مذهبی دارد، آمده است: «بعد از سالها بیخبری ۲ برادر از هم، برادر بزرگتر که آخرین ساعات حیات خود را پشت سر میگذارد سراغ برادر کوچکتر میرود تا وصیت کند؛ وصیتی که زندگی برادر کوچک را دستخوش چالشی بزرگ میکند...». مرجان شیرمحمدی، علیرضا خمسه، اصغر همت، نادر فلاح، کامران تفتی، علیرضا آرا و مارال فرجاد در «زمین گرم» بازی کردهاند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|